Menu

Buitenschilder gezocht voor huis schilderen? MrFix!

Is de buitenkant van je huis aan een schilderbeurt toe of wil je je huis een geheel nieuwe uitstraling geven. Het is een behoorlijke klus om je huis te schilderen. Gelukkig koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een ervaren vakman die de klus voor je klaart. Door bovenstaand formulier in te vullen gaat MrFix voor je aan de slag.
 
Lees hieronder nog verder als je meer wilt weten of Klantbeoordelingen, recent geplaatste schilder klussen, garantie informatie en tips. Het standaardtarief voor een schilder is €50/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix?

 • MrFix kiest voor jou de beste lokale buitenschilder
 • Geef zelf aan wanneer de schilder welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik mijn buitenschilder?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke buitenschilder komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - huis schilderen

Schilder - Anna van Buerenplein - 's-Gravenhage

Paint 100m2 apartment - DH

Ik zoek een schilder in Den Haag om de binnenmuren van de woonkamer en de slaapkamers te schilderen. Het is een appartement van 100 vierkante meter in Den Haag . De schilder moet de verf aanschaffen. (I need a painter in The Hague who can paint the i...

Schilder - Walenburgerweg - Rotterdam

Paint walls in ~4.5x3m room - RO

Ik zoek een schilder in Rotterdam om de muren in ��n kamer te schilderen. Afmetingen: ~4,5 x 3m voordat we naar een nieuw huis verhuizen. ('I need a painter in Rotterdam to paint the walls in one room ~4.5 x 3m before moving in new house')

Schilder - Lauriergracht - Amsterdam

Behanger - Airtex-fotobehang aanbrengen - AM

Ik zoek een behanger in Amsterdam-Jordaan om Airtex-fotobehang aan te brengen op een gesausde wand van 2,62m breed x 2,16m hoog. Airtex: fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating. Uitvoering kan alleen ma-vr tussen 9 en 17u. Ik heb het behang al en v...

Schilder - IJburglaan - Amsterdam

Behanger - Behang 19m2 slaapkamermuur - AM

Behanger in Amsterdam-Oost gezocht om een 19m2 slaapkamermuur te behangen. De muur kriigt een effen kleur behang en de overige muren krijgen een wit behang. Het behang is al besteld en moet alleen nog geleverd worden.

Schilder - Schaepmanstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint walls 49m2 apartment - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om de muren in het hele appartement te schilderen. Indien mogelijk kan ik dit inplannen voor ergens in de laatste week van mei. (I need a painter in Amsterdam to paint the walls in the entire apartment. If possible can...

Schilder - Bloemgracht - Amsterdam

Behanger - Apply wallpaper to room divider (2x 170x240cm) - AM

Ik zoek een behanger in Amsterdam-Jordaan om het volgende behang aan te brengen op de scheidingswand in de afbeeldingen hierboven, aan beide zijden? https://www.behangwereld.nl/a-62636996/top-50/arte-focus-behang-facet-75301/The afmetingen zijn ongevee...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

huis schilderen - tarief

Huis schilderen - Tarief

Voor de door ons geselecteerde buitenschilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) dan kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de aannemer tijd en geld.
 

De juiste tijd

 
Het is nog volop Winter: het ideale moment om een schilder te bestellen, met name voor de buitenkant van je huis/pand. Buitenschilders zijn het drukst van april tot en met oktober: in dat beperkte seizoen zijn de beste schilders al maanden vooruit vol geboekt. Lees Smeed het ijzer als het heet is… dus boek je buitenschilder als het koud is! verder voor meer informatie.
 

Huis schilderen tegen een fair tarief

 
Regelmatig onderhoud van het buitenschilderwerk van een huis is essentieel voor het behoud van kozijnen, deuren, dakgoten en ander houtwerk, zeker bij het in stand houden van oude en bijzondere panden. De buitenschilder kan natuurlijk ook nieuwe huizen schilderen, maar de eerste 2 jaar (vanaf inschrijving in het Kadaster) is het BTW-tarief nog hoog (21%). Ga niet zelf een steiger opbouwen en er op klimmen! De schilders van MrFix staan voor je klaar tegen een goed tarief.
 

Soepel je schilderklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste buitenschilder.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, hoe hoog moet er gewerkt worden, soort ondergrond, type verf. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van kleine huizen schilderen tot grote panden met meerdere woningen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare buitenschilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op buitenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om buitenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over buitenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

huis schilderen - garantie

Huis schilderen - Garantie

De erkende buitenschilders via MrFix schilderen je huis in één keer goed. Elke schilder die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Buitenschilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer wel eens iets mis kan gaan. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast eist MrFix van elke schilder een degelijke aansprakelijkheidsverzekering.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Je huis schilderen = Onderhoud!

 
Buitenschilderwerk is niet alleen ‘voor de mooi’ maar beschermt je huis tegen aantasting door neerslag en andere weersinvloeden. Regelmatig onderhoud (circa eens in de vijf jaar) helpt je het langst genieten van een representatief, comfortabel huis. Wanneer je op tijd klein onderhoud pleegt aan het schilderwerk buiten, bespaar je op lange termijn hogere kosten.
 
 

Let op kleurvoorschriften

 
Voordat je een schilder inhuurt voor het schilderen van de buitenkant van je huis, denk je na over de kleuren. Een belangrijk punt waar je naar op moet letten is of er voorschriften zijn vanuit de gemeente wat betreft kleur. Check dit altijd even vantevoren.
 

Met spoed een schilder?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken zorgeloos geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je pand leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

 
Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter , Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.