Menu

Zonnepanelen installateur? Klusservice MrFix!

Zoek je een zonnepanelen-installateur? Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 snel een installateur in jouw regio om zonnepanelen te installeren. De vakman kan je natuurlijk van tevoren helpen de verschillende systemen en merken zonnepanelen te vergelijken. En als je wilt doe hij alleen voor de zonnepanelen offerte, maar we bevelen je aan om een offerte aan te vragen voor zowel de zonnepanelen als het installeren.
 
Voor het installeren van de andere soorten elektra hebben we specifieke pagina’s:

Je kunt hieronder meer lezen over recente zonnepaneel-klussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor zonnepanelen installeren, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom via MrFix zonnepanelen installeren?

 • MrFix werkt alleen met de beste zonnepanelen-installateurs
 • Kies zelf wanneer de installateur welkom is: 24/7
 • Offerte vooraf of uurtarief €95 incl. btw en voorrijkosten

Hoe huur ik die top-installateur in?

 • Bel 020-6750333, mail of beter: vul het formuliertje in
 • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - zonnepanelen installateur

Elektricien - Roald Amundsenstraat - Almere

Elektrisch apparaat aansluiten - Install ceiling - HI

Ik zoek een elektricien in Almere nodig om een plafondlamp te installeren. (I need an electrician in Almere to install a ceiling light.)

Elektricien - Pantograafstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Connect 3 led ceiling lights and 1 wall light. - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een aantal led lampen in huis aan te sluiten maar ik heb niet het benodigde gereedschap (een ladder en een boormachine). De plafondlampen zijn Philips led lampen en het zijn er 3 die geplaatst moeten worden. De wa...

Elektricien - Albert Neuhuysstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Install 8 flush mount ceiling lights + 2 pendant lamps - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 1. 8 inbouw plafondlampen te installeren 2. 2 hanglampen op te hangen. Kunt u mij een schatting geven van de tijd en de kosten voor de installatie? (I need an Electrician in Amsterdam to: 1. install 8 flush...

Elektricien - Thomsonplein - Den Haag

Elektra repareren - Fix power socket + light fixture in basement - DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om het stopcontact en het licht in de kelder te repareren. er is een verlichtingsarmatuur in de kelder die het niet doet. het stopcontact in de hal naar de kelder geeft ook geen stroom. (I need a electrician in...

Elektricien - Oostzijdsepad - Hoogvliet Rotterdam

Ophangen - Mount projector + speakers on wall - RO

Elektricien in Rotterdam-Hoogvliet gezocht om een projector en luidsprekers te monteren en installeren. We willen graag een projector aan de muur. Ik heb de houder al, maar heb hulp nodig bij het installeren van de projector en het implementeren van de lu...

Elektricien - Joan Melchior Kemperstraat - Amsterdam

Fix intercom (communication works but buzzer fails to open door) - AM

Eektricien in Amsterdam-Westerpark gezocht om onze intercom te repareren. De communicatie werkt, maar de zoemerknop opent de deur niet meer. (Electrician in Amsterdam wanted to repair our intercom. The communication works but the buzzer button does n...

 

 

Recente beoordelingen (5.990)

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

 

Zonnepanelen installateur Tarief

Zonnepanelen vergelijken

De zonnepanelen installateur adviseert je graag zodat je de oplossingen en merken zonnepanelen kunt vergelijken. Meestal is het een goed idee om de vakman langs te laten komen voor een opnamebezoek. Dan kan hij ook inmeten en de beste locatie van zonnepanelen en bedieningspaneel vaststellen. Zo’n opname geeft je ook recht op een zonnepanelen offerte: voor het materiaal en/of het installeren.
 
Als je de vakman liever op uurbasis inhuurt kan dat ook: MrFix heeft met de installateurs een vast uurtarief van €95 inclusief voorrijkosten en btw afgesproken.
 

Zonnepanelen installeren – tips

 
Zonnepanelen plaatsen vraagt om een gedegen voorbereiding. Houd rekening met deze basistips:
 

 • Kies de juiste locatie. De locatie van de zonnepanelen is belangrijk voor een maximaal rendement. Ze moeten worden geïnstalleerd op een locatie die gemiddeld het hele jaar door maximaal zonlicht ontvangt
 • Huur een erkende installateur van zonnepanelen in, tenzij je voldoende ervaring heeft met het uitvoeren van vergelijkbare elektrische installatie- of dakwerkzaamheden. Het installeren van zonnepanelen vereist expertise en ervaring en kan gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om een erkende installateur van zonnepanelen in te huren. Reparatieservice aan huis MrFix zorgt voor een erkende vakman voor het installeren van nieuwe of het repareren van bestaande zonnepanelen. Onze aannemer en wij werken snel en efficiënt
 • Controleer de staat van je dak. Zorg ervoor dat je dak in goede staat verkeert en het gewicht van de zonnepanelen kan dragen
 • Kies het juiste type zonnepanelen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt en je moet het type kiezen dat het beste bij uw huis en energiebehoeften past.
 • Zorg voor de benodigde vergunningen of vraag je installateur om deze te regelen. Voor het installeren van zonnepanelen zijn vergunningen van je gemeente vereist, dus zorg ervoor dat je alle benodigde vergunningen krijgt voordat je met de installatie begint.
 • Volg de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant goed opvolgt bij het installeren van de zonnepanelen

 

Soepel je zonnepaneel-installatieklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen, speciale benodigdheden en of je kabels op of in de muur/vloer wilt.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Zonnepanelen installeren tegen een eerlijk tarief

 
Zie voor verdere vragen over zonnepaneel-installatietarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Zonnepanelen installateur Spoed

Zonnepanelen offerte

De meeste van onze Klanten vragen niet alleen om een zonnepanelen-offerte maar voor een offerte voor zowel de zonnepanelen als het installeren. De vakman dient op zijn minst arbeid en materiaal apart te specifiëren, maar als iets niet duidelijk is vraag hem dan gewoon in de WhatsApp-groep om specificatie of uitleg. Duidelijke communicatie vooraf voorkomt disputen achteraf: zie ook onze tips om klussen soepel en efficiënt uit te besteden.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige zonnepaneelklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een installateur klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele zonnepaneel-installateur staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven, Maastricht, Apeldoorn, Enschede en Groningen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Zonnepanelen installateur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze installateurs gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de aannemer, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

 
MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de installateurs van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken. Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een zonnepanelen-installateur regelt MrFix ook soepel een professionele elektricien, Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Zonnepanelen-installateur of elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste zonnepanelen-installateur of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: