Menu

Riool verstopt? Ontstoppingsservice MrFix!

Een verstopt riool is één van de vervelendste dingen die je in huis kunt hebben. Vaak is het dan niet meer mogelijk om gebruik te maken van de wc, douche of gootsteen totdat iemand de blokkade oplost. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je al binnen 1 uur aan een ervaren loodgieter die de ontstopping voor je opzoekt en oplost.
 
Is het een spoedklus? Lees dan even verder voor de voorwaarden. Het standaardtarief voor een loodgieter is €85/u incl. btw en voorrijkosten. Hieronder vind je ook onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste ontstopklussen, informatie over garantie en handige tips om verstopping te voorkomen in de toekomst.
 
 

Waarom je loodgieter via MrFix regelen?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn ontstopklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - riool verstopt

Loodgieter - Willem de Zwijgerlaan - Amsterdam

Sanitair repareren - Replace plug hole of bathroom sink by other type - AM

Hallo team, ik zoek een loodgieter in Amsterdam-Oud-West. De wastafel in de badkamer heeft een sluiting die nu vastzit. Zie video in bijlage. Ik wil graag dat de vakman de sluiting vervangt door een mechanisme dat niet steeds vastloopt. Hebben jullie vak...

Loodgieter - Makassarstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Re-caulk shower (leakage) - AM

Ik zoek een kitspecialist of andere loodgieter in Amsterdam voor het vervangen van kitwerk in mijn douche. Mijn buurman klaagde over een lekkage die uit mijn badkamer kwam (check foto's).    (I need a caulking specialist or other plumber in Amsterd...

Loodgieter - Bijlmerdreef - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog drain of washing machine + kitchen sink - AM

Ik zoek met spoed een loodgieter in Amsterdam-Zuidoost om de afvoer van de wasmachine en gootsteen te ontstoppen. We denken dat het probleem zit in het gat naast de wasmachine waar het afvoerwater naartoe gaat: dat zit vol met vuil. (I urgently nee...

Loodgieter - Van Beuningenstraat - 's-Gravenhage

Fix 2 showers - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om 2 douches te repareren. Douche nummer 1: lekkage bij aan-uitknop Douche nummer 2: vervanging van de slang voor handdouche en vervanging (in de douchecabine) van versleten bekleding aan de onderkant en langs...

Loodgieter - Stationsstraat - Utrecht

Afvoer van dubbele wasbak in badkamer vervangen - UT

Loodgieter in Utrecht gezocht om de afvoer van de dubbele wastafel in badkamer te vervangen. De buis is gecorrodeerd tot aan de afvoer in de vloer.

Loodgieter - Agatha Dekenstraat - Amsterdam

Lekkage - Assess water damage from leaky heat pump - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de waterschade van de warmtepomp van mijn buurman die in het weekend heeft gelekt in kaart te brengen. Hij heeft waterschade aan de muur van onze slaapkamer veroorzaakt, zoals je kunt zien op bijgaande foto. Ik zou graag...

 

 

Recente beoordelingen (5.831)

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

 

riool verstopt - tarief

Riool verstopt - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Riool verstopt?

 
Er is weinig vervelender in je huis dan een verstopte riolering. Het stinkt en kan zelfs leiden tot overstromingen en waterschade. De loodgieters van MrFix zijn kampioen in het inspecteren en lokaliseren van verstopping in het riool. Vakkundig ontstoppen onze vakmannen riolering, sceptic tank, afvoer en leidingen.
 

Tips tegen verstopping door MrFix

 
Wist je dat veel verstoppingen in en om het huis ontstaan door het oneigenlijk gebruik van de WC? Dat wil zeggen: mensen spoelen allerlei zaken door het toilet, zoals etensresten en jusresten, maandverband, luiers, enzovoort. Dit is simpel te voorkomen door deze producten gewoon in de afvalmand te deponeren.
 

Soepel je ontstoppingsklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je ontstoppingsklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Waar zit de verstopping? Vermeld bijv. Het type of merk sanitair. Foto’s helpen daarbij. Heb je al iets gedaan om de verstopping te helpen? Zo ja, wat.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren aannemer tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

riool verstopt - garantie

Riool verstopt - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
De riolering is verstopt en leidt tot overstroming in de badkamer, de CV-ketel maakt vreemde geluiden en begeeft het midden in de winterkou. Vaak komt het hoogst ongelegen en kun je geen dag wachten op reparatie. Geen zorgen, de vakmensen van MrFix staan voor je klaar.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare ontstoppingsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste loodgieter.
 

Wasmachine en vaatwasser

 
Ook één van de goede tips tegen verstopping is om je vaat- en wasmachine regelmatig een programma op 90 graden te laten draaien. Hierdoor worden twee belangrijke veroorzakers van een verstopt riool, namelijk vet- en zeepresten, weggespoeld.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of Hovenier.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.