Menu

Oven / Afzuigkap installeren? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
  • Kies zelf wanneer de witgoedinstallateur welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - oven afzuigkap installeren

Witgoedmonteur - Apollolaan - Amsterdam

Witgoed repareren - Fix dishwasher + freezer - AM

Witgoedmonteur in Amsterdam-Zuid gezocht om mijn vaatwasser te repareren de afwas wordt niet schoon en het water blijft koud + vriezer maakt geen ijsblokjes meer en de diepvriesdeur sluit niet goed. (White goods expert in Amsterdam-Zuid wanted to fix...

Witgoedmonteur - Wagenaarstraat - Amsterdam

Witgoed repareren - Water leaking from the washing machine

"Hi, My washing machine has started leaking from the bottom when it is in use. It's filled up the bathroom... I believe the leak is coming from the middle machine, at the bottom. I've also attached the model number. It is sti...

Witgoedmonteur - Albert Cuypstraat - Amsterdam

Witgoed installeren - Disconnect washing machine - AM

Witgoedmonteur gezocht in Amsterdam om mijn wasmachine los te koppelen. Ik heb iemand nodig die mijn wasmachine kan loskoppelen en uittrekken zodat iemand hem kan komen ophalen. (White goods expert wanted in Amsterdam to disconnect my washing machine...

Witgoedmonteur - Wenslauerstraat - Amsterdam

Fix Bosch washing machine - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om mijn Bosch Wash+Dry Aventixx 7/4 te repareren. Op dit moment draait hij niet. ('I need a white goods expert in Amsterdam to fix my Bosch Wash+Dry Aventixx 7/4. It currently does not spin').

Witgoedmonteur - Egelantiersgracht - Amsterdam

Koelgedeelte van 2 koelkasten repareren

"Mrfix, graag een witgoedmonteur! Van beide koelkasten doet het vriesgedeelte het wel, en ook de lampjes in het koelgedeelte. enige is dat ze niet koelen; waarschijnlijk thermostaat stuk. Rederij De Jordaan, Reinhard, Amsterdam"

Witgoedmonteur - Palmgracht - Amsterdam

Repareer Zanussi-wasdroger ZTH485

MrFix, ik heb een nieuw verzoek: de droger (ZANUSSI ZTH485) in mijn huis in Amsterdam start niet meer op / gaat niet aan. Heb jij iemand in je netwerk die hier naar kijken? Ik zag het niet staan op de website. Ik zit in de VS, maar mijn huurder kan vrij...

Recente beoordelingen (3.031)

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Annebet: "Het probleem met onze wasmachine is heel snel en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze service."

Score: 4,7/5,0 sterren

: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Annette: " Betrouwbare witgoedmonteur in Amsterdam loste probleem met wasmachine snel en vakkundig op. "

Score: 4,7/5,0 sterren

Stephanie: "Monteur Harold heeft uitstekend werk geleverd. Heel tevreden! Snelle service, Vakmanschap"

Witgoedmonteur - Tarief / White goods expert (rate)

Oven / Afzuigkap installeren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedinstallateurs een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien installeren onze erkende witgoedmonteurs je oven / afzuigkap in één keer goed.
 

Oven installatie voor alle merken

De witgoedinstallateurs van MrFix voeren net zo goed een Atag oven / afzuigkap installatie als die van een ander merk oven of afzuigkap uit. Om te zorgen dat je oven / afzuigkap of ander witgoed ook echt goed werkt is het verstandig om een erkende witgoedmonteur je installatie uit te laten voeren. Hij monteert de oven / afzuigkap niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat de machine ook deugdelijk is aangesloten op elektra of eventueel gas.
 

Oven installatie voor alle merken

Onze monteurs zijn erkende installateurs die jouw oven installatie professioneel uit kunnen voeren. Voor alle merken kun je uiteraard bij ons terecht. Ook voor meer uitdagende witgoedklussen heb je met de witgoedinstallateurs van MrFix de beste oplossing gevonden. Zelfs als bijvoorbeeld een leiding moet worden verlegd kan de witgoedinstallateur dat zelf uitvoeren. In sommige gevallen doe je er verstandig aan om een beroep te doen op één van onze elektriciens. Onze elektriciens kun je via ons verzoekformulier eenvoudig regelen en desgewenst kunnen we een prijsindicatie of zelfs een bindende offerte verzorgen.
 

Oven installeren via MrFix

Voor het installeren van je oven of afzuigkap kies je voor de professionele witgoedinstallateurs van MrFix. Het installeren van je oven kan best ingewikkeld zijn. Het is meestal verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen om je oven te installeren. Het verkeerd installeren of inbouwen van je oven, fornuis of afzuigkap kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je oven voor ongelukken zorgt. Mocht je deze problemen ondervinden, dan hebben wij naast onze schilders, klussers en hoveniers ook erkende elektriciens die jou verder kunnen helpen.

Soepel je klus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedinstallateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de oven. Hoeft niet, helpt wel 🙂
  • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo specifiek mogelijk: noem merk, model en eventueel serienummer
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 voor verdere informatie.

Witgoedmonteur - Spoed / White goods expert - Emergency

Oven / Afzuigkap installeren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Alle merken ovens installeren

Voor vakkundige oven installatie kun je bij MrFix terecht. Dit geldt niet alleen voor een Atag- of Siemens-oven maar ook voor andere merken. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedinstallateur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende vakman voor jouw klus.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

De levering van je oven wordt uitgesteld tot de dag voor je vakantie. Of de oven / afzuigkap moet worden vervangen vlak voor het etentje bij jou thuis… wij begrijpen dat je soms écht dezelfde dag nog moet word geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste oven- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedinstallateur staat klaar om elke denkbare installatieklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Apeldoorn en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Oven installeren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elwitgoedinstallateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio gekoppeld.