Menu

Horeca-apparatuur installeren? Witgoedservice MrFix!

Zoek je een monteur om je horeca-apparatuur te installeren? MrFix vindt voor elk merk een installateur beschikbaar. Vul het formuliertje bovenaan de pagina in om snel een solide witgoedinstallateur te vinden voor je:

Op deze webpagina vind je meer over installatie van horeca-apparatuur: voorbeelden van recente installaties en recensies van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste installateur regelen met tips & info over spoedklussen, garantie en het tarief voor horeca-apparatuur installeren. Bel ons met eventuele vragen op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).
 
 

Horeca-apparatuur installeren: MrFix!

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de installateur welkom is: 24/7
 • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe regel ik horeca-apparatuur installeren?

 • Gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Tweede Boomdwarsstraat - Amsterdam

Zand uit wasmachine verwijderen - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam-Jordaan om zand uit mijn wasmachine te verwijderen.

Witgoedmonteur - Hugo de Grootkade - Amsterdam

Koelkast repareren. Koelt niet meer - AM

Witgoedmonteur in Amsterdam gezocht om Koelkast koelt niet meer. Lampje gaat nog wel aan.

Witgoedmonteur - Madurastraat - Amsterdam

Repair door of Miele washing machine

Wasmachine Miele W3521, deur opent niet meer. Warschijnlijk probllem met de schakelaar waar hij aan zit, er lijkt helemaal geen stroom op te staan (geen lampjes, of enig ander teken van aanwezige spanning.)

Witgoedmonteur - Omval - Amsterdam

Koelkast / vriezer fixen - AM

Ik zoek met spoed een witgoedmonteur in Amsterdam om een koel- / vriescombinatie te repareren: hij koelt of vriest niet hoewel de stekkers er in zitten. Het gaat om een Atag CB 310 (2008). Als de specialist vindt dat ik een nieuwe moet kopen dan is dat oo...

Witgoedmonteur - Newtonstraat - Amsterdam

IKEA Renlig DWT160-vaatwasser piept en slangetje stuk

Onderdeel ontbreekt.

Witgoedmonteur - Rhijnvis Feithstraat - Amsterdam

Probleem fornuis en ijskast

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Horeca-apparatuur installeren

Horeca-apparatuur installeren - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde installateurs van horeca-apparatuur een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Bovendien installeren onze erkende monteurs je horeca-apparatuurin één keer goed.
 

Installatie van alle merken horeca-apparatuur

 
De keuze uit verschillende merken is breed voor de meest gangbare kook- en koelapparatuur:

 • Vaatwassers van Barline en Winterhalter
 • Magnetrons van Panasonic en Samsung
 • Heteluchtovens van Diamond

Bij meer specifieke typen apparatuur zie je vaak één groot merk domineren:

 • Vitamix bij blenders
 • Zummo bij sinaasappelpersen
 • Sanomat bii slagroomautomaten

En tenslotte zijn er leveranciers als Bartscher, CaterChef, Combisteel, Docriluc en Gastro M die verschillende typen horeca-apparatuur bieden.
 

Soepel je klus plaatsen

 
MrFix vindt binnen 1 uur (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) een beschikbare monteur om je horeca-apparatuur 24/7 te repareren. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van het toestel. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én liefst ook bouwjaar, serienummer en eventuele foutcode
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 

Huishoudapparatuur installeren

 
Zoek je een vakman voor installatie van witgoed in huis in plaats van horeca-apparatuur? MrFix biedt specialisten voor jouw:

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

Horeca-apparatuur repareren

Horeca-apparatuur installeren - Garantie

 
Witgoedservice MrFix helpt de vakman om te zorgen dat je wasmachine of andere horeca-apparatuur ook echt in 1 x goed goed werkt. De door MrFix erkende installateur zet je horeca-apparatuur niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat hij ook deugdelijk is aangesloten op water, elektra en de afvoer.
 
Maar heb je wel eens vaker een installateur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste monteur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor zulke gevallen zorgt MrFix voor een heldere factuur en driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de installateur
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Ook voor spoedklussen MrFix

 
De heteluchtoven krijgt een storing vlak voor je restaurant open gaat. Of de koelkast valt plotseling uit terwijl de ingrediënten voor de maaltijden zojuist zijn geleverd: misschien was de reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je bent vanavond vol geboekt! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste monteur om jouw horeca-apparatuur te fixen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze reparateur staat klaar om horeca-apparatuur van elk merk in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en vakkundig te repareren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een specialist in horeca-apparatuur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman, Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Horeca-apparatuur installeren in jouw regio?

Ongeacht het merk horeca-apparatuur, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare installateurs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland, van Breda en Maastricht via Eindhoven en Enschede tot Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste installateur van horeca-apparatuur of andere specialist in jouw regio.