Menu

Klusjesman in Amsterdam gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman/klusjesman in Amsterdam
  • Bepaal zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - klusjesman

Klusjesman - Raadhuisstraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Keuken, magazijn en WC ‘s van restaurant betegelen - AM

Tegelzetter in Amsterdam-Centrum gezocht om witte tegels te zetten aan de wanden van de keuken, het magazijn (6m bij 3m) en de wc’s (7,5m bij 0,30m) van ons restaurant.

Klusjesman - Okeghemstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Stopcontact vastzetten - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om mijn stopcontact vast te zetten.

Klusjesman - Lindengracht - Amsterdam

Ombouw voor radiator (1.36x0.67x0.59) bouwen + schilderen - AM

Ik zoek een klusjesman / schilder in Amsterdam-Jordaan om een ombouw om een radiator te bouwen. De radiator moet omgebouwd worden in de in de woonkamer van 1.36 meter breed, 0.67 hoog en circa 0.59 diep. De radiator moet mogelijk ook iets lager gehangen

Klusjesman - Nicolaas Maesstraat - Amsterdam

Hoogte van 4 planken in wandkast aanpassen, Schilderij ophangen - AM

Klusjesman in Amsterdam-Zuid gezocht voor twee klussen:1. De hoogte van vier legplanken in een kast in de wand aanpassen. Door de inbouw van een nieuwe mechanische ventilatie in de kast is er minder ruimte en dient de hoogte tussen de legplanken verkle

Klusjesman - Lindengracht - Amsterdam

Ombouw voor radiator (1.36x0.67x0.59) bouwen + schilderen - AM

Ik zoek een klusjesman / schilder in Amsterdam-Jordaan om een ombouw om een radiator te bouwen. De radiator moet omgebouwd worden in de in de woonkamer van 1.36 meter breed, 0.67 hoog en circa 0.59 diep. De radiator moet mogelijk ook iets lager gehangen

Klusjesman - Krugerplein - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Leg 66m2 tegelvloer - AM

Tegelzetter gezocht in Amsterdam-Oost om 66m2 aan tegelvloer te leggen. Tegels in de keuken zijn beschadigd en van de verzekering mag de vloer in de hele woning opnieuw betegeld worden. Wij hebben hie wel een offerte voor nodig.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Martijn: "AS: Uiteindelijk allemaal goed gegaan. Fixer moest wel een keer terug om iets te halen doordat het niet goed was doorgegeven. Fixer kon ook geen lange garantie geven omdat de schroef eerder al was doorgedraaid. Klant nu met vakantie dus kan niet testen o..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusjesman Amsterdam - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klusjesmannen een vast uurtarief van €50 afgesproken, inclusief voorrijkosten en btw. Voor metselwerk en tegelwerk geldt een tarief van €60 per uur en voor glaszetters een tarief van €70 per uur. MrFix zorgt dat we zowel jou als de vakman tijd en problemen besparen. Dat bespaart jou geld én ergernis. Ten eerste selecteren we deskundige vaklieden die efficiënt met hun en jouw tijd omgaan. Ten tweede zorgen we dat de tarieven en andere afspraken helder en simpel zijn. Zo komt onze vakman binnen een tijdvak van 1 uur: niet onnodig lang wachten dus. Ten derde gebruiken we WhatsApp en andere tools voor direct, snel contact tussen klant en vakman: zonodig helpen we jullie daarbij. Zo kunnen we allemaal snel schakelen en voorkomen we misverstanden, tijdverspilling en onduidelijkheid over de gewerkte tijd. En dus kan de klusjesman je klus in 1 x goed doen.>
 

Klusjesman in Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad met haar oude stadscentrum en statige grachtengordel. Helaas kan het zijn dat je als bewoner van zo’n karakteristiek oud huis gebreken of ‘ouderdomskwaaltjes’ tegenkomt. Denk aan verouderde elektriciteitsdraden, half vergane kozijnen of kapotte vloertegels. De klusjesmannen van MrFix kennen de bouwstijlen en verborgen gebreken van de woningen in Amsterdam op hun duimpje.
 
Zoek je een vakman met verstand van zaken die snel beschikbaar is? Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame klusjesman voor elke klus in Amsterdam tegen een eerlijk tarief.
 

Soepel je klus in Amsterdam plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? Klusservice MrFix heeft vandaag nog een klusjesman voor je beschikbaar.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Verdienen door verduurzaming van je huis

Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusjesman Amsterdam - Spoed

Voor spoedklussen in Amsterdam kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Klusjesman in Amsterdam met spoed

Voor een spoedklus in Amsterdam ben je bij MrFix aan het juiste adres. Sinds 2015 is klusservice MrFix actief in onze hoofdstad. Ruim 300 vakmensen van MrFix staan in en om Amsterdam voor je klaar. Dus zoek je een klusjesman in
Centrum, Amsterdam-Zuid, De Pijp, Buitenveldert, Amsterdam-Oost of Amstelveen? Twijfel dan niet maar neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, klusjesmannen klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de klussers van MrFix!
 
Onze professionele klussers staan ook klaar in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn om vakkundig en snel een klus uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Schilderij laten ophangen in Amsterdam?

 
Onze klusjesman staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam snel en accuraat uit te voeren. Voor het ophangen van schilderijen en foto’s in Amsterdam werken we zelfs samen met lijstenmakerij Sanders & Rozemeijer, die ophangsystemen van STAS levert die onze vakman vakkundig voor je installeert.
 

Klusjesman in Amsterdam- Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele klussers gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de klusjesman, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Amsterdam

Behalve een klusjesman regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Schilder, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Amsterdam.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.