Menu

Dakgoot schoonmaken? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakwerker komt: 24/7
  • €80/u inclusief btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakgoot schoonmaken

Loodgieter - Gerard Doustraat - Amsterdam

Dakgoot schoonmaken - 3 dakgoten schoonmaken - AM

Dakwerker of andere Loodgieter in Amsterdam-De Pijp gezocht om voor onze VvE 3 dakgoten schoon te maken (afmetingen : 7m , 5m, 5m) . De dakgoten zijn makkelijk te benaderen van binnenuit. Voorkeur voor vrijdagen.

Professionele schoonmaker - Asterweg - Amsterdam

Clean complete office (3 floors) - AM

Professionele schoonmaker in Amsterdam gezocht om ons hele kantoor schoon te maken. Hier is een volledige plattegrond van het kantoor: https://www.dropbox.com/s/emcyjv2sd2v0z34/BOG%20meetrapport%20Asterweg%2071%2C%20Amsterdam.pdf?dl=0 Het volgende moet...

Professionele schoonmaker - Isadora Duncanweg - Almere

Meubel / Tapijt reinigen - Wash carpets on 2 flights of 13 stairs each - HI

Professionele schoonmaker of klusjesman in Almere gezocht om het tapijt op twee trappen van elk 13 treden te wassen en reinigen. Hebben jullie daar een vakman voor? (Professional cleaner or Handyman in Almere wanted to wash and clean the carpet on...

Professionele schoonmaker - Hoofdweg - Amsterdam

Glazenwasser - Glazenwassen op 2 verdiepingen (binnen + buiten) - AM

Glazenwasser in Amsterdam-West gezocht om glazen van binnen en van buiten te wassen op 2 verdiepingen van een appartement. Liefst morgenmiddag al vanaf 14u.

Professionele schoonmaker - Van Baerlestraat - Amsterdam

Grote schoonmaak - Keuken + woonkamer 2-3u schoonmaken - AM

Professionele schoonmaker in Amsterdam-Zuid gezocht om de keuken/eetkamer en woonkamer in ca. 2-3 uur schoon te maken.

Professionele schoonmaker - Nassaukade - Amsterdam

Meubel / Tapijt reinigen - Professionally steam clean sofa + carpet - AM

Zoek graag een professionele schoonmaker in Amsterdam (bij voorkeur een specialist in meubelreiniging) voor het reinigen van een 3-zitsbank en een tapijt van ca. 3x3 meter. Zorg ervoor dat het een vakman is, niet een klusjesman die een stoomreiniger huur...

Recente beoordelingen (3.185)

Score: 4,0/5,0 sterren

Robert: "Goede dienstverlening, duidelijke afspraken en prima vakmanschap Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Dorrit: "Super snel alles geregeld en alles was echt brandschoon! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Ralph: "Direct beschikbare vakman gevonden, ideal Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Vladimir: "Quick answer, easy communication, good craftmanship and competitive price Clear communication, Fast service, Craftsmanship"

Score: 4,0/5,0 sterren

Robert: "Goede dienstverlening, duidelijke afspraken en prima vakmanschap Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Dorrit: "Super snel alles geregeld en alles was echt brandschoon! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Charlotta: "Very quick, smooth and professional! Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 4,0/5,0 sterren

Rossella: " Kwaliteit erg goed. Ik had niet gezien dat de parkeerkosten er nog bij kwamen. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Nancy: "This was my first MrFix experience and I am thoroughly impressed. I will definitely be using this service again. Quick response time, friendly and competent service with excellent communication. Top notch! Fast service, Clear communication, Craftsmanshi..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Timara: "Mr Fixit was great with feedback and kept in contact with me informing me of progress getting the correct contractor for my requirements. Ismail and his team were amazing. Helpful, guided me in the purchasing of paint, flooring and making helpful suggesti..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Asad: "MrFix was extremely quickly in finding me a plumber and setting up my appointment for the next day, even though I contacted them at 18:30 the previous day. Very happy with their communication, planning and quick response. My emergency was solved the next..."

Chimney sweep

Dakgoot schoonmaken - Tarieven

We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers en schoorsteenvegers een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw voor dakgoten schoonmaken. Onze erkende specialisten maken je dakgoot in één keer goed schoon: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp.

Regel een betrouwbare specialist om je dakgoot schoon te maken met bovenstaand formulier. MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Schoorsteenveger

Met spoed dakgoot schoonmaken

Wanneer je met spoed een dakwerker of schoorsteenveger nodig hebt om je dakgoot schoon te maken kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 1 uur aan de juiste vakman om jouw dakgoot schoon te maken. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Is je dakgoot verstopt met herfstbladeren en stroomt het water recht uit de dakgoot in plaats van in de regenpijp? aarzel niet en vraag MrFix om een erkende vakman om je dakgoot schoon te maken!

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare vakmannen en vakvrouwen in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusser in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: