Menu

Snel en goed elektra aan laten leggen

elektrawerk

Kosten elektricien

Elektricien

Met spoed een elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Heb je met spoed een elektricien nodig, dan regelt MrFix dat moeiteloos voor je. Voor spoedklussen rekent de elektricien een toeslag van 50%. Deze toeslag geldt ook voor klussen in het weekend of in de avonduren (na 19u). De toeslagen zijn echter niet cumulatief: wanneer je met spoed een elektricien aanvraagt voor een klus na 19u in het weekend is de toeslag geen 150% maar 50%. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Recent jobs - Elektra aanleggen (kabels)

Elektricien - Domselaerstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Verlichting verwijderen en nieuwe plaatsen op 6 m hoog plafond

Elektricien - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Connect electricity to part of squatted building

Previous owner of building had cut electricity and plumber. Customer is guest of squatter (krakers?): Customer seeks independent advice regarding the best solution.

Elektricien

Elektra aanleggen (kabels) - Perilex stopcontact installeren voor 10, 2 kW fornuis

Perilex stopcontact keuken voor fornuis (keramische kookplat + oven) met aansluitwaarde 10,2 kW. Er is reeds een regulier stopcontact aanwezig met een aparte groep (Hager MKS516). Meterkast en keuken zitten op dezelfde etage op circa 6 meter afstand.

Elektricien

Elektra aanleggen (kabels) - Elektra aanleggen voor winkelpand van 200m2

Kabelgoten + kabels aanleggen / aansluiten

Elektricien - IJplein - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Internet via kabel(ziggo) storing opsporen

Signaal kabel Ziggo komt prima binnen(huiskamer) maar in periferie is signaal verlies ,ik kan modem in werkkamer niet online krijgen,ging voorheen wel, graag een oplossing.

Elektricien - Maria Austriastraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Verleggen 3 aansluitpunten waarvan 1 in betonmuur

"Voor in een nieuwe woning zijn wijn op zoek naar iemand die 3 stekkerdozen kan verplaatsen naar een ander punt. Dit ivm installatie van een nieuwe keuken. 1 muur is een betonmuur, en hier moet dus in gefreesd worden. De andere muren zijn niet van be

Blijf op de hoogte: