Menu

CV- of thermostaatklus? MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix weet wie de beste lokale cv-monteurs zijn
  • Je kiest zelf wanneer de cv-monteur kan komen: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn verwarming-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke verwarmings-expert komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - cv thermostaat

Loodgieter - Trompenburgstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix toilet tank refilling problem - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de toilettank te repareren omdat deze niet goed wordt bijgevuld. Na het doorspoelen vult het toilet zich heel langzaam en druppelt het water. (Plumber in Amsterdam wanted to fix toilet tank because it's not refillin...

Loodgieter - Branding - Amstelveen

Lekkage - Replace/Fix insulation against air leaks - AM

Loodgieter in Amstelveen gezocht om de rubberen voeringen te vervangen voor de isolatie tegen de luchtlekken, de expert moet alle deuren en ramen controleren, de luchtstroom en lekkages controleren en de rubberen voeringen repareren en de kieren reparere...

Loodgieter - Marnixstraat - Amsterdam

Get rid off bad smell - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om van de stank af te komen, in februari hadden we een probleem met een van onze radiatoren waar het niet strak genoeg zat en we een slechte geur hadden die het appartement binnenkwam. Een dergelijk probleem hebben we elde...

Loodgieter - Van Breestraat - Amsterdam

Afvoer vastzetten, Lekkende kraan fixen, Boiler plaatsen - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht voor 2 loodgietersklussen: 1. Afvoer vastzetten. 2. Lekkende kraan repareren (lekt aan de onderkant (merk niet bekend) 3.Plintboiler plaatsen. Boiler is aangeschaft. Graag uiterijk maandagochtend 2 december overleg over...

Loodgieter - Rustenburgerstraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Fix error sign boiler - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de CV-ketel te repareren die een fout code heeft en niet opwarmt (Service nr. 5 - merk boilder is Intergas Kombi Kompakt HR 22) (Plumber in Amsterdam wanted to fix the boiler that is showing an error sign and doesn'...

Loodgieter - Bos en lommerweg - Amsterdam

Ontstoppen - 2 unclogging jobs (sink and shower) - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de wastafel en douche ontstoppen. (Plumber in Amsterdam wanted to unclog the sink and shower.)

Recente beoordelingen (3.185)

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

Score: 4,3/5,0 sterren

Judith: " het duurde wat langer dan normaal om de juiste vakman te vinden, maar door de goede communicatie was dit niet storend. De klus is inmiddels naar tevredenheid uitgevoerd. "

Loodgieter - tarief

CV-monteur - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde verwarmings-monteurs een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

CV-ketel installeren

De CV-monteursloodgieters van klusservice MrFix installeren met zorg en aandacht een CV-ketel of thermostaat in je woning. Zij weten hoe belangrijk het is een Centrale Verwarmings unit zorgvuldig te installeren. Tenslotte regelt een CV zowel warm water als de verwarming in je huis. Die moet het dus gewoon altijd goed doen.
 
Investeer ook in het periodieke onderhoud van je CV-ketel. Dit voorkomt problemen en zorgt er bovendien voor dat je in een veilige woonomgeving verblijft. Een gasexplosie door een niet goed onderhouden CV-installatie wil niemand. Bovendien eisen de meeste woningverzekeringen een jaarlijkse controle. Zonder onderhoud wordt schade niet vergoed. Vermijd dit soort risico’s dus door onderhoud uit te besteden aan een professionele loodgieter tegen een eerlijk tarief.
 

Thermostaat plaatsen

Het plaatsen van een thermostaat is precisiewerk. Een erkende loodgieter weet waar hij op moet letten. Denk hierbij vooral aan de juiste plek in de woning (meestal in de woonkamer, maar niet vlakbij een deur of raam). En ook het juist instellen is belangrijk voor een optimaal comfort en energieverbruik. De Nest- en andere thermostaten die draadloos met de CV-ketel communiceren bieden veel mogelijkheden.
 

Soepel je verwarmingsklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste verwarmings-monteur? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een verwarmings-monteur of loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vakman. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je verwarmingsklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt eventueel 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt soms wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. het type of merk CV-installatie en eventuele andere nuttige gegevens.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Verwarmingswerk tegen een eerlijk tarief

Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren verwarmingsmonteur tegen een goed tarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe CV-installatie of voor het onderhoud ervan..
 
Zie voor verdere vragen over het tarief voor verwarmings-monteurs en loodgieters de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

CV-monteur - spoed

Onze verwarmings-monteurs en loodgieters doen je klus in één keer goed. Elke vakman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een verwarmings-monteur?

Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Een overstroming in de badkamer of een kapotte CV-ketel, het kan zomaar gebeuren. En dat altijd onverwacht. Je wilt niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de vakmannen van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Ook tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de verwarmings-monteurs en loodgieters van MrFix!
 
Zij zijn beschikbaar voor elke denkbare verwarmingsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Enschede, Eindhoven en Breda. Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vakman.
 

Verwarmings-monteur – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze verwarmings-monteurs gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix ook voor andere soorten klussen

Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je onderhoudt alles heel goed en je gaat voor kwaliteit. Wij bij MrFix begrijpen dat en zullen al je klussen graag matchen met onze vakmannen voor een perfect resultaat.
 
Behalve een loodgieter of CV-monteur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland incusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.