Menu

Wand of plafond verwijderen? Klusservice MrFix!

Extra ruimte creëren in je woning door bijvoorbeeld de keukenmuur verwijderen. Het verwijderen van wanden en plafonds kan een zware klus zijn. Het levert bovendien een enorme hoeveelheid puin en stof op. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vooraf geselecteerde vakkundige aannemer. Je hoeft alleen bovenstaand formulier voor in te vullen.
 
MrFix wil je graag snel helpen, maar het kan zijn dat je eerst nog wat meer wilt lezen over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie of leuke tips. Scroll dan verder. Het standaardtarief voor het verwijderen van een plafond of wand is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Wand/plafond verwijderen: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de aannemer welkom is: 24/7
  • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik de vakman?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - wand plafond verwijderen

Klusjesman - Jan Pieter Heijestraat - Amsterdam

Ophangen - Hang a curtains living room - AM

I need a Handyman in Amsterdam to Hello, we will need to drill a whole in the wall for the rails and also a small stairs needed in order to achieve the ceiling.

Klusjesman - Marquette - Amsterdam

-instal curtain rails in one room And rearrange cables around the window - AM

I need a Handyman in Amsterdam to 1. We have a room that we want to put curtains on it but there’s No curtain rail. It needs to be installed before we can put up curtains. 2. Cables are in the middle Of the floor and needs to be arrange alongside th...

Klusjesman - Snelliusstraat - Den Haag

Enlarge + Cover hatch, Re-cover ceiling around hatch, Change 2 lightbulbs - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om: 1. Een gat/luik in het plafond te vergroten. 2. Het luik/gat af te dekken, voor wanneer het niet in gebruik is (inclusief frame). 3. Het plafond en de afdekking opnieuw te bepleisteren/verven indien nodig 4...

Klusjesman - Prinsengracht - Amsterdam

Nieuw plafond van Fermacel gipsplaten 20m2 +glaswol

Uitlijnen, Waterpas, glaswol op maat snijden, oud plafond weg, balken open, gipsplaten vastschroeven, plafond is 280 hoog.

Klusjesman - Keizersgracht - Amsterdam

Ventilatie aanbrengen in 2 kamers, 4 lampen aanpassen, Zolder isoleren, 4 jaloezieën vervangen door rolgordijnen, Reling + trapje maken op dakterras, Vlonder reinigen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Centrum voor 5 klussen: 1. Ventilatie aanbrengen in de kinderkamer aan de voorkant en op de zolder. Beide ruimtes worden kennelijk wat vochtig, want we zien vochtplekken/schimmel op de muren (zie bijgaandse fotos). E...

Klusjesman - Vluchtladderstraat - Amsterdam

Vloerspecialist - Lay 50m2 laminate flooring + underlay - AM

Vloerspecialist in Amsterdam-Oost gezocht om 50m2 laminaat te leggen en ondervloer voor geluidsisolatie. Ik zal het laminaat zelf aanschaffen. (Flooring specialist in Amsterdam-Oost wanted to lay 50m2 of laminate and underfloor for soundproofing....

 

 

Recente beoordelingen (5.035)

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

 

wand verwijderen - tarief

Wand verwijderen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €60 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Snel en soepel wanden en plafonds verwijderen

 
Het verwijderen van wanden en plafonds kan een zware klus zijn. Het levert bovendien een enorme hoeveelheid puin en stof op. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een sloophamer tussen de hopen puin? Vraag dan om hulp van een aannemer van MrFix. Binnen 1 uur koppelen wij je aan een klusser bij jou in de buurt. Al onze aannemers zijn professionele zzp-ers en werken snel, grondig en zorgvuldig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele aannemers voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een aannemer of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters en geef aantallen aan. Gaat het om een plafond of een wand verwijderen. Hoe breed, hoog en dik is de wan. Van welk materiaal is de wand of het plafond. Gaat het om een draagmuur
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om metselwerk aan een muurtje of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

plafond verwijderen - garantie

Plafond verwijderen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een aannemer ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Voorbereidingstip van MrFix

 
Verwacht je veel puin en rotzooi bij het verwijderen van wanden en plafonds? Zorg dan dat je tijdig een container bij huis hebt staan voor het afvoeren van je bouwafval. De aannemers van MrFix voeren na de sloopwerkzaamheden het afval graag voor je af. Zie voor het huren en afvoeren van een container de pagina Sloopwerk.
 
Ook goed om te checken van tevoren: is de muur een draagmuur. Je kunt dit zien aan de dikte van de muur of arceringen op de originele bouwtekeningen. Laat het altijd even dubbelchecken door de aannemer. Als je een draagmuur gaat verwijderen kan het zijn dat je daar een vergunning voor moet aanvragen. Ook dit is handig om van tevoren uit te zoeken. Onze vakmannen kunnen je daarbij helpen.
 
 
Heb je nu de wand en/of plafond verwijderd, MrFix zorgt er ook voor de een aannemer wordt geregeld voor het plaatsen van wanden en/of plafonds.

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een aannemer of klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Aannemer of klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.