Menu

Zonnepanelen installateur? Klusservice MrFix!

Zoek je een zonnepanelen-installateur? Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 snel een installateur in jouw regio om zonnepanelen te installeren. De vakman kan je natuurlijk van tevoren helpen de verschillende systemen en merken zonnepanelen te vergelijken. En als je wilt doe hij alleen voor de zonnepanelen offerte, maar we bevelen je aan om een offerte aan te vragen voor zowel de zonnepanelen als het installeren.
 
Voor het installeren van de andere soorten elektra hebben we specifieke pagina’s:

Je kunt hieronder meer lezen over recente zonnepaneel-klussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor zonnepanelen installeren, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom via MrFix zonnepanelen installeren?

 • MrFix werkt alleen met de beste zonnepanelen-installateurs
 • Kies zelf wanneer de installateur welkom is: 24/7
 • Offerte vooraf of uurtarief €95 incl. btw en voorrijkosten

Hoe huur ik die top-installateur in?

 • Bel 020-6750333, mail of beter: vul het formuliertje in
 • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - zonnepanelen installateur

Elektricien - Hobbemastraat - Amsterdam

Elektrisch slot maken - Replace electric lock - AM

Ons bedrijf zoekt met spoed een slotenmaker of elektricien in Amsterdam-Zuid om een elektrisch slot te vervangen. Ik wil het veranderen omdat dit slot is afgewerkt en ik wil dat hij het vervangt door een slot beneden.   (Our company urgently needs a...

Elektricien - IJburglaan - Amsterdam

Install light fixture - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een lamp te installeren, maar de meegeleverde hardware om het te monteren komt niet overeen met de bestaande gaten in het plafond. (I need a Electrician in Amsterdam to  install a light fixture, but the hard...

Elektricien - Bladmos - Nieuwerkerk aan den IJssel

Laswerk / soldeerwerk - Ophanging van trap op 3 punten vast lassen - RO

Ik zoek een lasser in Nieuwerkerk aan den IJssel om wat verbindingen op een trap vast te lassen die nu op 3 punten los zitten.

Elektricien - Saskia van uijlenburgkade - Amsterdam

Check fuse box - AM

Ik zoek dringend een elektricien in Amsterdam om de zekeringkast te controleren omdat de zekering steeds afslaat. I urgently need an Electrician in Amsterdam to check the fuse box because  fuse it keeps shutting off.

Elektricien - Hoogstraat - Wijk bij Duurstede

Airco - Repair Alaska Mec 12010 mobile airconditioner - UT

Ik heb een witgoedexpert in Wijk bij Duurstede nodig om een Alaska Mec 12010 mobiele airco te repareren die niet werkt - lijkt een probleem te zijn met het bedieningspaneel maar lijkt verder in orde. (I need a White goods expert in Wijk bij Duursted...

Elektricien - Rotterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Slimme thermostaat installeren - RO

Ik zoek een elektricien in Rotterdam om een slimme thermostaat te installeren.

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "The team is very communicative and friendly. Can highly recommend them. This was the second time I have used them in a short amount of time. Will definitely be making use of them again Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

 

Zonnepanelen installateur Tarief

Zonnepanelen vergelijken

De zonnepanelen installateur adviseert je graag zodat je de oplossingen en merken zonnepanelen kunt vergelijken. Meestal is het een goed idee om de vakman langs te laten komen voor een opnamebezoek. Dan kan hij ook inmeten en de beste locatie van zonnepanelen en bedieningspaneel vaststellen. Zo’n opname geeft je ook recht op een zonnepanelen offerte: voor het materiaal en/of het installeren.
 
Als je de vakman liever op uurbasis inhuurt kan dat ook: MrFix heeft met de installateurs een vast uurtarief van €95 inclusief voorrijkosten en btw afgesproken.
 

Zonnepanelen installeren – tips

 
Zonnepanelen plaatsen vraagt om een gedegen voorbereiding. Houd rekening met deze basistips:
 

 • Kies de juiste locatie. De locatie van de zonnepanelen is belangrijk voor een maximaal rendement. Ze moeten worden geïnstalleerd op een locatie die gemiddeld het hele jaar door maximaal zonlicht ontvangt
 • Huur een erkende installateur van zonnepanelen in, tenzij je voldoende ervaring heeft met het uitvoeren van vergelijkbare elektrische installatie- of dakwerkzaamheden. Het installeren van zonnepanelen vereist expertise en ervaring en kan gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om een erkende installateur van zonnepanelen in te huren. Reparatieservice aan huis MrFix zorgt voor een erkende vakman voor het installeren van nieuwe of het repareren van bestaande zonnepanelen. Onze aannemer en wij werken snel en efficiënt
 • Controleer de staat van je dak. Zorg ervoor dat je dak in goede staat verkeert en het gewicht van de zonnepanelen kan dragen
 • Kies het juiste type zonnepanelen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt en je moet het type kiezen dat het beste bij uw huis en energiebehoeften past.
 • Zorg voor de benodigde vergunningen of vraag je installateur om deze te regelen. Voor het installeren van zonnepanelen zijn vergunningen van je gemeente vereist, dus zorg ervoor dat je alle benodigde vergunningen krijgt voordat je met de installatie begint.
 • Volg de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant goed opvolgt bij het installeren van de zonnepanelen

 

Soepel je zonnepaneel-installatieklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen, speciale benodigdheden en of je kabels op of in de muur/vloer wilt.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Zonnepanelen installeren tegen een eerlijk tarief

 
Zie voor verdere vragen over zonnepaneel-installatietarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Zonnepanelen installateur Spoed

Zonnepanelen offerte

De meeste van onze Klanten vragen niet alleen om een zonnepanelen-offerte maar voor een offerte voor zowel de zonnepanelen als het installeren. De vakman dient op zijn minst arbeid en materiaal apart te specifiëren, maar als iets niet duidelijk is vraag hem dan gewoon in de WhatsApp-groep om specificatie of uitleg. Duidelijke communicatie vooraf voorkomt disputen achteraf: zie ook onze tips om klussen soepel en efficiënt uit te besteden.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige zonnepaneelklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een installateur klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele zonnepaneel-installateur staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven, Maastricht, Apeldoorn, Enschede en Groningen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Zonnepanelen installateur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze installateurs gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de aannemer, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

 
MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de installateurs van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken. Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een zonnepanelen-installateur regelt MrFix ook soepel een professionele elektricien, Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Zonnepanelen-installateur of elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste zonnepanelen-installateur of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: