Menu

Sanibroyeur aansluiten / repareren? Klusservice MrFix!

Een sanibroyeur is de ideale oplossing wanneer er in je huis geen ruimte is voor grote afvoerbuizen. Het systeem wordt dan ook vaak gebruikt om een toilet op aan te sluiten, maar kan ook dienen als aansluiting voor wasmachine, vaatwasser of wastafel. Onze ervaren loodgieter sluit de sanibroyeur voor je aan en regelt de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige loodgieter. Voor reparaties staan onze vakmannen ook voor je klaar.
 
Onze vakmannen worden vooraf geselecteerd en er wordt een standaardtarief van €80/u incl. btw en voorrijkosten gerekend voor de loodgieter. Lees je liever nog even de Klantbeoordelingen, tips en informatie over garantie en spoedklussen, scroll dan verder.
 
 

Sanibroyeur aansluiten: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe vraag ik die ervaren loodgieter aan?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sanibroyeur aansluiten repareren

Loodgieter - Egelantiersgracht - Amsterdam

Fix leaking pipes coming from washing machine

Met spoed loodgieter in Amsterdam-Jordaan gezocht om lekkende leidingen uit de wasmachine te repareren. Er lekt veel water naar de benedenburen zodra de wasmachine wordt aangezet. Plumber in Amsterdam-Jordaan urgently wanted to repair leaking pipes c...

Loodgieter - Marco Polostraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix water temperature valve - AM

Loodgieter gezocht in Amsterdam om de klep te repareren die de watertemperatuur in mijn douche regelt. Ik denk dat de thermostaatkraan vervangen moet worden, maar ik kan hem niet verwijderen om hem te vervangen. (Plumber wanted in Amsterdam to fix th...

Loodgieter - Graan voor Visch - Hoofddorp

Sanitair repareren - Remove stuck plug from sink - HA

Loodgieter gezocht in Hoofddorp om stop uit gootsteen te verwijderen. Hij zit vast dus ik kan de stop niet openen om water uit de gootsteen te laten lopen. (Plumber wanted in Hoofddorp to remove plug from sink. It is stuck so I cannot open the plug t...

Loodgieter - De Wiek - Ede

Ontstoppen - Unclog kitchen sink, Fix leakage underneath kitchen sink - GE

Loodgieter in Ede gezocht om de gootsteen in de keuken te ontstoppen omdat het water niet wegloopt en om een lek onder de gootsteen op te lossen. (Plumber in Ede wanted to unclog the kitchen sink as the water is not draining and to fix the leak underne...

Loodgieter - Orteliuskade - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Move boiler, Re-route/Hide pipes, Fit shower, toilet and sink - AM

Ik zoek een loodgieter om het 1-slaapkamerappartement op de 1e verdieping te renoveren dat ik onlangs in Amsterdam heb gekocht: 1. Verplaats de ketel ~2 meter dichter bij gas- en waterbronnen/meters. 2. Verleg de leidingen voor het afvalwater, de gron...

Loodgieter - Doelenstraat - Arnhem

Lekkage - Fix leak from bathroom and outside - GE

Ik zoek een ervaren loodgieter in Arnhem om een lekkage te verhelpen. Ik zie waterschade aan de muren van mijn huis. We zien vocht op twee plekken: 1. Aan de slaapkamerzijde van een badkamerwand 2. Naast de balkondeur aan de binnenzijde van een buiten...

 

 

Recente beoordelingen (4.038)

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

 

Sanibroyeur - tarief

Sanibroyeur aansluiten - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Een verstopte WC of spoelbakproblemen?

 
Een sanibroyeur is de ideale oplossing wanneer er in je huis geen ruimte is voor grote afvoerbuizen. Door de vermaler in de sanibroyeur kan het afvalwater via een dunne afvoerbuis worden getransporteerd naar het hoofdriool. Het systeem wordt dan ook vaak gebruikt om een toilet op aan te sluiten, maar kan ook dienen als aansluiting voor wasmachine, vaatwasser of wastafel.
 
Het is ontzettend vervelend als je sanibroyeur kapot gaat of niet goed werkt. Voor reparatie is vaak technische kennis nodig van het vermaalsysteem in de sanibroyeur. De aannemers van MrFix zijn gespecialiseerd in het repareren van het technische systeem.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: waar wordt de sanibroyeur op aangesloten. Moet de sanibroyeur aangesloten of gerepareerd worden?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Sanibroyeur - garantie

Sanibroyeur repareren - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, of een verstopt toilet. Het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de aannemers van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, vervangt eens in de zoveel jaren het kitwerk in douche en badkamer. Je opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.