Menu

Dakgoot / regenpijp repareren? Dakwerkservice MrFix!

Vul het formuliertje hierboven in om je dakgoot of regenpijp professioneel te laten repareren. MrFix regelt MrFix 24/7 soepel en snel een dakdekker in de buurt voor je. Beschrijf onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft precies wat er mis is: wat zie je en merk je? Is de situatie gevaarlijk en moet de vakman je regenpijp of dakgoot met spoed repareren? En maak graag duidelijk hoe de dakwerker je dak op kan. Het helpt om eerst even hieronder de recente dakklussen, Klantrecensies en tips te bekijken. Evenals de info over garantie, spoedklussen en de tarieven voor regenpijpen/dakgoten repareren.
 
Een dakdekker kan je dakgoten ook prima schoonmaken, maar als de dakgoot goed & veilig bereikbaar is (vanaf bijvoorbeeld een terras) kan een professionele schoonmaker dit goedkoper.
 
 

Dakgoot repareren: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Regenpijp repareren: hoe regel ik het snel?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakgoot regenpijp repareren

Loodgieter - Weegbreestraat - Amsterdam

Fix kapotte kraan - AM

Loodgieter in Amsterdam-Noord gezocht om een kapotte kraan te repareren. De plek waar het water uit de kraan komt zit los.

Loodgieter - Langestraat - Amsterdam

Vochtwering - Weatherproof 5x1.5m outdoor terrace, Add drainage - AM

Ik zoek een vochtweringsspecialist of andere loodgieter in Amsterdam om het bitumen te verwijderen, te controleren en opnieuw te bedekken. Ook moet het terras goed worden aangelegd, zodat de afwatering goed werkt.  Ik had een binnenlekkage vanaf het ter...

Loodgieter - Weteringhout - Houten

Ontstoppen - Dunne afvoerbuis ontstoppen - UT

Ik zoek een loodgieter in Houten die een verstopping van een dunne afvoerbuis kan verhelpen. De buis voert condenswater af dat uit de cv-ketel op zolder druppelt. 139960

Loodgieter - Van Walbeeckstraat - Amsterdam

Lekkage - Stop leakage between washing machine & sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de lekkage van de wasmachine naar de leiding te verhelpen. Ik had een enorme lekkage tijdens het gebruik van de wasmachine uit de pijp of als ik de gootsteen gebruik (I need a Plumber in Amsterdam to fix the le...

Loodgieter - Klaterbos - Hoofddorp

Fit hand washer for toilet - HA

Ik zoek een klusjesman in Haarlem om een handwasser naast de comode/toiletzitting te plaatsen. (I need a handyman in Haarlem to fit a hand washer next to the commode/toilet seat.)

Loodgieter - Dani�l Stalpertstraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Fix problem with boiler + central heating - AM

Loodgieter in Amsterdam-De Pijp gezocht om mijn cv-ketel te maken. De thermostaat lijkt te werken (er is een brandicoon te zien), maar de ketel reageert niet. Er stroomt wel warm water uit de kraan en douche, maar de centrale verwarming werkt niet. (...

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "I required assistance on short term notice and had such great service. clear communication, eager to help and everything completed to my wishes. Can really recommend Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 4,7/5,0 sterren

Marco: "Was erg fijn maar de communicatie kan iets beter. De vakman reageerde laat in de whatsapp groep en je hebt van te voren geen idee hoeveel je moet gaan betalen. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Yuri: "Mr Fix heeft super vakman Darel gestuurd die mijn problemen en lekkage vriendelijk, vakkundig en snel heeft verholpen! Zeer tevreden. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

 

dakgoot repareren - tarief

Dakgoot repareren - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Reparatie aan dakgoot of regenpijp

 
Een kapotte dakgoot of regenpijp betekent niet automatisch dat de complete goot of pijp vervangen moet worden. Soms hoeft slechts een bepaald gedeelte vervangen te worden of kunnen lekkages gerepareerd worden met bijvoorbeeld kit of soldeer. Als je dakgoot begint te lekken, wacht dan niet te lang met repareren. Uitstel van reparatie kan leiden tot grotere schade aan de goot of woning.
 

Lekkage opsporen

 
Een lek of gat in je dakgoot bevindt zich doorgaans in de buurt van de naden of rond opgehoopt vuil. Je kan het probleem daardoor meestal eenvoudig zelf opsporen. Dat doe je door alle randen nauwkeurig af te gaan en eventueel met een tuinslang een beetje water in de dakgoot te spuiten. Onze vakman kan dit uiteraard ook voor je doen.
 

Soepel je klus plaatsen, snel je lekkage verholpen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste dakwerker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakwerker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakwerker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: maak een foto van de de te repareren dakgoot of regenpijp. Kan de dakwerker makkelijk bij de dakgoot of regenpijp komen. Soort materiaal van de dakgoot of regenpijp.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

regenpijp repareren - tarief

Regenpijp repareren - Spoed

De erkende dakwerkers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke dakwerker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed je dakgoot of regenpijp repareren?

 
Geen elektriciteit in huis, ernstige schade aan het dakwerk gevolgd door flinke lekkage. Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten.
 
MrFix zet 24 uur per dag, met spoed dakwerkers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende dakwerkers van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste dakwerker.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages en waterschade zijn funest voor de kwaliteit van je woning. Preventief onderhoud aan daken en dakgoten is dan ook geen overbodige luxe.
 
Voor onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dakwerkers van MrFix. Zij hebben deskundigheid van elke vorm van dakbedekking. Van zink- en koperwerk tot kunststof. Van platte daken tot klassieke pannendaken. De aannemers van MrFix zijn op de hoogte van de laatste technieken en repareren schade aan dakwerk in een handomdraai.
 

Dakwerker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een dakwerker of dakdekker regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman of Elektricien.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Dakgoot laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare dakwerkers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste dakwerker of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: