Menu

 

De partners van de MrFix-familie

 
MrFix werkt inmiddels alweer jaren samen met vakmensen, leveranciers van hoogwaardige produkten en diensten alsmede beheerders van luxe woningen die hun huurders de zekerheid en het gemak willen bieden van een snelle, betrouwbare klusservice.
 

Betrouwbare vakmensen

 
Sinds 2010 heeft MrFix een sterk netwerk opgebouwd van zeer diverse vakmensen:

 
De diversiteit van onze vakmensen maakt het palet diensten bijzonder breed: onze vakmensen doen werkelijk élke klus in huis (en kantoor, winkel en restaurant) en tuin goed. Installeren en verwijderen, preventief onderhouden en repareren, verfraaien en controleren… we hebben echt óveral een vakman voor.
 
Die diversiteit is een belangrijk kenmerk van MrFix en verhoogt ook de gemiddelde kwaliteit van de klussen. We helpen de Klant graag aan een all-round duizendpoot die verschillende, relatief eenvoudige klussen in 1 bezoek opknapt. Maar als je een échte specialist nodig hebt voor bijvoorbeeld vochtwering dan kun je zelfs kiezen uit specialisten die optrekkend vocht aanpakken (zoals Jaap) of juist degenen die neerslag aanpakken (zoals André). Zij leveren stukken beter resultaat in minder tijd dan een vakman die iets ‘er bij doet’ en bij elke stap op moet zoeken hoe het ook alweer moest…
 
Ben jij een bekwame vakman op zoek naar klussen? Kom jij je afspraken na en stel je Klanten dik tevreden? Dan hebben wij klussen voor je. Hier kun je lezen over onze werkwijze en je aanmelden. Let wel: we werken niet met vakmensen die beweren dat ze alles kunnen, want niemand kan alles goed. Onze aanpak is simpel: bereid je gedegen voor, doe de klus in 1 x goed en zorg dat de Klant dik tevreden is!
 

Leveranciers van hoogwaardige produkten

 
MrFix heeft op voorspraak van Cliënten en vakmensen enkele bedrijven ontdekt waar we pal achter staan. We bevelen die (uiteraard zonder betaling) graag aan aan onze Cliënten. Gewoon omdat ze je huis mooier of je leven aangenamer maken, net als MrFix:

  • Lijstenmakerij Sanders & Rozemeijer in Amsterdam, die de uitstekende ophangsystemen van STAS levert (die onze vakman vakkundig voor je kan installeren als je wilt)
  • Groene Hoed Duurzaam uit Rotterdam dat hoge kwaliteit boilers, warmtepompen en andere groene energieprodukten levert
  • RALcolor.com, een handige site met een soort online kleurenwaaier om de juiste tint verf te bepalen voor je vefklus. Ze leveren ook ouderwetse kleurenwaaiers

 

Leveranciers van hoogwaardige diensten

 
Ditzelfde geldt voor de volgende diensten die tijd besparen en het leven veraangenamen:

  • Duitse online-vertaaltool Deepl dat we standaard gebruiken als Cliënten of vakmensen ons vragen om teksten te helpen vertalen. In onze ervaring vertaalt het wat beter dan Google Translate
  • Franz, een gratis programma waarmee je op je PC al je berichten uit WhatsApp, LinkedIn, Messenger e.d. af kunt handelen. MrFix gebruikt Franz met veel plezier om de WhatsApp-groepen voor Klanten & vakmensen aan te maken en hun communicatie daar te ondersteunen

 

Beheerders van luxe woningen

 
Ben je wel eens in een woning waar een lamp flikkert, verf afbladdert of het gewoon tocht? Als het een luxe woning is valt dat op en ziet het er extra sjofel uit. Gelukkig zijn er steeds meer ontwikkelaars van luxe appartementen die beseffen dat bij een goede lokatie en een mooie afwerking ook een uitstekende service past. Zo biedt PlusJames de diensten van MrFix bijvoorbeeld aan in verschillende prominente appartementsgebouwen binnen haar pakket conciërgediensten. Onze vakmensen doen de klussen voor de bewoners in 1 x goed. Dat klinkt gewoon maar is het niet: MrFix zet de kluswereld op zijn kop!
 
Wil je ook graag samenwerken met MrFix? Mail me dan alsjeblieft! Wie weet worden we ooit familie 🙂
 
Michiel Ybema
CEO

Blijf op de hoogte: