Menu

Verstopping ontstoppen? Klusservice MrFix!

Waarom is MrFix de beste keus?

  • MrFix werkt alleen met goede ervaren loodgieters
  • Je kiest zelf wanneer de loodgieter kan komen: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik die goede ervaren loodgieter?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur welke loodgieter zal komen
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - ontstoppen

Loodgieter - Schiedamseweg beneden - Rotterdam

Ontstoppen - Onstop riool (camera nodig) - RO

Met spoed loodgieter in Rotterdam gezocht om mijn riool te ontstoppen. Het zit helemaal verstopt. Vakman nodig met camera om in het riool te kijken.

Loodgieter - Herengracht - Amsterdam

Ontstoppen - Ontstop afvoer van Bosch-vaatwasser - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om afvoer van afwasmachine te ontstoppen. het is een Bosch-afwasmachine, type SD6P1B.

Loodgieter - Legmeerstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Toilet en wasbak ontstoppen - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de toilet en wasbak te ontstoppen

Loodgieter - Jasonstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Gootsteenafvoer ontstoppen. - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een verstopping die hoog in de afvoer zit te ontstoppen. Gootsteenontstopper werkt niet.

Loodgieter - Regentesselaan - Den Haag

Ontstoppen - Stank in badkamer verhelpen, Wasbak ontstoppen - DH

Loodgieter in Den Haag gezocht voor het verwijderen van een geur die uit de badkamer komt. In onze bovenste woonlaag hebben wij een badkamer en een toilet. Sinds kort komt er een geur uit de badkamer. Daarnaast is het zo dat het water in de wasbak heel t...

Loodgieter - Gerard Doustraat - Amsterdam

Ontstoppen - Ontstop afvoer - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de afvoer te ontstoppen van de douche zowel als de gootsteen, dus vermoeden dat het dieper in de leidingen zit. De laatste jaren hebben we elk jaar een verstopping moeten laten verhelpen. En kan het voor een langere per...


 

 

Recente beoordelingen (3.325)

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,2/5,0 sterren

Emely: " Altijd goede ervaringen gehad, je krijgt echt snel een antwoord nadat je je verzoek plaatst en ze sturen altijd goede, aardige vaklui "

Score: 4,0/5,0 sterren

Henriette: "snelle service, prettige communicatie via whatsapp Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Pauline: " Makkelijk en eenvoudig iets laten maken "

Score: 4,7/5,0 sterren

Christian: " Snelle service, Heldere communicatie "

Score: 4,0/5,0 sterren

Aloys: " Het klopt allemaal. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Remy: "Prima Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Samira: "Goed Snelle service"


 

Loodgieter - tarief

Ontstoppen - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Verstopping oplossen?

Er is weinig vervelender dan een verstopping van bijvoorbeeld douche, toilet of gootsteen. Een lichte verstopping is vaak zelf op te lossen met bijvoorbeeld het gebruik van soda en heet water of met de bekende rubberen ‘plopper’. Wees daarbij wel voorzichtig met chemische middelen. Die zijn niet alleen zeer onvriendelijk voor het milieu, maar kunnen ook schade veroorzaken aan de afvoerpijp. Bij sommige dergelijke produkten kan een te grote hoeveelheid zorgen voor een zodanige verhitting dat een PVC-buis kan gaan smelten.
 
Schakel bij een ernstige verstopping altijd een professionele loodgieter in. Zij kunnen met een camera een grondige inspectie uitvoeren om te bepalen waar de verstopping precies zit. Soms komt het voor dat er hak- en breekwerk nodig is om de verstopping op te lossen. De vakmannen van MrFix kunnen dit vaak ter plekke voor je herstellen. En zo niet, dan heeft MrFix wel een klusjesman of een stukadoor beschikbaar.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt snel voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook wanneer je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt eventueel ook foto’s toevoegen; dat helpt om het verzoek duidelijker te maken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. of je wel of niet precies weet hoe de verstopte afvoerleidingen lopen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren loodgieter tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het eventueel installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Ontstoppen - spoed

Met spoed een loodgieter?

Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. En dat geldt zeker voor verstoppingen. Is je toilet verstopt en heb je water op de vloer dan is dat nog geen reden voor paniek!. Maar is het het enige toilet in huis dan wordt de situatie toch aanzienlijk nijpender.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen probleem voor de loodgieters van MrFix!
 
Onze loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Verstoppingen voorkomen

MrFix loodgieter Marcel ziet tijdens zijn werk veel verstoppingen die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Marcel: “Inlegkruisjes, tampons, luiers en natte doekjes mogen nooit doorgespoeld worden in de wc. Deze producten zijn de grootste oorzaak van verstoppingen. De simpelste oplossing? Plaats een prullenbak naast de WC.”
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

Een eigen huis is een kostbaar bezit. Onderhoud en reparaties dienen deskundig en zorgvuldig te gebeuren.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.