Menu

Schilder in Eindhoven gezocht? Klusservice MrFix!

Zoek je een vakkundige schilder in Eindhoven? Als je het formulier hierboven invult, regelt MrFix 24/7 een ervaren schilder voor je. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk aan wat je geschilderd wilt hebben. Noem de afmetingen, als het kan: daarbij kunnen een plattegrondje en de plafondhoogte nuttig zijn. En welke kleur verf wil je? heb je misschien nog verfresten staan? Wil je dat de vakman de verf en het andere materiaal levert? Dat raden we je aan: professionele verf is wat duurder maar gaat langer mee. Zo kan de vakman ook langer garantie bieden.
 
Hieronder meer vind je meer over garantie en over recente schilderklussen, Klantrecensies en tips. Tevens meer details over het tarief voor schilders, in Eindhoven en elders. We hebben zelfs aparte webpagina’s met informatie over:

Je vindt hier zelfs een specifieke pagina vol tips om schilderklussen efficiënt uit te besteden.
 
 

Schilder nodig? Unieke voordelen bij MrFix

  • De strengste selectie van vakmensen in Nederland
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten). Óf eerst offerte
  • Uitstekende service voor een soepele afwikkeling (24/7)

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - schilder

Schilder - Derde Hugo de Grootstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint bedroom + small hallway - AM

Schilder gezocht om een slaapkamer wit te schilderen en een kleine gang in een appartement in Amsterdam. De plek is al afgeplakt, dus het klaarmaken van de kamers zou geen tijd kosten. Gewoon schilderen. (Painter wanted to paint a bedroom white and a...

Schilder - Nieuwezijds Voorburgwal - Amsterdam

Binnenschilder - Paint room eggshell white - AM

Schilder gezocht in Amsterdam-Centrum om een kinderkamer die vol zit met schilderingen in blauw/groene kleuren waar we graag van af willen wit te schilderen. We willen de schilder vragen om de hele kamer gebroken wit te schilderen, omdat deze door een vol...

Schilder - Weteringschans - Amsterdam

Stukadoor - 28 m2 zijwanden van buitenportiek filmen (stucen)

"Zijwanden van buitenportiek (8m2 naast trapje omlaag + ~20 m2 naast trapje omhoog) 'filmen' zodat het good strak / vlak + schoon (geen spetters) maken zodat het betegeld kan worden."

Schilder - Laan van Meerdervoort - Den Haag

Binnenschilder - Muur schilderen na lekkage - DH

Schilder in Den Haag gezocht om een muur te schilderen met 1 of 2 lagen. (Painter wanted in The Hague to paint a wall with 1 or 2 layers.)

Schilder - Frans Van Mierisstraat - Amsterdam

Restore floor + walls of small balcony - AM

I need a painter / plasterer in Amsterdam to restore the floor and walls of small balcony.

Schilder - Burmanstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint staircase from ground to 4th floor - AM

Hallo MrFix, de VvE van mijn gebouw in Amsterdam is op zoek naar een professionele aannemer om onze trap te renoveren: overschilderen van de begane grond tot de 4e verdieping. Het beste, Margot (Hello MrFix, the VvE of my building in Amsterdam is lo...

 

 

Recente beoordelingen (4.186)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Melissa: "De vakman Benjamin heeft heel goed werk geleverd!! Ik ben heel erg tevreden Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marijke: "Bemiddelaar en de vakman had gespekt voor hem. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Louis: "Goede communicatie, snelle en goede afhandeling klus. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Heerlijk om perfect ontzorgt te worden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

 

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Schilder Eindhoven- Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde schilders in Eindhoven (en elders in heel Nederland) een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende Eindhovense schilders je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix in Eindhoven werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier

 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf in Eindhoven voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je klus uitvoert of offerte doet.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus in Eindhoven:

 

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale benodigdheden. En wist je dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

Zet een Eindhovens schildersbedrijf in

 
Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gevonden, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!
 
Natuurlijk zijn er kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen een grote of lastige schilderklus? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.
 

Binnenschilder Eindhoven

 
Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan jouw interieur. Is je woning of kantoor toe aan een opfrisbeurt? Of wil je gewoon eens iets anders? De binnenschilder van MrFix verzorgt de afwerking van elk type muur of plafond met latexverf, sauswerk of spuitwerk in elke gewenste kleurstelling. Onze binnenschilder is er natuurlijk ook voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag op al je houtwerk, zoals je deuren, kozijnen of kasten. Verder kun je uiteraard kiezen uit de meest uiteenlopende verfsoorten. Van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak en zakelijk tot warm en sfeervol. Onze binnenschilder of schildersbedrijf adviseert je graag bij het kiezen van een passende muurverf of andere wandbekleding.
 

Buitenschilder Eindhoven

 
Een goed onderhouden woning of bedrijfspand draagt bij aan een goede, degelijke en mooie uitstraling. Kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk zorgt er echter ook voor dat er geen vocht bij het houtwerk kan komen. Dit verlengt de levensduur van bijvoorbeeld je kozijnen en dakgoten aanzienlijk. Het is dus van belang dat je regelmatig en vooral tijdig onderhoud pleegt. Herstel van achterstallig onderhoud brengt praktisch altijd hogere kosten met zich mee. De gespecialiseerde buitenschilder van MrFix heeft de kennis en ervaring om jouw buitenschilderwerk in optimale conditie te houden. Maar je kunt onze erkende buitenschilder natuurlijk ook inschakelen als je gewoon eens een andere uitstraling wilt van je woning of bedrijfspand!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder Eindhoven - Garantie en toeslag

 
Schilderwerk is meestal niet heel urgent nodig. Maar voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18:00u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Vakschilders in en rond Eindhoven

 
Klusservice MrFix is sinds 2018 actief in Eindhoven en omgeving. Wij hebben enkele tientallen vakmensen voor je klaar staan om je klussen in en om het huis te klaren. Dus zoek je een schilder in Eindhoven-Centrum, Woensel, Stratum, Tongelre, Meerhoven, Veldhoven, Nuenen, Waalre of Geldrop? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix. Al onze vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. MrFix koppelt je binnen drie uur aan een ervaren schilder die de klus goed en vakkundig gaat uitvoeren.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige schilderklussen, zoals rondom een verhuizing, kunnen soms niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een schilder beschikbaar voor een dergelijke speciale situatie. Geen probleem voor de schilders van MrFix!
 
Onze schilders staan klaar om jouw klus vakkundig uit te voeren. Niet alleen Eindhoven van Strijp tot Tongelre en van Woensel tot Stratum, maar ook in de rest van Zuid-Oost Brabant inclusief Valkenswaard, Geldrop en Helmond.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-za 8:30-18:00u) of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Grote en kleine schilderklussen in Eindhoven

 
Of jouw Vereniging van Eigenaren nu de gevel van een pand wil laten schilderen of jij zelf een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we graag een schildersbedrijf in wanneer je dat liever hebt dan een ZZP’er.
 

Schilder in Eindhoven – Garantie en toeslag

 
MrFix selecteert serieuze en bekwame vakmensen in Eindhoven op basis van screening, aanbeveling en klanttevredenheid. Indien het toch mocht gebeuren dat er schade ontstaat dan is er een driedubbele zekerheid: de oplossing door de vakman, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

 
Behalve een Schilder regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Klusjesman, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Eindhoven.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).