Menu

Je huis verfraaien? MrFix Interieur-APK!

Wil jij dit ook?

 • Echt genieten van je huis
 • Thuiskomen in een opgeruimd huis
 • Vocht- en rottingsproblemen voorkomen aan je huis
 • Gebruik maken van lage btw-tarieven op schilderwerk, stucwerk en behangen
 • Investeren in je woning en tegelijk je in Box 3 belastbare vermogen beperken vóór het eind van het jaar

Vul dan bovenstaand formulier in. Dan koppelt MrFix je aan een bekwame interieurontwerper die de Interieur-APK voor je uitvoert. Het tarief voor een Interieur-APK is €50 per uur inclusief voorrijkosten en btw. De vakman loopt met jou de relevante checklist door en laat de lijst voor je achter. Jij bepaalt zelf of je eventuele verbeteringen door onze interieurontwerper laat ontwerpen.
 
 

Waarom een interieurontwerper via MrFix?

 • MrFix selecteert de vakman voor jouw Interieur-APK
 • Kies zelf wanneer de interieurontwerper welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten

Hoe vraag ik mijn Interieur-APK aan?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - huis apk

Klusjesman - Count Basiestraat - Amsterdam

Ophangen - Hang rails for paintings - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om rails op te hangen voor schilderijen. Ik heb de rails en de benodigde materialen zelf.  (Handyman in Amsterdam wanted to hang rails for paintings. I already have the rail and the needed materials.)

Klusjesman - Van Oldenbarneveldstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang 3 IKEA Trippevals blackout blinds on 2, 5m ceiling - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Westerpark om 3 blackouts te installeren die ik bij IKEA heb gekocht. Het is noodzakelijk om ze aan het plafond te installeren. De specificatie van de verduisteringen vindt u in de volgende link: https://www.ikea.com/......

Klusjesman - Ceintuurbaan - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble 4 office chairs + dresser - AM

Klusser gezocht in Amsterdam om 4 bureaustoelen en een kast in elkaar zetten. (Handyman wanted in Amsterdam to assemble 4 office chairs and a dresser.)

Klusjesman - Wolterbeekstraat - Den Haag

Tuinhuis dak plaatsen, Planken vervangen - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om het dak van een tuinhuisje te vervangen, dit zal met hout en golfplaten gedaan worden.

Klusjesman - Flevoparkweg - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix tafel (poot losgekomen van tafelblad) - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een tafelpoot te repareren, bij verzending vanuit italie is de voet afgebroken, deze zit verlijmd. Graag met sterke lijm midden deel verlijmen en enige speling bij de metalen poot herstellen. Op de eerste fotos ziet u d......

Klusjesman - Rozengracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix window - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om te helpen met een raam dat niet goed sluit en maar aan één hoek vastzit, waardoor we het niet kunnen sluiten. (I need a Handyman in Amsterdam to help with a window that isn’t closing properly and only attached......

 

 

Recente beoordelingen (5.564)

Score: 4,7/5,0 sterren

Fatih: "It was almost perfect, I got the service I needed on the same day, my treadmill assembled quickly. What was not great only the exceptation of schedule, promised on certain time (2-3pm) but then changed (5pm) and finally on different time (6pm). Fast servi..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Asad: "MrFix was extremely quickly in finding me a plumber and setting up my appointment for the next day, even though I contacted them at 18:30 the previous day. Very happy with their communication, planning and quick response. My emergency was solved the next..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 5,0/5,0 sterren

João: "It was a quick and perfect experience. It was clear that Kaj is an excellent handyman he solved our problem very quickly. Besides that Kaj was really friendly and easy to communicate. As for Mr Fix, it made the arrangement of the job easy and professional..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Nicole: "Bogdan did great work to my floor. The communication was perfect through the whatsapp group and Bogdan was very fast to respond, communicated his work throughout the job and was flexible to reschedule the job to fit my schedule. Overall great experience a..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Alex: "The immediate response, clear communication, and excellent customer service made the experience with MrFix excellent. It was the most reasonably priced compared to other agencies, and could not have been easier to use. 5/5 would recommend. Clear communic..."

 

verfraaiing - tarief

Interieur-APK - Tarief

MrFix helpt je niet alleen snel aan een erkende vakman om je huis te repareren: we kunnen reparaties ook voorkomen door sluipende problemen tijdig te ontdekken en verhelpen. Dat doen we met de MrFix Huis-APK. Dit is geen officiële keuring maar een snelle analyse van je woning op het gebied van onderhoud, energiezuinigheid en veiligheidsaspecten die jij belangrijk vindt. Maar wat als je gewoon je interieur beu bent en je huis fraaier wilt maken?
 
Veel mensen vragen een Interieur-APK aan na een verhuizing, maar het kan ook gewoon periodiek. En als je overweegt om gasten te krijgen (via AirBnB of niet) is een Interieur-APK ook een verstandige stap.
 
Het tarief voor een Interieur-APK is €50 per uur inclusief voorrijkosten en btw. De interieurontwerper loopt met jou de relevante checklist door en laat de lijst voor je achter. Jij bepaalt zelf of je eventuele verbeteringen door onze vakman laat ontwerpen. Wanneer de vakman na de Interieur-APK 4 of meer uur werkt dan biedt hij de Interieur-APK zelfs gratis aan.
 

Wat omvat een Interieur-APK?

 
De vakman checkt tijdens je Interieur-APK bijvoorbeeld de volgende punten op het gebied van schilderwerk en wandbekleding:

 • Conditie van plafonds, inclusief elektra-aansluiting?
 • Conditie behang, stucwerk of andere wandbekleding / wandafwerking?
 • Behang?
 • Conditie schilderwerk van plafonds, gevel en houtwerk (deuren, deurkozijnen, raamkozijnen en plinten?)
 • Zijn de vloer, trap of drempels versleten?
 • Zijn er kansen om ruimte te scheppen door het huis uit te bouwen of de indeling te wijzigen?
 • Ben je niet tevreden met de indeling, functionaliteit of uitstraling van je huis of werkplek? Vraag dan een Opruim Scan aan. Gecertificeerde opruimcoach Leonie van onze partner SPOT ON Organizing maakt dan met jou een rondje door het huis en geeft advies voor het (re)organiseren van ruimtes en kasten

Zie Tarieven voor verdere vragen over tarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 

Een Huis-APK op elk vlak

 
MrFix regelt niet alleen een Huis-APK op het gebied van Interieur maar desgewenst ook voor:

verfraaiing - slim

Interieur-APK - Niet verplicht, wél slim!

Waarom een Interieur-APK?

 
Een Interieur-APK van je huis is natuurlijk niet verplicht zoals die voor je auto, maar hij heeft wél zin. Bijvoorbeeld om:

 • gewoon écht te genieten van je huis, vaak je kostbaarste bezit
 • voortaan thuis te komen in een opgeruimd huis waar alles zó is opgeborgen dat je het terug kunt vinden
 • je woning door middel van schilderwerk te beschermen tegen vocht- en rottingsproblemen
 • gebruik te maken van de huidige lage BTW-tarieven op schilderwerk, stucwerk en behangen
 • te investeren in je woning en tegelijk je in Box 3 belastbare vermogen te beperken voor het eind van het jaar

Onze vakmensen staan voor je klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen.
 

Interieur-APK met spoed

 
Wil je je nieuwe huis laten stuken of schilderen zodra je de sleutel krijgt en voordat je meubels van overzee aankomen? MrFix regelt snel een Interieur-APK voor je. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Soepel je Interieur-APK aanvragen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een interieurontwerper voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een vakman.
 
Tips voor het aanvragen van je Interieur-APK:

 • Geef je wensen zo duidelijk mogelijk aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Voeg eventueel een “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” toe
 • Klik “Snel een vakman”. Klik niet: “Eerst een offerte”. Na de Interieur-APK kun je desgewenst wél een offerte krijgen als je voor meer dan ~€500 / 1 dag werk klussen wilt laten doen.

MrFix voor elke klus

 
Behalve een Huis-APK regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Elektricien Loodgieter, Klusjesman, Hovenier of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

 

Interieur-APK of andere Huis-APK in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare interieurontwerpers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht , Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste interieurontwerper of andere interieurspecialist in jouw regio.