Menu

Betrouwbaar jouw elektronica installeren

Elektricien spoed - Electrician urgent

Wat kost een elektricien

Met spoed een elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Heb je met spoed een elektricien nodig, dan regelt MrFix dat moeiteloos voor je. Voor spoedklussen rekent de elektricien een toeslag van 50%. Deze toeslag geldt ook voor klussen in het weekend of in de avonduren (na 19u). De toeslagen zijn echter niet cumulatief: wanneer je met spoed een elektricien aanvraagt voor een klus na 19u in het weekend is de toeslag geen 150% maar 50%. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Recente klussen - Elektra installeren

Elektricien - Lutmastraat - Amsterdam

Elektra installeren - 3 spotjes in douche repareren

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-De Pijp want drie spotjes van 50 watt moeten vervangen worden. kan het niet zelf. Inbouwspotjes.Expert Question/remark: Gaarne foto’s van de spotjes delen

Elektricien - Valeriusstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Hang chandelier + ceiling fan

"1 chandelier to install in the dinning room and 1 ceiling fan to install in the master bedroom; would like it done within 24 hours if possible"

Elektricien - Geuzenstraat - Amsterdam

Elektra installeren - ventilator badkamer installeren+ repareren spotjes

1.) een ventilator in mijn badkamer installeren, daarvoor moet er denk ik een draad boven het plafond, gekoppeld aan het licht (zie eerste foto).2.) spotje repareren: Ze zijn aan elkaar verbonden (door middelste aan te raken horen ze uit/aan te gaan/

Elektricien - Aalsmeerweg - Amsterdam

Elektra installeren - Installeren nieuwe intercominstallatie

"Intercom vervangen; drie ontvangstoestellen in de appartementen ; alleen audio. De bedrading controleren en waar nodig vervangen. Advies over keuze van intercom."

Elektricien - Statenjachtstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Inductiekookplaat installeren

Inductieplaat installeren

Elektricien - van Speijkstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Stopcontacten verplaatsen

"verlagen van 3 dubbele stopcontacten met 90 cm"

Blijf op de hoogte: