Menu

Optrekkend vocht? Vochtweringsservice MrFix!

Optrekkend vocht is een veel voorkomend probleem in muren en metselwerk van oude woningen en panden. Je kunt het optrekkend vocht in muren een halt toe roepen door horizontale barrières in muren aan te brengen. Bijvoorbeeld door het injecteren van de muren met een chemische substantie. Doe dit niet zelf, maar vraag een vakman met kennis van zaken. De vochtweringsspecialist kan aan de hand van de situatie met een geschikte oplossing komen. Vul bovenstaand formulier in en MrFix helpt je graag verder. Het standaardtarief voor onze vakman is €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
MrFix selecteert de specialisten vooraf en koppelt je al binnen 1 uur aan een vochtweringsspecialist. Plaats een duidelijke foto bij het formulier van het optrekkende vocht. Dit helpt enorm om te bepalen hoe de klus geklaard kan worden. Misschien wil je eerst nog even wat meer lezen over onze Klantbeoordelingen, garantie of spoedklussen. Scroll dan even verder.
 
 

Waarom vochtwering via MrFix

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn vochtweringsklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vochtwering optrekkend

Loodgieter - Weesperstraat - Diemen

CV-monteur - Install Electric boiler, 3 radiators, 1 warm water boiler, but pipes - AM

Ik zoek cv-monteur of andere Loodgieter in Diemen voor het installeren van: 1. elektrische cv ketel 2. 3 radiatoren 3. warmwaterboiler 4. 2 ongebruikte leidingen voor radiator doorzagen I need central heating engineer or other  Plumber in Dieme...

Loodgieter - Sint Janskruid - Diemen

Sanitair repareren - Fix or replace leaking toilet

Toilet is leaking, must be repaired or replaced Klant is aanwezig tot 13.00, daarna in overleg via Whatsapp.

Loodgieter - Grevelingen - Alkmaar

Fix leakage in pipes - NH

Ik zoek een loodgieter in Almere om de lekkage in de leidingen te verhelpen.  (I need a plumber in Almere to fix the leakage in the pipes.)

Loodgieter - In de Houtzaagmolen - Duivendrecht

Dakwerk - Fix gutter and roof insulation - AM

Ik zoek een dakdekker in Duivendrecht voor het repareren van de dakgoot en dakisolatie. (I need a roofer in Duivendrecht to repair the gutter and roof insulation.)

Loodgieter - Graaf Florisstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen drain - AM

Loodgieter gezocht in Amsterdam om de afvoer van de keuken te ontstoppen. Ik heb een verstopte afvoer in de keuken. Het gebeurde 2-3 jaar geleden en een loodgieter kwam met een water stofzuiger en in 5-10 min. kon hij het vuil in de pijp eruit halen en he...

Loodgieter - Ploegstraat - Amsterdam

Ontstoppen - SPOEDKLUS Ontstopping douche/ unclogging shower

SPOED Douche afvoer loopt niet door,. Roostertje van afvoer zit vast, deze moet verwijderd worden om erbij te kunnen. Deze dan vervangen door een TIJDELIJK vervangend rooster (huis wordt in oktober verbouwd)

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

optrekkend vocht - tarief

Optrekkend vocht - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde vochtweringsspecialist een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bescherming tegen optrekkend vocht

 
Optrekkend vocht is een veel voorkomend verschijnsel in muren en metselwerk van oudere woningen en panden. De oorzaken zijn divers en kunnen variëren van verouderde of beschadigde isolatiematerialen tot direct contact met grondwater.
 
Je kunt het optrekkend vocht in muren een halt toe roepen door horizontale barrières in muren aan te brengen. Bijvoorbeeld door het injecteren van de muren met een chemische substantie. Doe dit niet zelf, maar vraag een aannemer met kennis van zaken. Het voorkomen van waterschade is de investering dubbel en dwars waard.
 

Hoe herken je optrekkend vocht

 
Constateer je vochtplekken aan de onderkant van de binnenmuur, dan kun je er bijna wel zeker van zijn dat er sprake is van optrekkend vocht. Eventueel kan de woning ook geteisterd worden door doorslaand vocht. In dat geval controleer je de onderkant van de buitenmuur op scheuren en gaten. Ook kun je het herkennen aan dat stucwerk en behang loslaten aan de onderkant van de muur, aan zichtbare vochtplekken en schimmelvorming, aan laminaat dat begint te bollen en of krom trekt, maar ook aan vochtige plinten die mogelijk beginnen te rotten. Schakel dan een expert in.
 

Soepel je vochtweringsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste vochtweringsspecialist? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een vochtweringsspecialist voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vochtweringsspecialist. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je vochtweringsklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Maak een duidelijke foto van het optrekkende vocht.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Vochtweringswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze vakman in voor vochtwering of het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

optrekkend vocht - garantie

Vochtwering- Spoed

De erkende vochtweringsspecialisten via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke vochtweringsspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een vochtweringsspecialist?

 
Sommige vochtweringsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De winterkou staat voor de deur en de CV-ketel begeeft het. Je ruikt een gaslucht in huis of je woning kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg. In dergelijke situaties staan de vakmannen van MrFix voor je klaar. MrFix zet ook met spoed vochtweringsspecialisten in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze bekwame vochtweringsspecialisten staan klaar om elke denkbare vochtweringsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vochtweringsspecialist.
 

Waarom vochtwering?

 
Leven in een vochtig huis is ongezond. Het kan op termijn leiden tot ademhalingsproblemen en allergieën. Daarnaast zijn vochtige wanden slecht voor je energierekening en brengt vocht in je huis op termijn ernstige schade aan in materialen als baksteen, beton en hout. Dit leidt tot het verlies van waarde van je woning.
 
De vakmannen van MrFix zijn gespecialiseerd in het opsporen van vocht, het impregneren en injecteren van muren en gevels die kampen met optrekkend of doorslaand vocht, en het verhelpen van lekkages. Twijfel bij vochtproblemen niet en schakel een vochtweringsspecialist in.
 

vochtweringsspecialist – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze vochtweringsspecialisten gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een fantastische investering en een kostbaar bezit. Goed onderhoud is essentieel. Wij bij MrFix begrijpen dat, we matchen je klussen alleen aan professionele aannemers.
 
Behalve een vochtweringsspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vochtweringsspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare vochtweringsspecialisten in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste vochtweringsspecialist of andere vakman in jouw regio.