Menu

Laswerk / soldeerwerk? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix voor laswerk/soldeerwerk?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale vakman
  • Kies zelf wanneer de lasser of soldeerder welkom is: 24/7
  • Tarief €80 of 95/u incl. btw voor solderen of lassen

Hoe plaats ik mijn lasklus/soldeerklus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - laswerk soldeerwerk

Elektricien - Prinsegracht - 's-Gravenhage

Elektra repareren - 3 spotlampjes en lampen van afzuigkap vervangen, Dimmer repareren DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag voor 3 klussen: 1) De 4 spotlampjes in mijn keuken checken en zonodig vervangen: 3 van de 4 doen het niet. 2) Het repareren van mijn dimmer 3) De lampen van de afzuigkap checken en zonodig vervangen: ze knipperen con...

Elektricien - Vincent van Gohgstraat - Amsterdam

Repareer 2 stop contacten + lichtknopje - AM

Zou top zijn als er een elektricien of klusjesman langs zou kunnen komen om onze stopcontacten vast te maken die los zitten

Elektricien - Boslaan - Bussum

Elektra repareren - Comelit intercom repareren & stopcontact verplaatsen - HI

Ik zoek een Elektricien in Bussum om: 1. Comelit intercom / bel te repareren, deze doet het niet meer nadat we per ongeluk aan de bedrading hebben gezeten bij het vastzetten van een naamplaatje. 2. een stopcontact 20 cm te verplaatsen voor een nieuwe...

Elektricien - Rodenrijsstraat - Amsterdam

Laswerk / soldeerwerk - Weld zinc bathtub (to stop leakage) - AM

Ik zoek een lasser of een andere elektricien in Amsterdam om de zijkanten van de badkuip te lassen. (I need a welder or other electrician in Amsterdam to weld the sides of the bathtub.)

Elektricien - Rusthoekstraat - Den Haag

Check electricity situation in recently renovated apartment - DH

I need an electrician in The Hague to: *install a power outlet with multiple sockets (4) in our kitchen. It would be up against the left wall in attached photo with the yellow highlighted circle. I have also attached a photo of what the power outlets lo...

Elektricien - Stadsplein - Amstelveen

Elektrisch apparaat aansluiten - Connect 6 lights + 2 switches - AM

Ik zoek een elektricien in Amstelveen om het volgende te installeren: 1. LED lampen aan het plafond op 6 punten. Sommige zijn dimbaar (ik heb led dimmers gekocht) en andere niet. Het plafond is niet erg hoog en ik heb een ladder. 2. 2 lichtschakelaars. ...

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "The team is very communicative and friendly. Can highly recommend them. This was the second time I have used them in a short amount of time. Will definitely be making use of them again Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Laswerk en soldeerwerk - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor soldeerwerk geldt een vast uurtarief van €80 en voor laswerk €95 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze laswerk- en soldeerwerk vaklieden staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je las- en soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook tijd.
 

Soepel je las- en soldeerklus plaatsen

 
Dat is eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen direct de juiste vakman aan jouw klus.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je las- of soldeerklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan helpen.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld soort materiaal en afmetingen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Laswerk en soldeerwerk tegen een eerlijk tarief

 
Lassen en solderen vraagt om zorgvuldigheid en vakmanschap. Las- en soldeertechnieken zijn bedoeld om sterke metalen verbindingen te maken. Zoals bijvoorbeeld waterleidingen en metalen constructies in de bouw. Het spreekt voor zich dat deze verbindingen van hoge kwaliteit moeten zijn voor het realiseren van een zeer langdurige veiligheid. MrFix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt uitgevoerd.
 
Zie voor verdere vragen over las/soldeer tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Las- en soldeerwerk - Spoed

Voor las- en soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste vakman. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionals staan 24 uur per dag en in het weekend voor je klaar om elke denkbare las- of soldeerklus in heel Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Doe-het-zelf tips

 
Misschien ben jij een echte doe-het-zelver en wil je zelf aan de slag met lassen en solderen. Wij raden je aan een vakman in te zetten, maar áls je het zelf doet is een goede voorbereiding essentieel. Denk allereerst aan je eigen veiligheid, bijvoorbeeld door bij het lassen je ogen te beschermen met een veiligheidsbril of lashelm. Zorg verder dat je de juiste materialen in huis hebt. Bij elk type soldeerklus gebruik je andere vloeistof en soldeer. Je wilt bij het solderen van een waterleiding geen fouten maken. Waterschade kan ernstige gevolgen hebben.
 
Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een professionele lasser of soldeerder in.
 

Laswerk en soldeerwerk- Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze lassers en soldeerders gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens verzekering en de coulance. Geruststellende gedachte!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook met plezier een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.