Menu

Laat je ontstopping snel verhelpen

Loodgieter - Spoed

Kosten loodgieter

Loodgieter - tarief

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recente klussen - Ontstoppen

Loodgieter - Banstraat - Amsterdam

Ontstoppen

"Gootsteen in keuken is verstopt en lekt."

Loodgieter - Hectorstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Doucheafvoer ontstoppen

Loodgieter - Molenwerf - Amsterdam

Ontstoppen - Doucheputje ontstoppen

Doucheputje is verstopt: graag ontstoppen (Amsterdam) Fixer Question/remark: Graag even bellen met mij voor contact en telnr. 0611013165 Mvg, Ton Hofkamp

Loodgieter - Hectorstraat

Ontstoppen - Ontstoppen afvoer douche

‘"Afvoer van douche in kelder loopt niet door. Graag offerte voor ontstoppen afvoer."’."

Loodgieter - Griend - Diemen

Ontstoppen - Afvoer keuken verstopt

Kitchen sink is clogged. We have used the ontstopper hg liquid, but still its not working and sink is clogged.

Loodgieter - Statenjachtstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Keukenafvoer verstopt

"Keukenafvoer verstop. Sifon is schoon. Met een trekveer van 3m de hoofdafvoer in gegaan maar helaas geen resultaat. Probleem sinds 1 dag. Daarvoor liep het water langzaam weg. Vermoedelijk door verresten."

Blijf op de hoogte: