Menu

Elektra aanleggen (kabels)? Klusservice MrFix!

Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio om elektra aan te leggen waar de elektricien een nieuwe kabel voor moet trekken:

 
Voor het aansluiten van de volgende soorten elektra hebben we aparte pagina’s, maar maak je niet te veel zorgen over de categorieën:

Je kunt hieronder meer lezen over recente elektra-aanlegklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektra aanleggen, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom via MrFix elektra aanleggen?

  • MrFix werkt alleen met de beste lokale elektriciens
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die goede elektricien?

  • Bel 020-6750333, mail of beter: vul bovenstaand formulier in
  • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke elektricien komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektra aanleggen kabels

Elektricien - Grote Staat - Maastricht

Elektra repareren - Fix error of cash desk in shop (OT20/17920) - LI

Electrician wanted urgently to repair an error of the cash desk in our Mango store in Maastricht.

Elektricien - Stoomstraat - Eindhoven

Elektra installeren - Lamp ophangen, Schakelaar voor dimmer vervangen - EI

Ik zoek een elektricien in Eindhoven om een lamp op te hangen boven de eettafel. De lamp is dimbaar, maar de schakelaar in de muur is dat nog niet.

Elektricien - Flight Forum - Eindhoven

Elektra installeren - Add new circuit + connect to fuse box in 1 room - AM

Ik zoek een elektricien in Eindhoven om nieuwe stroomkring toe te voegen en aan te sluiten op stoppenkast. In 1 kamer zit een ruimte die maar 1 stopcontact/stopcontact heeft. We hebben er in totaal 6 nodig. De stoppenkast is in dezelfde kamer en er is r...

Elektricien - George Sliekerkade - Amsterdam

Install fridge, oven and hob in kitchen - AM

Hoi, ik wil graag dat een elektricien in Amsterdam wat keukenapparatuur voor me installeert: 1) oven AEG BPB351020M (https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_aeg-bpb351020m-1489030.html). 2) koelkast met diepvriesvak BEKO BCHA275K2S (https://www.kitcheno...

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

5 lampen ophangen incl. elektrawerk

MrFix, kunnen jullie op 2 lokaties in ons huis in Amsterdam totaal 5 lampen ophangen inclusief het aanleggen van elektra?

Elektricien - Address still missing

Elektra repareren - Fix door intercom

I need a Electrician in to The make is ophera and it's beeping non stop. It stopped working

 

 

Recente beoordelingen (2.197)

Score: 4,0/5,0 sterren

Frank: "Klus werd goed gedaan, aan de afspraak houden was iets minder. Ik heb meerdere keren langer moeten wachten dan wat er afgesproken was....kostte me toch meer uren bij mijn baas. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Angela: "Aardige man, ondanks taal toch goed begrepen en uitgelegd wat er aan de hand is. Hij had veel historische verhalen. Heel mooi Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Inchela: "Hele goede ervaring. We zijn snel geholpen (in het weekend!) en communicatie was heel helder. Bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Geweldig geregeld: Efficiënt gematcht, goed opgepakt en grondig en netjes opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Patrick: "Snelle en duidelijke communicatie. Ervaren vakman Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Stan: "hij dacht super goed mee wat ik wilde en wat er mogelijk was. Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Francine: "prettig Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Annemarie: "Prima Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra aanleggen (kabels) - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bekabeling en aanleg elektra

 
Het werken met elektra vereist kennis en ervaring. Onze ervaren elektriciens weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij het aanleggen van elektra kabels. Dat begint al bij de keuze van de juiste kabels: zitten ze in de grond, buiten in zon, sneeuw en regen of zitten ze gewoon binnenshuis.
 
Tip: Sta je voor een grote verbouwing? Trek dan op tijd alle elektradraden en andere bekabeling door. Dan kun je ze later netjes wegwerken.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra aanlegklus. En we doen dat tegen goede en transparante tarieven.
 

Soepel je elektra aanlegklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen, speciale benodigdheden en of je kabels op of in de muur/vloer wilt.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektra-aanlegtarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra aanleggen (kabels) - Spoed

Voor spoed elektra-aanlegklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-klus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven, Maastrich, Apeldoorn, Enschede en Groningen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Elektra aanleggen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de elektricien, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

 
MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de elektriciens van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken. Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: