Menu

Vind binnen 3 uur een buitenschilder die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Buitenschilderwerk

Schilder - Sluisstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Appartement van 80 m2 schilderen

Appartement van 80 m2 (3m hoog) van binnen wit schilderen (en 1 wand groen) Het schilderen moet plaatsvinden in januari of de eerste helft van februari.

Schilder - Statenjachtstraat - Amsterdam

Binnenschilder - 60 m2 muren wit schilderen

"* 60 m3* wit* Voor volgende week"

Schilder - Weesperzijde - Amsterdam

9 m2 muur grijs schilderen + muur RAL 9010 overschilderen

Muurtje van 9 m2 grijs schilderen + witte muur overschilderen met RAL 9010. Klant heeft verf.

Schilder - Eendendaal - Nieuwerkerk aan den IJssel

Binnenschilder - Plafonds + kozijnen + deuren schilderen

1) Plafond in woonkamer + 2 kleine gangetjes2) 2 houten raamkozijnen3) 3 houten deuren met deurposten

Schilder - Heemstedestraat - Amsterdam

Schilderen badkamer + 1 muur slaapkamer

"1. Badkamer schilderen (oude verf er eerst af?)2. Behang van 1 muur af en schilderen slaapkamer."

Schilder - Van Oldenbarneveldtstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint bedroom walls and wood beams

MrFix, I want to know the price of an Amsterdam painter painting my bedroom walls. Also, what would it cost to have wood beams made a dark brown wood colour, now they are painted white?

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Tjeerd: "netten, deskundige afhandeling van elektricien, goede bemiddeling en prima prijs"

Score: 3,7/5,0 sterren

Camiel: "Ok"

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Joppe: "Goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Beate: "x"

Score: 4,3/5,0 sterren

Kurt: "Vincent is een hele goeie vakman die de tijd neemt, eigen ideeen heeft maar ook bereid is om vanuit de klant te redeneren. Erg aangename samenwerking op heel korte termijn!"

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "fijn en vertrouwd"

Score: 4,0/5,0 sterren

Tamsin: "Het was duurder dan ik heb gedacht. Maar het werk was goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Riad: "Reliable handyman solved curtain job in Amsterdam-Zuid quickly and professionally”"

Schilder tarief - Painter rate

De beste buitenschilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde buitenschilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende buitenschilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare buitenschilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het buitenschildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis verfen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele buitenschilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een buitenschilder gezocht, of voor de grote klussen een buitenschildersbedrijf dat buitenschilderwerk sneller kan doen!

buitenschilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine buitenschildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je buitenschildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het verfen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze buitenschilders leveren uitstekend buitenschilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de buitenschilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste buitenschilder via klusbedrijf MrFix

Het verfen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander buitenschilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele buitenschilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste buitenschilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste buitenschildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisbuitenschilder voor binnenbuitenschilderwerk maar ook buitenschilders die buitenbuitenschilderwerk doen. Behalve buitenschilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Schilder garantie - Painter guarantee

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een buitenschilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste buitenschilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten verfen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende buitenschilders van MrFix!

 

Zoek je een goede buitenschilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende buitenschilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze buitenschilder je buitenschilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een buitenschilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende buitenschilder offerte aanvragen. Voor buitenschilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een buitenschilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

buitenschilder werkzaamheden

Of je nu een buitenschilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste buitenschilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere buitenschilderklussen zetten we met alle plezier een buitenschildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze buitenschilders nu jouw muur verfen of jouw plafond verfen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: