Menu

Sanitair problemen snel verhelpen

Met spoed loodgieter?

Kosten loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - Sanitair repareren

Loodgieter - Gerard douplein, - Amsterdam

Sanitair repareren - wc moet vastgeschroefd worden in de vloer

Ik heb een toilet geplaatst, maar de schroeven moeten nog in de vloer geboord worden, nu staat de wc niet stevig genoeg. Fixer Question/remark: Alle materialen zijn daar ? dus hij moet los worden gekoppeld en vast worden gezet met dit passende systeem

Loodgieter - Nieuwendammerkade - Amsterdam

Sanitair repareren - Waterdruk en temperatuur nwe regendouche verbeteren/afstellen

Klant heeft nieuwe stortdouche laten aanleggen (Grohe), maar de waterdruk is niet voldoende om het echt te laten stortregenen. Ook is de temperatuur te laag afgesteld, ligt niet aan watertemperatuur van CV-ketel; moet volgens klant op de douche zelf afge

Loodgieter - Amsterdam

Sanitair repareren - Duoblok binnenwerk monteren

"Monteren van binnenwerk Plieger Duoblok, terugplaatsen reservoir en aansluiten op kraan."

Loodgieter - Barkasstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Omstelkraan van Vola-inbouwdouche vervangen

Klant heeft geprobeerd om knop eraf te halen: buitenste knop is afgebroken, Klant bestelt nieuwe maar heeft loodgieter nodig om het binnendeel vd knop (dat moervast zit) los te krijgen.

Loodgieter - Prinsengracht - Amsterdam

Sanitair repareren - Reparaties: WC lekt + douchekraan + lekkage badkamer bij regen

Prinsengracht 796, 2e en 3e verdieping een aantal zaken die niet functioneren:2e verdieping - rechter gaspit werkt slecht - lekkende WC - bakje vaatwasser is kapot en werkt slecht3e verdieping - gaspit werkt slecht - douchekraan kan niet meer op kou

Loodgieter - Praterlaan - Amsterdam

Sanitair repareren - Keukenkraan vastzetten

MrFix, ik zoek een loodgieter die mijn keukenkraan kan repareren/weer vastzetten.Deze zit los doordat de moer onder het aanrecht gebroken is. Zie foto.

Blijf op de hoogte: