Menu

Sanibroyeur aansluiten / repareren? Klusservice MrFix!

Een sanibroyeur is de ideale oplossing wanneer er in je huis geen ruimte is voor grote afvoerbuizen. Het systeem wordt dan ook vaak gebruikt om een toilet op aan te sluiten, maar kan ook dienen als aansluiting voor wasmachine, vaatwasser of wastafel. Onze ervaren loodgieter sluit de sanibroyeur voor je aan en regelt de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige loodgieter. Voor reparaties staan onze vakmannen ook voor je klaar.
 
Onze vakmannen worden vooraf geselecteerd en er wordt een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten gerekend voor de loodgieter. Lees je liever nog even de Klantbeoordelingen, tips en informatie over garantie en spoedklussen, scroll dan verder.
 
 

Sanibroyeur aansluiten: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe vraag ik die ervaren loodgieter aan?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sanibroyeur aansluiten repareren

Loodgieter - Valkenburgerstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Reattach kitchen sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de gootsteen te repareren. De gootsteen laat los van het aanrecht. Het was direct met siliconen aan het stenen blad bevestigd en is nu bijna helemaal losgekomen.   (I need a plumber in Amsterdam to repair the...

Loodgieter - Diamantstraat - Amsterdam

Evaluate and fix water pipe

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een verbinding tussen waterleidingen (zie bijgevoegde foto) te beoordelen die wat gammel lijkt. Ik kwam hem tegen bij het verwijderen van het plafond en ik zou graag een offerte (vaste prijs) willen voor het goed rep...

Loodgieter - Moermond - Hoofddorp

Dakdekker - replace 1 broken tile - HA

I need a handyman in Hoofddorp to i have one broken tile in my roof, i have a replacement tile already. the job is to replace the broken tile.

Loodgieter - Willem Schoutenstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen + bathroom sink- AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn gootsteen in de keuken en badkamer te ontstoppen. Ik heb 2 trage afvoeren in de keuken en badkamer.     (I need a plumber in Amsterdam to unclog my kitchen and bathroom sink I have 2 slow drains in the...

Loodgieter - Kokermolenpad - Almere

Lekkage riolering verhelpen HI

MrFix, kun je een loodgieter of andere vakman in Almere regelen die een probleem met de riolering kan oplossen? Twee jaar geleden heb ik in de kruipruimte onder mijn huis een deel van de riolering laten vernieuwen. Onlangs bemerkte ik dat die pijp op een...

Loodgieter - Sparrendal - Maassluis

Bad- en keuken-geiser fixen - RO

Ik zoek een loodgieter in Maassluis om mijn bad- en keuken-geiser te repareren. Springt af en toe uit en is aan een onderhoudsbeurt. 139949

 

 

Recente beoordelingen (3.508)

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "I required assistance on short term notice and had such great service. clear communication, eager to help and everything completed to my wishes. Can really recommend Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 4,7/5,0 sterren

Marco: "Was erg fijn maar de communicatie kan iets beter. De vakman reageerde laat in de whatsapp groep en je hebt van te voren geen idee hoeveel je moet gaan betalen. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Chànnàh: " Ik ben onwijs blij met mrFix. Had snel contact met een vakman en hij kon ook snel langskomen. Het werk wat hij heeft gedaan ziet er ook erg goed uit. Snelle service, Vakmanschap "

Score: 4,7/5,0 sterren

Sven: "Goede communicatie, er wordt echt goed naar je geluisterd om de juiste vakman te vinden Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Monique: "Zeer snelle reactie ontvangen op aanvraag, betrouwbare en plezierige klusser. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Sanibroyeur - tarief

Sanibroyeur aansluiten - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Een verstopte WC of spoelbakproblemen?

 
Een sanibroyeur is de ideale oplossing wanneer er in je huis geen ruimte is voor grote afvoerbuizen. Door de vermaler in de sanibroyeur kan het afvalwater via een dunne afvoerbuis worden getransporteerd naar het hoofdriool. Het systeem wordt dan ook vaak gebruikt om een toilet op aan te sluiten, maar kan ook dienen als aansluiting voor wasmachine, vaatwasser of wastafel.
 
Het is ontzettend vervelend als je sanibroyeur kapot gaat of niet goed werkt. Voor reparatie is vaak technische kennis nodig van het vermaalsysteem in de sanibroyeur. De aannemers van MrFix zijn gespecialiseerd in het repareren van het technische systeem.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: waar wordt de sanibroyeur op aangesloten. Moet de sanibroyeur aangesloten of gerepareerd worden?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Sanibroyeur - garantie

Sanibroyeur repareren - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, of een verstopt toilet. Het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de aannemers van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, vervangt eens in de zoveel jaren het kitwerk in douche en badkamer. Je opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman of Elektricien.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.