Menu

Verstopping ontstoppen? Klusservice MrFix!

Ontstoppen? Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een loodgieter in jouw buurt om je afvoer te ontstoppen. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” duidelijk aan waar het probleem zit. Zit de verstopping in de afvoer van keuken, douche of toilet? Daarnaast is het ook belangrijk om te vermelden of er een kruipruimte is en hoe deze bereikbaar is. Wil jij je klus ook zo specifiek mogelijk doorgeven? Lees dan eerst op deze pagina over recente ontstoppingsklussen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over de ontstopping-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende ontstoppingsklussen:

 
 

Waarom MrFix voor afvoer ontstoppen?

  • MrFix werkt alleen met goede ervaren loodgieters
  • Je kiest zelf wanneer de loodgieter komt ontstoppen: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe los ik mijn ontstopping soepel op?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur welke loodgieter zal komen
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - ontstoppen

Loodgieter - Nellie Bodenheimstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Afvoer van keuken ontstoppen

Ik zoek met spoed een loodgieter in Amsterdam-West om de afvoer van onze keuken te ontstoppen. De afvoer werkt al een tijd slecht en is vandaag kennelijk volledig verstopt. Er is haast bij want we willen een nieuwe keuken installeren.

Loodgieter - Legmeerstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Toilet en wasbak ontstoppen - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de toilet en wasbak te ontstoppen

Loodgieter - Batavierenplantsoen - Haarlem

Ontstoppen - Afvoer van douche ontstoppen HA

Ik zoek een loodgieter in Haarlem voor een verstopping van de douche afvoer. De blokkade zit verderop in afvoerpijp, putje zelf is schoon. Als het kan liefst vandaag (vrijdag) iemand, anders evt. maandag a.s.

Loodgieter - Overtoom - Amsterdam

Ontstoppen - Ontstoppen wc Starthub

Ontstoppen toilet

Loodgieter - Hugo de Grootplein - Amsterdam

Ontstoppen - wc ontstoppen (loopt vol bij doortrekken)

wc loopt vol bij doortrekken

Loodgieter - Prins Bernhardstraat - Hilversum

Ontstoppen - Afvoer van keuken ontstoppen - HI

Loodgieter in Hilversum gezocht om de afvoer te ontstoppen. Ik heb de sifon etcetera verwijderd en met een slang (trekveer?) geprobeerd naar de leiding te komen, maar dit lukt me niet zelf.

 

 

Recente beoordelingen (5.035)

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Irma: "Kundige, vriendelijk man die Ton. Prettig bezoek met alles gefixt wat we wilden fixen. Had zelf kleine onderdelen zodat hij snel door kon. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,2/5,0 sterren

Emely: " Altijd goede ervaringen gehad, je krijgt echt snel een antwoord nadat je je verzoek plaatst en ze sturen altijd goede, aardige vaklui "

Score: 4,3/5,0 sterren

Anita: "Het duurde wel echt langer dan 1 uur een vakman te vinden. Maar het kwaliteit en prijs van hem was goed! Vakmanschap"

Score: 4,0/5,0 sterren

Henriette: "snelle service, prettige communicatie via whatsapp Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Danny: "Erg goed, binnen een dag werkte mijn afvoer weer Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Mark: "Easy and professional Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 4,7/5,0 sterren

Agata: "Snel regereld, zoals besproken. Prima communicatie. Snelle service"

 

Loodgieter - tarief

Ontstoppen - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Verstopping oplossen?

 
Er is weinig vervelender dan een verstopping van bijvoorbeeld douche, toilet of gootsteen. Een lichte verstopping is vaak zelf op te lossen met bijvoorbeeld het gebruik van soda en heet water of met de bekende rubberen ‘plopper’. Wees daarbij wel voorzichtig met chemische middelen. Die zijn niet alleen zeer onvriendelijk voor het milieu, maar kunnen ook schade veroorzaken aan de afvoerpijp. Bij sommige dergelijke produkten kan een te grote hoeveelheid zorgen voor een zodanige verhitting dat een PVC-buis kan gaan smelten.
 
Schakel bij een ernstige verstopping altijd een professionele loodgieter in. Zij kunnen met een camera een grondige inspectie uitvoeren om te bepalen waar de verstopping precies zit. Soms komt het voor dat er hak- en breekwerk nodig is om de verstopping op te lossen. De vakmannen van MrFix kunnen dit vaak ter plekke voor je herstellen. En zo niet, dan heeft MrFix wel een klusjesman of een stukadoor beschikbaar.
 

Soepel je ontstoppingsklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt snel voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook wanneer je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt eventueel ook foto’s toevoegen; dat helpt om het verzoek duidelijker te maken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. of je wel of niet precies weet hoe de verstopte afvoerleidingen lopen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren loodgieter tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het eventueel installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Ontstoppen - spoed

 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. En dat geldt zeker voor verstoppingen. Is je toilet verstopt en heb je water op de vloer dan is dat nog geen reden voor paniek!. Maar is het het enige toilet in huis dan wordt de situatie toch aanzienlijk nijpender.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen probleem voor de loodgieters van MrFix!
 
Onze loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Nederland, van Groningen en Enschede to Maastricht en Breda met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Verstoppingen voorkomen

 
MrFix loodgieter Marcel ziet tijdens zijn werk veel verstoppingen die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Marcel: “Inlegkruisjes, tampons, luiers en natte doekjes mogen nooit doorgespoeld worden in de wc. Deze producten zijn de grootste oorzaak van verstoppingen. De simpelste oplossing? Plaats een prullenbak naast de WC.”
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een kostbaar bezit. Onderhoud en reparaties dienen deskundig en zorgvuldig te gebeuren.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio voor ontstopping?

Of je nu een ontstopping of andere klus hebt, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en elders in heel Nederland. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.