Menu

Elektra aanleggen (kabels)? Klusservice MrFix!

Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio om elektra aan te leggen waar de elektricien een nieuwe kabel voor moet trekken:

 
Voor het aansluiten van de volgende soorten elektra hebben we aparte pagina’s, maar maak je niet te veel zorgen over de categorieën:

Je kunt hieronder meer lezen over recente elektra-aanlegklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektra aanleggen, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom via MrFix elektra aanleggen?

 • MrFix werkt alleen met de beste lokale elektriciens
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte
 •  

Hoe krijg ik die goede elektricien?

 • Bel 020-6750333, mail, WhatsApp 06-15380087 of beter: vul bovenstaand formulier in
 • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke elektricien komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektra aanleggen kabels

Elektricien - Da Costastraat - Amsterdam

Elektra repareren - Elektra controleren, kitwerk - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om elektra te controleren/repareren. Verder is een kleine lekkage in de keuken omdat waarschijnlijk de kitranden vervangen moeten worden. Geen esthetische schade maar, wel water bij de lampen.

Elektricien - Ruysdaelstraat - Amsterdam

Wandcontactdoos verwijderen en andere vervangen (spatwaterdicht)

Ik zoek Elektricien in Amsterdam voor het volgende: er zitten in een ruimte 2 stopcontacten op 1 muur , waarvan -n verwijderd moet worden (wcd verwijderen en spatwaterdicht afdekken) - de andere een spatwaterdichte wcd moet worden (ivm aanwezigheid...

Elektricien - Agatha Dekenstraat - Amsterdam

Install 3 IKEA lamps

I'd like to have an electrician come install 3 lamps around my house, with photos of the sockets attached. Lamps are from Ikea, there are 1 ranarp : and 2 fixtures like these : [http://www.ikea.com/us...

Elektricien - Schimmelstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix power cut when hob + oven are on for a while - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam omdat de elektriciteit in mijn appartement soms (alleen) uitvalt als er al een tijdje twee/drie pitten op het fornuis en de oven aan staan. Kan het zijn dat het circuit overbelast is of kan het een slechte verbinding z...

Elektricien - Carbasiusstraat - Purmerend

Elektra aanleggen (kabels) - Build in extractor hood - NH

Elektricien of Witgoedmonteur in Purmerend gezocht om een afzuigkap in een koof in mijn keuken in te bouwen. Hij moet worden aangesloten op het afzuigkanaal dat er al zit. De installatiehandleiding is bijgevoegd. Gelieve vooraf een prijsindicatie te geven...

Elektricien - J.F. van Hengelstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Rewire pull switch for washer + dryer - AM

We need an electrician as we recently moved into our Amsterdam house and connected a brand new washer and dryer to an existing pull switch. However, only the washer side of the switch seems to work. The dryer side indicator light does not come on, and no...

 

 

Recente beoordelingen (4.481)

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra aanleggen (kabels) - Tarief

 
De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bekabeling en aanleg elektra

 
Het werken met elektra vereist kennis en ervaring. Onze ervaren elektriciens weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij het aanleggen van elektra kabels. Dat begint al bij de keuze van de juiste kabels: zitten ze in de grond, buiten in zon, sneeuw en regen of zitten ze gewoon binnenshuis.
 
Tip: Sta je voor een grote verbouwing? Trek dan op tijd alle elektradraden en andere bekabeling door. Dan kun je ze later netjes wegwerken.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra aanlegklus. En we doen dat tegen goede en transparante tarieven.
 

Soepel je elektra aanlegklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen of speciale benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektra-aanlegtarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra aanleggen (kabels) - Spoed

 
Voor spoed elektra-aanlegklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-klus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland, inclusief Eindhoven, Maastrich, Apeldoorn, enschede en Groningen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) of een WhatsAppje sturen naar 06-1538 0087.
 

Elektra aanleggen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de elektricien, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

 
MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de elektriciens van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: