Menu

Sanibroyeur aansluiten / repareren? Klusservice MrFix!

Een sanibroyeur is de ideale oplossing wanneer er in je huis geen ruimte is voor grote afvoerbuizen. Het systeem wordt dan ook vaak gebruikt om een toilet op aan te sluiten, maar kan ook dienen als aansluiting voor wasmachine, vaatwasser of wastafel. Onze ervaren loodgieter sluit de sanibroyeur voor je aan en regelt de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige loodgieter. Voor reparaties staan onze vakmannen ook voor je klaar.
 
Onze vakmannen worden vooraf geselecteerd en er wordt een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten gerekend voor de loodgieter. Lees je liever nog even de Klantbeoordelingen, tips en informatie over garantie en spoedklussen, scroll dan verder.
 
 

Sanibroyeur aansluiten: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe vraag ik die ervaren loodgieter aan?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sanibroyeur aansluiten repareren

Loodgieter - Westerdok - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen sink - AM

Loodgieter gezocht in Amsterdam om mijn gootsteen te ontstoppen. HG producten en Rioolgereedschap gebruikt, en het probleem was niet opgelost. De valboog is schoon, en na het gebruik van de producten en het Rioolgereedschap, denk ik dat het een luchtstroo...

Loodgieter - Oisterwijkstraat - 's-Hertogenbosch

Sanitair repareren - Put kitchen sink back in place - EI

Loodgieter gezocht in Den Bosch om mijn gootsteen terug te plaatsen. Ik heb geprobeerd mijn gootsteen en alle buizen (zie foto) schoon te maken, maar ik kan ze zelf niet terug plaatsen. (Plumber wanted in Den Bosch to put my kitchen sink back. I tried...

Loodgieter - Grovestinsstraat - Den Haag

Ontstoppen - Unclog kitchen sink (bad smell, water stuck) - DH

Ik zoek met spoed een loodgieter in Den Haag om de afvoer van mijn gootsteen te ontstoppen. Ik denk dat de gootsteen in mijn keuken ontstoppen moet worden: de geur is slecht en ook het water zit vast en gaat niet weg. Het water loopt zelfs op de vloer....

Loodgieter - Richard Wagnerstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix leaking bidet pipe + partially clogged sink - AM

Hallo MrFix, ik zoek een loodgieter in Amsterdam-Zuid om de lekkage van de pijp van mijn bidet te verhelpen en de wastafel in mijn badkamer te ontstoppen. (Hi MrFix, I need a plumber in Amsterdam-Zuid to stop the pipe of my bidet leaking and unclog m...

Loodgieter - Eerste Jan Steenstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix flush button of toilet

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam omdat het water van het toilet blijft lopen na het doorspoelen. Moet meerdere keren op spoelknop drukken om te zorgen dat het stopt. ('I need a plumber in Amsterdam because the water of toilet doesn't stop flowing...

Loodgieter - Van Leijenberghlaan - Amsterdam

Fix leak in kitchen

I need a plumber in Amsterdam to fix a leak in the kitchen. A new washing machine was installed but there is a leak somewhere in the kitchen.

 

 

Recente beoordelingen (3.765)

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Yuri: "Mr Fix heeft super vakman Darel gestuurd die mijn problemen en lekkage vriendelijk, vakkundig en snel heeft verholpen! Zeer tevreden. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Jop: "Hele snelle en persoonlijke communicatie en service. Uitstekend werk geleverd door de vriendelijke, duidelijke en ervaren loodgieter. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Echt weer UITSTEKEND! Probleem sleepte al maanden, nu in 2 bezoeken van elk 1 uur opgelost voor een redelijk tarief. Dank! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Irma: "Kundige, vriendelijk man die Ton. Prettig bezoek met alles gefixt wat we wilden fixen. Had zelf kleine onderdelen zodat hij snel door kon. Snelle service, Vakmanschap"

 

Sanibroyeur - tarief

Sanibroyeur aansluiten - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Een verstopte WC of spoelbakproblemen?

 
Een sanibroyeur is de ideale oplossing wanneer er in je huis geen ruimte is voor grote afvoerbuizen. Door de vermaler in de sanibroyeur kan het afvalwater via een dunne afvoerbuis worden getransporteerd naar het hoofdriool. Het systeem wordt dan ook vaak gebruikt om een toilet op aan te sluiten, maar kan ook dienen als aansluiting voor wasmachine, vaatwasser of wastafel.
 
Het is ontzettend vervelend als je sanibroyeur kapot gaat of niet goed werkt. Voor reparatie is vaak technische kennis nodig van het vermaalsysteem in de sanibroyeur. De aannemers van MrFix zijn gespecialiseerd in het repareren van het technische systeem.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: waar wordt de sanibroyeur op aangesloten. Moet de sanibroyeur aangesloten of gerepareerd worden?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Sanibroyeur - garantie

Sanibroyeur repareren - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, of een verstopt toilet. Het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de aannemers van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, vervangt eens in de zoveel jaren het kitwerk in douche en badkamer. Je opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.