Menu

Koelkast installeren? Witgoedservice MrFix!

Om te zorgen dat je koelkast op de juiste manier geïnstalleerd of ingebouwd wordt, is het verstandig om dit door een erkende witgoedspecialist uit te laten voeren. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman die de klus in 1 keer goed klaart. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen. Geef daarbij het merk, model en eventueel serienummer aan. Het standaardtarief voor het installeren van een koelkast is €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Voor informatie over spoedklussen en garantie scroll nog even verder. Je vindt daar ook onze Klantbeoordelingen en nog wat tips.
 
 

Waarom je koelkast installatie via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
  • Kies zelf wanneer de witgoedinstallateur welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe kom ik aan die ervaren installateur?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Nicolaas Beetsstraat - Amsterdam

Deursensor van wasmachine fixen / vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn wasmachine te repareren. Start na wat pompgeluid niet op, deurlampje begint te knipperen. Oorzaak is vermoedelijk de deursensor.

Witgoedmonteur - Hugo de Grootkade - Amsterdam

Koelkast repareren. Koelt niet meer - AM

Witgoedmonteur in Amsterdam gezocht om Koelkast koelt niet meer. Lampje gaat nog wel aan.

Witgoedmonteur - Herengracht - Amsterdam

Manchet wasmachine herstellen

Wasmachine afdichting (manchet?) herstellen/vervangen (oud en volgens huurder waarschijnlijk te vies om nog schoon te maken! AEG L63805)

Witgoedmonteur - Olympiakade - Amsterdam

Wasmachine zoemt en start niet

Hi, > Dank voor je snelle (re)actie! > > Onderstaand de foto. Op het moment dat je op start drukt hoort ie te > beginnen met spoelen en draaien. Op dit moment maakt hij alleen een zoemend > geluid en doet niets meer. Heb verschillende dingen ge...

Witgoedmonteur - Saskia van Uilenburgkade - Amsterdam

Fix Zanussi-koelkast + vriezer (koelen niet) - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om mijn koelkast en vriezer te fixen. Het lampje brandt nog wel, maar beiden koelen niet meer, dus ik verwacht dat het iets te maken heeft de thermostaat. Het gaat om Zanussi koelkast en vriezer.

Witgoedmonteur - Sarphatistraat - Amsterdam

Afvoerbuisje van Samsung-wasmachine vastmaken

Ik heb de filter van de wasmachine schoongemaakt. Toen ik het dopje van het afvoerbuisje los wilde draaien, is de slang terug geschoten en zit nu in de machine. Ik kan er niet meer bij. Het zit aan de onderkant van de voorkant van de machine. Het lijkt mi...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

koelkast installeren - tarief

Koelkast installeren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedinstallateurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien installeren onze erkende witgoedmonteurs je koelkast in één keer goed.
 

Koelkast installatie voor alle merken

 
Onze witgoedspecialisten zijn erkende installateurs die jouw koelkast installatie professioneel uit kunnen voeren. Dit geldt niet alleen voor een Bosch-, Smeg- of Samsung-koelkast maar ook voor andere merken. Om te zorgen dat je koelkast of ander witgoed ook echt goed werkt is het verstandig om een erkende witgoedmonteur je koelkast installatie of vriezer installatie uit te laten voeren. Hij zet de koelkast niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat de machine ook deugdelijk is aangesloten op elektra.
 

Koelkast installeren via MrFix

 
Voor het installeren van je koelkast of vrieskist kies je voor de professionele witgoedinstallateurs van MrFix. Het installeren van je koelkast kan best ingewikkeld zijn. Het is meestal verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen om je koelkast te installeren. Het verkeerd installeren of inbouwen van je koelkast, vriezer of koel-vriescombinatie kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je koelkast voor ongelukken zorgt.
Ook voor meer uitdagende witgoedklussen heb je met de witgoedinstallateurs van MrFix de beste oplossing gevonden.
 

Plaats soepel je klus, snel een installateur

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedinstallateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de ijskast. Hoeft niet, helpt wel 🙂
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model en eventueel serienummer
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

koelkast installeren - garantie

Koelkast installeren - Garantie

Koelkast installeren – Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De levering van je koelkast wordt uitgesteld tot de dag voor je vakantie. Of de koelkast moet worden vervangen vlak voor het etentje bij jou thuis… wij begrijpen dat je soms écht dezelfde dag nog moet word geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedinstallateur staat klaar om elke denkbare installatieklus in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Energiebesparend

 
Let bij de aanschaf van een koelkast op het energielabel. Een koelkast met label A is het zuinigst, G is het minst zuinig.
Om zelf energie te besparen is het verstandig om je vriesvak regelmatig te ontdooien, je warme eten niet direct in te koelkast te zetten en te zorgen dat de deur goed is afgesloten. Simpele tips, maar het bespaart op de portemonnee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Koelkast installeren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedinstallateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.