Menu

Behanger gezocht voor vliesbehang? Klusservice MrFix!

Vlies- en vezelbehang hebben veel voordelen en zijn ook relatief snel aan te brengen. Wil je vakkundig en op korte termijn vlies- en/of vezelbehang laten aanbrengen? Geen probleem! MrFix koppelt je binnen 1 uur aan die ervaren vakman die de klus voor je klaart. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen.
 
Lees hieronder verder voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief van een behanger is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor je behangklus?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale behanger
 • Kies zelf wanneer de behanger welkom is: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik mijn behanger?

 • Bel, mail, of vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vliesbehang vezelbehang

Schilder - Talmalaan - Utrecht

Binnenschilder - Paint 11.5x1.5m half of wall green - UT

Ik zoek een binnenschilder in Utrecht om een halve muur van 11,5x1,5m groen te schilderen. Momenteel is de muur bekleed met wit behang. We willen de bovenste helft in het groen verven. We weten niet zeker of de vakman gewoon over het behang heen kan schi...

Schilder - Walcherenlaan - Eindhoven

Buitenschilder - Paint ~130m2 wall + storage room - EI

Ik zoek een schilder in Eindhoven voor het schilderen van mijn buitenmuur en ook de berging van mijn achtertuin. (I need a painter in Eindhoven to paint my outside wall and also the storage room of my backyard.)

Schilder - President Allendelaan - Amsterdam

Stukadoor - Fill cracks in wall before paintwork - AM

Hallo MrFix, ik zoek een stukadoor in Amsterdam om een paar scheuren in de muur te vullen voor het schilderwerk. Graag vulmiddel leveren. Bedankt! (Hi MrFix, I need a plasterer in Amsterdam to fill a few cracks in the wall before paintwork. Please pr...

Schilder - Bankwerkerij - Amsterdam

Binnenschilder - Clean + Paint walls of ~8m2 room - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om de muren van een kamer schoon te maken + opnieuw te schilderen. Een huurder heeft onlangs de muren volledig verpest: hij heeft gekookt in zijn slaapkamer, waardoor er overal voedselvet en vuilsporen op de muren zijn achter...

Schilder - Bijlmerdreef - Amsterdam-Zuidoost

Binnenschilder - Paint living room + kitchen wallls and ceiling (QUOTE VISIT)

The walls and ceiling may also need resurfacing to remove the smoke smell of the previous residents.

Schilder - Charley Tooropgracht - Diemen

Binnenschilder - Paint brand new 80m2 apartment - AM

Schilder in Diemen gezocht om ons 80m2 grote appartement te schilderen. Het appartement is gloednieuw en er is geen eerder schilderwerk gedaan. Het is 2 slaapkamers, de hoofdkamer en de keuken. Moet worden geschilderd in een zeer gewone witte verf. Ik den...


 

 

Recente beoordelingen (5.563)

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"


 

vliesbehang - tarief

Vliesbehang - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde behangers en schildersbedrijven geldt een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de professional tijd en geld.
 

Vliesbehang op de muur tegen een eerlijk tarief

 
Vliesbehang of vezelbehang wordt ook wel snelbehang genoemd. Het behang wordt gemaakt van verschillende soorten vezels, bijvoorbeeld van textiel, papier of kunststof. Handig bij het gebruik van vlies- of vezelbehang is dat je de muur bestrijkt met lijm, in plaats van het behang zelf. Zo heb je geen behangtafel nodig. Dit maakt het werk eenvoudiger. Vliesbehang is verkrijgbaar in verschillende motieven en reliëfs. Een heel populair motief is een visgraatweving.
 
Lees meer in de blog hoe een Kleine interieurverandering, groots resultaat! kan opleveren.
 

Soepel je behangklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste behanger? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele behanger. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je behangklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef de afmetingen, het type behang, de ondergrond waarop behangen moet worden en of eventueel oud behang nog verwijderd moet worden. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare behangklussen in huis, kantoor of restaurant. Niet alleen voor een muur schilderen of behangen maar ook voor een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare behanger, stukadoor of schilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Behanger garantie - Paperhanger guarantee

Vliesbehang - Garantie

De behangers die klussen doen via MrFix doen je klus in één keer goed. Iedere schilder behanger of stukadoor stukadoor is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Behanger – drie keer garantie

 
Zelfs bij de beste vakman gaat er onverhoopt wel eens iets mis. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de expert zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke behanger een eigen aansprakelijkheidsverzekering te hebben.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de behanger en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en vakman bevredigende oplossing te komen.

 

Met spoed een behanger?

 
Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend zet MrFix behanger in.
 
Onze professionele vakmensen staan klaar om elke denkbare behangklus, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van vlies of vezel behang in heel Nederland. De expert werkt nauwkeurig en snel om de klus zo goed mogelijk te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste behanger. Met name bij behang klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. We rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor spoedklussen; klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen.
 

De voordelen van vliesbehang

 
Een groot voordeel is dat je geen behangtafel nodig hebt. In tegenstelling tot papieren behang is dat het niet snel zal vlekken, krimpen of bobbelen op de muur. Het is bovendien sterker dan papieren behang en makkelijk te verwijderen. Ook laat de behangsoort zich makkelijk overschilderen.
 

Magneetbehang: handig en origineel

 
Magneetborden zijn handig en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Maar wil je echt creatief uit de hoek komen? Denk dan eens aan magneetbehang. Hiermee maak je in een handomdraai een hele muur magnetisch. Magneetbehang is een originele eyecatcher in je woning die zowel kinderen als volwassenen kan inspireren! Onze vakmannen denken graag met je mee.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vliesbehanger gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare behangers en behangbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven
. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste behanger of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: