Menu

Snel en soepel een plank ophangen? Klusservice MrFix!

Een zwevende plank ophangen, een plank ophangen in een (inbouw)kast of een plank ophangen met plankdragers? Vul het formulier hierboven in en dan regelt MrFix 24/7 een lokale klusjesman.
 
Hieronder vind je meer over recente ophangklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor een plank ophangen. Het tarief voor plank ophangen is €50 per uur inclusief btw (geen voorrijkosten).
 
 

Waarom MrFix voor je plank ophangklus?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn plank ophangklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - plank ophangen

Klusjesman - Nieuwe Schoolstraat - 's-Gravenhage

Fix lights in bedroom that stopped working

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om de verlichting in de slaapkamer die gestopt is met werken weer aan de praat te krijgen. ('I need a handyman in The Hague to fix the lights in the bedroom that have stopped working.')

Klusjesman - Dirk Vreekenstraat - Amsterdam

Hang mirror + curtain - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om een spiegel op te hangen en een gordijn rails te plaatsen. (Handyman in Amsterdam wanted to hang a mirror and a curtain)

Klusjesman - Govert Flinckstraat - Amsterdam

Douchekop van regendouche opnieuw vastzetten

MrFix, ik zoek een loodgieter in Amsterdam-De Pijp om de douchekop van een regendouche opnieuw vast te zetten. De douchekop is los geraakt van de muur en moet weer vastgezet worden.

Klusjesman - Sabotagelaan - Groningen

Reparatie / Onderhoud - Replace 2 light fixtures, Fix power outlet - GR

Ik zoek een klusjesman of elektricien in Groningen voor twee klussen: 1. Twee zeer moeilijke verlichtingsarmaturen vervangen  2. Een stopcontact repareren dat uit de muur is gevallen.    (I need a handyman or electrician in Groningen for two jobs:...

Klusjesman - Herman Gorterhof - Delft

Plaatsen / Monteren - Washing machine fitting. - DH

Handyman in Delft wanted to Bosch washing machine to be fit for the apartment. Typical type of connection.

Klusjesman - Molukkenstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Re-attach glass shower screen - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam-Oost om een glazen douchescherm opnieuw te bevestigen. Eerst moet je de douchedeur losmaken om het glazen paneel weer in de metalen richel aan de zijkant van de muur te kunnen bevestigen. Zet de deur weer terug als dit klaa...

 

 

Recente beoordelingen (3.466)

Score: 4,7/5,0 sterren

Rosalynn: "Voor het weghalen van tegels in de keuken - Prettige en duidelijke communicatie met MrFix, zeer snelle service, en goede prijsofferte (en gelukkig de rekening in overeenstemming met de prijsofferte). Erg tevreden Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

René: "Klus zelf is (nog) niet gericht, daarvoor was het nodig nieuw onderdeel of raam bij de producent te bestellen. Maar zeer goede communicatie en snel, dus toch heel positief gevoel over. Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Paulina: "alles liep gesmeerd. Tegelzetter Bas is een goeie vakman met aandacht en zorg voor de klus. hij dacht mee, gaf advies en het ziet er top uit. hele prettige samenwerking. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Floor: "In eerste instantie kwam er geen vakman van de grond, maar toen hij er uiteindelijk was, was ik heel erg blij. Ik vond de app groep ook ontzettend handig. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Mario: "Prettig en snel, en vakman Mike uit Rotterdam heeft het werkelijk uitmuntend opgehangen, terwijl dat echt niet heel makkelijk was, supergoed dus…! 👍 Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Sander: "Frank was vriendelijk, bekwaam, werkte netjes, en dacht mee. Zware wandkast perfect opgehangen + kit randjes in de keuken en badkamer keurig vernieuwd. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Stephanie: "De vakman Patrick was snel geregeld. Hij was erg vriendelijk en heeft goed werk geleverd. Ook goede communicatie voorafgaand. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ankie: "Alles netjes geregeld, keurig op tijd en goede vakman, en ook heel belangrijk betaalbare prijs, zal Mr Fix zeker aanbevelen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

plank ophangen

Plank ophangen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven voor het ophangen van een plank

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Plank ophangen? MrFix regelt het

Wat kan er misgaan bij het ophangen van een plank? Het lijkt eenvoudig, maar soms is het nog een heel gedoe. De plank hangt niet waterpas of je gebruikt de verkeerde pluggen bij een zwaar beladen plank, waardoor het geheel naar beneden stort, met lelijke beschadigingen in de muur tot gevolg. De klusjesmannen van klusservice MrFix ontzorgen je graag. Onze vakmensen fixen elke klus soepel, snel en vakkundig.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van planken als het plaatsen van een volledige badkamer.
 

Soepel je klus plaatsen en snel een vakman

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing of het ophangen van planken: MrFix staat voor je klaar.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u en vr & za 9:00-18:00u).

plank ophangen

Plank ophangen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Plankdraagsysteem naar keuze

Voor het ophangen van een wandplank heb je een plankdrager nodig. In de grote bouwmarkten is er volop keuze uit kunststof, houten of metalen dragers. Je kunt ook kiezen voor montage van een zwevende of blinde plank. Voor een strakke minimalistische look. Een plankdrager kun je eenvoudig aanpassen aan de stijl in je huis. Denk bijvoorbeeld aan grove industriële metalen wandhaken, of juist klassieke, sierlijke plankdragers. En voor het ophangen aan gipsplaat-wanden van planken die toch een behoorlijk gewicht moeten kunnen dragen kun je met ‘holle-wand pluggen’ toch een sterke constructie bereiken.
 

Juiste keuze plank

Mooie planken ophangen in de badkamer? Het materiaal van de plank moet bestand zijn tegen vochtige omstandigheden. Je wilt geen schimmel- of rotvorming krijgen. Het beste kun je kiezen voor teakhout of bamboe. Wil je toch liever ander hout gebruiken omdat je dit mooier vindt, zorg dan dat je het hout behandeld tegen vocht met een waxolie of lak bestand tegen vocht/water.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 
Onze klusexperts staan klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en alle andere steden in Nederland snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u en vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht voor het ophangen van een plank in jouw regio?

 

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.