Menu

Warmt de oven niet meer goed op? Werkt de thermostaat niet goed, vallen er knopjes af of is er een andere storing? Welk defect je oven dan ook vertoont, welk merk oven dan ook: onze monteurs staan 24/7 voor je klaar. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren en vakkundige monteur. Het standaardtarief van deze expert is €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder lees je meer informatie over onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste ovenklussen, garantie en tips. Wil je misschien een afzuigkap laten repareren? Zie dan deze specifieke pagina.
 
 

Oven reparatie: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
  • Kies zelf wanneer de witgoedreparateur welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe regel ik snel een oven reparatie?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Belgieplein - Eindhoven

dishwasher is not working - EI

Ik zoek een Witgoedmonteur in Eindhoven om Whirlpool IKEA dishwasher with model number DWHB00 is not working. It starts to work, but after 10 minutes or so, it stops working.

Witgoedmonteur - Mauvestraat - Amsterdam

Sluit wasmachine aan, (Hang 3 lampen op) - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om de wasmachine aan te sluiten. Slang is te kort, dus moet een extra slang op worden aangesloten. De extra slang is aanwezig. En hang als het kan ook graag 3 lampen op, zie fotos.

Witgoedmonteur - J.J. Cremerplein - Amsterdam

Was-droogcombinatie installeren

"Installeren van nieuwe inbouw was / droog combinatie (82 X 59,5 X 58,4) inclusief verlengen en aansluiten van toe en afvoer."

Witgoedmonteur - Vijzelstraat - Den Haag

Repareren Wasmachine DH

Whitegoods F50 wasmachine, stroomt wel water in en daarna doet hij niets meer. DH * * * Fixer Question/remark: Goedenmiddag, het merk whitegoods is mij niet bekend, is dit zeker het merk?

Witgoedmonteur - Valentijnkade - Amsterdam

Afvoerpomp Bosch-vaatwasmachine fixen of vervangen

Onze Bosch vaatwasmachine (type SBV98M00NL/74) pompt geen water meer weg. Ik heb zelf (mbv internet) geprobeerd om te kijken of er geen blokkade bij de pomp zit, maar ik kan niks vinden. Wat ik wel merk, is dat het wiel van de pomp (zie foto) maar me...

Witgoedmonteur - Johan Jongkindstraat - Amsterdam

Vaatwasser inbouwen - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om een vaatwasser in te bouwen. Graag wil ik voordat ik een nieuwe vaatwasser koop en deze door de vakman laat plaatsen, met de vakman een opnamebezoek doen om de opties te bespreken.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

oven repareren - tarief

Oven reparatie - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedreparateurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Bovendien repareren onze erkende witgoedmonteurs je oven in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Oven reparatie voor alle merken

 
De witgoedreparateurs van MrFix voeren net zo goed een Siemens-oven reparatie als die van een ander merk oven uit. Dit geldt niet alleen voor een Bosch oven reparatie maar ook voor andere merken ovens. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedreparateur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende aannemer voor jouw klus. Vaak zijn er allerlei oorzaken te bedenken die ten grondslag liggen aan het niet meer werken van de oven. Om je probleem niet tijdelijk maar definitief op te lossen is het verstandig om een erkende witgoedmonteur te laten kijken naar je oven reparatie.
 

Oven reparatie via MrFix

 
Voor het repareren van je oven kies je voor de professionele witgoedreparateurs van MrFix. Je oven reparatie kan flink ingewikkeld zijn. Het is meestal verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen voor je oven reparatie. Het verkeerd repareren of inbouwen van je oven kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je oven voor ongelukken zorgt. Mocht je deze problemen ondervinden, dan hebben wij naast onze schilders, klussers en hoveniers ook erkende elektriciens die jou verder kunnen helpen.
 

Soepel je reparatieklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedreparateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman / aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de oven. Hoeft niet, helpt wel 🙂
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én eventueel serienummer en foutcode.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

Horeca-apparatuur installeren

Oven reparatie - Garantie

Ovenreparatie – Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste reparateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De oven krijgt een storing vlak voor je met vakantie gaat. Of de oven valt plotseling uit terwijl je heerlijk voedsel wilt bereiden: misschien was de oven reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je krijgt vanavond nog bezoek! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste oven- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedreparateur staat klaar om elke denkbare reparatieklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Tips voor het reinigen van je oven

 
Citroenen bevatten veel natuurlijke zuren en antibacteriële, desinfecterende eigenschappen. Plaats een schaaltje water met schijfjes citroen in een opgewarmde oven. De citroen zal ervoor zorgen dat vet wordt opgelost en zorgt het ervoor dat je oven weer fris zal ruiken. Je hoeft de oven alleen nog maar met een doekje af te nemen.
 
voor metalen oppervlakken, hardnekkig vuil en accessoires met een antiaanbaklaag, gebruik een speciaal reinigingsmiddel. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de oven en accessoires beschadigen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Oven reparatie in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedreparateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.

Blijf op de hoogte: