Menu

Vochtwering problemen goed oplossen via MrFix

Loodgieter - Spoed

Kosten loodgieter

Loodgieter - tarief

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recente klussen - Vochtwering

Loodgieter - Hoofdweg - Amsterdam

Fix leakage in plastic boiler tubes

I need a plumber in Amsterdam to fix a leakage in the plastic tubes of my boiler.

Loodgieter - Willem Schoutenstraat - Amsterdam

Gas- en waterleidingen verleggen voor nieuwe keuken

MrFix, ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de gas- en waterleidingen te verleggen ten behoeve van mijn nieuw te installeren keuken.

Loodgieter - Henrick de Keijserplein - Amsterdam

Sanitair repareren - Two way tap plugged one end

Loodgieter - Burgemeester Hogguerstraat - Amsterdam

Doucheputje ontstoppen

Het doucheputje van de klant is verstopt, en moet ontstopt worden.

Loodgieter - Noorderstraat - Amsterdam

Replace Grohe K7 kitchen tap

"Replace Grohe K7 kitchen tap"

Loodgieter - Amsterdam

Lekkage onder wastafel of via Sifon in professionele keuken

Blijf op de hoogte: