Menu

Elektra aanleggen (kabels)? Klusservice MrFix!

Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio om elektra aan te leggen waar de elektricien een nieuwe kabel voor moet trekken:

 
Voor het aansluiten van de volgende soorten elektra hebben we aparte pagina’s, maar maak je niet te veel zorgen over de categorieën:

Je kunt hieronder meer lezen over recente elektra-aanlegklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektra aanleggen, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom via MrFix elektra aanleggen?

 • MrFix werkt alleen met de beste lokale elektriciens
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte
 •  

Hoe krijg ik die goede elektricien?

 • Bel 020-6750333, mail, WhatsApp 06-15380087 of beter: vul bovenstaand formulier in
 • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke elektricien komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektra aanleggen kabels

Elektricien - Beethovenstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Fit 2 light fittings - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om twee verlichtingsarmaturen in de woonkamer te repareren. (2 x IKEA Nymane) (I need an electrician in Amsterdam to fix two light fittings in the living room-room. (2 x IKEA Nymane))

Elektricien - Vrolikstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix power socket after fuse blew - AM

Elektricien in Amsterdam-Oost gezocht om een wandcontactdoos te repareren na het doorbranden van een zekering. Na het installeren van een nieuwe plafondlamp hebben we de lichtschakelaar aangezet en is de zekering doorgebrand. We konden de zekering resette...

Elektricien - George Sliekerkade - Amsterdam

Install fridge, oven and hob in kitchen - AM

Hoi, ik wil graag dat een elektricien in Amsterdam wat keukenapparatuur voor me installeert: 1) oven AEG BPB351020M (https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_aeg-bpb351020m-1489030.html). 2) koelkast met diepvriesvak BEKO BCHA275K2S (https://www.kitcheno...

Elektricien - Oudegracht - Utrecht

Check lights in shop (OT20-15352) - UT

Electrician in Utrecht wanted to check the lights in our Mango store.

Elektricien - Daelenbroek - Amsterdam

Elektra in oud huis moderniseren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam voor het flink verbeteren van de elektra in een oud huis (jaren '30): er is van alles dat niet goed werkt / vast zit. Onder meer: 1. Badkamer trektouwtje voor licht graag vervangen door een schakelaar 2. Verschille...

Elektricien - Grote Straat - Maastricht

Check electrical problem + power consumption (OT20/15694) - LI

Elektricien in Maastricht gezocht om elektrische problemen controleren en het verbruik in onze Mangowinkel in Maastricht. (Electrician in Maastricht wanted to check electrical problem and electricity consumption in our Mango shop in Maastricht.)

 

 

Recente beoordelingen (3.106)

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Monica: "Ik heb een e-mail gestuurd en gelijk kon ik een afspraak inplannen. De elektricien was precies op tijd en heeft vakkundig mijn plafond ventilator geplaatst. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Monica: "Er werd meteen op mijn verzoek gereageerd en de volgende dag werd ik al geholpen. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Paolo: "MrFix heeft een geschikte expert voor mijn klus gevonden. Heel hulpzaam. Niet goedkoop, toch. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Annelie: "Top monteur, wist wat hij moest doen en hoe hij het moest doen en ging gelijk aan de slag. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra aanleggen (kabels) - Tarief

 
De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bekabeling en aanleg elektra

 
Het werken met elektra vereist kennis en ervaring. Onze ervaren elektriciens weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij het aanleggen van elektra kabels. Dat begint al bij de keuze van de juiste kabels: zitten ze in de grond, buiten in zon, sneeuw en regen of zitten ze gewoon binnenshuis.
 
Tip: Sta je voor een grote verbouwing? Trek dan op tijd alle elektradraden en andere bekabeling door. Dan kun je ze later netjes wegwerken.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra aanlegklus. En we doen dat tegen goede en transparante tarieven.
 

Soepel je elektra aanlegklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen of speciale benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektra-aanlegtarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra aanleggen (kabels) - Spoed

 
Voor spoed elektra-aanlegklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-klus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland, inclusief Eindhoven, Maastrich, Apeldoorn, enschede en Groningen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) of een WhatsAppje sturen naar 06-1538 0087.
 

Elektra aanleggen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de elektricien, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

 
MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de elektriciens van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: