Menu

Vind binnen 3 uur een gevel schilder die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Buitenschilderwerk

Schilder - Thomsonlaan - Den Haag

Stukadoor - Spoedreparatie stucwerk DH

MrFix, we zoeken met spoed een goede stukadoor (geen schilder) in Den Haag want we zijn door de vloer gestapt, dwars door het plafond van de onderburen (zie foto). Het is een oud stuc-plafond met rieten onderlaag. Omdat onze vloeren open liggen voor wer

Schilder - Wijenburg - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 4-room apartment in Amsterdam-Zuid in RAL 9010

Paint 4-room apartment in Amsterdam-Zuid with normal off-white RAL 9010 paint. All rooms are empty: living room 5.5x3m + 1 room of ~4x3.5m (first remove wallpaper from both these rooms) + 2 rooms of 3x2.5m. Ceilings are 2.6m high.

Schilder - Elisabeth Wolffstraat - Amsterdam

Schilderwerk buitenmuur achtergevel

Een aantal leden van de VVE willen nog steeds graag dat ook de buitenmuur van de achtergevel wordt geschilderd. Het lijkt handig om dit in een keer te laten doen nu er toch al een steiger geplaatst moet worden.Zou je Bas alsjeblieft willen vragen om vo

Schilder - Van Swietenstraat - Den Haag

Re-plaster and paint 2 rooms

"I need some replastering and painting in 2 rooms. I live in Den Haag"

Schilder - Borneolaan - Amsterdam

Paint walls and doors of ~80m2 apartment

MrFix, I am looking for a painter in IJburg to paint my ~80m2 apartment. Walls and doors to go in white. There is some furniture to move away from the walls.

Schilder - Bartholomeus Diazstraat - Amsterdam

Behanger - 4 wanden van totaal ~40m2 opnieuw behangen met glasvezelbehang

Betonnen wanden, Klant koopt het behang bij Praxis, vakman moet wel lijm en ander materiaal leveren, plafond is ~2,5m. Klant vraagt of het huidige behang verwijderd moet worden. Of kan het blijven?

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,5/5,0 sterren

Holly: "Good work, arranged quickly"

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosanne: "voor herhaling vatbaar"

Score: 3,7/5,0 sterren

Wally: "prima oke"

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: "Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring"

Score: 4,0/5,0 sterren

Maroesja: "Het duurde wel erg lang voordat de klus doorkwam, maar daarna ging het goed."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dees: "10 minuten werk toch vol uur betalen dat is jammer. Verder prima!"

Score: 3,8/5,0 sterren

Davide: "Very quick and precise job."

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Rian: "AS: Goed verzorgd en goed geholpen. Perfect"

Schilder tarief

De beste gevel schilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde gevel schilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende gevel schilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare gevel schilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het gevel schildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis verfen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele gevel schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een gevel schilder gezocht, of voor de grote klussen een gevel schildersbedrijf dat gevel schilderwerk sneller kan doen!

gevel schilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine gevel schildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je gevel schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het verfen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze gevel schilders leveren uitstekend gevel schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de gevel schilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste gevel schilder via klusbedrijf MrFix

Het verfen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander gevel schilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele gevel schilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste gevel schilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste gevel schildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisgevel schilder voor binnengevel schilderwerk maar ook gevel schilders die buitengevel schilderwerk doen. Behalve gevel schilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

exterior painting

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een gevel schilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste gevel schilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten verfen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende gevel schilders van MrFix!

 

Zoek je een goede gevel schilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende gevel schilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze gevel schilder je gevel schilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een gevel schilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende gevel schilder offerte aanvragen. Voor gevel schilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een gevel schilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

gevel schilder werkzaamheden

Of je nu een gevel schilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste gevel schilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere gevel schilderklussen zetten we met alle plezier een gevel schildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze gevel schilders nu jouw muur verfen of jouw plafond verfen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: