Menu

Klusjesman in Amsterdam gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman in Amsterdam
  • Bepaal zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - klusjesman

Klusjesman - Maldenhof - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Schutting plaatsen (3 schotten) - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een schutting plaatsen. 3 schotten van 180 cm breed. De vakman moet het materiaal ook kopen. Bv vurenhout. De schotten moeten tegen de oude schutting bevestigd worden.

Klusjesman - Sassenheimstraat - Amsterdam

Hang 2 blinds, Change light bulbs, Connect door lock - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de volgende taken uit te voeren:1. Monteer 2 rolgordijnen van 210cm. 1 jaloezie moet worden afgeknipt om op het raam te passen.2. Vervang 5 halogeenlampen. 4 zijn in hoge plafonds en hebben een lange ladder nodi

Klusjesman - Tilanusstraat - Amsterdam

Assemble bed, cupboard and chest of drawers

I need a handyman in Amsterdam to assemble several pieces of furniture. Links to each below. Please let me know approximate time to do this and the cost.https://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/bedden/tweeperhttps://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/slaapkamerk

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,7/5,0 sterren

James: "After a disasterous first experience, the second person that was sent was much better and able to fix the problem. Isa was very efficient, knew what he was doing and solved the problem very quickly. Just a pity it took two visits, I wish Isa had been sent..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Nikhil: "Me and my husband are very satisfied with the service. The handyman (Mr. René) was very careful with using the time efficiently and considerate to answer all our questions. Overall, great experience with Mr. Fix. I certainly recommend it. Craftsmanship,..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Manish: "I used their service to get to know the extend of work needed in my new purchased house. I used their service for getting quote against all our wishes in new house. They committed and provided information I was looking for. Good work keep it up. I could n..."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusjesman Amsterdam - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Klusjesman in Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad met haar oude stadscentrum en statige grachtengordel. Helaas kan het zijn dat je als bewoner van zo’n karakteristiek oud huis gebreken of ‘ouderdomskwaaltjes’ tegenkomt. Denk aan verouderde elektriciteitsdraden, half vergane kozijnen of kapotte vloertegels. De klussers van MrFix kennen de bouwstijlen en verborgen gebreken van de woningen in Amsterdam op hun duimpje.
 
Zoek je een vakman met verstand van zaken die snel beschikbaar is? Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame klusjesman voor elke klus in Amsterdam tegen een eerlijk tarief.
 

Soepel je klus in Amsterdam plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? Klusservice MrFix heeft vandaag nog een klusjesman voor je beschikbaar.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Verdienen door verduurzaming van je huis

Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusjesman Amsterdam - Spoed

Voor spoedklussen in Amsterdam kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Klusjesman in Amsterdam met spoed

Voor een spoedklus in Amsterdam ben je bij MrFix aan het juiste adres. Sinds 2010 is klusservice MrFix actief in onze hoofdstad. Ruim 200 vakmensen van MrFix staan in en om Amsterdam voor je klaar. Dus zoek je een klusjesman in het centrum, Amsterdam-Zuid, De Pijp, Buitenveldert of Amsterdam-Oost? Twijfel dan niet maar neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp bij elke spoedklus.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een klusjesman klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de klussers van MrFix!
 
Onze professionele klussers staan klaar om in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel een klus uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Schilderij op laten hangen in Amsterdam?

 
Onze klusjesman staat klaar om elke denkbare klus in Amsterdam snel en accuraat uit te voeren. Voor het ophangen van schilderijen en foto’s in Amsterdam werken we zelfs samen met lijstenmakerij Sanders & Rozemeijer, die ophangsystemen van STAS levert die onze vakman vakkundig voor je installeert.
 

Klusjesman in Amsterdam- Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele klussers gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de klusjesman, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Amsterdam

Behalve een klusjesman regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Schilder, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Amsterdam.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.