Menu

Vastgoedonderhoud en -reparatie via MrFix

MrFix biedt professioneel vastgoedonderhoud en -reparatie aan zowel particuliere als zakelijke Cliënten voor alle soorten gebouwen:

 • Woningen (huizen & appartementen)
 • Kantoren, inclusief verzamelgebouwen
 • Detailhandel
 • Horeca: hotels, restaurants en cafés

Hieronder leggen we uit hoe we zowel incidentele/noodhulp als langdurige ondersteuning bieden. En we lichten toe welke soorten Cliënten geen btw verschuldigd zijn over onze diensten.
 
 

A job for a glazier

Incidenteel of continu onderhoud

 

Incidentele service

 
De meeste van onze zakelijke Cliënten hebben een eigen onderhoudsteam en gebruiken MrFix incidenteel wanneer:

 • De klus specialistische vaardigheden vereist die je team niet heeft
 • Je teamleden druk zijn met andere klussen
 • Het vereiste teamlid ziek is (dat is tijdens de Corona-crisis vaak gebeurd)
 • Het teamlid met vakantie is (in Nederland gebeurt dat veel rond de kerst- en paasvakantie en vooral tijdens de zogenaamde ‘Bouwvak‘, de traditionele bouwvakantie van 3 weken midden in de zomer

 

Langdurige ondersteuning

 
Het kan echter zijn dat je onze vakmensen liever op een meer permanente basis inschakelt. Zo doet een van onze vakmensen elke maandag reparaties in de kamers van een Amsterdams hotel. En de beheerder van een luxe appartementcomplex in Den Haag heeft MrFix ingeschakeld om een manusje-van-alles te vinden die twee dagen per week vanuit de portiersloge werkt en alle kleine reparaties doet in de meer dan 60 appartementen in het pand. Als je de mogelijkheden wilt onderzoeken bel dan graag 020-675 0333 en vraag naar Michiel.
 
MrFix is ​je graag van dienst, zowel incidenteel als voor langere termijn: plaats hier je klus of bel MrFix op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Vastgoedonderhoud kantoor

Zakelijke Cliënten

 
MrFix heeft met de vakmensen eerlijke tarieven onderhandeld. We leggen hier uit hoe we je kunnen helpen waar voor je geld te krijgen. Zakelijke Cliënten kunnen normaal gesproken de Belasting Toegevoegde Waarde (BTW) op de facturen van MrFix verrekenen met de BTW die ze in rekening brengen op hun eigen facturen, zodat ze feitelijk geen btw betalen. Dit geldt voor Nederlandse bedrijven maar niet voor VvE’s (Verenigingen van Eigenaren), die geen btw kunnen verrekenen.
 

Onze tarieven voor vastgoedonderhoud en reparatie:

 • Gelden voor opnames voor offerteklussen en voor uitvoering van kleinere klussen waarvoor geen offerte nodig is
 • Variëren van €41,28 tot €78,51 excl. BTW (€45 tot €95 incl. btw) per uur afhankelijk van complexiteit en schaarste:
 • Zijn in beide opzichten eerlijk:
  • Ze stellen de vakman in staat een eerlijk inkomen te verdienen. Misschien vind je elders lagere klustarieven, maar die lokken gedrag uit dat onze Cliënten niet accepteren: meer uren factureren dan gewerkt, voorrij- of reiskosten in rekening brengen enz. of anders de kantjes er vanaf lopen.
  • Ze zijn zo duidelijk (zie hieronder) en ‘all-in’ mogelijk: inclusief btw en voorrijkosten. Alleen eventuele materiaalkosten (uiteraard) en parkeerkosten zijn extra: die laatste kunnen we vaak voorkomen door de vakman gebruik te laten maken van de parkeerplaats van een Cliënt of met de fiets te laten komen (zoals meerdere van onze vakmensen in Amsterdam doen). Het minimum is 1 uur per man en daarboven ronden we af op het dichtstbijzijnde half uur
  • Er geldt een toeslag van 50% voor klussen die moeten starten in de avond (vanaf 18:00 uur), in het weekend, op feestdagen of met spoed (binnen 24 uur). Deze toeslagen tellen niet op (er is dus nooit een 100% of 150% toeslag) en als de klus ook overdag kan worden gedaan, is er geen toeslag als de vakman kiest ervoor om het ’s avonds of in het weekend te doen
  • Er zijn dus geen andere toeslagen zoals concurrerende platforms wél heffen voor ‘service’, voorrijkosten e.d.

Zie de pagina Tarieven voor verdere vragen over tarieven en kosten.

Vul dit formulier in om soepel & efficiënt vastgoedonderhoud uit te besteden, eenmalig of periodiek:

Blijf op de hoogte: