Menu

Snel en goed elektra aan laten leggen

Local electrician needed?

Kosten elektricien

In urgent need of an electrician

Met spoed een elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Heb je met spoed een elektricien nodig, dan regelt MrFix dat moeiteloos voor je. Voor spoedklussen rekent de elektricien een toeslag van 50%. Deze toeslag geldt ook voor klussen in het weekend of in de avonduren (na 19u). De toeslagen zijn echter niet cumulatief: wanneer je met spoed een elektricien aanvraagt voor een klus na 19u in het weekend is de toeslag geen 150% maar 50%. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Recent jobs - Elektra aanleggen (kabels)

Elektricien - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - 3x lampen ophangen

"3x lampen ophangen"

Elektricien

Elektra aanleggen (kabels) - Elektra aanleggen voor winkelpand van 200m2

Kabelgoten + kabels aanleggen / aansluiten

Elektricien - Eastonstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Nieuwe groep in meterkast

-Nieuwe groep in meterkast plaatsen ( nieuwe keuken heeft vaatwasser)-Het lijkt erop dat er nu maar 1 aanwezig is (zie foto).

Elektricien - Domselaerstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Verlichting verwijderen en nieuwe plaatsen op 6 m hoog plafond

Elektricien - Verheeskade - Den Haag

Elektra aanleggen (kabels) - netwerkkabel trekken

Elektricien - Willem frederik hermanstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Install network data cable in pathway 30m

"Hello, I need a data cable run from closet to my television. I already have the cable, but need someone to run it through the patway. Also they will need to atach RJ45 connector on the end of cable."

Blijf op de hoogte: