Menu

Elektra aanleggen (kabels)? Klusservice MrFix!

Waarom voor deze klus MrFix?

 • MrFix werkt alleen met de beste lokale elektriciens
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte
 •  

Hoe krijg ik die goede elektricien?

 • Bel 020-6750333, mail, WhatsApp 06-15380087 of beter: vul bovenstaand formulier in
 • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke elektricien komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

 

Recente klussen - elektra aanleggen kabels

Elektricien - Solebaystraat - Amsterdam

Elektra installeren - Replace 2-3 power outlets - AM

De elektricien in Amsterdam wilde 2 tot 3 stopcontacten opnieuw installeren. We zijn een salon aan het inrichten en moeten stopcontacten plaatsen bij de stations en bij de receptie. De stopcontacten zijn er al, maar ze zijn slecht uitgevoerd. (Electr...

Elektricien - Uiterwaardenstraat - Amsterdam

Laswerk / soldeerwerk - Weld C clamp to monitor arms - AM

Elektricien in Amsterdam-Rivierenbuurt gezocht om een c-klem vast te lassen, dit is voor de monitor armen van onze computerschermen. Wij willen graag de mening van de vakman hierover. (Electrician in Amsterdam-Rivierenbuurt wanted to weld the c clamp...

Elektricien - Hunzestraat - Amsterdam

Install 2 lamps - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om een lamp toe te voegen in de keuken en een lamp op het balkon. (Electrician in Amsterdam wanted to add a lamp In the kitchen and a lamp on the balcony.)

Elektricien - Luzernevlinder - Utrecht

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang 2 Brilliant lamps + 2 Calex lamps + 1 Philips lamp on 2.65m ceiling - UT

Elektricien in Utrecht gezocht om 5 lampen op te hangen: 2 Brilliant lampen en 2 hebben een Calex-armatuur uit Hornbach en de andere is Philips, die geen plafondplaat heeft. De vakman zal gaten in het plafond moeten boren om deze lampen op te kunnen hang...

Elektricien - Schaarsbergenstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - 2 nieuwe stopcontacten monteren - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om twee stopcontacten te monteren: een in de keuken en een in de badkamer.

Elektricien - Saskia van Uijlenburgkade - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Spiegel ophangen, Verlichting van 2 spiegels aansluiten - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Centrum om een tweetal spiegels aan te sluiten, beiden met verlichting. 1 grote badkamerspiegel (hangt al) en 1 klein make-up/vergroot spiegel (hangt nog niet).


 

 

Recente beoordelingen (3.258)

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "Used Mr Fix for plumbing, painting, washing machine repairs and complex electrical problems. Always conscientious professional work perfectly done. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"


 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra aanleggen (kabels) - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bekabeling en aanleg elektra

Het werken met elektra vereist kennis en ervaring. Onze ervaren elektriciens weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij het aanleggen van elektra kabels. Dat begint al bij de keuze van de juiste kabels: zitten ze in de grond, buiten in zon, sneeuw en regen of zitten ze gewoon binnenshuis.
 
Tip: Sta je voor een grote verbouwing? Trek dan op tijd alle elektradraden en andere bekabeling door. Dan kun je ze later netjes wegwerken.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra aanlegklus. En we doen dat tegen goede en transparante tarieven.
 

Soepel je elektra aanlegklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen of speciale benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).
 •  

  Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

  Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
   
  Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra aanleggen (kabels) - Spoed

Voor spoed elektra-klussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-klus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-za 8:30-18u) of een WhatsAppje sturen naar 06-1538 0087.
 

Elektra aanleggen – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de elektricien, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de elektriciens van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.