Menu

Dakwerk? Dakdekservice MrFix!

Professionele dakdekker nodig? Als je het formulier hierboven invult dan regelt MrFix 24/7 een dakdekker in de buurt, bijvoorbeeld om je daklekkage te verhelpen. Noem onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk welk dakwerk je wenst. Vermeld alsjeblieft ook hoe de dakdekker je dak op kan. Het helpt om eerst even hieronder de recente dakklussen, Klantrecensies en tips te bekijken alsmede de info over dakdekkertarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende dakklussen:

 
 

Waarom MrFix voor een dakdekker?

  • MrFix weet precies wie de beste lokale dakdekkers zijn
  • Bepaal zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn dakklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke dakdekker komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakdekker

Loodgieter - Landsmeerderdijk - Amsterdam

Dakdekker - Dakgoot hoek vast maken (losgelaten) - AM

Ik zoek een dakwerker of andere loodgieter in Amsterdam om de hoek van onze dakgoot weer vast te zetten, deze is losgelaten en er moet een hoek op worden gesoldeerd zodat het hout niet meer bloot ligt.

Loodgieter - Klarinetstraat - Almere

CV / Thermostaat - Fix heater/radiators - HI

Loodgieter in Almere gezocht om onze kachels/radiatoren te repareren omdat ze niet goed werken. Ik heb het een paar dagen geleden een andere technieker laten controleren en ik heb de analyse van zijn kant in dit formulier bijgevoegd. (Plumber in Alme...

Loodgieter - Singel - Bussum

Dakwerk - Check rain gutters for leaves - HI

Ik heb een loodgieter nodig in Bussum om regengoten te controleren op bladeren en andere verstoppingen voor een huis van 150 m2. Indien mogelijk foto's ophangen.     (I need a plumber in Bussum to check rain gutters for leaves and other blockages...

Loodgieter - Zeeburgerkade - Amsterdam

CV / Thermostaat - Bosch cv-ketel fixen (storing EA, druk onder 1, 5 bar) - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht want de Bosch CV-ketel is uitgevallen en geeft storingscode EA. De waterdruk is ook onder de 1,5 bar maar ik zie nergens een kraan om het bij te vullen.

Loodgieter - Patrijspoort - Amstelveen

Lekkage - Fix leakage in corner of house, above man hole - AM

Loodgieter in Amstelveen gezocht om de bron van een lekkage in de hoekwand van het huis op te sporen en de lekkage te verhelpen. Het is naast het mangat. Ik wil eerst begrijpen wat het probleem is en wat er gedaan kan worden om het te verhelpen. (P...

Loodgieter - Monte Viso - Amsterdam

Pomp van toilet vervangen

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de pomp van mijn toilet te vervangen. De pomp doet het niet meer waardoor het water van mijn toilet niet meer wordt weggepompt (zie foto's). Het probleem is dat de pomp in de kruipruimte zit. Bij de deur boven zit he...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Loodgieter - tarief

Dakdekker - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde dakdekkers / dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Dit geldt voor alle dakklussen inclusief dakpannen, lood- en zinkwerk en dakgoten/regenpijpen installeren, verwijderen en vervangen. Een dakdekker is ook nodig om dakgoten schoon te maken, maar als de dakgoot goed & veilig bereikbaar is (vanaf bijvoorbeeld een terras) kan een professionele schoonmaker dit goedkoper. Zie verder het artikel Veilig en Gezond werken op Daken.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages van het dak vormen een groot risico voor de kwaliteit van de dakstructuur van je woning. Preventief onderhoud van daken en dakgoten is absoluut noodzakelijk.
 
Voor onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dakwerkers / dakdekkers van MrFix. Zij hebben ervaring met alle soorten dakbedekking. Van platte daken tot pannendaken. De vakmannen van MrFix zijn op de hoogte van de laatste technieken en kennen voor het repareren van schade aan een dak de beste oplossing.
 

Soepel je dakwerkklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakwerker / dakdekker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakwerker / dakdekker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakwerkklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat hoeft niet, maar het helpt vaak wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef sowieso het type dak en eventuele specifieke kenmerken.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”; dat laatste voor de wat grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of voor een schatting.

 

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor een goede kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman voor een goed tarief.
 
Zie voor verdere vragen over dakdekker-tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Dakdekker met spoed

 

Met spoed een dakdekker / dakwerker?

 
Sommige klussen kunnen geen dag langer wachten. Wanneer het dak lekt dan moet liefst onmiddellijk ingegrepen worden.
 
MrFix kan ook met spoed dakdekkers / dakwerkers inzetten, ook tijdens de avonduren en in het weekend. Geen probleem voor de vakmannen van MrFix!
 
Onze bekwame vakmannen staan klaar om elke denkbare dakwerkklus uit te voeren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste dakdekker / dakwerker.
 

Tip van MrFix

 
Wil je lekkages aan je dakwerk voorkomen? Volg dan het advies van MrFix-dakwerker Marcel. Hij adviseert: “Controleer regelmatig de dakgoten, randafwerkingen, dakdoorvoeren en regenpijpen, dit voorkomt lekkage.” Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan repareren. Mocht je ondanks regelmatige controle toch in de problemen komen? De vakmannen van MrFix staan voor je klaar!
 

Dakwerker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakdekkers / dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix is er ook voor andere soorten klussen

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud aan dakwerk en dakgoten, zet de buitenboel in de verf en kiest altijd voor kwalitatief uitstekende materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat en wij zullen graag ook al je andere klussen koppelen aan onze andere vakmannen.
 
Behalve een dakdekker of dakwerker regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Dakwerker/Dakdekker of andere Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: