Menu

Sanitair problemen snel verhelpen

Loodgieter - Spoed

Kosten loodgieter

Loodgieter - tarief

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recente klussen - Sanitair repareren

Loodgieter - Amsterdam

Sanitair repareren - SPOED:Lekkage onder gootsteen, mogelijk sifon los/beschadigd

lekkage gootsteen

Loodgieter - Borgerstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - There is a small leak only when the toilet flishes

In the picture the red arrow points to exactly the spot where the leak happens - this happens only when the toilet is flushed - it is a small leak but it needs to be fixed in case it gets worse

Loodgieter - Prinsengracht - Amsterdam

Sanitair repareren - Reparaties: WC lekt + douchekraan + lekkage badkamer bij regen

Prinsengracht 796, 2e en 3e verdieping een aantal zaken die niet functioneren:2e verdieping - rechter gaspit werkt slecht - lekkende WC - bakje vaatwasser is kapot en werkt slecht3e verdieping - gaspit werkt slecht - douchekraan kan niet meer op kou

Loodgieter - Barkasstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Omstelkraan van Vola-inbouwdouche vervangen

Klant heeft geprobeerd om knop eraf te halen: buitenste knop is afgebroken, Klant bestelt nieuwe maar heeft loodgieter nodig om het binnendeel vd knop (dat moervast zit) los te krijgen.

Loodgieter - Woestduinstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - lekkende keukenkraan + werkblad opnieuw afkitten

lekkende keukenkraan + werkblad opnieuw afkitten.

Loodgieter - Apollolaan - Amsterdam

Sanitair repareren - Koude en warme badkamerkraan vervangen

Blijf op de hoogte: