Menu

Horeca-apparatuur installeren? Witgoedservice MrFix!

Zoek je een monteur om je horeca-apparatuur te installeren? MrFix vindt voor elk merk een installateur beschikbaar. Vul het formuliertje bovenaan de pagina in om snel een solide witgoedinstallateur te vinden voor je:

Op deze webpagina vind je meer over installatie van horeca-apparatuur: voorbeelden van recente installaties en recensies van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste installateur regelen met tips & info over spoedklussen, garantie en het tarief voor horeca-apparatuur installeren. Bel ons met eventuele vragen op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 
 

Horeca-apparatuur installeren: MrFix!

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de installateur welkom is: 24/7
 • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe regel ik horeca-apparatuur installeren?

 • Gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Keizersgracht - Amsterdam

Bauknecht-inbouwvaatwasser

Bauknecht-inbouwvaatwasser gaat wel aan en maakt geluid & licht maar werkt niet.

Witgoedmonteur - Eerste Schinkelstraat - Amsterdam

Vaatwasser reparatie

"De vaatwasser werkt niet meer. Vaatwasser lekt, water liep wel weg in vaatwasser. Daarna vaatwasser nog een keer aangezet. Afwas werd niet schoon, geen lekkage en water liep weg. Het lijkt alsof er niet gespoeld wordt. De vaatwasser is uit 2008. Het i...

Witgoedmonteur - Mijehof - Amsterdam

Defecte knop gasfornuis - AM

Met spoed witgoedmonteur of klusjesman in Amsterdam gezocht.Tijdens koken op het gasfornuis, is ��n van de knoppen is er vanaf gesproken en het vuur staat nog steeds aan. Ik heb van alles geprobeerd maar het lukt me niet om het vuur uit te krijgen.

Witgoedmonteur - Hoofdweg - Amsterdam

Pelgrim afzuigkap werkt niet

"Het bedieningspaneel van mijn Pelgrim afzuigkap werkt niet meer. Hebben jullie ook mensen die daar verstand van hebben? Zoja wat zijn de voorrijkosten en uurloon?"

Witgoedmonteur - Madurastraat - Amsterdam

Repair door of Miele washing machine

Wasmachine Miele W3521, deur opent niet meer. Warschijnlijk probllem met de schakelaar waar hij aan zit, er lijkt helemaal geen stroom op te staan (geen lampjes, of enig ander teken van aanwezige spanning.)

Witgoedmonteur - Egelantiersgracht - Amsterdam

Koelgedeelte van 2 koelkasten repareren

"Mrfix, graag een witgoedmonteur! Van beide koelkasten doet het vriesgedeelte het wel, en ook de lampjes in het koelgedeelte. enige is dat ze niet koelen; waarschijnlijk thermostaat stuk. Rederij De Jordaan, Reinhard, Amsterdam"

 

 

Recente beoordelingen (5.830)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Annebet: "Het probleem met onze wasmachine is heel snel en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Stefan: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Horeca-apparatuur installeren

Horeca-apparatuur installeren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde installateurs van horeca-apparatuur een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Bovendien installeren onze erkende monteurs je horeca-apparatuurin één keer goed.
 

Installatie van alle merken horeca-apparatuur

 
De keuze uit verschillende merken is breed voor de meest gangbare kook- en koelapparatuur:

 • Vaatwassers van Barline en Winterhalter
 • Magnetrons van Panasonic en Samsung
 • Heteluchtovens van Diamond

Bij meer specifieke typen apparatuur zie je vaak één groot merk domineren:

 • Vitamix bij blenders
 • Zummo bij sinaasappelpersen
 • Sanomat bii slagroomautomaten

En tenslotte zijn er leveranciers als Bartscher, CaterChef, Combisteel, Docriluc en Gastro M die verschillende typen horeca-apparatuur bieden.
 

Soepel je klus plaatsen

 
MrFix vindt binnen 1 uur (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) een beschikbare monteur om je horeca-apparatuur 24/7 te repareren. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van het toestel. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én liefst ook bouwjaar, serienummer en eventuele foutcode
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 

Huishoudapparatuur installeren

 
Zoek je een vakman voor installatie van witgoed in huis in plaats van horeca-apparatuur? MrFix biedt specialisten voor jouw:

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) voor verdere informatie.

Horeca-apparatuur repareren

Horeca-apparatuur installeren - Garantie

Witgoedservice MrFix helpt de vakman om te zorgen dat je wasmachine of andere horeca-apparatuur ook echt in 1 x goed goed werkt. De door MrFix erkende installateur zet je horeca-apparatuur niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat hij ook deugdelijk is aangesloten op water, elektra en de afvoer.
 
Maar heb je wel eens vaker een installateur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste monteur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor zulke gevallen zorgt MrFix voor een heldere factuur en driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de installateur
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Ook voor spoedklussen MrFix

 
De heteluchtoven krijgt een storing vlak voor je restaurant open gaat. Of de koelkast valt plotseling uit terwijl de ingrediënten voor de maaltijden zojuist zijn geleverd: misschien was de reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je bent vanavond vol geboekt! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste monteur om jouw horeca-apparatuur te fixen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze reparateur staat klaar om horeca-apparatuur van elk merk in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en vakkundig te repareren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een specialist in horeca-apparatuur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of Schilder.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Horeca-apparatuur installeren in jouw regio?

Ongeacht het merk horeca-apparatuur, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare installateurs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland, van Breda en Maastricht via Eindhoven en Enschede tot Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste installateur van horeca-apparatuur of andere specialist in jouw regio.