Menu

Houtwerk buiten schilderen? Schilderservice MrFix!

Geen tijd en zin om al het houtwerk buiten aan te pakken? Reinigen, schuren en schilderen op hoogte of onbereikbare plekken. Laat het houtwerk buiten door een vakman schilderen. Door het formulier in te vullen, koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een schilder die deze klus voor je gaat uitvoeren. Het houtwerk zal er daarna weer prachtig uitzien en kan er weer jaren tegenaan.
 
MrFix werkt met een standaardtarief van €50/u incl. btw en voorrijkosten voor een buitenschilder. Voor Klantbeoordelingen, tips, recent geplaatste klussen en informatie over garantie kun je nog even verder scrollen.
 
 

Waarom een buitenschilder via MrFix?

 • MrFix kiest voor jou de beste buitenschilder
 • Geef zelf aan wanneer de schilder kan komen: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe vraag ik mijn schilderklus aan?

 • Bel, mail, of vul bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke schilder komt
 • Betaal naderhand via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk buiten schilderen

Schilder - Groetstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Plaster + Paint ~200m2 of apartment walls + ~75m2 of ceilings white - AM

Ik zoek een stukadoor of binnenschiler om de muren & plafonds van mijn appartement in Amsterdam -Noord in april/mei 2023 te stucen en helder wit te schilderen: 1. ~200m2 aan muren 2. ~75m2 mdf plafond (olie moet eerst worden aangebracht om ervoor te...

Schilder - Beukenplein - Amsterdam

Binnenschilder - Fix crack in wall, Re-paint bedroom - AM

Schilder gezocht in Amsterdam om een scheur in onze muur te repareren en onze slaapkamer opnieuw te schilderen. (Painter wanted in Amsterdam to fix a crack in our wall and repaint our bedroom.)

Schilder - Ms. van Riemsdijkweg - Address still missing

Binnenschilder - Paint 30M2 of walls - AM

I need a Painter in to Repaint Living room: 20m2, it's in good condition of white color but few small holes and dirty parts, so I would like to repaint Repaint Bedroom: 7 m2, repaint one wall from blue to white Repaint Kitchen: 3m2, few dirty spot and...

Schilder - Zeilstraat - Amsterdam

Behanger - Apply wallpaper on 6.5 m2 - AM

Ik zoek een Schilder in Amsterdam voor het aanbrengen van 6,5m2 behang op een muur. De muur is glad en er zijn geen voorbereidende werkzaamheden nodig. Ik wil graag vooraf prijs indicatie (I need a Painter in Amsterdam to apply 6.5m2 of wallpaper on a w...

Schilder - Kinkerstraat - Amsterdam

Stukadoor - Install 6m2 of plasterboard in bedroom + 6m2 by stairs - AM

Stukadoor in Amsterdam-Oud-West gezocht om een gipswand van 6m2 te plaatsen in de slaapkamer boven en wij willen ook een gipsplaat van 6m2 plaatsen bij de trap. Wij zouden graag willen dat de vakman de gipsplaat levert en ons adviseert over wat mogelijk...

Schilder - Leeuwendalersweg - Amsterdam

Binnenschilder - Woonkamerwanden, tafel, radiatoren en kozijnen okergeel schilderen voor Ochtendshow Mattie & Marieke � Mattie�s makeover - AM

Hi MrFix, dankjewel nog voor het telefoongesprek van zojuist! Wij hebben met de Ochtendshow besloten okergeel uit te roepen tot d� kleur van 2019. Daarom gaan we een luisteraar blij maken met een makeover van de woonkamer in het okergeel. We hebben al...


 

 

Recente beoordelingen (2.000)


 

houtwerk buitenkant - tarief

Houtwerk schilderen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn eerlijk en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de aannemer tijd en geld.
 

Duurzaam schilderen van houtwerk

 
Houtwerk buiten heeft veel te lijden van ons natte klimaat. Na een aantal jaren verweert en verouderd het hout van gevels en plinten. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je woning aanzienlijk. De buitenschilders van MrFix helpen je graag je huis te onderhouden. Zij weten dat er meer bij het schilderwerk komt kijken dan verven alleen. Voor een duurzame en volledige renovatie dichten ze ook naden en kieren, verwijderen houtrot. Dat levert keurig afgewerkt houtwerk op, dat weer jaren meekan. Dit doen ze snel, soepel en zonder gedoe.
 

Schilderklus soepel en snel plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, type verf, aantal en soort object (raam, dakrand, deur, schuur, schutting), hoeveel jaar geleden dat het is geschilderd, is het houtwerk beschadigd, is er al verf aanwezig. Foto’s helpen van het houtwerk helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op buitenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om buitenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over buitenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk buitenkant - garantie

Houtwerk schilderen - Garantie

De erkende buitenschilders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke aannemer, schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Buitenschilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Wanneer schakel je een buitenschilder in?

 
Gemiddeld genomen is groot onderhoud van het buitenschilderwerk om de vijf jaar nodig. Regelmatig onderhoud verlengt de duurzaamheid van je woning. Dit scheelt je op lange termijn veel kosten. Controleer daarom regelmatig de kwaliteit van het schilderwerk. Bladdert de verf en laat de verf een beetje lost? Of zie je kleine scheuren of bubbels? Misschien zie je wel beginnend houtrot. Dan is de hoogste tijd om in te grijpen. Voor meer informatie over buiten schilderwerk, bekijk de blog: Smeed het ijzer als het heet is… dus boek je buitenschilder als het koud is!.
 

Met spoed een schilder?

 
Is er een droog of zonnig weekend voor de boeg, en je denkt: perfect voor het schilderen van houtwerk buiten. Dan wil je uiteraard zo snel mogelijk een buitenschilder gefixt hebben. Daarom zet MrFix zet ook in het weekend en met spoed schilders in, 24 uur per dag. Werken tijdens de avonduren en het weekend of zelfs ’s nachts, geen probleem voor de vakmensen van MrFix.
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Voorkom houtrot

 
Met een schilderbeurt voorkom je achterstallig onderhoud met schade zoals houtrot als gevolg. Een goede verflaag beschermt het hout. Daarnaast ziet je woning er dan ook netjes en verzorgd uit. Na een grote onderhoudsbeurt van het schilderwerk kan je huis er weer tegenaan.
Ook het binnenschilderwerk is belangrijk om te onderhouden. Dit heeft ook invloed op de levensduur van houten kozijnen of plaatmateriaal aan de buitenkant van je huis. Goed binnenschilderwerk voorkomt het doordringen van vocht dat door het hout wordt opgenomen.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Buitenschilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.