Menu

Vloerspecialist voor laminaat of parket? Klusservice MrFix!

 
Als je het formuliertje hierboven invult helpt MrFix je binnen 1 uur (ma-za 8:30-18:00u) aan een vloerspecialist voor het leggen van:

 
Het vloerspecialist-tarief is €50 per uur inclusief btw (geen service- of voorrijkosten). Daarnaast bieden we ook tegelzetters / metselaars à €60 per uur die gespecialiseerd zijn in gietvloeren gieten. Hieronder meer informatie over de tarieven maar ook over recente vloerklussen, Klantbeoordelingen, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom een vloerspecialist via MrFix?

  • MrFix selecteerde de beste vloerspecialisten
  • Je bepaalt zelf wanneer hij aan de slag kan: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe bestel ik mijn vloerspecialist?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix laat je binnen 1 uur weten wie er komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen -

Klusjesman - Admiralengracht - Amsterdam

Verschillende zaken ophangen en mooi maken

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om verschillende zaken op te hangen en mooi te maken. We hebben een lijstje.

Klusjesman - Tt. Vasumweg - Amsterdam

3 lampen ophangen, Badkamermeubel bevestigen, Plinten afkitten, Stroomkabel vervangen - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam voor vier klussen: 1. Lampen ophangen: twee een beetje zware badkamerlampen en nog 1 lamp. Het hoogste punt is ~2,6m 2. Plinten over max. 5m afkitten en netjes afwerken. Graag witte kit leveren 3. Een badkamermeubel...

Klusjesman - Van beuningenstraat - Amsterdam

Pax kast in elkaar zetten - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om Ik zoek iemand die een pax kast van 200 cm in elkaar kan zetten met deuren. Wellicht handig om door een duo te laten doen.

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Verticale schuifraam~contra gewicht

11 Nov 2016, 10:24: "Van het verticale schuifraam, is het gewicht losgeschoten en kan nu niet meer open of dicht. Ik zou graag willen weten hoe snel dit zou kunnen worden opgelost, en de kosten die hieraan zijn verbonden. Alvast bedankt! Groeten, Sanne v...

Klusjesman - Nachtegaalstraat - Amsterdam

Douchedeur plaatsen - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om We hebben een douchedeur die geplaatst moet worden in de douche. Breedtebereik van de deur is 85-90. Op de verkoop staat dat je ‘m in theorie zelf kan plaatsen, maar we willen niet zelf in de tegels van de douche bore...

Klusjesman - Boswinde - 's-Gravenhage

Installeer speelmat + speeltoestel in tuin - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om in onze tuin een speelmat en speeltoestel te installeren. Er moet een oppervlakte van 6x4m grond gevuld en rechtgemaakt worden en er moet een boom verwijderd worden. Het speeltoestel (2 schommels en glijbaan) hebben w...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Vloerspecialist - Tarief

 
MrFix is met haar vloerspecialisten een uurtarief overeengekomen van €50 inclusief btw (geen service- of voorrijkosten).
 

De beste vloerspecialist via Klusservice MrFix

 
Een mooie vloer bepaalt het karakter van je woning. Een rustieke houten vloer voor een chique of landelijke uitstraling, een moderne look met laminaat, of een warme uitstraling van tapijt. Er is ontzettend veel keus in stijlen en materialen. Het netjes leggen van een vloer kost niet alleen veel tijd, maar vraagt ook vakmanschap. Je wilt natuurlijk niet dat er grote kieren ontstaan in hout of laminaat. De vloerspecialisten van klusservice MrFix leggen elke vloer snel, strak en zorgvuldig.
 

Tip bij laminaat of parket

 
Zorg bij het bestellen van het materiaal altijd dat je wat meer hebt dan strikt noodzakelijk is. Niet alleen kan er bij het leggen van de vloer wel eens wat mis gaan, maar bewaar ook altijd een paar extra stroken laminaat of parket voor het geval er later nog iets mis gaat met de vloer.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vloerspecialist. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het goed plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat helpt meestal om een en ander goed duidelijk te maken
  • Maak je “Specifieke Omschrijving” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”; dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen over vloerspecialist-tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Vloerspecialist - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaat. Het is goed om te weten, dat er een driedubbele klusgarantie is: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

Welke vloer past bij jou?

 
De juiste vloer voor jouw woning is sterk afhankelijk van je eigen smaak en stijl. De goedkoopste, snelste keuze is laminaat. Ga je liever voor een iets luxere variant dan kom je al snel uit bij PVC vloeren. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in alle looks die natuurvloeren ook bieden: hout, natuursteen, visgraatstructuur en ga zo maar door. Daarnaast heb je natuurlijk nog de keuze uit prachtige houten vloeren, tegels of tapijt. Een goed aangelegde vloer gaat jaren mee. Laat je voor de aanschaf daarom goed informeren over de mogelijkheden en kies de vloer die bij jou past.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste persoon voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze vloerspecialisten staan klaar om elke denkbare vloerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Enschede, Breda, Maastricht en Groningen snel en accuraat uit te voeren.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een vloerspecialist of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Vloerspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare vloerspecialisten en andere klussers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: