Menu

Riool verstopt? Ontstoppingsservice MrFix!

Een verstopt riool is één van de vervelendste dingen die je in huis kunt hebben. Vaak is het dan niet meer mogelijk om gebruik te maken van de wc, douche of gootsteen totdat iemand de blokkade oplost. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je al binnen 1 uur aan een ervaren loodgieter die de ontstopping voor je opzoekt en oplost.
 
Is het een spoedklus? Lees dan even verder voor de voorwaarden. Het standaardtarief voor een loodgieter is €85/u incl. btw en voorrijkosten. Hieronder vind je ook onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste ontstopklussen, informatie over garantie en handige tips om verstopping te voorkomen in de toekomst.
 
 

Waarom je loodgieter via MrFix regelen?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn ontstopklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - riool verstopt

Loodgieter - Fultonstraat - Den Haag

CV / Thermostaat - Fix Remeha Avanta boiler (error code E10) - DH

Loodgieter in Den Haag gezocht om een probleem op te lossen met onze nieuwe Avanta Remeha ketel en de radiatoren. Toen we vandaag de verwarming aanzette kregen we de foutcode E10 op onze centrale verwarming met betrekking tot de waterstroom. We hebben de...

Loodgieter - Weteringschans - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Replace broken bathplug - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om de kapotte badplug van onze badkuip te vervangen. De pop-up badplug is geknapt en moet vervangen worden. (Plumber in Central Amsterdam wanted to replace the broken bathplug of our bathtub. The pop up bath pl...

Loodgieter - Reina Prinsen Geerligspad - Leiden

CV / Thermostaat - Fix radiator (not warming up) - LE

Loodgieter in Leiden gezocht om een van de radiatoren te repareren. Het lijk niet een groot probleem: als Ik de verwarming aanraak blijkt hij boven wel warm te zijn maar niet aan de onderkant. Ik vermoed dat hij verstopt zit waardoor get water aan de onde...

Loodgieter - Van Slingelandtstraat - Den Haag

CV-monteur - Radiator thermostat is leaking - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om een lek aan de thermostaat van mijn radiator te repareren.    (I need a Plumber in the Hague to repair a leak on the thermostat of my radiator.)

Loodgieter - Bankrashof - Amstelveen

Sanitair repareren - Replace toilet flush - AM

Ik zoek een loodgieter in Amstelveen om de toiletspoeling te vervangen. Ik kan het klepje er niet meer op plaatsen en het mechanisme aan de binnenkant is zwak en beschadigd. Daarnaast hoor ik in de tweede badkamer na het doortrekken een hard geluid dus...

Loodgieter - Waterpoortweg - Amsterdam

Ontstoppen - Afvoer vaatwasser ontstoppen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een verstopte afvoer van de vaatwasser te ontstoppen.

 

 

Recente beoordelingen (2.464)

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Danny: "Erg goed, binnen een dag werkte mijn afvoer weer Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sergio: "Flitsend reactiesnelheid + gedegen vakmanschap Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Morgan: "World Class Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Carel: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

riool verstopt - tarief

Riool verstopt - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Riool verstopt?

 
Er is weinig vervelender in je huis dan een verstopte riolering. Het stinkt en kan zelfs leiden tot overstromingen en waterschade. De loodgieters van MrFix zijn kampioen in het inspecteren en lokaliseren van verstopping in het riool. Vakkundig ontstoppen onze vakmannen riolering, sceptic tank, afvoer en leidingen.
 

Tips tegen verstopping door MrFix

 
Wist je dat veel verstoppingen in en om het huis ontstaan door het oneigenlijk gebruik van de WC? Dat wil zeggen: mensen spoelen allerlei zaken door het toilet, zoals etensresten en jusresten, maandverband, luiers, enzovoort. Dit is simpel te voorkomen door deze producten gewoon in de afvalmand te deponeren.
 

Soepel je ontstoppingsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je ontstoppingsklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Waar zit de verstopping? Vermeld bijv. Het type of merk sanitair. Foto’s helpen daarbij. Heb je al iets gedaan om de verstopping te helpen? Zo ja, wat.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren aannemer tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

riool verstopt - garantie

Riool verstopt - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
De riolering is verstopt en leidt tot overstroming in de badkamer, de CV-ketel maakt vreemde geluiden en begeeft het midden in de winterkou. Vaak komt het hoogst ongelegen en kun je geen dag wachten op reparatie. Geen zorgen, de vakmensen van MrFix staan voor je klaar.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare ontstoppingsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Wasmachine en vaatwasser

 
Ook één van de goede tips tegen verstopping is om je vaat- en wasmachine regelmatig een programma op 90 graden te laten draaien. Hierdoor worden twee belangrijke veroorzakers van een verstopt riool, namelijk vet- en zeepresten, weggespoeld.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Hovenier of andere vakman of aannemer.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.