Menu

Snel en soepel een plank ophangen? Klusservice MrFix!

Een zwevende plank ophangen, een plank ophangen in een (inbouw)kast of een plank ophangen met plankdragers? Vul het formulier hierboven in en dan regelt MrFix 24/7 een lokale klusjesman.
 
Hieronder vind je meer over recente ophangklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor een plank ophangen. Het tarief voor plank ophangen is €50 per uur inclusief btw (geen voorrijkosten).
 
 

Waarom MrFix voor je plank ophangklus?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn plank ophangklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - plank ophangen

Klusjesman - Waalstraat - Amsterdam

Remove IKEA closets, Place closets on street, Hang 2 lamps - AM

Klusjesman in Amsterdam-Zuid gezocht om 3 IKEA kasten uit mijn slaapkamer te verwijderen en naar beneden dragen voor het ophalen van het vuilnis en ik wil graag ook 2 lampen op laten hangen.   (Handyman in Amsterdam-Zuid wanted to remove 3 IKEA cl...

Klusjesman - Azaleastraat - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - Fix/Replace kitchen countertop - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht voor het repareren of vervangen van mijn keuken aanrechtblad. Ik heb het oppervlak van mijn keuken werkblad beschadigd. Ik wil dit graag laten repareren of de plaat laten vervangen. Het gaat om 29x600x2200 mm met twee uitg...

Klusjesman - Javakade - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix/Replace mirror (crack in mirror) - AM

Klusjesman in Amsterdam-Oost gezocht om een barst in mijn spiegel te repareren/vervangen die veroorzaakt werd door een heet voorwerp dat erop werd geplaatst. (Handyman in Amsterdam-Oost wanted to fix/replace a crack on my mirror caused by a hot objec...

Klusjesman - Van Woustraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA hallway wardrobe, fix mirror on hallway walls - AM

Klusjesman in Amsterdam-De Pijp gezocht om een IKEA garderobe in elkaar zetten (met ruimte voor schoenen opbergen, kleerhangers) en een spiegel aan de gangwanden bevestigen. (Handyman in Amsterdam-De Pijp wanted to assemble IKEA hallway wardrobe (s...

Klusjesman - Andreasplein - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - IKEA Pax-kast monteren - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om een IKEA PAX kast te monteren.

Klusjesman - Nachtwachtlaan - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix dishwasher door (Screw wood plate) - AM

Klusjesman in Amsterdam-Slotervaart gezocht om de houten plaat aan de vaatwasser te bevestigen door een schroef in te draaien die niet meer in de houten plaat gaat.   (Handyman in Amsterdam-Slotervaart wanted to attach the wooden plate to out dishwa...

 

 

Recente beoordelingen (4.175)

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

 

plank ophangen

Plank ophangen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven voor het ophangen van een plank

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Plank ophangen? MrFix regelt het

Wat kan er misgaan bij het ophangen van een plank? Het lijkt eenvoudig, maar soms is het nog een heel gedoe. De plank hangt niet waterpas of je gebruikt de verkeerde pluggen bij een zwaar beladen plank, waardoor het geheel naar beneden stort, met lelijke beschadigingen in de muur tot gevolg. De klusjesmannen van klusservice MrFix ontzorgen je graag. Onze vakmensen fixen elke klus soepel, snel en vakkundig.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van planken als het plaatsen van een volledige badkamer.
 

Soepel je klus plaatsen en snel een vakman

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing of het ophangen van planken: MrFix staat voor je klaar.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u en vr & za 9:00-18:00u).

plank ophangen

Plank ophangen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Plankdraagsysteem naar keuze

Voor het ophangen van een wandplank heb je een plankdrager nodig. In de grote bouwmarkten is er volop keuze uit kunststof, houten of metalen dragers. Je kunt ook kiezen voor montage van een zwevende of blinde plank. Voor een strakke minimalistische look. Een plankdrager kun je eenvoudig aanpassen aan de stijl in je huis. Denk bijvoorbeeld aan grove industriële metalen wandhaken, of juist klassieke, sierlijke plankdragers. En voor het ophangen aan gipsplaat-wanden van planken die toch een behoorlijk gewicht moeten kunnen dragen kun je met ‘holle-wand pluggen’ toch een sterke constructie bereiken.
 

Juiste keuze plank

Mooie planken ophangen in de badkamer? Het materiaal van de plank moet bestand zijn tegen vochtige omstandigheden. Je wilt geen schimmel- of rotvorming krijgen. Het beste kun je kiezen voor teakhout of bamboe. Wil je toch liever ander hout gebruiken omdat je dit mooier vindt, zorg dan dat je het hout behandeld tegen vocht met een waxolie of lak bestand tegen vocht/water.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 
Onze klusexperts staan klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en alle andere steden in Nederland snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u en vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht voor het ophangen van een plank in jouw regio?

 

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.