Menu

Behanger gezocht voor vliesbehang? Klusservice MrFix!

Vlies- en vezelbehang hebben veel voordelen en zijn ook relatief snel aan te brengen. Wil je vakkundig en op korte termijn vlies- en/of vezelbehang laten aanbrengen? Geen probleem! MrFix koppelt je binnen 1 uur aan die ervaren vakman die de klus voor je klaart. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen.
 
Lees hieronder verder voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief van een behanger is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor je behangklus?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale behanger
 • Kies zelf wanneer de behanger welkom is: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik mijn behanger?

 • Bel, mail, of vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vliesbehang vezelbehang

Schilder - Zennehof - Amsterdam

Stukadoor - Plaster walls - AM

Ik zoek een stukadoor in Amsterdam om enkele muren te stuken. Laat het me graag weten wanneer de vakman bij mij langs kunt komen om een idee te geven over de prijs en het tijdsbestek. (I need a plasterer in Amsterdam to plaster some walls. Please let...

Schilder - Scheepsbouwweg - Amsterdam

Binnenschilder - Paint ~200m2 - AM

Hi MrFix. We urgently need a painter in Amsterdam-Noord to paint roughly 200 sqm today, tomorrow, next Friday or next Saturday. The original painter cancelled at the last minute. We have already purchased Alfa Muurfix primer and quality Sikkens paint....

Schilder - Snelliuslaan - Amstelveen

Behanger - Apply wallpaper in ~15m2 room - AM

Behanger in Amstelveen gezocht om een ~15m2 een kinderkamer te behangen en we hebben het behang al. (Wallpaper in Amstelveen wanted to wallpaper a ~15m2 kids room and we already have the wallpaper).

Schilder - Kloosterstraat - Son

Binnenschilder - Ceiling paint - EI

I need a Painter in to (I need an interior painter in Son as soon as possible to repaint the ceiling of the living room and kitchen in white: in total approximately 50 sqm. The ceiling is ~2.4m high. The house is currently empty and prepared for paintin...

Schilder - Hendrik van Deventerstraat - 's-Gravenhage

Paint bedroom + 1 living room wall - DH

I would like a painter in Amsterdam to repaint the one wall in the living room to the exact color as before (beige/grey). In the bedroom, I want to paint all 4 walls (currently only 2 are painting a medium green) in a light grey color. I would like to hav...

Schilder - Beukenplein - Amsterdam

Binnenschilder - Fix crack in wall, Re-paint bedroom - AM

Schilder gezocht in Amsterdam om een scheur in onze muur te repareren en onze slaapkamer opnieuw te schilderen. (Painter wanted in Amsterdam to fix a crack in our wall and repaint our bedroom.)


 

 

Recente beoordelingen (2.000)


 

vliesbehang - tarief

Vliesbehang - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde behangers en schildersbedrijven geldt een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de professional tijd en geld.
 

Vliesbehang op de muur tegen een eerlijk tarief

 
Vliesbehang of vezelbehang wordt ook wel snelbehang genoemd. Het behang wordt gemaakt van verschillende soorten vezels, bijvoorbeeld van textiel, papier of kunststof. Handig bij het gebruik van vlies- of vezelbehang is dat je de muur bestrijkt met lijm, in plaats van het behang zelf. Zo heb je geen behangtafel nodig. Dit maakt het werk eenvoudiger. Vliesbehang is verkrijgbaar in verschillende motieven en reliëfs. Een heel populair motief is een visgraatweving.
 
Lees meer in de blog hoe een Kleine interieurverandering, groots resultaat! kan opleveren.
 

Soepel je behangklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste behanger? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele behanger. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je behangklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef de afmetingen, het type behang, de ondergrond waarop behangen moet worden en of eventueel oud behang nog verwijderd moet worden. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare behangklussen in huis, kantoor of restaurant. Niet alleen voor een muur schilderen of behangen maar ook voor een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare behanger, stukadoor of schilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Behanger garantie - Paperhanger guarantee

Vliesbehang - Garantie

De behangers die klussen doen via MrFix doen je klus in één keer goed. Iedere schilder behanger of stukadoor stukadoor is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Behanger – drie keer garantie

 
Zelfs bij de beste vakman gaat er onverhoopt wel eens iets mis. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de expert zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke behanger een eigen aansprakelijkheidsverzekering te hebben.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de behanger en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en vakman bevredigende oplossing te komen.

 

Met spoed een behanger?

 
Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend zet MrFix behanger in.
 
Onze professionele vakmensen staan klaar om elke denkbare behangklus, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van vlies of vezel behang in heel Nederland. De expert werkt nauwkeurig en snel om de klus zo goed mogelijk te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste behanger. Met name bij behang klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. We rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor spoedklussen; klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen.
 

De voordelen van vliesbehang

 
Een groot voordeel is dat je geen behangtafel nodig hebt. In tegenstelling tot papieren behang is dat het niet snel zal vlekken, krimpen of bobbelen op de muur. Het is bovendien sterker dan papieren behang en makkelijk te verwijderen. Ook laat de behangsoort zich makkelijk overschilderen.
 

Magneetbehang: handig en origineel

 
Magneetborden zijn handig en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Maar wil je echt creatief uit de hoek komen? Denk dan eens aan magneetbehang. Hiermee maak je in een handomdraai een hele muur magnetisch. Magneetbehang is een originele eyecatcher in je woning die zowel kinderen als volwassenen kan inspireren! Onze vakmannen denken graag met je mee.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vliesbehanger gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare behangers en behangbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven
. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste behanger of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: