Menu

Schoorsteen vegen? Klusservice MrFix!

Heb je weer lekker heel de winter bij de haard op kunnen warmen, dan is het tijd om in het voorjaar of in de zomer je schoorsteen weer te laten vegen. Als je dit elk jaar even laat doen is het beter voor je gezondheid (rookgassen trekken sneller weg), maar vooral voorkom je daar ook een schoorsteenbrand mee. Regel je schoorsteenveger snel en makkelijk door bovenstaand formulier in te vullen. Het standaardtarief voor onze vakman is €70/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Voor spoedklussen en informatie over garantie lees je hieronder verder. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste schoonmaakklussen en tips.
 
 

Waarom je schoorsteen vegen via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste schoorsteenveger
  • Kies zelf wanneer de schoorsteenveger welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren schoorsteenveger?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - schoorsteenvegen

Professionele schoonmaker - Antony moddermanstraat - Amsterdam

Grote schoonmaak - Grote schoonmaak - AM

Professionele schoonmaker in Amsterdam gezocht om Hallo, ik zoek iemand die morgen of maandag een flat in Amsterdam nieuw west kan schoonmaken. Huurders zijn vertrokken zonder schoonmaak, nieuwe huurders kunnen er niet in.

Professionele schoonmaker - Bussele - Eindhoven

Schoorsteen vegen - Fix Itho kitchen exhaust (leak in ventilation) - EI

Schoorsteenveger of Witgoedmonteur in Eindhoven gezocht om het afzuigsysteem van de keuken te repareren. Het moet worden gerepareerd van het gasfornuis naar de uitlaat maar het zit hem niet in het fornuis zelf. Het probeelm zit dus echt in de buis / venti...

Professionele schoonmaker - Maasstraat - Amsterdam

Clean apartment - AM

Ik zoek een professionele schoonmaker in Amsterdam om mijn appartement schoon te maken. Ik ben onlangs verhuisd naar een appartement in de Rivierenbuurt, en het appartement was 2 maanden leeg, waardoor er duiven gebruik van hebben gemaakt - met als gevolg...

Professionele schoonmaker - Albert Verweylaan - Uithoorn

Grote schoonmaak - Clean 90m2 house - HI

Professionele schoonmaker in Uithoorn gezocht om mijn 90m2 grote appartement schoon te maken. Er is een verbouwing geweest en ik moet het hele huis laten schoonmaken. Het huis is bedekt met stof en verf. Ik wil ook graag de ramen laten schoonmaken als dat...

Professionele schoonmaker - Overtoom - Amsterdam

Clean 75m2 apartment

Ik zoek een professionele schoonmaker om mijn appartement in Amsterdam goed schoon te maken: badkamer, stof etc.. ('I urgently need a cleaner to clean my apartment in Amsterdam today. Basic but good cleaning needed: bathroom, dust, etc.')

Professionele schoonmaker - Nassaukade - Amsterdam

Meubel reinigen / Tapijt reinigen - Professionally steam clean sofa + carpet - AM

Zoek graag een professionele schoonmaker in Amsterdam (bij voorkeur een specialist in meubelreiniging) voor het reinigen van een 3-zitsbank en een tapijt van ca. 3x3 meter. Zorg ervoor dat het een vakman is, niet een klusjesman die een stoomreiniger huurt...

 

 

Recente beoordelingen (3.944)

Score: 5,0/5,0 sterren

Klaas: "Snel en professioneel. Ik heb veel tijd bespaard in het vinden van de juiste vakmensen. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Dorrit: "Super snel alles geregeld en alles was echt brandschoon! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Was weer top! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Ralph: "Direct beschikbare vakman gevonden, ideal Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Andrew: "I received a phone call from Mr. Fix very quickly after my initial inquiry online. Within a very short period of time, we had a knowledgeable handyman scheduled to come fix our issue with a water spot. our handyman came right on time and was able to advi..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Udayan: "The service is really fast and very reliable. I have requested for multiple services from MrFix and every time they have delivered the service on time Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 5,0/5,0 sterren

Klaas: "Snel en professioneel. Ik heb veel tijd bespaard in het vinden van de juiste vakmensen. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Harshit: "The job was done before time and very efficiently. I would love to use MrFix again Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Andrew: "I received a phone call from Mr. Fix very quickly after my initial inquiry online. Within a very short period of time, we had a knowledgeable handyman scheduled to come fix our issue with a water spot. our handyman came right on time and was able to advi..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ana: "Mr Fix found an expert to fix my curtain very fast! It didn’t workout for the expert to come on the scheduled date, but communication went well and we quickly found another day to come and fix. So in general, my experience was quite positive! Fast servi..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Anne: "Brilliant experience...no one else has fixed my door properly over the years. One contact with MrFix giving all the information, they turned up prepared, with the right tools and fixed my door for good. I thoroughly recommend this service. Clear communica..."

 

schoorsteen vegen - tarief

Schoorsteen vegen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde schoorsteenvegers een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten, btw en gebruik van professionele apparatuur.
 

Laag BTW-tarief voor schoorsteen vegen!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om professioneel schoorsteenvegen betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 

Waarom schoorsteen vegen

 
Dat gezellige haardvuurtje in de koude wintermaanden. Maar er zit ook een risico aan. Er ontstaan jaarlijks duizenden schoorsteenbranden door vuil, obstakels en slechte installatie van rookkanalen. Laat daarom je rookkanaal professioneel vegen en verminder het risico van een schoorsteenbrand.
 

Schoonmaakklussen van groot tot klein

 
Wanneer je een uitgebreide schoonmaakklus hebt kun je het best een ervaren schoonmaakbedrijf inschakelen. Zo weet je zeker dat de ruimte in 1 x goed én snel wordt schoongemaakt. Wanneer jouw schoonmaker of schoonmaakster bijzonder goed is bevallen koppelen wij jou bij herhaaldelijke schoonmaakverzoeken graag opnieuw aan jouw favoriet!
 

Eenvoudig een schoorsteenveger boeken

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schoorsteenveger? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste aannemer of vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schoorsteenveger voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame schoorsteenveger. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je aanvraag:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” écht zo specifiek mogelijk: Geef aan of de schoorsteen moeilijk bereikbaar is. Foto’s helpen daarbij. Vermeld bijv. of het een open haard of gas-cv betreft.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Schoorsteenvegen tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven voor schoorstenen vegen de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

schoorsteen vegen - garantie

Schoorsteen vegen - Spoed

De erkende schoorsteenveger via MrFix doet je klus in één keer goed. De schoorsteenvegers die via MrFix werken zijn professionele zzp’ers en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed schoorsteen vegen?

 
Onze schoorsteenvegers staan klaar om elke denkbare schoonveegklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en deskundig uit te voeren.
 

Schoorsteen vegen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze schoorsteenvegers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Voorkom schoorsteenbrand

 
Wist je dat een schoorsteenbrand ruim 1500 keer per jaar plaatsvindt? Vaak begint het onschuldig en heb je het niet eens in de gaten. In de wintermaanden wordt er meer gestookt. Maar het niet goed onderhouden van je schoorsteen kan grote gevolgen hebben. Overigens dekt de brandverzekering de schade vaak niet als de schoorsteen niet aantoonbaar is geveegd.
 

MrFix voor elke klus

 
MrFix regelt niet alleen een schoorsteenveger die jouw schoorsteen grondig veegt. We kunnen ook een team schoonmakers verzorgen die binnen een dag je huis reinigen voordat je intrekt of juist voordat je vertrekt. Daarnaast bieden we meubel- en tapijtreinigers en glazenwassers alsmede andere soorten schoonmaak buitenshuis: denk aan balkons, terrassen of tegels in je tuin.
 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, kiest kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat en dus matchen wij je klussen aan erkende aannemers. MrFix regelt ook probleemloos een bekwame Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Vraag de Huis-APK hier aan of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Schoorsteenveger in jouw regio gezocht?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren professionele schoonmakers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste professionele schoonmaker in jouw regio.