Menu

Betrouwbaar jouw elektronica installeren

elektrawerk

Wat kost een elektricien

Elektricien

Met spoed een elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Heb je met spoed een elektricien nodig, dan regelt MrFix dat moeiteloos voor je. Voor spoedklussen rekent de elektricien een toeslag van 50%. Deze toeslag geldt ook voor klussen in het weekend of in de avonduren (na 19u). De toeslagen zijn echter niet cumulatief: wanneer je met spoed een elektricien aanvraagt voor een klus na 19u in het weekend is de toeslag geen 150% maar 50%. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Recent jobs - Elektra installeren

Elektricien - Wilhelminastraat - Amsterdam

Elektra installeren - groep aansluiten in meterkast

Groep aansluiten in de meterkast

Elektricien - Hugo de Grootplein - Amsterdam

Elektra installeren - Installatie afzuiginstallatie in de badkamer/ aut.schakelaars/doom

- Een iets grotere afzuiginstallatie in de badkamer aan brengen; - Bewegingssensoren op het licht in twee kamers. - Op het dak van aanbouw is een kleine doom (lichtkoepel) die van binnen uit met een hendel eventueel geopend zou moeten kunnen worden. Of e

Elektricien - Henrick de Keijserplein - Amsterdam

Elektra installeren - Installeren 5 dimmers + 2 hanglampen

Elektricien - Eerste Atjehstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Lichtschakelaar vervangen

"Vraag: Snel een vakmanLichtschakelaar in de keuken stuk: schakelaartje is eraf gevallen. Graag vervangen. Woning staat in Amsterdam Oost dus misschien handig iemand uit die buurt te sturen.Mvrgr"

Elektricien - James Wattstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Capaciteit stoppenkast inventariseren

"Voor een kantoor van 2 verdiepingen willen wij graag zo spoedig mogelijk de stoppenkasten in kaart laten brengen. We willen concreet weten welke aansluitingen zitten op welke stoppen en hoeveel capaciteit is er nog beschikbaar per stop"

Elektricien - George Gershwinlaan - Amsterdam

Elektra installeren - Install ceiling fan

"To install a ceiling fan- I would like ask you to install it on the ceiling of the living room. In the center of the living. " Fixer Question/remark: gaarne een foto waar de fan komt te hangen

Blijf op de hoogte: