Menu

Laat je ontstopping snel verhelpen

Met spoed loodgieter?

Kosten loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - Ontstoppen

Loodgieter - Osdorpplein - Amsterdam

Ontstoppen - plumber kitchen-bathroom clogged

Ontstoppen: afvoer keuken en badkamer. Toilet werkt wel goed.

Loodgieter - Oostenburgerpark - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen sink

Fixer Question/remark: foto van afvoer of sanitair toestel

Loodgieter - Simon Stevinstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Verstopte gootsteen en vaatwasser

"Mijn gootsteen is verstopt, het water loopt slechts tergend langzaam weg. De vaatwasser is helemaal verstopt, daar loopt het water helemaal niet meer weg."

Loodgieter - Beukenplein - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog drain pipes in kitchen

MrFix, please find me an Amsterdam plumber to unclog the drain pipes in my kitchen. Please see photo for the pipes under the kitchen sink that is blocked.

Loodgieter - Robert - Amsterdam

Ontstoppen - Clogged Toilet

"Toilet is Blocked. Need to be cleared."

Loodgieter - Kamperfoelieweg - Amsterdam

Ontstoppen - Ontstoppen keukengootsteen

Blijf op de hoogte: