Menu

Stukadoor voor stuc- en pleisterwerk? Klusservice MrFix!

Stuc- en/of pleisterwerk maakt je huis helemaal af. Het zorgt voor gladde muren en plafonds en geeft het echte wauw effect. Een badkamer stuken behoort ook tot de mogelijkheden. Een klus die door een vakkundige stukadoor uitgevoerd moet worden. Onze vakmannen zorgen voor een perfecte afwerking. Vul bovenstaand formulier en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een stukadoor.
 
Graag nog wat lezen over Klantbeoordelingen, garantie informatie en tips, scroll dan gerust even verder. Het standaardtarief voor een stukadoor is €60/u incl. btw en voorrijden.
 
 

Waarom jouw stucwerk door MrFix?

 • Omdat MrFix alleen werkt met ervaren stukadoors
 • Je bepaalt zelf wanneer de stukadoor kan komen: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik een ervaren stukadoor?

 • Bel, mail, vul bovenstaand formulier in
 • Je hoort binnen 1 uur welke stukadoor komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - pleisterwerk stuken

Schilder - Lauwersmeer - Purmerend

Binnenschilder - Remove old wallpaper, Paint ~5.86m2 room - HI

Ik zoek een schilder in Purmerend om een kamer van 5,86 m2 te schilderen, er zit oud behang op de muren, deze verwijderen en schilderen. Ook het plafond schilderen.       (I need a painter in Purmerend to paint a room of 5.86 m2, there is old...

Schilder - Groetstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Plaster + Paint ~200m2 of apartment walls + ~75m2 of ceilings white - AM

Ik zoek een stukadoor of binnenschiler om de muren & plafonds van mijn appartement in Amsterdam -Noord in april/mei 2023 te stucen en helder wit te schilderen: 1. ~200m2 aan muren 2. ~75m2 mdf plafond (olie moet eerst worden aangebracht om ervoor te...

Schilder - Wallestein - Amsterdam

Binnenschilder - Binnenwand van ~15m2 + plafond van ~6x3m van garage schilderen - AM

Ik zoek een binnenschilder in Amsterdam om een binnenwand van ~15m2 en een plafond van ~6x3m van mijn garage van 6x3x2,4m te schilderen. Er is een ladder aanwezig.

Schilder - Mary Zeldenrustweg - Leiden

Behanger - Paint interior walls + ceiling - LE

I need a Painter in Leiden to Repait current colours in house (due to ownership change). House total size 106m2 on 3 floors (gound floor: living room, bathroom, kitcher; first floor 2 bedrooms and bathroom; second floor additional room). Some rooms have...

Schilder - Hof Van Konigsveld - Nootdorp

Stukadoor - Plaster livingroom, entrance, 3 bedrooms, corridor - DH

Ik zoek een schilder in Nootdorp voor het opnieuw stuccen van de muren in mijn nieuw gekochte woning. Ik heb onlangs een nieuwe woning gekocht. Op dit moment zijn de binnenmuren in goede staat maar hebben een ruwe structuur afwerking. Ik wil de muren gr...

Schilder - IJdoornlaan - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 2m2 ceiling (wine stains) - AM

Schilder in Amsterdam-Noord gezocht om 2m2 van ons plafond opnieuw te laten schilderen omdat er een wijnvlek zit die we willen laten overschilderen. De hoogte van het plafond is ongeveer 2.50 meter en we hebben een ladder.   (Painter in Amsterdam-No...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

pleisterwerk - tarief

Pleisterwerk en stuken - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn eerlijk en duidelijk. Voor de erkende stukadoors geldt een vast uurtarief van €60 inclusief 9% btw (géén voorrijkosten).
 
Projecten of klussen die groter zijn dan een dag werk (8 uur) raden we aan om een offerte met vaste prijs te vragen. Dat zorgt voor maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (bijvoorbeeld via de WhatsApp-groep die we aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de aannemer tijd en geld.
 

Strak stukwerk voor een eerlijke prijs

 
Stukwerk of pleisterwerk is vaak het sluitstuk van een verbouwing. Het timmerwerk is afgerond en elektriciteit is netjes weggewerkt. Gladde wanden maken het plaatje compleet. Stuk- en pleisterwerk zijn eigenlijk verzamelbegrippen. Bij regulier stukwerk wordt er meer water toegevoegd aan het gips. Pleisterwerk met de naam raapwerk wordt over het algemeen gebruikt bij diepe oneffenheden en voor buitenmuren. Zelf stuk- of pleisterwerk aanbrengen wordt afgeraden. Pleisterwerk vraagt ervaring en vakmanschap, anders krijg je al snel scheuren en oneffenheden op de wanden. De stukadoors van MrFix helpen je graag met je stuk- of pleisterwerkklus. Dat doen ze snel, soepel en tegen een eerlijk tarief.
 

Zo plaats je een pleisterwerk klus

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste stukadoor? Vul het: formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een stukadoor of stucbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele stukadoor. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je stucwerk klus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je telefoon. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, soort ondergrond, type stucwerk, moet het een specifieke kleur krijgen. Foto’s helpen daarbij. Vermeld type verf en eventuele overige benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare stukadoorsklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje gladstrijken tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op stucwerk!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om stucwerk betaalbaar te houden door sinds 2009 het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over stukadoor tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

pleisterwerk - garantie

Pleisterwerk en stuken - Garantie

Enkel erkende stukadoors doen klussen via MrFix in één keer goed. Iedere aannemer, stukadoor, schilder en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Stuken en pleisterwerk – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een stukadoor gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de stukadoor, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.
 

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de stukadoor zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de stukadoor en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en stukadoor bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Glad stukwerk of juist structuur?

 
Stukwerk bestaat in vele soorten en maten. Je kunt kiezen voor glad pleisterwerk, maar ook voor stucwerk met structuur. Dit kan een subtiele korrelstructuur zijn, maar ook een grove groefstructuur. Helemaal afgestemd op je eigen wensen. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Geen probleem, de stukadoors van MrFix geven je graag advies.
 
Tip: vind je duurzaamheid belangrijk en streef je naar een gezond binnenklimaat? Dan is het 100% milieuvriendelijke leemstuc wellicht iets voor jou. Dit stucwerk bestaat enkel uit natuurlijke bestanddelen, zoals water, zand en leem.
 

Met spoed een stukadoor?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je woonkamer gestuct hebben voordat je schoonouders komen? MrFix zet ook met spoed stukadoors in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele stukadoors staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste stukadoor. Met name bij stucwerk spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Badkamer stucen

 
De badkamer stucen is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk en biedt een stijlvol alternatief voor betegelen. Het is hygiënisch; dit komt doordat er bij stucen, in tegenstelling tot betegelen, geen voegen zijn waarin schimmel zich kan nestelen. Het is origineel; door middel van stucen kunt u unieke structuren en patronen creëren in uw badkamer. Door de veelzijdigheid van stucwerk kunt u kiezen uit vele verschillende soorten afwerkingen. Onze vakmannen adviseren u graag.
 
Plaats je klus via het formuliertje bovenaan deze pagina en bel ons zonodig voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Stukadoor gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare stukadoors en stukadoorsbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste stukadoor of andere vakman in jouw regio.