Menu

Dakgoot / regenpijp repareren? Dakwerkservice MrFix!

Vul het formuliertje hierboven in om je dakgoot of regenpijp professioneel te laten repareren. MrFix regelt MrFix 24/7 soepel en snel een dakdekker in de buurt voor je. Beschrijf onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft precies wat er mis is: wat zie je en merk je? Is de situatie gevaarlijk en moet de vakman je regenpijp of dakgoot met spoed repareren? En maak graag duidelijk hoe de dakwerker je dak op kan. Het helpt om eerst even hieronder de recente dakklussen, Klantrecensies en tips te bekijken. Evenals de info over garantie, spoedklussen en de tarieven voor regenpijpen/dakgoten repareren.
 
Een dakdekker kan je dakgoten ook prima schoonmaken, maar als de dakgoot goed & veilig bereikbaar is (vanaf bijvoorbeeld een terras) kan een professionele schoonmaker dit goedkoper.
 
 

Dakgoot repareren: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Regenpijp repareren: hoe regel ik het snel?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakgoot regenpijp repareren

Loodgieter - Mient - Den Haag

Lekkage - Fix leaking tap handle when connected to washing machine - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om mijn lekkende kraanhendel te repareren. Nadat ik de wasmachine heb aangesloten op de kraan, zodra ik de kraan opendraai, begint hij te lekken uit de handgreep. De kraan lekt niet als hij uit staat. Er is geen lekkage...

Loodgieter - Nellie Bodenheimstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Afvoer van keuken ontstoppen

Ik zoek met spoed een loodgieter in Amsterdam-West om de afvoer van onze keuken te ontstoppen. De afvoer werkt al een tijd slecht en is vandaag kennelijk volledig verstopt. Er is haast bij want we willen een nieuwe keuken installeren.

Loodgieter - De Koppele - Eindhoven

Sanitair repareren - Replace shower head - EI

Ik zoek een loodgieter in Eindhoven om mijn douchekop te vervangen het lekt, ook de leiding die naar de douchekop leidt moet vervangen worden. (I need a plumber in Eindhoven to replace my shower head it is leaking, also the pipe leading to the...

Loodgieter - Achterberglaan - Uithoorn

Dakwerk - 3 tiles on the roof are loose and needs to adjusted - HI

Ik zoek een dakdekker of andere loodgieter in Uithoorn voor het opnieuw leggen van 3 dakpannen. Ze zijn verschoven en moeten teruggelegd worden.   (I need a roofer or other plumber in Uithoorn to readjust 3 roof tiles. They have moved and need to be...

Loodgieter - Grevelingen - Alkmaar

Fix leakage in pipes - NH

Ik zoek een loodgieter in Almere om de lekkage in de leidingen te verhelpen.  (I need a plumber in Almere to fix the leakage in the pipes.)

Loodgieter - Bosboom Toussaintstraat - Amsterdam

Fix tap - AM

Plumber in Amsterdam wanted to Tap in the kitchen has become loose and needs tightening

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

dakgoot repareren - tarief

Dakgoot repareren - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Reparatie aan dakgoot of regenpijp

 
Een kapotte dakgoot of regenpijp betekent niet automatisch dat de complete goot of pijp vervangen moet worden. Soms hoeft slechts een bepaald gedeelte vervangen te worden of kunnen lekkages gerepareerd worden met bijvoorbeeld kit of soldeer. Als je dakgoot begint te lekken, wacht dan niet te lang met repareren. Uitstel van reparatie kan leiden tot grotere schade aan de goot of woning.
 

Lekkage opsporen

 
Een lek of gat in je dakgoot bevindt zich doorgaans in de buurt van de naden of rond opgehoopt vuil. Je kan het probleem daardoor meestal eenvoudig zelf opsporen. Dat doe je door alle randen nauwkeurig af te gaan en eventueel met een tuinslang een beetje water in de dakgoot te spuiten. Onze vakman kan dit uiteraard ook voor je doen.
 

Soepel je klus plaatsen, snel je lekkage verholpen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste dakwerker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakwerker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakwerker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: maak een foto van de de te repareren dakgoot of regenpijp. Kan de dakwerker makkelijk bij de dakgoot of regenpijp komen. Soort materiaal van de dakgoot of regenpijp.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer in voor het ontstoppen van een gootsteen tot het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

regenpijp repareren - tarief

Regenpijp repareren - Spoed

De erkende dakwerkers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke dakwerker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed je dakgoot of regenpijp repareren?

 
Geen elektriciteit in huis, ernstige schade aan het dakwerk gevolgd door flinke lekkage. Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten.
 
MrFix zet 24 uur per dag, met spoed dakwerkers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende dakwerkers van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste dakwerker.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages en waterschade zijn funest voor de kwaliteit van je woning. Preventief onderhoud aan daken en dakgoten is dan ook geen overbodige luxe.
 
Voor onderhoud of reparaties kun je terecht bij de dakwerkers van MrFix. Zij hebben deskundigheid van elke vorm van dakbedekking. Van zink- en koperwerk tot kunststof. Van platte daken tot klassieke pannendaken. De aannemers van MrFix zijn op de hoogte van de laatste technieken en repareren schade aan dakwerk in een handomdraai.
 

Dakwerker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een dakwerker of dakdekker regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dakgoot laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare dakwerkers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste dakwerker of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: