Menu

Wand of plafond verwijderen? Klusservice MrFix!

Extra ruimte creëren in je woning door bijvoorbeeld de keukenmuur verwijderen. Het verwijderen van wanden en plafonds kan een zware klus zijn. Het levert bovendien een enorme hoeveelheid puin en stof op. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vooraf geselecteerde vakkundige aannemer. Je hoeft alleen bovenstaand formulier voor in te vullen.
 
MrFix wil je graag snel helpen, maar het kan zijn dat je eerst nog wat meer wilt lezen over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie of leuke tips. Scroll dan verder. Het standaardtarief voor het verwijderen van een plafond of wand is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Wand/plafond verwijderen: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de aannemer welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik de vakman?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - wand plafond verwijderen

Klusjesman - Berenstraat - Amsterdam

Verhuizer - Remove bathtub - AM

Ik zoek met spoed een verhuizer of klusjesman in Amsterdam om de badkuip te verwijderen. En het af te voeren.  (I urgently need a mover or handyman in Amsterdam to remove the bathtub. And dispose it. )

Klusjesman - Sittendaalstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Verwijder lijmresten in vloerbedekking - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de lijmresten van de vloer bedekking te verwijdereren. Op de betonnen vloer heeft vloerbedekking gelegen, verwijder de lijm resten van het tapijt. 

Klusjesman - Bestevaerstraat - Amsterdam

IKEA-meubels monteren - Assemble sofa + bed + 2 chairs + 2 small tables - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om: 1. 1 Jysk 3-zits bank in elkaar te zetten 2. 1 tweepersoons 140cm Jysk bed te monteren 3. Zet 2 IKEA stoelen in elkaar 4. Zet 2 Ikea tafeltjes in elkaar. (I need a handyman in Amsterdam to: 1. Assemble 1...

Klusjesman - Startbaan - Amstelveen

Lampen ophangen, primeren, schilderen, kliklinaatvloer leggen - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amstelveen om Vanaf maandag 22 april in de middag. 25 april 15. 00 uur moet de klus klaar zijn. Laatste moment heeft de klusser die de klus zou doen afgezegd uit hebzucht.

Klusjesman - Tweede Helmersstraat - Amsterdam

Thermostaatkraan, houten vloer en afvoer cv-ketel repareren

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor diverse klussen: 1) Temperatuur instelling/begrenzer van thermostaatkraan in bad repareren (foto) 2) Houten vloer repareren (foto) 3) Lekkende afvoer van cv-ketel repareren (onderste zwarte streepje op foto)...

Klusjesman - Alfred Doblinstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Replace 60x46 dark oak bathroom vanity unit with ceramic top - AM

ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om een donker eiken badmeubel van 60 x 46 cm met keramisch blad te vervangen: 1. Bestaande badmeubel demonteren + verwijderen 2. Nieuw badmeubel plaatsen. (Handyman in Amsterdam wanted to replace a 60 x 46 cm dark...

 

 

Recente beoordelingen (2.197)

Score: 5,0/5,0 sterren

Ilse: "Het snel vinden van een Meestervakman. Meestervakman Rudi is een zeer sympathieke en ervaren vakman. Zeer tevreden met het afgeleverde werk. Over het algemeen zeer tevreden over Mr.Fix. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

Annelies: "Keurige heer maar heeft 3 kasten in elkaar gezet en helaas geen 6 wilde de volgende dag terugkomen, maar dat is een beetje prijzig Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Cecile: "Niet de meest ingewikkelde klus. Maar wel blij met het snelle oppakken en regelen. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marina: "Zeer snel en professioneel help! Wij zijn super blij met MrFix Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Corinne: "Snel en goed, prettige communicatie en vakmanschap Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Yvette: "Snelle, vakkundige en vriendelijke service! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Sietske: "Snel en prima geholpen! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

wand verwijderen - tarief

Wand verwijderen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Snel en soepel wanden en plafonds verwijderen

 
Het verwijderen van wanden en plafonds kan een zware klus zijn. Het levert bovendien een enorme hoeveelheid puin en stof op. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een sloophamer tussen de hopen puin? Vraag dan om hulp van een aannemer van MrFix. Binnen 1 uur koppelen wij je aan een klusser bij jou in de buurt. Al onze aannemers zijn professionele zzp-ers en werken snel, grondig en zorgvuldig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele aannemers voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een aannemer of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters en geef aantallen aan. Gaat het om een plafond of een wand verwijderen. Hoe breed, hoog en dik is de wan. Van welk materiaal is de wand of het plafond. Gaat het om een draagmuur
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om metselwerk aan een muurtje of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

plafond verwijderen - garantie

Plafond verwijderen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een aannemer ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Voorbereidingstip van MrFix

 
Verwacht je veel puin en rotzooi bij het verwijderen van wanden en plafonds? Zorg dan dat je tijdig een container bij huis hebt staan voor het afvoeren van je bouwafval. De aannemers van MrFix voeren na de sloopwerkzaamheden het afval graag voor je af. Zie voor het huren en afvoeren van een container de pagina Sloopwerk.
 
Ook goed om te checken van tevoren: is de muur een draagmuur. Je kunt dit zien aan de dikte van de muur of arceringen op de originele bouwtekeningen. Laat het altijd even dubbelchecken door de aannemer. Als je een draagmuur gaat verwijderen kan het zijn dat je daar een vergunning voor moet aanvragen. Ook dit is handig om van tevoren uit te zoeken. Onze vakmannen kunnen je daarbij helpen.
 
 
Heb je nu de wand en/of plafond verwijderd, MrFix zorgt er ook voor de een aannemer wordt geregeld voor het plaatsen van wanden en/of plafonds.

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een aannemer of klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

 

Aannemer of klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.