Menu

Wand of plafond verwijderen? Klusservice MrFix!

Extra ruimte creëren in je woning door bijvoorbeeld de keukenmuur verwijderen. Het verwijderen van wanden en plafonds kan een zware klus zijn. Het levert bovendien een enorme hoeveelheid puin en stof op. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vooraf geselecteerde vakkundige aannemer. Je hoeft alleen bovenstaand formulier voor in te vullen.
 
MrFix wil je graag snel helpen, maar het kan zijn dat je eerst nog wat meer wilt lezen over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie of leuke tips. Scroll dan verder. Het standaardtarief voor het verwijderen van een plafond of wand is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Wand/plafond verwijderen: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de aannemer welkom is: 24/7
  • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik de vakman?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - wand plafond verwijderen

Klusjesman - Eerste Constantijn Huygensstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Hang blinds, Mount IKEA baby cot - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de rolluiken op te hangen en een IKEA babybed te monteren. (Handyman in Amsterdam wanted to hang blinds and assemble an IKEA baby cot).

Klusjesman - Byzantiumstraat - Haarlem

Glaszetter - Remove window pane, then Re-fit - HA

We zoeken een glaszetter in Haarlem om de grote ruit op de bijgevoegde foto eruit te halen en een nieuwe te installeren. Op de etage boven ons staat een zitbank die we naar beneden moeten halen: dit kan alleen via dit raam, maar omdat het raam niet openga...

Klusjesman - Oostenburgervoorstraat - Amsterdam

Meubel op maat maken - Build in wardrobe with glossy white doors

Lever materiaal en bouw grote kledingkast: - structuur: 22mm kwaliteits-spaanplaat, afgwerkt met witte melamine en de randen afgewerkt met ABS. 10mm dikke achterplaat voor stevigheid - witte hoogglans (normale, niet schuif-)deuren en laden, bij voorke...

Klusjesman - Tugelaweg - Amsterdam

Vloerspecialist - Fix ~60m2 of warped floors- AM

Ik zoek een vloerspecialist of andere klusjesman in Amsterdam om ~60m2 vloeren te repareren, ik denk dat de vloeren te strak gelegd zijn en met de temperatuursverandering drukken ze in de muren en trekken ze krom waardoor de vloerplint omhoog gedrukt wor...

Klusjesman - Grasbloem - Eindhoven

Verbouwing - Toiletruimte moderniseren - EI

Ik zoek een aannemer in Eindhoven voor een betaalbare renovatie van het toilet. Ik sta overal wel voor open. Ik zou wel graag een hangend toilet willen hebben met een wasbak en de stijl mag wat mij betreft redelijk generiek zolang het er weer modern uit...

Klusjesman - Blankershoek - Rotterdam

- Lamp van plafond halen en nieuwe lamp ophangen. - RO

Klusjesman in Rotterdam gezocht om Ik heb een klein klusje. Een lamp van het plafond halen en een andere lamp ophangen.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

wand verwijderen - tarief

Wand verwijderen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €60 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Snel en soepel wanden en plafonds verwijderen

 
Het verwijderen van wanden en plafonds kan een zware klus zijn. Het levert bovendien een enorme hoeveelheid puin en stof op. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een sloophamer tussen de hopen puin? Vraag dan om hulp van een aannemer van MrFix. Binnen 1 uur koppelen wij je aan een klusser bij jou in de buurt. Al onze aannemers zijn professionele zzp-ers en werken snel, grondig en zorgvuldig.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele aannemers voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een aannemer of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters en geef aantallen aan. Gaat het om een plafond of een wand verwijderen. Hoe breed, hoog en dik is de wan. Van welk materiaal is de wand of het plafond. Gaat het om een draagmuur
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om metselwerk aan een muurtje of het betegelen van de badkamer: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

plafond verwijderen - garantie

Plafond verwijderen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een aannemer ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Voorbereidingstip van MrFix

 
Verwacht je veel puin en rotzooi bij het verwijderen van wanden en plafonds? Zorg dan dat je tijdig een container bij huis hebt staan voor het afvoeren van je bouwafval. De aannemers van MrFix voeren na de sloopwerkzaamheden het afval graag voor je af. Zie voor het huren en afvoeren van een container de pagina Sloopwerk.
 
Ook goed om te checken van tevoren: is de muur een draagmuur. Je kunt dit zien aan de dikte van de muur of arceringen op de originele bouwtekeningen. Laat het altijd even dubbelchecken door de aannemer. Als je een draagmuur gaat verwijderen kan het zijn dat je daar een vergunning voor moet aanvragen. Ook dit is handig om van tevoren uit te zoeken. Onze vakmannen kunnen je daarbij helpen.
 
 
Heb je nu de wand en/of plafond verwijderd, MrFix zorgt er ook voor de een aannemer wordt geregeld voor het plaatsen van wanden en/of plafonds.

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een aannemer of klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Aannemer of klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland tot inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.