Menu

Dakwerk? Dakdekservice MrFix!

Professionele dakdekker nodig? Als je het formulier hierboven invult dan regelt MrFix 24/7 een dakdekker in de buurt, bijvoorbeeld om je daklekkage te verhelpen. Noem onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk welk dakwerk je wenst. Vermeld alsjeblieft ook hoe de dakdekker je dak op kan. Het helpt om eerst even hieronder de recente dakklussen, Klantrecensies en tips te bekijken alsmede de info over dakdekkertarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende dakklussen:

 
 

Waarom MrFix voor een dakdekker?

  • MrFix weet precies wie de beste lokale dakdekkers zijn
  • Bepaal zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn dakklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke dakdekker komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakdekker

Loodgieter - Leliestraat - Rijswijk

Dakdekker - Dakschuur opnieuw voorzien van dakleer - DH

Ik zoek een Dakdekker in Rijswijk om mijn schuur van ongeveer 3m x 3m te voorzien van nieuw dakdekker. De schuur is ongeveer 2 meter hoog.

Klusjesman - Doddendaal - Amsterdam

Dakdekker - Dakleer op tuinhuisje 3 x 3 plaatsen - AM

Ik zoek een dakdekker in Amsterdam om dakleer te plaatsen. Het dak bestaat uit 4 driehoeken van ongeveer 330 breed aan de basis en een top van 220. Zie tekening bij de bestanden. Hellingspercentage is 6%

Loodgieter - Landsmeerderdijk - Amsterdam

Dakdekker - Dakgoot hoek vast maken (losgelaten) - AM

Ik zoek een dakwerker of andere loodgieter in Amsterdam om de hoek van onze dakgoot weer vast te zetten, deze is losgelaten en er moet een hoek op worden gesoldeerd zodat het hout niet meer bloot ligt.

Loodgieter - Tuinkade - Weesp

Dakdekker - Regenwater afvoerpijp plaatsen - HI

Ik zoek een loodgieter in Weesp om een regenwater afvoerpijp te plaatsen. Eerst moet een gat in de zinken dakgoot gemaakt worden. Daarna solderen en dan de pijp naar beneden doortrekken (zie fotos)

Loodgieter - Geleenstraat - Amsterdam

Dakdekker - Verstopte/lekkende regenpijp - AM

Ik zoek een dakdekker of andere loodgieter in Amsterdam. Water loopt langs de muur in plaats van door de regenpijp, zoals op foto te zien is. Waarschijnlijk is regenpijp verstopt en is het loodwerk op het dak beschadigd. Het geheel dient in ieder geval h...

Loodgieter - Maarten Harpertszoon Trompstraat - Amsterdam

Installeer nieuwe douche - AM

Ik zoek een loodgieter in de Amsterdam-De Baarsjes om een nieuwe douche te installeren.

 

 

Recente beoordelingen (5.709)

Score: 4,7/5,0 sterren

Jop: "Hele snelle en persoonlijke communicatie en service. Uitstekend werk geleverd door de vriendelijke, duidelijke en ervaren loodgieter. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Rene: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Erik: "- Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Robby: " Uitstekend: ik kom terug! "

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Enrico: "I have received an excellent service, support, follow up from the very beginning. I personally thank Pien for having been a great partner in this matter: she demonstrated relentless commitment, drive, energy in coordinating the intervention of the plumbe..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Katharina: "The service was amazing, when I first called there I got competent answers during the phone call and as well as fast replies via email. As soon as a professional was found I was informed and added to a whatsapp-group where further details could be discuss..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Kim: "Nabil responded as soon as WhatsApp chat was set up and called when I sent pictures to discuss something I thought was a complication. He turned up 10 minutes early, did the job no problem, talked me through additional costs (for parts). Great service, hi..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Laura: "MrFix made my move easy. I had several major repairs installations, and cleaning that I needed done fast. MrFix made it easy to schedule them all quickly without the hassle of finding each expert myself. I also really like their set prices. No haggling! F..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Leonardo: "After one plumber canceled because they didn’t have the right tools for the job (which only happened because we were able to communicate before the service), mr fix went above and beyond to find me a suitable provider in no time. The next day my sink wa..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilija: "I had a technician come from Ziggo, and he tore the cable in the wall conduit by using brute force, but they managed to remove the cable from the wall. I am quite happy with what Mr Fix brought and the ease of finding a person to help me with the problem..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Elisa: "It was very seamless, Moreno was very responsive and flexible when I needed to change the dates. The worker was nice and did the work very well. It was a bit more than I would hope to spend, but it paid off in quality and good service. Clear communication..."

 

Loodgieter - tarief

Dakdekker - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde dakdekkers / dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Dit geldt voor alle dakklussen inclusief dakpannen, lood- en zinkwerk en dakgoten/regenpijpen installeren, verwijderen en vervangen. Een dakdekker is ook nodig om dakgoten schoon te maken, maar als de dakgoot goed & veilig bereikbaar is (vanaf bijvoorbeeld een terras) kan een professionele schoonmaker dit goedkoper. Zie verder het artikel Veilig en Gezond werken op Daken.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages van het dak vormen een groot risico voor de kwaliteit van de dakstructuur van je woning. Preventief onderhoud van daken en dakgoten is absoluut noodzakelijk.
 
Voor onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dakwerkers / dakdekkers van MrFix. Zij hebben ervaring met alle soorten dakbedekking. Van platte daken tot pannendaken. De vakmannen van MrFix zijn op de hoogte van de laatste technieken en kennen voor het repareren van schade aan een dak de beste oplossing.
 

Soepel je dakwerkklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakwerker / dakdekker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakwerker / dakdekker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakwerkklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat hoeft niet, maar het helpt vaak wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef sowieso het type dak en eventuele specifieke kenmerken.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”; dat laatste voor de wat grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of voor een schatting.

 

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor een goede kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman voor een goed tarief.
 
Zie voor verdere vragen over dakdekker-tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Dakdekker met spoed

Met spoed een dakdekker / dakwerker?

 
Sommige klussen kunnen geen dag langer wachten. Wanneer het dak lekt dan moet liefst onmiddellijk ingegrepen worden.
 
MrFix kan ook met spoed dakdekkers / dakwerkers inzetten, ook tijdens de avonduren en in het weekend. Geen probleem voor de vakmannen van MrFix!
 
Onze bekwame vakmannen staan klaar om elke denkbare dakwerkklus uit te voeren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste dakdekker / dakwerker.
 

Tip van MrFix

 
Wil je lekkages aan je dakwerk voorkomen? Volg dan het advies van MrFix-dakwerker Marcel. Hij adviseert: “Controleer regelmatig de dakgoten, randafwerkingen, dakdoorvoeren en regenpijpen, dit voorkomt lekkage.” Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan repareren. Mocht je ondanks regelmatige controle toch in de problemen komen? De vakmannen van MrFix staan voor je klaar!
 

Dakwerker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakdekkers / dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix is er ook voor andere soorten klussen

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud aan dakwerk en dakgoten, zet de buitenboel in de verf en kiest altijd voor kwalitatief uitstekende materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat en wij zullen graag ook al je andere klussen koppelen aan onze andere vakmannen.
 
Behalve een dakdekker of dakwerker regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Dakwerker/Dakdekker of andere Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: