Menu

Optrekkend vocht? Vochtweringsservice MrFix!

Optrekkend vocht is een veel voorkomend probleem in muren en metselwerk van oude woningen en panden. Je kunt het optrekkend vocht in muren een halt toe roepen door horizontale barrières in muren aan te brengen. Bijvoorbeeld door het injecteren van de muren met een chemische substantie. Doe dit niet zelf, maar vraag een vakman met kennis van zaken. De vochtweringspecialist kan aan de hand van de situatie met een geschikte oplossing komen. Vul bovenstaand formulier in en MrFix helpt je graag verder. Het standaardtarief voor onze vakman is €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
MrFix selecteert de specialisten vooraf en koppelt je al binnen 1 uur aan een vochtweringspecialist. Plaats een duidelijke foto bij het formulier van het optrekkende vocht. Dit helpt enorm om te bepalen hoe de klus geklaard kan worden. Misschien wil je eerst nog even wat meer lezen over onze Klantbeoordelingen, garantie of spoedklussen. Scroll dan even verder.
 
 

Waarom vochtwering via MrFix

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn vochtweringsklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vochtwering optrekkend

Loodgieter - Herengracht - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen drain - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de keukenafvoer te ontstoppen. (I need a Plumber in Amsterdam to unclog the kitchen drain.) The kitchen drain is NOT fully clogged. Only partially clogged.

Loodgieter - Wilhelminastraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Afvoerbuis in badkamer vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de afvoerbuis in de badkamer te vervangen.

Loodgieter - Burg D Kooimanweg - Purmerend

Install toilet seat cover - HI

Ik zoek een loodgieter of klusjesman in Purmerend voor het installeren van een toiletbrilhoes. We hebben een nieuwe toiletbrilhoes gekocht maar konden deze niet installeren. (I need a plumber or handyman in Purmerend to install a toilet seat cove...

Loodgieter - Nieuwezijds Voorburgwal - Amsterdam

WC-spoelmechanisme repareren - AM

Ik zoek een Loodgieter in Amsterdam-Centrum om het spoelmechanisme te repareren. Binnenwerk van wc waterreservoir werkt niet: water blijft niet zitten maar loopt steeds rechtstreeks de wc pot in.

Loodgieter - Heer Halewijnstraat - Amsterdam

CV-monteur - Refill Vaillant boiler (pressure top up), Bleed radiators - AM

Ik zoek een CV-monteur of andere loodgieter in Amsterdam om de ketel te repareren, de druk van de ketel is weggevallen. moet de ketel bijvullen door water in te pompen.     (I need a plumber in Amsterdam to repair the boiler, the pressure of the...

Loodgieter - Cornelis Schuytstraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Repair boiler - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam die een ketel kan repareren. De ketel is gestopt met werken (geen verwarming en warm water). (I need a plumber in Amsterdam who can repair a boiler. The boiler stopped working (no heating or hor water).)

 

 

Recente beoordelingen (2.197)

Score: 5,0/5,0 sterren

Marianne: "Heel adequaat Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Nicky: "Perfect! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Klara: "Snelle en goede reparatie Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Riffat: "The experience was perfect - not only did they respond quickly to the urgent plumbing problem we had reported, but the plumber also found a solution to another issue we were having. Very professional, helpful and capable. Highly recommended. Fast service,..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Shankar: "Excellent service. They always communicate clearly and keep you up to date with the service status, expert arrival, and charges. I am very happy with their service. Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 4,7/5,0 sterren

Tania: "Quick feedback, clear communication, professional contractors who did an excellent job and left everything cleaned. I will use Mr Fix again in the new year! Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Prashant: "My experience has been really good, really professional services with no hidden charges and no hidden costs. Really happy with the work done. Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lizzie: "Amazing. A job I had been wanting to get to for months was completed quickly and conveniently in a couple of days within contacting MrFix. Thank you!!! Fast service, Clear communication"

Score: 4,3/5,0 sterren

Emily: "Excellent communication, quick and easy to organise via WhatsApp. Just a small piece of feedback, it would have been for the expert on site to let me know how he was going to fix the chair before he went ahead. It wasn’t an issue but I may have asked fo..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Daniel: "really enjoyed the Mr Fix experience, the guys were super knowledgeable and just got to work fixing everygthing. they also did their best to clean up after themselves (eg: sweeping the floors). finished just shy of 2h and got out instead of hanging around..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Nina: "We had no electricity in our house, and within 30minutes an electrician was at our house. He was warm and very capable and within an hour of his visit he had diagnosed the issue and power had been restored. We are very thankful Fast service, Craftsmanship..."

 

optrekkend vocht - tarief

Optrekkend vocht - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde vochtweringspecialist een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bescherming tegen optrekkend vocht

 
Optrekkend vocht is een veel voorkomend verschijnsel in muren en metselwerk van oudere woningen en panden. De oorzaken zijn divers en kunnen variëren van verouderde of beschadigde isolatiematerialen tot direct contact met grondwater.
 
Je kunt het optrekkend vocht in muren een halt toe roepen door horizontale barrières in muren aan te brengen. Bijvoorbeeld door het injecteren van de muren met een chemische substantie. Doe dit niet zelf, maar vraag een aannemer met kennis van zaken. Het voorkomen van waterschade is de investering dubbel en dwars waard.
 

Hoe herken je optrekkend vocht

 
Constateer je vochtplekken aan de onderkant van de binnenmuur, dan kun je er bijna wel zeker van zijn dat er sprake is van optrekkend vocht. Eventueel kan de woning ook geteisterd worden door doorslaand vocht. In dat geval controleer je de onderkant van de buitenmuur op scheuren en gaten. Ook kun je het herkennen aan dat stucwerk en behang loslaten aan de onderkant van de muur, aan zichtbare vochtplekken en schimmelvorming, aan laminaat dat begint te bollen en of krom trekt, maar ook aan vochtige plinten die mogelijk beginnen te rotten. Schakel dan een expert in.
 

Soepel je vochtweringsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste vochtweringspecialist? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een vochtweringspecialist voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vochtweringspecialist. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je vochtweringsklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Maak een duidelijke foto van het optrekkende vocht.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Vochtweringswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze vakman in voor vochtwering of het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

optrekkend vocht - garantie

Vochtwering- Spoed

De erkende vochtweringspecialisten via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke vochtweringspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een vochtweringspecialist?

 
Sommige vochtweringsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De winterkou staat voor de deur en de CV-ketel begeeft het. Je ruikt een gaslucht in huis of je woning kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg. In dergelijke situaties staan de vakmannen van MrFix voor je klaar. MrFix zet ook met spoed vochtweringspecialisten in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze bekwame vochtweringspecialisten staan klaar om elke denkbare vochtweringsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vochtweringspecialist.
 

Waarom vochtwering?

 
Leven in een vochtig huis is ongezond. Het kan op termijn leiden tot ademhalingsproblemen en allergieën. Daarnaast zijn vochtige wanden slecht voor je energierekening en brengt vocht in je huis op termijn ernstige schade aan in materialen als baksteen, beton en hout. Dit leidt tot het verlies van waarde van je woning.
 
De vakmannen van MrFix zijn gespecialiseerd in het opsporen van vocht, het impregneren en injecteren van muren en gevels die kampen met optrekkend of doorslaand vocht, en het verhelpen van lekkages. Twijfel bij vochtproblemen niet en schakel een vochtweringspecialist in.
 

Vochtweringspecialist – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze vochtweringspecialisten gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een fantastische investering en een kostbaar bezit. Goed onderhoud is essentieel. Wij bij MrFix begrijpen dat, we matchen je klussen alleen aan professionele aannemers.
 
Behalve een vochtweringspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman or Elektricien.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Vochtweringspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare vochtweringspecialisten in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste vochtweringspecialist of andere vakman in jouw regio.