Menu

Vloerspecialist voor parket leggen? Klusservice MrFix!

Waarom parket laten leggen door MrFix?

  • MrFix kiest altijd de beste parket-leggers
  • Kies zelf wanneer de parket-legger welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn parket-klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke parket-man komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - parket leggen

Klusjesman - Keizersgracht - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Attach 2 rails + screen to wall - AM

Klusjesman in Amsterdam-Centrum gezocht om een scherm aan de muur te bevestigen: wij zorgen voor beugels. En we hebben twee rails die aan de muur moeten worden bevestigd. (Handyman in Central Amsterdam wanted to fix a screen to the wall: we will prov...

Klusjesman - Narcisplantsoen - Berkel en Rodenrijs

Verbouwing - Extend attic, Close + Waterproof attic roof - DH

Builder in Berkel en Rodenrijs wanted to extend an attic to expand the space available for use. Attached is a picture of an example. We would appreciate an inspection visit so the expert can quote a fixed price.

Klusjesman - Nootdorpse Landingslaan - Den Haag

Plaatsen / Monteren - Assemble Ikea closet - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om me te helpen deze kast zo snel mogelijk in elkaar te zetten. (Handyman in Den Haag wanted to help me to assemble this closet as soon as possible.)

Klusjesman - Rijsbergenweg - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix small repaires for moving out a rental apartment - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de keukentafel vast te schroeven aan de muur & krasjes op een deurkozijn (van de hond) opnieuw te schilderen. (Handyman in Amsterdam wanted to Fix kitchen table to screw into wall & repaint scratches on a door...

Klusjesman - Deurloostraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Hang 3 ceiling lamps, Tighten door handle, Install 5 drawers in wardrobe - AM

Klusjesman in Amsterdam-Rivierenbuurt gezocht voor 3 klussen: 1. Hang 3 plafondlampen op 2. Draai de deurklink van de badkamer vast 3. Installeer 5 lades in een IKEA-kledingkast (we hebben de lades al) (Handyman in Amsterdam-Rivierenbuurt wanted...

Klusjesman - Vijzelstraat - Amsterdam

Attach 8 hairpin table legs to 2 solid oak table tops - AM

Klusjesman gezocht om inn ons kantoor in Amsterdam-Centrum 8 haarspeld-tafelpoten te bevestigen aan 2 massief eikenhouten tafelbladen. (Handyman wanted to attach 8 hairpin table legs to 2 solid oak table tops in our Central Amsterdam office.)

Recente beoordelingen (3.042)

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: " Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: " Supersnelle verhuizing binnen Amsterdam. De verhuizer wist precies wat hij moest doen en was sneller klaar dan we dachten. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michèle: " Werkzaamheden vonden plaats in het kantoor. Snel en netjes gewerkt. Je merkte nauwelijks dat hij aanwezig was. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Alice: "Op korte termijn deze klus kunnen regelen. Dus zeer flexibel en goede service. De klus is goed uitgevoerd."

Score: 4,3/5,0 sterren

Sanne: "Hi, Bob is een topper! Denk erg mee, was op tijd en is een prettig persoon om mee te werken"

Score: 4,7/5,0 sterren

Andrea: "Prima! Werd snel geschakeld en netjes opgelost Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Wim: "afspraak snel gemaakt makkelijk communiceren via |Whatsapp duidelijke afspraken"

Score: 4,7/5,0 sterren

Irma: "Snel geregeld, tevreden mee. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Klusjesman tarief -Handyman rate

Parket leggen - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope vloerenlegger. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Parket leggen via Klusservice MrFix

Een houten parketvloer straalt klasse en elegantie uit. Denk bijvoorbeeld eens aan een visgraat houtenvloer in een oud grachtenpand, gewoonweg prachtig. Er komt helaas behoorlijk wat kijken bij het netjes leggen van een vloer. Kies je bijvoorbeeld voor een zwevend gelegde vloer? Of laat jij je vloer liever verlijmen? Voor advies staan de vloerspecialisten van MrFix voor je klaar. Zij leggen elke parketvloer keurig en correct aan. Van visgraat tot mozaïekparket, de klusjesmannen van MrFix klaren deze klus vakkundig.
 

Soepel je klus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een vloerspecialist of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.

Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om het leggen van parket of laminaat of het gieten van een vloer: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Parket leggen - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Van massief parket tot lamelparket

Een parketvloer is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende houten vloeren. Je kunt deze grofweg verdelen in massief parket en lamelparket. Bij massief parket gaat het om volledig houten planken, bijvoorbeeld Frans Eiken of Amerikaans Noten.
 
Bij lamelparket is de toplaag gemaakt van massief hout. De tussen en onderlaag zijn bestaan meestal uit houtvezel of multiplex. Lamelparket is goedkoper dan massief houten planken. Een bijkomend voordeel van de dubbele lagen is dat het hout minder snel krom trekt door warmte. Er zijn prachtige parketvloeren verkrijgbaar. Verdiep je daarom goed in de mogelijkheden voordat je tot aanschaf over gaat. Een goed gelegde parketvloer gaat uiteindelijk heel veel jaren mee.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Enschede, Breda en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: