Menu

Is je huis goed beveiligd? MrFix Inbraakveiligheid-APK!

Slaap je ’s nachts niet lekker omdat je niet zeker weet of je huis of winkelpand inbraakveilig is? Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een expert die een Inbraakveiligheid-APK kan uitvoeren.
 
Het tarief voor een Inbraakveiligheid-APK is €80 per uur inclusief voorrijkosten en btw. De vakman loopt met jou de relevante checklist door en laat de lijst voor je achter. Jij bepaalt zelf of je eventuele verbeteringen door onze vakman uit laat voeren.
 
 

Waarom Inbraakveiligheid-APK via MrFix?

 • MrFix selecteert de vakman voor jouw Inbraakveiligheid-APK
 • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten

Inbraakveiligheid-APK: hoe dan?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - huis apk

Klusjesman - Oostenburgervoorstraat - Amsterdam

Meubel op maat maken - Build in wardrobe with glossy white doors

Lever materiaal en bouw grote kledingkast: - structuur: 22mm kwaliteits-spaanplaat, afgwerkt met witte melamine en de randen afgewerkt met ABS. 10mm dikke achterplaat voor stevigheid - witte hoogglans (normale, niet schuif-)deuren en laden, bij voorke......

Klusjesman - Hugo De Grootstraat - Utrecht

Plaatsen / Monteren - 3 IKEA Metod bovenkasten van 60x40 monteren - UT

Klusjesman in Utrecht gezocht om 3 IKEA Metod bovenkasten van elk 60x40cm in elkaar te zetten.

Klusjesman - Overtoom - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix 1 or 2 wooden slats on roof terrace (sinks in) - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om 1/2 houten latten goed te bevestigen op het dakterras. De latten zakken deels door als je erop staat. Het probleem is dat het houten paneel dat eronder zit om de lat te ondersteunen in dat gebied niet goed geplaatst is.......

Klusjesman - Torenlaan - Rotterdam

Plaatsen / Monteren - Keukenmuren haaks maken - RO

Ik zoek met spoed een klusjesman of aannemer in Rotterdam om de muren in de keuken haaks te maken. De keuken zou geplaatst worden echter de muren zijn wel afgewerkt maar staan niet haaks. We zoeken een vakman om de muren haaks te maken. Het betreft een k......

Klusjesman - Korte Prinsengracht - Amsterdam

Ophangen - Hang 8 window blinds- AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 8 rolgordijnen op te hangen. Neem een ladder mee.   (I need a Handyman in Amsterdam to hang 8 window blinds. A ladder is needed)

Klusjesman - Busweg - Eindhoven

Plaatsen / Monteren - Replace leaky shower cabin + shower head - EI

Ik zoek een klusjesman of loodgieter in Eindhoven om een douchecabine en douchekop te vervangen. De douchecabine lekt.    (I need a handyman or plumber in Eindhoven to replace a shower cabin and shower head. The shower cabin is leaking.)

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

inbraakveiligheid - tarief

Inbraakveiligheid-APK - Tarief

MrFix helpt je niet alleen snel aan een erkende vakman om je huis te repareren of verfraaien: we kunnen reparaties ook voorkomen door sluipende problemen tijdig te ontdekken en verhelpen. Dat doen we met de MrFix Inbraakveiligheid-APK. Dit is geen officiële keuring maar een snelle analyse van je woning op het gebied van inbraakveiligheid en andere veiligheidsaspecten die jij belangrijk vindt.
 
Veel Klanten vragen een Inbraakveiligheid-APK aan na een verhuizing, maar het kan ook gewoon periodiek. En als je zojuist kostbare juwelen of een kunstwerk hebt gekocht is een Inbraakveiligheid-APK ook een verstandige stap met specifieke aanbevelingen en als je wilt ook een snelle implementatie.
 
Het tarief voor een Inbraakveiligheid-APK is €80 per uur inclusief voorrijkosten en btw. De vakman loopt met jou de relevante checklist door en laat de lijst voor je achter. Jij bepaalt zelf of je eventuele verbeteringen door onze aannemer uit laat voeren. Wanneer de vakman na de Inbraakveiligheid-APK 4 of meer uur werkt dan biedt hij de Inbraakveiligheid-APK zelfs gratis aan.
 

Wat omvat een Inbraakveiligheid-APK?

 
De vakman checkt tijdens je Inbraakveiligheid-APK in elk geval de volgende punten:

 • Zitten er goede sloten (keurmerk) op de buitendeuren?
 • Zijn de buitendeuren voorzien van anti-inbraakstrips?
 • Zitten er goede sloten (keurmerk) op de buitenramen?
 • Zijn de buitenramen voorzien van anti-inbraakstrips?
 • Is er een goed alarm aanwezig?
 • Is er genoeg buitenverlichting?
 • Staan er geen spullen rondom het huis waarmee een inbreker omhoog kan klimmen?
 • Kunnen voorbijgangers geen waardevolle spullen zien?
 • Is de woning voorzien van een camera?
 • Heeft de woning een brievenbusafschermer?

Een Huis-APK op elk vlak

 
MrFix regelt niet alleen een Huis-APK op het gebied van Inbraakveiligheid maar desgewenst ook voor:

Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

inbraakveiligheid - slim

Inbraakveiligheid-APK. Niet verplicht, wél slim!

Waarom een Inbraakveiligheid-APK?

 
Gelukkig is een Inbraakveiligheid-APK van je huis niet verplicht zoals die voor je auto, maar hij heeft wél zin. Bijvoorbeeld om:

 • te zorgen dat jij, je gezin en je spullen veilig zijn
 • je verzekering geldig/goedkoop te houden. Verzekeraars vereisen meestal een minimum aan beveiligingsmaatregelen tegen inbraak of bieden daar korting voor op de premie. Deugdelijk hang- en sluitwerk kan een rol spelen bij de beoordeling van een schadeclaim.

Dus zorg dat jouw woning inbraak-veilig is.
 
Onze vakmensen staan voor je klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat uit te voeren.
 

Inbraakveiligheid-APK met spoed

 
Zijn er de afgelopen tijd verdacht veel inbraken geweest bij jou in de buurt? MrFix regelt snel een Inbraakveiligheid-APK voor je. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Soepel je Inbraakveiligheid-APK aanvragen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een vakman voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een aannemer of andere vakman.
 
Tips voor het aanvragen van je Inbraakveiligheid-APK:

 • Geef je wensen zo duidelijk mogelijk aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Voeg eventueel een “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” toe
 • Klik “Snel een vakman”. Klik niet: “Eerst een offerte”. Na de Inbraakveiligheid-APK kun je desgewenst wél een offerte krijgen als je voor meer dan ~€500 / 1 dag werk klussen wilt laten doen.

Zie Tarieven voor verdere vragen over tarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Inbraakveiligheid-APK of andere Huis-APK in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare aannemers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht , Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere aannemer in jouw regio.