Menu

Optrekkend vocht? Vochtweringsservice MrFix!

Optrekkend vocht is een veel voorkomend probleem in muren en metselwerk van oude woningen en panden. Je kunt het optrekkend vocht in muren een halt toe roepen door horizontale barrières in muren aan te brengen. Bijvoorbeeld door het injecteren van de muren met een chemische substantie. Doe dit niet zelf, maar vraag een vakman met kennis van zaken. De vochtweringsspecialist kan aan de hand van de situatie met een geschikte oplossing komen. Vul bovenstaand formulier in en MrFix helpt je graag verder. Het standaardtarief voor onze vakman is €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
MrFix selecteert de specialisten vooraf en koppelt je al binnen 1 uur aan een vochtweringsspecialist. Plaats een duidelijke foto bij het formulier van het optrekkende vocht. Dit helpt enorm om te bepalen hoe de klus geklaard kan worden. Misschien wil je eerst nog even wat meer lezen over onze Klantbeoordelingen, garantie of spoedklussen. Scroll dan even verder.
 
 

Waarom vochtwering via MrFix

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn vochtweringsklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vochtwering optrekkend

Loodgieter - Van Nijenrodeweg - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog drain of bathtub (clogged completely) - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de afvoer van de badkuip in de badkamer te ontstoppen. De afvoer werkt niet: het water staat helemaal stil in het bad. Zo heb ik het nog niet meegemaakt in de afgelopen 1 jaar. Dankjewel. ('I need a plumber in...

Loodgieter - Darthuizerberg - Amersfoort

Dakwerk - 2 zonnepanelen vervangen door dakpannen - HI

Ik zoek een aannemer / klusjesman die onze zonnencollector tbv zonneboiler op het dak boven de dakkapel. - verwijderen zonnecollector - terugplaatsen dakpannen - afvoeren zonnecollector Afmetingen zonnecollector zijn ongeveer 1.20 bij 3.50. Verder...

Loodgieter - Plantage Badlaan - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog bath + sink piping system - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om ons leidingwerk te ontstoppen, het bad en de wasbak hebben allemaal dezelfde leidingwerk en het lijkt te zijn geblokkeerd. Ik heb vloeistoffen en dergelijke geprobeerd, maar geen geluk. (Plumber in Amsterdam wanted...

Loodgieter - Govert Flinckstraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Do annual maintenance check on heater - AM

Vanwege de winter die eraan komt ben ik op zoek naar een loodgieter in Amsterdam-De Pijp voor de onderhoudscontrole van mijn verwarming. (Because of the winter that is coming, I am looking for a plumber in Amsterdam-De Pijp for the maintenance check...

Loodgieter - Tobias Asserlaan - Diemen

Fix bathroom shower that gives no hot water - AM

Loodgieter gezocht in Diemen omdat de douche in de badkamer geen warm water krijgt. De wastafel maakt gebruik van dezelfde verwarming en krijgt wel warm water, dus het probleem zit waarschijnlijk in de douche en niet in de verwarming. (Plumber wanted...

Loodgieter - Jan Willem Brouwersstraat - Amsterdam

Bidet verwijderen

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om het bidet op bijgaande foto's te verwijderen en af te voeren. Het tegelwerk hoeft verder niet gedaan want hier komt een kast voor te staan maar de evt open leidingen moeten wel afgedekt oid.

 

 

Recente beoordelingen (4.482)

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

 

optrekkend vocht - tarief

Optrekkend vocht - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde vochtweringsspecialist een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bescherming tegen optrekkend vocht

 
Optrekkend vocht is een veel voorkomend verschijnsel in muren en metselwerk van oudere woningen en panden. De oorzaken zijn divers en kunnen variëren van verouderde of beschadigde isolatiematerialen tot direct contact met grondwater.
 
Je kunt het optrekkend vocht in muren een halt toe roepen door horizontale barrières in muren aan te brengen. Bijvoorbeeld door het injecteren van de muren met een chemische substantie. Doe dit niet zelf, maar vraag een aannemer met kennis van zaken. Het voorkomen van waterschade is de investering dubbel en dwars waard.
 

Hoe herken je optrekkend vocht

 
Constateer je vochtplekken aan de onderkant van de binnenmuur, dan kun je er bijna wel zeker van zijn dat er sprake is van optrekkend vocht. Eventueel kan de woning ook geteisterd worden door doorslaand vocht. In dat geval controleer je de onderkant van de buitenmuur op scheuren en gaten. Ook kun je het herkennen aan dat stucwerk en behang loslaten aan de onderkant van de muur, aan zichtbare vochtplekken en schimmelvorming, aan laminaat dat begint te bollen en of krom trekt, maar ook aan vochtige plinten die mogelijk beginnen te rotten. Schakel dan een expert in.
 

Soepel je vochtweringsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste vochtweringsspecialist? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een vochtweringsspecialist voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vochtweringsspecialist. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je vochtweringsklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Maak een duidelijke foto van het optrekkende vocht.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Vochtweringswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze vakman in voor vochtwering of het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

optrekkend vocht - garantie

Vochtwering- Spoed

De erkende vochtweringsspecialisten via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke vochtweringsspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een vochtweringsspecialist?

 
Sommige vochtweringsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De winterkou staat voor de deur en de CV-ketel begeeft het. Je ruikt een gaslucht in huis of je woning kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg. In dergelijke situaties staan de vakmannen van MrFix voor je klaar. MrFix zet ook met spoed vochtweringsspecialisten in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze bekwame vochtweringsspecialisten staan klaar om elke denkbare vochtweringsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vochtweringsspecialist.
 

Waarom vochtwering?

 
Leven in een vochtig huis is ongezond. Het kan op termijn leiden tot ademhalingsproblemen en allergieën. Daarnaast zijn vochtige wanden slecht voor je energierekening en brengt vocht in je huis op termijn ernstige schade aan in materialen als baksteen, beton en hout. Dit leidt tot het verlies van waarde van je woning.
 
De vakmannen van MrFix zijn gespecialiseerd in het opsporen van vocht, het impregneren en injecteren van muren en gevels die kampen met optrekkend of doorslaand vocht, en het verhelpen van lekkages. Twijfel bij vochtproblemen niet en schakel een vochtweringsspecialist in.
 

vochtweringsspecialist – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze vochtweringsspecialisten gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een fantastische investering en een kostbaar bezit. Goed onderhoud is essentieel. Wij bij MrFix begrijpen dat, we matchen je klussen alleen aan professionele aannemers.
 
Behalve een vochtweringsspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vochtweringsspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare vochtweringsspecialisten in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste vochtweringsspecialist of andere vakman in jouw regio.