Menu

Loodgieter in Eindhoven nodig? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de loodgieter in Eindhoven
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - Krabbeweg - Brielle

Knelfitting van waterleiding goed vastdraaien - RO

Ik zoek een loodgieter in Brielle om de knelfitting van een waterleiding in de kruipruimte bij onze zeilschool stevig aan te draaien. Hij lekt een beetje en ik kan er maar met 1 hand bij: zelfs met WD-40 kreeg ik er geen beweging in. Zie bijgaande foto.

Loodgieter - Tolstraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Verwarmingsketel bijvullen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam-De Pijp om de verwarmingsketel bij te vullen.

Loodgieter - Stadsplein - Amstelveen

Lekkende Grohe-kraan in keuken fixen / vervangen - AM

Ik zoek met spoed een loodgieter in Amstelveen om een lekkende Grohe-kraan in de keuken te repareren of vervangen.

Loodgieter - Albatrospark - Amsterdam

Lekkage - Fix / replace Grohe shower head / hose - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een Grohe-douchekop/doucheslang te repareren/vervangen. Het druppelt constant van de kop en als ik de kop losdraai dan druppelt het van de slang.(I need a plumber in Amsterdam to repair / replace a Grohe shower

Loodgieter - Lokhorst - Leiderdorp

Radiator verwijderen (blokverwarming) - LE

Ik zoek een loodgieter in Leiderdorp om één radiator te verwijderen uit een maisonette-woning (op de verdieping waar je binnenkomt grenzend aan de gallerij-kant). We hebben te maken met blokverwarming, dus er zal het een en ander moeten worden afgeslot

Loodgieter - Voorweg - Noorden

Unclog drain in garage - LE

Ik zoek een loodgieter in Noorden om een afvoer te repareren. De afvoer in onze garage is geblokkeerd. Water kwam terug uit de afvoer, gootsteen en een slang die is aangesloten op de wasmachine. Dit gebeurde toen de wasmachine aan stond.(I need a pl

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Munisha: "very convenient and trustworthy, especially for expats like us who cannot speak Dutch and feel very difficult to find a handyman in Holland! I have been using your service for several times, so far all my experiences are nice! Fast service, Craftsmanship,..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Alex: "The immediate response, clear communication, and excellent customer service made the experience with MrFix excellent. It was the most reasonably priced compared to other agencies, and could not have been easier to use. 5/5 would recommend. Clear communic..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Nikhil: "Me and my husband are very satisfied with the service. The handyman (Mr. René) was very careful with using the time efficiently and considerate to answer all our questions. Overall, great experience with Mr. Fix. I certainly recommend it. Craftsmanship,..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Alessandra: "Super fast response: request sent at 8:30PM and job compketed by 3PM the following day. Fast and clear communication. Andreas works at a very high standard and I would request to work with him again in the future Clear communication, Fast service, Craft..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jane: "Within 2 days of sending my request, I received a confirmation of the date and time to fix and outside tap. Marsel did a great job, extremely polite, tidy worker, and completed the job effectively, highly recommend Marsel and Mr Fix, I have used their ser..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jane: "I am really happy with my Mr Fix experience. My initial request was answered quickly and a convenient time booked easily. Isa the electrician was on time, friendly, helpful and fixed our problems efficiently. Fast service, Clear communication, Craftsmans..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Mary: "Both colleagues were incredibly fast, knowledgeable, and had great advice for future upkeep. Their English/communication was also very good. Very impressed with this service and their work/results. Thanks! Fast service, Craftsmanship, Clear communication..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Loodgieter - tarief

Loodgieter in Eindhoven - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Ruim 20 vakmensen van MrFix in Eindhoven

Klusservice MrFix is sinds 2018 actief in Eindhoven en omgeving. Wij hebben ruim 200 vakmensen voor je klaar staan om je klussen in en om het huis te klaren. Dus zoek je een loodgieter in Eindhoven-Centrum, Eindhoven-Centrum, Woensel, Stratum, Veldhoven of Geldrop? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix. Wij koppelen je binnen drie uur aan een ervaren loodgieter die je al het werk uit handen neemt.
 

Subsidie gescheiden waterafvoer

De gemeente Eindhoven verstrekt in bepaalde gevallen subsidie aan eigenaren van een verhard oppervlak (zoals een dak, straat of parkeerterrein) om het af te koppelen van de gemengde riolering. Zie voor meer informatie de site Subsidie gescheiden waterafvoer.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter in Eindhoven? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. En geef bijv. type of merk van het sanitair. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over loodgieter tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter in Eindhoven - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter in Eindhoven?

Je komt thuis in de winterkou en je CV-ketel blijkt niet te werken? Of blijkt tot overmaat van ramp dat je badkamer blank staat door een lekkage? Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Daarom zet MrFix ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Eindhoven, elders in Noord-Brabant of in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter in Eindhoven – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Elektricien, Klusjesman of andere Vakman in Eindhoven.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.