Menu

Zonnepanelen installateur? Klusservice MrFix!

Zoek je een zonnepanelen-installateur? Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 snel een installateur in jouw regio om zonnepanelen te installeren. De vakman kan je natuurlijk van tevoren helpen de verschillende systemen en merken zonnepanelen te vergelijken. En als je wilt doe hij alleen voor de zonnepanelen offerte, maar we bevelen je aan om een offerte aan te vragen voor zowel de zonnepanelen als het installeren.
 
Voor het installeren van de andere soorten elektra hebben we specifieke pagina’s:

Je kunt hieronder meer lezen over recente zonnepaneel-klussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor zonnepanelen installeren, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom via MrFix zonnepanelen installeren?

 • MrFix werkt alleen met de beste zonnepanelen-installateurs
 • Kies zelf wanneer de installateur welkom is: 24/7
 • Offerte vooraf of uurtarief €95 incl. btw en voorrijkosten

Hoe huur ik die top-installateur in?

 • Bel 020-6750333, mail of beter: vul het formuliertje in
 • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - zonnepanelen installateur

Elektricien - Seranggracht - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Lamp vervangen + bedrading controleren - AM

Ik zoek een Elektricien in Amsterdam om lamp boven de eettafel te vervangen.  Tevens moet de bedrading van de aansluiting gecontroleerd worden aangezien de huidige lamp niet aangaat.

Elektricien - Frederiksstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix intercom buzzer (does not open door) - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om de zoemer van de intercom te repareren. Ik woon in een klassiek Amsterdams gebouw. Ik heb een zoemer en intercom: beide werken nog, maar het mechanisme om de deur open te zoemen werkt niet meer. Ik wil graag vooraf een...

Elektricien - Gevers Deynootweg - 's-Gravenhage

Elektrisch apparaat aansluiten - Install ceiling lights - DH

Elektricien gezocht in Den Haag om wat plafondverlichting te installeren in mijn nieuwe appartement. (Electrician wanted in The Hague to install some ceiling lights in my new apartment.)

Elektricien - Artemisstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang 4 ceiling lights from ~2.5m ceiling - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om 4 lampen op te hangen aan een plafond van ~2,5m hoog: 1. Twee LED-spots in de gang 2. Twee hanglampen in het woongedeelte, die ingekort moeten worden. Ben (Electrician in Amsterdam wanted to hang 4...

Elektricien - Kopermolen - Woerden

Install 9 LED lights - UT

Ik zoek een elektricien in Woerden om 9 lampen te installeren in een nieuw appartement. Plafond is ~2,6m hoog en heb geen ladder.     (I need a electrician in Woerden to install 9 lights in a new apartment. ~2.6m ceiling, I have no ladder.)

Elektricien - Frans van Mierisstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Vervang 10 halogeen plafond spots met led spots - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om halogeen plafond spots te vervangen met led spots. Huidige situatie: halogeen spots, fitting gu 5, electronische trafo 20-70. Gewenst: led spots, gu 10, dimbaar. Het gaat om 10 plafond spots.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Zonnepanelen installateur Tarief

Zonnepanelen vergelijken

 
De zonnepanelen installateur adviseert je graag zodat je de oplossingen en merken zonnepanelen kunt vergelijken. Meestal is het een goed idee om de vakman langs te laten komen voor een opnamebezoek. Dan kan hij ook inmeten en de beste locatie van zonnepanelen en bedieningspaneel vaststellen. Zo’n opname geeft je ook recht op een zonnepanelen offerte: voor het materiaal en/of het installeren.
 
Als je de vakman liever op uurbasis inhuurt kan dat ook: MrFix heeft met de installateurs een vast uurtarief van €95 inclusief voorrijkosten en btw afgesproken.
 

Zonnepanelen installeren – tips

 
Zonnepanelen plaatsen vraagt om een gedegen voorbereiding. Houd rekening met deze basistips:
 

 • Kies de juiste locatie. De locatie van de zonnepanelen is belangrijk voor een maximaal rendement. Ze moeten worden geïnstalleerd op een locatie die gemiddeld het hele jaar door maximaal zonlicht ontvangt
 • Huur een erkende installateur van zonnepanelen in, tenzij je voldoende ervaring heeft met het uitvoeren van vergelijkbare elektrische installatie- of dakwerkzaamheden. Het installeren van zonnepanelen vereist expertise en ervaring en kan gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om een erkende installateur van zonnepanelen in te huren. Reparatieservice aan huis MrFix zorgt voor een erkende vakman voor het installeren van nieuwe of het repareren van bestaande zonnepanelen. Onze aannemer en wij werken snel en efficiënt
 • Controleer de staat van je dak. Zorg ervoor dat je dak in goede staat verkeert en het gewicht van de zonnepanelen kan dragen
 • Kies het juiste type zonnepanelen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt en je moet het type kiezen dat het beste bij uw huis en energiebehoeften past.
 • Zorg voor de benodigde vergunningen of vraag je installateur om deze te regelen. Voor het installeren van zonnepanelen zijn vergunningen van je gemeente vereist, dus zorg ervoor dat je alle benodigde vergunningen krijgt voordat je met de installatie begint.
 • Volg de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant goed opvolgt bij het installeren van de zonnepanelen

 

Soepel je zonnepaneel-installatieklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen, speciale benodigdheden en of je kabels op of in de muur/vloer wilt.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Zonnepanelen installeren tegen een eerlijk tarief

 
Zie voor verdere vragen over zonnepaneel-installatietarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Zonnepanelen installateur Spoed

Zonnepanelen offerte

 
De meeste van onze Klanten vragen niet alleen om een zonnepanelen-offerte maar voor een offerte voor zowel de zonnepanelen als het installeren. De vakman dient op zijn minst arbeid en materiaal apart te specifiëren, maar als iets niet duidelijk is vraag hem dan gewoon in de WhatsApp-groep om specificatie of uitleg. Duidelijke communicatie vooraf voorkomt disputen achteraf: zie ook onze tips om klussen soepel en efficiënt uit te besteden.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige zonnepaneelklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een installateur klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele zonnepaneel-installateur staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven, Maastricht, Apeldoorn, Enschede en Groningen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).
 

Zonnepanelen installateur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze installateurs gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de aannemer, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

 
MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de installateurs van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken. Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een zonnepanelen-installateur regelt MrFix ook soepel een professionele elektricien, Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Zonnepanelen-installateur of elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste zonnepanelen-installateur of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: