Menu

Klusjesman in Eindhoven gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman in Eindhoven
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - klusjesman

Klusjesman - Thijssestraat - Zaandam

Metselwerk / Tegelwerk - Wc (4m2) en keuken (13m2) tegelen, tegels heb ik zelf - NH

Ik zoek tegelzetter in Zaandam voor tegelwerk in de keuken van 13 m2 en in de wc van 4m2. De tegels heb ik zelf.

Klusjesman - Zaanstraat - Amsterdam

Anti-inbraakstrip terug plaatsen, Gaatje in kozijn opvullen

MrFix, ik zoek een klusjesman in Amsterdam. Mijn deur is opengemaakt door een slotenmaker. Nu zit er een gaatje in het kozijn en de anti inbraakstrip is er afgehaald. Kunt u dit verhelpen?

Klusjesman - Bos en Lommerweg - Amsterdam

Losse drempel, raam en cv-ketel / radiator fixen, 2 gaten dichten - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam die een aantal kleine klusjes in huis kan doen: 1) De drempel van de badkamer zit los en moet gerepareerd worden. 2) Er zitten twee gaten in de muur (geen idee waardoor) en die moeten worden gedicht. 3) Het raam sluit

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,7/5,0 sterren

James: "After a disasterous first experience, the second person that was sent was much better and able to fix the problem. Isa was very efficient, knew what he was doing and solved the problem very quickly. Just a pity it took two visits, I wish Isa had been sent..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Nikhil: "Me and my husband are very satisfied with the service. The handyman (Mr. René) was very careful with using the time efficiently and considerate to answer all our questions. Overall, great experience with Mr. Fix. I certainly recommend it. Craftsmanship,..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Manish: "I used their service to get to know the extend of work needed in my new purchased house. I used their service for getting quote against all our wishes in new house. They committed and provided information I was looking for. Good work keep it up. I could n..."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusjesman Eindhoven - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 
 

Klusjesman in Eindhoven

Eindhoven heeft relatief veel moderne gebouwen, maar ook als bewoner van een relatief nieuw huis kun je allerlei mankementen tegen het lijf lopen. Denk aan lek of verroest leidingwerk, een stoppenkast met ontoereikende capaciteit of het ontbreken van een aardlekschakelaar. De klussers van MrFix kennen de bouwstijlen en verborgen gebreken van de woningen in Eindhoven op hun duimpje.
 
Zoek je een vakman met verstand van zaken die razendsnel beschikbaar is? Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame klusjesman voor elke klus in Eindhoven tegen een eerlijk tarief.
 

Soepel je klus in Amsterdam plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? Klusservice MrFix heeft vandaag nog een klusjesman voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Subsidie gescheiden waterafvoer

De gemeente Eindhoven verstrekt verschillende soorten bouwsubsidie, de energiebesparingslening voorop. Zie voor meer informatie de site Energiebesparingslening.
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusjesman Eindhoven - Spoed

Voor spoedklussen in Eindhoven kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Klusjesman in Eindhoven met spoed

Voor een spoedklus in Eindhoven ben je bij MrFix aan het juiste adres. Klusservice MrFix is sinds 2018 actief in de lichtstad. Ruim 20 vakmensen van MrFix staan in en om Eindhoven voor je klaar. Dus zoek je een klusjesman in Eindhoven-Centrum, Eindhoven-Centrum, Woensel, Stratum, Veldhoven of Geldrop? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp bij elke spoedklus.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige klussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een klusjesman klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de klussers van MrFix!
 
Onze professionele klussers staan klaar om elke denkbare spoedklus in Eindhoven, elders in Noord-Brabant of in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Klusjesman in Eindhoven – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele klussers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de klusjesman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

Behalve een klusjesman regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Eindhoven.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.