Menu

Snel en soepel een plank ophangen? Klusservice MrFix!

Een zwevende plank ophangen, een plank ophangen in een (inbouw)kast of een plank ophangen met plankdragers? Vul het formulier hierboven in en dan regelt MrFix 24/7 een lokale klusjesman.
 
Hieronder vind je meer over recente ophangklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor een plank ophangen. Het tarief voor plank ophangen is €50 per uur inclusief btw (geen voorrijkosten).
 
 

Waarom MrFix voor je plank ophangklus?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn plank ophangklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - plank ophangen

Klusjesman - Wilhelminastraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Voegen herstellen, Tegel vastzetten - AM

Klusjesman in gezocht om een losse tegel in de badkamer weer kan vast te zetten en de voegen in de badkamer en het washok te herstellen.

Klusjesman - Wilhelminastraat - Haarlem

Dakwerk - Drill holes for ventilation in 12 Window frames at 5m height - HA

Ik ben op zoek naar een klusjesman of dakwerker om gaten te boren in 12 raamkozijnen voor ventilatie op 5m hoogte. Ik heb een rapport van een inpsecteur met de technische details. Een ladder is vereist. Een steiger is niet mogelijk. De ramen zijn ongeve...

Klusjesman - Palembangstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Monteer Milbelle kledingkast + bureau - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om monteren van een Milbelle kledingkast (128X200cm) en een bureau (160X70cm)

Klusjesman - Veemstraat - Eindhoven

3x 2m banen marmeleum leggen - EI

Ik zoek een klusjesman of vloerspecialist in Eindhoven om het marmeleum te verlijmen. Het ligt er al, maar is nog niet verlijmd, omdat ik de specifieke tools niet heb. Mes en gewicht om mee aan te rollen. 30 m2 ongeveer. 3 banen van 2 meter breed

Klusjesman - Beetswende - Hillegom

Metselwerk / Tegelwerk - Tegelen badkamer + toilet - HA

Ik zoek een Klusjesman in Hillegom om de badkamer en het toilet te betegelen, +/- 8m2 vloer en +/- 33m2 wand. De ruimtes zijn casco, hak, sloop en breekwerk is niet nodig. Water en afvoerpunten zijn reeds gemaakt, Tegels heb ik al!

Klusjesman - Kinkerstraat - Amsterdam

Trapgat renoveren - AM

Ik zoek een timmerman en eventueel schilder in Amsterdam Oud-West om een trapgat te renoveren. Graag wil ik met de vakman bespreken wat er haalbaar is en hoe we deze klus het beste kunnen aanpakken.

 

 

Recente beoordelingen (5.125)

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Josine: "Wij wonen in Australie en dan is het vaak lastig om klusjes in ons huis in Nederland te regelen. Mr Fix is de ideale oplossing. Ze kunnen alles regelen, zijn snel, flexibel en goed in communicatie. We gaan ze zeker vaker inzetten. Heldere communicatie, Sn..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

 

plank ophangen

Plank ophangen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven voor het ophangen van een plank

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Plank ophangen? MrFix regelt het

Wat kan er misgaan bij het ophangen van een plank? Het lijkt eenvoudig, maar soms is het nog een heel gedoe. De plank hangt niet waterpas of je gebruikt de verkeerde pluggen bij een zwaar beladen plank, waardoor het geheel naar beneden stort, met lelijke beschadigingen in de muur tot gevolg. De klusjesmannen van klusservice MrFix ontzorgen je graag. Onze vakmensen fixen elke klus soepel, snel en vakkundig.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van planken als het plaatsen van een volledige badkamer.
 

Soepel je klus plaatsen en snel een vakman

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing of het ophangen van planken: MrFix staat voor je klaar.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u en vr & za 9:00-18:00u).

plank ophangen

Plank ophangen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Plankdraagsysteem naar keuze

Voor het ophangen van een wandplank heb je een plankdrager nodig. In de grote bouwmarkten is er volop keuze uit kunststof, houten of metalen dragers. Je kunt ook kiezen voor montage van een zwevende of blinde plank. Voor een strakke minimalistische look. Een plankdrager kun je eenvoudig aanpassen aan de stijl in je huis. Denk bijvoorbeeld aan grove industriële metalen wandhaken, of juist klassieke, sierlijke plankdragers. En voor het ophangen aan gipsplaat-wanden van planken die toch een behoorlijk gewicht moeten kunnen dragen kun je met ‘holle-wand pluggen’ toch een sterke constructie bereiken.
 

Juiste keuze plank

Mooie planken ophangen in de badkamer? Het materiaal van de plank moet bestand zijn tegen vochtige omstandigheden. Je wilt geen schimmel- of rotvorming krijgen. Het beste kun je kiezen voor teakhout of bamboe. Wil je toch liever ander hout gebruiken omdat je dit mooier vindt, zorg dan dat je het hout behandeld tegen vocht met een waxolie of lak bestand tegen vocht/water.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 
Onze klusexperts staan klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en alle andere steden in Nederland snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u en vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht voor het ophangen van een plank in jouw regio?

 

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.