Menu

Laswerk / soldeerwerk? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix voor laswerk/soldeerwerk?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale vakman
  • Kies zelf wanneer de lasser of soldeerder welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn lasklus/soldeerklus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - laswerk soldeerwerk

Elektricien - Waalsdorperweg - Den Haag

Laswerk / soldeerwerk - Weld bottom of Babboe cargo bike - DH

Ik zoek een lasser in Den Haag om het ronde onderstuk in het metalen staafframe van onze babboe bakfiets te lassen, het is helemaal afgebroken. (I need a welder in The Hague to weld the circular underside part in the metal bar frame of our Babboe...

Elektricien - De Rijpgracht - Amsterdam

Elektra repareren - Mount 2 fans to ceiling, Fix 2 lamps + extractor fan - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om twee ventilatoren aan het plafond te monteren, 2 lampen repareren en een badkamerventilator repareren. Geen ladder aanwezig. ('I need a handyman in Amsterdam to mount two fans to the ceiling, fix two ceiling l...

Elektricien - Noorderstraat - Amsterdam

Lamp monteren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een hanglamp te monteren.

Elektricien - Zeilstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Restore power to back half of shop

Ik zoek met spoed een elektricien om een stopcontact in onze winkel in Amsterdam te repareren. In de achterste helft van onze winkel is er geen stroom, maar we weten niet welk stopcontact de kortsluiting veroorzaakt. Kan de elektricien een stekkerdoos met...

Elektricien - Brouwersgracht - Amsterdam

Electrical fault in switch panel

Elektricien - Tweede van der Helststraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - 4 hanglampen installeren en aansluiten - AM

Ik zoek een elektricien die in mijn appartement in Amsterdam in keuken, hal en 2 slaapkamers) 4 hanglampen kan Installeren en aansluiten.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Laswerk en soldeerwerk - Tarief

 
De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor laswerk en soldeerwerk geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze laswerk- en soldeerwerk vaklieden staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je las- en soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook tijd.
 

Soepel je las- en soldeerklus plaatsen

 
Dat is eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen direct de juiste vakman aan jouw klus.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je las- of soldeerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan helpen.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld soort materiaal en afmetingen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Laswerk en soldeerwerk tegen een eerlijk tarief

 
Lassen en solderen vraagt om zorgvuldigheid en vakmanschap. Las- en soldeertechnieken zijn bedoeld om sterke metalen verbindingen te maken. Zoals bijvoorbeeld waterleidingen en metalen constructies in de bouw. Het spreekt voor zich dat deze verbindingen van hoge kwaliteit moeten zijn voor het realiseren van een zeer langdurige veiligheid. MrFix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt uitgevoerd.
 
Zie voor verdere vragen over las/soldeer tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Las- en soldeerwerk - Spoed

 
Voor las- en soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste vakman. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionals staan 24 uur per dag en in het weekend voor je klaar om elke denkbare las- of soldeerklus in heel Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Doe-het-zelf tips

 
Misschien ben jij een echte doe-het-zelver en wil je zelf aan de slag met lassen en solderen. Wij raden je aan een vakman in te zetten, maar áls je het zelf doet is een goede voorbereiding essentieel. Denk allereerst aan je eigen veiligheid, bijvoorbeeld door bij het lassen je ogen te beschermen met een veiligheidsbril of lashelm. Zorg verder dat je de juiste materialen in huis hebt. Bij elk type soldeerklus gebruik je andere vloeistof en soldeer. Je wilt bij het solderen van een waterleiding geen fouten maken. Waterschade kan ernstige gevolgen hebben.
 
Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een professionele lasser of soldeerder in.
 

Laswerk en soldeerwerk- Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze lassers en soldeerders gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens verzekering en de coulance. Geruststellende gedachte!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook met plezier een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.