Menu

Vochtwering problemen goed oplossen via MrFix

Met spoed loodgieter?

Kosten loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - vochtwering

Loodgieter - Amsterdam

CV controle en schoonmaak

Het signaleert twee jaar geleden dat mijn cv gecontroleerd is en schoongemaakt. CV uit 2012.

Loodgieter - Eerste Helmersstraat - Amsterdam

Loodgieter

07 Nov 2016, 11:19: "Tap leak."

Loodgieter - Adres ontbreekt - Adres ontbreekt nog

Zwevende wc plaatsen + ~8m2 wc-vloer betegelen

Het gaat om het plaatsen van zwevende wc en betegelen van de wc-vloer (ongeveer 8m2)

Loodgieter - Marco Polostraat - Amsterdam

cv-ketel Intergas Compact HR foutcode 5

Van ene op andere moment uitgevallen, geen verwarming of heet water.

Loodgieter

Wasmachine geeft aan dat kraan dicht zit

Loodgieter - Waterkersweg - Amsterdam

Lekkage - Lekt bij tussenstuk waterleiding naar kraan Koper?

"Heb nieuwe douchekraan geïnstalleerd. Op zich oké maar daarna begon de leiding naar de kraan te lekken, bij een tussenstuk. Heb t even provisoirisch afgeplakt maar dat helpt natuurlijk niet. Het plastic dingetje dat de leiding tegen de muur op z&

Blijf op de hoogte: