Menu

Behanger gezocht voor vliesbehang? Klusservice MrFix!

Vlies- en vezelbehang hebben veel voordelen en zijn ook relatief snel aan te brengen. Wil je vakkundig en op korte termijn vlies- en/of vezelbehang laten aanbrengen? Geen probleem! MrFix koppelt je binnen 1 uur aan die ervaren vakman die de klus voor je klaart. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen.
 
Lees hieronder verder voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief van een behanger is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor je behangklus?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale behanger
 • Kies zelf wanneer de behanger welkom is: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik mijn behanger?

 • Bel, mail, of vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vliesbehang vezelbehang

Schilder - Lindengracht - Amsterdam

Buitenschilder - Paint exterior - AM

I need a painter in Amsterdam to paint the exterior of 5-floor building in the Jordaan. Job is on behalf of our VVE. References will be required. We need the expert to come and inspect and advice us on what needs doing.

Schilder - Tommaso Albinonistraat - Amsterdam

Binnenschilder - Repaint ~7m2 wall purple to cover stains - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om een muur van ~7m2 over te schilderen om een paar vlekken te bedekken. De muur is ~2.5-3m hoog en ik heb zowel de juiste verf als een ladder. (I need a painter in Amsterdam to repaint a wall of ~7m2 in order to cov...

Schilder - Rigakade - Amsterdam

Binnenschilder - Paint big event space - AM

Ik ben op zoek naar een schilder die een grote Event Space kan schilderen. U ziet de afmetingen op de plattegrond die ik heb bijgevoegd. De muren moeten wit geschilderd worden weer, want ze worden supersnel vuil. Schilder moet verf regelen. ('I need...

Schilder - Picardie - Gennep

Binnenschilder - ~25m2 plafond herstellen + schilderen - GE

Schilder/Stukadoor in Gennep gezocht om in december in een tussenwoning van 125 m2 circa 25m2 zwaar beschadigd plafond te herstellen en schilderen. De handige rekentool op de site gaf als eerste indicatie dat de klus ~minder dan 1 week zou kunnen duren en...

Schilder - Molenweg - Oudenhoorn

Binnenschilder - Bakstenen muur in trapgat wit verven - RO

Ik zoek een schilder in Oudenhoorn om een bakstenen muur van schoonmetselwerk wit te schilderen. De muur is in een trapgat.

Schilder - Hekelveld - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 35m2, build tv cabinet, rebuild historical wood frame window - AM

Schilder, klusjesman of aannemer gezocht in Amsterdam om een appartement van 35m2 te schilderen, een op maat gemaakte tv-kast te bouwen en een historisch raam met houten kozijnen herbouwen. Foto van het raam dat herbouwd moet worden in bijgevoegde bestan...


 

 

Recente beoordelingen (2.506)

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Saskia: "Veradin en Derya hebben snel en goed werk geleverd Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Karthick: "Overall, great job by Wojciech. Professional work and efficient. We are quite happy with the end result. Smooth process interacting with Lakshay from Avenue Construction and Anne from MrFix as well. Note: Price might be on the higher side. Clear commu..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Ola: "Very helpful and efficient. The estimation of the hours needed for the work was not realistic. Some difficulties with the English language. Friendly workers. Fast service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Katerina: "Alex was great. Process was easy, he was very communicative and the final work was great! Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 4,7/5,0 sterren

Franco: "The expert came to my house exactly at the time we agreed upon and did all his work with care and professionalism. Explained me all the details and was very polite, work was well done with care in the details. Clear communication, Craftsmanship, Fast serv..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Andrew: "I received a phone call from Mr. Fix very quickly after my initial inquiry online. Within a very short period of time, we had a knowledgeable handyman scheduled to come fix our issue with a water spot. our handyman came right on time and was able to advi..."


 

vliesbehang - tarief

Vliesbehang - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde behangers en schildersbedrijven geldt een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de professional tijd en geld.
 

Vliesbehang op de muur tegen een eerlijk tarief

 
Vliesbehang of vezelbehang wordt ook wel snelbehang genoemd. Het behang wordt gemaakt van verschillende soorten vezels, bijvoorbeeld van textiel, papier of kunststof. Handig bij het gebruik van vlies- of vezelbehang is dat je de muur bestrijkt met lijm, in plaats van het behang zelf. Zo heb je geen behangtafel nodig. Dit maakt het werk eenvoudiger. Vliesbehang is verkrijgbaar in verschillende motieven en reliëfs. Een heel populair motief is een visgraatweving.
 
Lees meer in de blog hoe een Kleine interieurverandering, groots resultaat! kan opleveren.
 

Soepel je behangklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste behanger? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele behanger. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je behangklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef de afmetingen, het type behang, de ondergrond waarop behangen moet worden en of eventueel oud behang nog verwijderd moet worden. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare behangklussen in huis, kantoor of restaurant. Niet alleen voor een muur schilderen of behangen maar ook voor een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare behanger, stukadoor of schilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Behanger garantie - Paperhanger guarantee

Vliesbehang - Garantie

De behangers die klussen doen via MrFix doen je klus in één keer goed. Iedere schilder behanger of stukadoor stukadoor is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Behanger – drie keer garantie

 
Zelfs bij de beste vakman gaat er onverhoopt wel eens iets mis. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de expert zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke behanger een eigen aansprakelijkheidsverzekering te hebben.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de behanger en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en vakman bevredigende oplossing te komen.

 

Met spoed een behanger?

 
Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend zet MrFix behanger in.
 
Onze professionele vakmensen staan klaar om elke denkbare behangklus, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van vlies of vezel behang in heel Nederland. De expert werkt nauwkeurig en snel om de klus zo goed mogelijk te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste behanger. Met name bij behang klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. We rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor spoedklussen; klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen.
 

De voordelen van vliesbehang

 
Een groot voordeel is dat je geen behangtafel nodig hebt. In tegenstelling tot papieren behang is dat het niet snel zal vlekken, krimpen of bobbelen op de muur. Het is bovendien sterker dan papieren behang en makkelijk te verwijderen. Ook laat de behangsoort zich makkelijk overschilderen.
 

Magneetbehang: handig en origineel

 
Magneetborden zijn handig en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Maar wil je echt creatief uit de hoek komen? Denk dan eens aan magneetbehang. Hiermee maak je in een handomdraai een hele muur magnetisch. Magneetbehang is een originele eyecatcher in je woning die zowel kinderen als volwassenen kan inspireren! Onze vakmannen denken graag met je mee.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vliesbehanger gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare behangers en behangbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven
. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste behanger of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: