Menu

Verstopping ontstoppen? Klusservice MrFix!

Ontstoppen? Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een loodgieter in jouw buurt om je afvoer te ontstoppen. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” duidelijk aan waar het probleem zit. Zit de verstopping in de afvoer van keuken, douche of toilet? Daarnaast is het ook belangrijk om te vermelden of er een kruipruimte is en hoe deze bereikbaar is. Wil jij je klus ook zo specifiek mogelijk doorgeven? Lees dan eerst op deze pagina over recente ontstoppingsklussen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over de ontstopping-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende ontstoppingsklussen:

 
 

Waarom MrFix voor ontstoppen?

  • MrFix werkt alleen met goede ervaren loodgieters
  • Je kiest zelf wanneer de loodgieter komt ontstoppen: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe los ik mijn ontstopping soepel op?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur welke loodgieter zal komen
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - ontstoppen

Loodgieter - Nieuwe Keizersgracht - Amsterdam

Ontstoppen - Lekkage op 4e etage druppelt door naar 3e

Waarschijnlijk lekt de waterleiding op de 4e etage als de douche aan gaat: dan druppelt het heviger op de vloer door naar het plafond en de vloer van de 3e etage.

Loodgieter - Molenwerf - Amsterdam

Ontstoppen - Doucheputje ontstoppen

Doucheputje is verstopt: graag ontstoppen (Amsterdam) * * * Fixer Question/remark: Graag even bellen met mij voor contact en telnr. Mvg, Ton Hofkamp

Loodgieter - Reguliersgracht - Amsterdam

Ontstoppen - Ontstop gootsteen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn gootsteen te ontstoppen.

Loodgieter - Keizersgracht - Amsterdam

Ontstoppen - Gootsteen ontstoppen

MrFix, graag een loodgieter in Amsterdam-Centrum om onze gootsteen te ontstoppen. Het komt vaker voor. Er is een aparte invoer voor ontstopveer, kan dus zo aan de slag. Heb al met ontstopper, kokend water en trekveer geprobeerd, dus graag specialist. Veel...

Loodgieter - Tweede Kostverlorenkade - Amsterdam

Ontstoppen - Doucheput ontstoppen

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om het doucheputje te ontstoppen: het loopt niet door na te veel water. We hebben al geprobeerd om de doucheput te fixen met bijtspul maar dat werkt niet. We zijn bang dat er iets anders speelt. Als we de douchekraan he...

Loodgieter - Kamperfoelieweg - Amsterdam

Ontstoppen - Ontstoppen keukengootsteen

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 4,0/5,0 sterren

Alex: "Fast and friendly service, but somewhat awkward communication between customer, provider and expert - i.e. group chat created one hour after expert had finished the job. Fast service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Irma: "Kundige, vriendelijk man die Ton. Prettig bezoek met alles gefixt wat we wilden fixen. Had zelf kleine onderdelen zodat hij snel door kon. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,2/5,0 sterren

Emely: " Altijd goede ervaringen gehad, je krijgt echt snel een antwoord nadat je je verzoek plaatst en ze sturen altijd goede, aardige vaklui "

Score: 4,7/5,0 sterren

Carla: "Jammer dat de foto’s van de verstopte wc niet over waren gekomen maar de tweede keer was het echt snel gefixed. Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Anita: "Het duurde wel echt langer dan 1 uur een vakman te vinden. Maar het kwaliteit en prijs van hem was goed! Vakmanschap"

Score: 4,0/5,0 sterren

Henriette: "snelle service, prettige communicatie via whatsapp Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Danny: "Erg goed, binnen een dag werkte mijn afvoer weer Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Mark: "Easy and professional Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

 

Loodgieter - tarief

Ontstoppen - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Verstopping oplossen?

 
Er is weinig vervelender dan een verstopping van bijvoorbeeld douche, toilet of gootsteen. Een lichte verstopping is vaak zelf op te lossen met bijvoorbeeld het gebruik van soda en heet water of met de bekende rubberen ‘plopper’. Wees daarbij wel voorzichtig met chemische middelen. Die zijn niet alleen zeer onvriendelijk voor het milieu, maar kunnen ook schade veroorzaken aan de afvoerpijp. Bij sommige dergelijke produkten kan een te grote hoeveelheid zorgen voor een zodanige verhitting dat een PVC-buis kan gaan smelten.
 
Schakel bij een ernstige verstopping altijd een professionele loodgieter in. Zij kunnen met een camera een grondige inspectie uitvoeren om te bepalen waar de verstopping precies zit. Soms komt het voor dat er hak- en breekwerk nodig is om de verstopping op te lossen. De vakmannen van MrFix kunnen dit vaak ter plekke voor je herstellen. En zo niet, dan heeft MrFix wel een klusjesman of een stukadoor beschikbaar.
 

Soepel je ontstoppingsklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt snel voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook wanneer je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt eventueel ook foto’s toevoegen; dat helpt om het verzoek duidelijker te maken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. of je wel of niet precies weet hoe de verstopte afvoerleidingen lopen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren loodgieter tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het eventueel installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Ontstoppen - spoed

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. En dat geldt zeker voor verstoppingen. Is je toilet verstopt en heb je water op de vloer dan is dat nog geen reden voor paniek!. Maar is het het enige toilet in huis dan wordt de situatie toch aanzienlijk nijpender.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen probleem voor de loodgieters van MrFix!
 
Onze loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Nederland, van Groningen en Enschede to Maastricht en Breda met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Verstoppingen voorkomen

 
MrFix loodgieter Marcel ziet tijdens zijn werk veel verstoppingen die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Marcel: “Inlegkruisjes, tampons, luiers en natte doekjes mogen nooit doorgespoeld worden in de wc. Deze producten zijn de grootste oorzaak van verstoppingen. De simpelste oplossing? Plaats een prullenbak naast de WC.”
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een kostbaar bezit. Onderhoud en reparaties dienen deskundig en zorgvuldig te gebeuren.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Loodgieter gezocht in jouw regio voor ontstopping?

Of je nu een ontstopping of andere klus hebt, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en elders in heel Nederland. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.