Menu

Lichtschakelaar aansluiten? Klusservice MrFix!

Je bent niet die handige doe-het-zelver of je wilt gewoon dat je lichtschakelaar goed en veilig wordt aangesloten. Dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Je kunt snel en makkelijk je klus plaatsen door bovenstaand formulier in te vullen. Binnen 1 uur word je gekoppeld aan een elektricien en hanteren een standaardtarief van €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Heb je nog hulp nodig bij het kiezen van een lichtschakelaar? Hieronder lees nog enkele tips, maar ook Klantbeoordelingen, recent geplaatste elektraklussen en informatie over garantie.
 
 

Waarom MrFix voor schakelaar aansluiten?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektraklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lichtschakelaar aansluiten

Elektricien - Nachtwachtlaan - Amsterdam

Stekker verwijderen tussen stroomverdeler en schakelaar

stroomverdeler schakelaar kabel 3m uit de stekker komt rook stroomverdeler

Elektricien - Alexanderkade - Amsterdam

Fix light switches + dryer, Install bike holder, Spray off moss - AM

Elektricien of Klusjesman in Amsterdam gezocht om mijn lichtschakelaars te repareren en indien mogelijk mijn droger, daarnaast wil ik ook mijn fietshouder laten plaatsen en het mos verwijderen met een lucht druk machine of een hogedrukreiniger. (Electric...

Elektricien - C. Kruyswijkstraat - Amsterdam

Checking fire alarm

"Fire alarm went off 3 times last night. I need somebody to come to check it. maybe it will be only to replace the batteries, but I do not know how to do that."

Elektricien - Rembrandthof - Amstelveen

Inspect electrical installation of shop (OT20/01812) - AM

Electrician in Amstelveen (Stadshart shopping centre) wanted to inspect the electrical installation of our Mango shop as required by Veritas.

Elektricien - Weissenbruchstraat - Amsterdam

Industile lampen maken spiegel installeren

Elektricien - Johannes Vermeerstraat - Amsterdam

Plafonnire ophangen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zuid om de plafonnire op bijgaande foto aan een hoog (ca 4 meter) plafond te hangen. Er is iedere dag vanaf ca 14:00 uur iemand thuis.

 

 

Recente beoordelingen (2.464)

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Daan: "Monteur was aardig bekwaam en snel, mr fix was mega to the point en oplossingsgericht Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Natasja: "Helemaal prima! En snel. Wel duur. Maar goed het is gefixt Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Peter: "Goed werk, goede vakman, gebruikte spullen wel duurder dan online Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Briehan: "Super easy to set up + Badri was great! Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Anagh: "Very quick response and timely fix Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Doreth: "Echt goede ervaring! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

lichtschakelaar aasluiten - tarief

Lichtschakelaar aansluiten - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

 
Een stopcontact verleggen of een lichtschakelaar aansluiten is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn typische voorbeelden waarbij je een expert wilt inzetten.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aantallen aan, soort lichtschakelaar. Foto’s helpen hierbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Een elektraklus met spoed

 
Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

lichtschakelaar aansluiten - garantie

Lichtschakelaar aansluiten - Garantie

Een verbouwing of renovatie van je woning biedt de mogelijkheid om lichtschakelaars en stopcontacten te aan te sluiten, te verplaatsen of zelfs om extra aansluitingen te plaatsen. Denk vooraf goed na over hoeveel aansluitingen je wilt en waar deze moeten komen. Het is zonde om er na de verbouwing achter te komen dat je graag één of twee extra lichtschakelaars had gewild.
 

Welke lichtschakelaar kies je?

 
Gaat het om binnen- of buitenverlichting? In het eerste geval is een eenpolige schakelaar voldoende. Gaat het om een buitenschakelaar of een lichtschakelaar in vochtige ruimtes, kies dan een tweepolige schakelaar.
 
Wil je een een lichtpunt van twee punten kunnen bedienen? Dan kies je voor een wisselschakelaar. Om twee lichtpunten met één schakelaar te bedienen heb je juist een serieschakelaar nodig.
 
Hiernaast is het verstandig de juiste kleur van een lichtschakelaar te kiezen voor een mooi eindresultaat.
 
Vraag bij twijfel altijd advies van een vakman. De MrFix vakmannen zijn op de hoogte van de mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen op het terrein van elektra.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze professionele elektriciens zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wilt u de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

Dimmer bij LED-verlichting

 
Wanneer je LED verlichting in huis hebt, kan het zijn dat deze best een fel licht uitstralen. Dat kan praktisch zijn, maar is niet heel gezellig voor de sfeer. Met een LED dimmer kunt je dit aanpassen aan de situatie. Het is belangrijk te weten dat niet iedere LED lamp aangesloten kan worden op iedere dimmer. Vraag onze vakman om advies.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: