Menu

Houtwerk buiten schilderen? Schilderservice MrFix!

Geen tijd en zin om al het houtwerk buiten aan te pakken? Reinigen, schuren en schilderen op hoogte of onbereikbare plekken. Laat het houtwerk buiten door een vakman schilderen. Door het formulier in te vullen, koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een schilder die deze klus voor je gaat uitvoeren. Het houtwerk zal er daarna weer prachtig uitzien en kan er weer jaren tegenaan.
 
MrFix werkt met een standaardtarief van €50/u incl. btw en voorrijkosten voor een buitenschilder. Voor Klantbeoordelingen, tips, recent geplaatste klussen en informatie over garantie kun je nog even verder scrollen.
 
 

Waarom een buitenschilder via MrFix?

 • MrFix kiest voor jou de beste buitenschilder
 • Geef zelf aan wanneer de schilder kan komen: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe vraag ik mijn schilderklus aan?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke schilder komt
 • Betaal naderhand via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk buiten schilderen

Schilder - Cyclamenstraat - Aalsmeer

Binnenschilder - Paint living room, Partially remove wallpaper - HI

Schilder in Aalsmeer gezocht om de muren van de woonkamer met witte verf te schilderen, nu hebben we aan n kant muurpapier zitten dat ook verwijderd moet worden. (Painter in Aalsmeer wanted to paint the living room walls with white paint, right now...

Schilder - Da Costalaan - Rijswijk

Stukadoor - Plaster walls and stairwells - DH

We hebben met spoed een schilder in Rijswijk nodig om de wanden en plafonds van de 2e verdieping alsmede de wand en het plafond van de trap (van 1e naar 2e verdieping) zo snel mogelijk glad te stuken (zie bijgevoegd bestand). De 2e verdieping bestaat uit...

Schilder - De Wittenkade - Amsterdam

Paint 110m2 apartment

I am looking for a painter in Amsterdam to repaint our 110m2 apartment.

Schilder - Churchill-laan - Amsterdam

Binnenschilder - Remove mold, Paint small laundry space - AM

Schilder gezocht in Amsterdam-Zuid om schimmel in onze wasruimte verwijderen en de muren te beschilderen met een witte basiskleur. Waarschijnlijk moet er met een schimmelwerende verf worden gebruikt en ik weet niet zeker of er ook een soort schimmel afdic...

Schilder - Cornelis de Wittlaan - 's-Gravenhage

Binnenschilder - Paint walls + ceiling - DH

Schilder gezocht in Den Haag om de muren van 2 slaapkamers en het plafond van slechts n kamer te schilderen. Ook moet ik de trap, het trappenhuis en de schoorsteenmantel geschilderd hebben. (Painter wanted in The Hague to paint the walls of 2 bedro...

Schilder - Zevenwoudenlaan - 's-Gravenhage

Behanger - 3 wanden van elk ~9m2 behangen - DH

Ik zoek een behanger in Den Haag die 3 wanden kan behangen met 9m2 per wand. Er moeten 6 rollen behang per wand worden aangebracht en het gaat om 2 zolderruimtes met schuine kap, en 1 rechte wand in een slaapkamer.

 

 

Recente beoordelingen (4.183)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Melissa: "De vakman Benjamin heeft heel goed werk geleverd!! Ik ben heel erg tevreden Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marijke: "Bemiddelaar en de vakman had gespekt voor hem. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Louis: "Goede communicatie, snelle en goede afhandeling klus. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Heerlijk om perfect ontzorgt te worden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

 

houtwerk buitenkant - tarief

Houtwerk schilderen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de aannemer tijd en geld. Bovendien ziet de schilder jou enkele jaren niet meer terug maar werkt hij volgende week weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Duurzaam schilderen van houtwerk

 
Houtwerk buiten heeft veel te lijden van ons natte klimaat. Na een aantal jaren verweert en verouderd het hout van gevels en plinten. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je woning aanzienlijk. De buitenschilders van MrFix helpen je graag je huis te onderhouden. Zij weten dat er meer bij het schilderwerk komt kijken dan verven alleen. Ze dichten naden en kieren, verwijderen houtrot en leveren keurig afgewerkt houtwerk op, dat weer jaren meekan. Dit doen ze snel, soepel en zonder gedoe.
 

Schilderklus soepel en snel plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, type verf, aantal en soort object (raam, dakrand, deur, schuur, schutting), hoeveel jaar geleden dat het is geschilderd, is het houtwerk beschadigd, is er al verf aanwezig. Foto’s helpen van het houtwerk helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op buitenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om buitenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over buitenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk buitenkant - garantie

Houtwerk schilderen - Garantie

De erkende buitenschilders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke aannemer, schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Buitenschilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Wanneer is het tijd voor een buitenschilder?

 
Gemiddeld genomen is groot onderhoud van het buitenschilderwerk om de vijf jaar nodig. Dit is echter een indicatie. Het is verstandig zelf de kwaliteit van het schilderwerk zo nu en dan te beoordelen. Laat de verf los of ‘poedert’ het? Vertoont het schilderwerk scheurtjes of bubbeltjes? Zie je sporen van houtrot? Dan is het tijd om in te grijpen. Regelmatig onderhoud verlengt de duurzaamheid van je woning. Dit scheelt je op lange termijn veel kosten. Voor meer informatie over buiten schilderwerk, bekijk de blog: Smeed het ijzer als het heet is… dus boek je buitenschilder als het koud is!.
 

Met spoed een schilder?

 
Is er een droog of zonnig weekend voor de boeg, en je denkt: perfect voor het schilderen van houtwerk buiten. Dan wil je uiteraard zo snel mogelijk een buitenschilder gefixt hebben. Daarom zet MrFix zet ook in het weekend en met spoed schilders in, 24 uur per dag. Werken tijdens de avonduren en het weekend of zelfs ’s nachts, geen probleem voor de vakmensen van MrFix.
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Voorkom houtrot

 
Met een schilderbeurt voorkom je achterstallig onderhoud met schade zoals houtrot als gevolg. Een goede verflaag beschermt het hout. Daarnaast ziet je woning er dan ook netjes en verzorgd uit. Na een grote onderhoudsbeurt van het schilderwerk kan je huis er weer tegenaan.
Ook het binnenschilderwerk is belangrijk om te onderhouden. Dit heeft ook invloed op de levensduur van houten kozijnen of plaatmateriaal aan de buitenkant van je huis. Goed binnenschilderwerk voorkomt het doordringen van vocht dat door het hout wordt opgenomen.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Buitenschilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.