Menu

Of het nu een elektrische oven, een (combi-)stoomoven of een afzuigkap is, een Bosch of een Zanussi, onze erkende witgoedmonteurs installeren ze graag in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren vakman. Het standaardtarief van onze witgoedspecialisten zijn €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Je vindt hieronder voorbeelden van recente ovenklussen en de beoordelingen van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel een betrouwbare witgoedmonteur regelen die je klus in 1x goed doet, met tips en info over tarieven, garantie en spoedklussen.
 
 

Oven installeren? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
  • Kies zelf wanneer de witgoedinstallateur welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe vraag ik mijn afzuigkapklus aan?

  • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Egelantiersgracht - Amsterdam

Koelgedeelte van 2 koelkasten repareren

"Mrfix, graag een witgoedmonteur! Van beide koelkasten doet het vriesgedeelte het wel, en ook de lampjes in het koelgedeelte. enige is dat ze niet koelen; waarschijnlijk thermostaat stuk. Rederij De Jordaan, Reinhard, Amsterdam"

Witgoedmonteur - Woestduinstraat - Amsterdam

Fix voorlader vaatwasser - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om de vaatwasser te repareren, blijft vast lopen bij het leegpompen.

Witgoedmonteur - Mauvestraat - Amsterdam

Sluit wasmachine aan, (Hang 3 lampen op) - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om de wasmachine aan te sluiten. Slang is te kort, dus moet een extra slang op worden aangesloten. De extra slang is aanwezig. En hang als het kan ook graag 3 lampen op, zie fotos.

Witgoedmonteur - Nicolaas Beetsstraat - Amsterdam

Deursensor van wasmachine fixen / vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn wasmachine te repareren. Start na wat pompgeluid niet op, deurlampje begint te knipperen. Oorzaak is vermoedelijk de deursensor.

Witgoedmonteur - Van Oranje Nassaulaan - Zevenhuizen

Losse buis onderin Candy-inbouwvaatwasser terugplaatsen/vervangen - DH

Ik zoek een witgoedmonteur, loodgieter of klusjesman in Zevenhuizen om een buis die los zit onderin mijn Candy-inbouwvaatwasser terug te plaatsen of vervangen. Hij lekt van onderen water. Mag ik vooraf een schatting van wat reparatie of vervanging kost?...

Witgoedmonteur - Balistraat - Den Haag

Drier and dishwasher repair

"we need a professional for a drycleaner (I guess there is a need to replace the brushes) and for dishwasher (the machine gives an error of cloged filters or not enough water coming in)."

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Bill: "Super blij mee. Snelle en heldere communicatie en vooral het fixen van de klus. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Levent: "Ging spoedig en mr. Ilie was een echte vakman. Hartstikke blij ermee... Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

oven installeren - tarief

Oven installeren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedinstallateurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien installeren onze erkende witgoedmonteurs je oven / afzuigkap in één keer goed.
 

Oven installatie voor alle merken

 
De witgoedinstallateurs van MrFix voeren net zo goed een Atag oven en/of afzuigkap installatie als die van een ander merk oven of afzuigkap uit. Om te zorgen dat je oven en/of afzuigkap of ander witgoed ook echt goed werkt is het verstandig om een erkende witgoedmonteur je installatie uit te laten voeren. Het verkeerd installeren of inbouwen van je oven, fornuis of afzuigkap kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je oven voor ongelukken zorgt. De specialist monteert de oven en/of afzuigkap niet alleen op zijn plaats maar zorgt dat de machine ook deugdelijk is aangesloten op elektra of eventueel gas.
 
Ook voor meer uitdagende witgoedklussen heb je met de witgoedinstallateurs van MrFix de beste oplossing gevonden. Zelfs als bijvoorbeeld een leiding moet worden verlegd kan de witgoedinstallateur dat zelf uitvoeren. In sommige gevallen doe je er verstandig aan om een beroep te doen op één van onze elektriciens. Onze elektriciens kun je via ons verzoekformulier eenvoudig regelen en desgewenst kunnen we een prijsindicatie of zelfs een bindende offerte verzorgen.
 

Plaats soepel je ovenklus, snel een specialist

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedinstallateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van de oven. Hoeft niet, helpt wel 🙂
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model en eventueel serienummer
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) voor verdere informatie.

afzuigkap installeren - garantie

Afzuigkap installeren - Garantie

Oven en/of afzuigkap installatie – Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste installateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De levering van je oven wordt uitgesteld tot de dag voor je vakantie. Of de oven en/of afzuigkap moet worden vervangen vlak voor het etentje bij jou thuis… wij begrijpen dat je soms écht dezelfde dag nog moet word geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste oven- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedinstallateur staat klaar om elke denkbare installatieklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Bosch of Siemens model tussen 2006 en 2011?

 
Alvast 1 veiligheidstip: kijk alsjeblieft hier als je tussen 2006 en 2011 een vrijstaand gasfornuis of een vrijstaande tafelmodel gaskookplaat van Bosch of Siemens hebt gekocht. Er kan gas ontsnappen en soms zelfs explosiegevaar ontstaan als de gaskoppeling defect is. De fabrikant vervangt de gaskoppeling gratis.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter of Schilder.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Oven installeren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elwitgoedinstallateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.