Menu

Kitwerk in badkamer of keuken? Klusservice MrFix!

Goed kitwerk lijkt makkelijk, maar valt in de praktijk best tegen. Daarnaast wil je de juiste kit en de juiste kleur opbrengen voor het beste eindresultaat. Laat onze loodgieter de kitwerkzaamheden uitvoeren en heb langdurig plezier van deze vakkundige afwerking. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur al aan die vakman.
 
Ze voeren het werk snel en vakkundig uit, voor een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten. Kan de klus niet wachten? Lees dan hieronder verder voor de voorwaarden van een spoedklus. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen, informatie over garantie en handige tips.
 
 

Kitspecialist voor kitwerk: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale kitspecialist
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kit klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kitwerk

Loodgieter - Olympiaplein - Amsterdam

CV-monteur - Replace radiator - AM

Ik zoek een CV monteur of andere loodgieter in Amsterdam om de radiator te vervangen. Dus de oude moet verwijderd worden en de nieuwe radiator geplaatst. Naast de oude in onze keuken. (I need a plumber in Amsterdam to replace the radiator. So the old o...

Loodgieter - Spuistraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Vervang doorspoelknop van WC - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om de knop waarmee de wc doorgespoeld wordt te vervangen. De wc is 20 jaar oud en ik zou vooraf graag een schatting willen ontvangen.

Loodgieter - Voorstraat - Utrecht

Ontstoppen - Toilet ontstoppen - UT

Ik zoek een loodgieter in Utrecht om De 2 toiletten van mijn restaurant te ontstoppen, deze zijn verstopt en de water gaat om hoog in pot en langzaam uit. En nog komt ook beetje uit de kraan.

Loodgieter - Overtoom - Amsterdam

Unclog drains (stuff comes out)

Ik zoek met spoed een loodgieter in Amsterdam om onze afvoeren te ontstoppen: ze geven een vieze geur en er komt spul uit de afvoer. De douche staat vol water. ('I urgently need a plumber in Amsterdam to unclog our drains: they give a foul odour and...

Loodgieter - Bogortuin - Amsterdam

Ontstoppen - Unclogg the sink - AM

Plumber in Amsterdam wanted to There is a clog in my kitchen sink pipes as seen in the picture. Therefore, I need a plumber to unclog it.

Loodgieter - Van Nijenrodeweg - Amsterdam

CV / Thermostaat - Clean / replace Bosch boiler - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn ketel te repareren. De vlam in de ketel (BOSCH) komt niet op: ik denk dat de boiler schoongemaakt moet worden. Op termijn wil ik ook graag een onderhoudscontract. (I need a plumber in Amsterdam to fix my bo...

 

 

Recente beoordelingen (5.700)

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

 

kitwerk - tarief

Kitwerk - tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde kitspecialisten een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Kitwerk als sluitstuk

 
Na een verbouwing van keuken of badkamer volgt als sluitwerk het kitten van naden en kieren. Onderschat nooit het belang van degelijk kitwerk. Water dringt door tot in de kleinste openingen. Slecht of slordig kitwerk leidt regelmatig tot ernstige waterschade tussen muren en wanden. Tegelwerk kan hierdoor zelfs loskomen van de muur.
 
Is je huidige kitwerk versleten? Wacht niet te lang, maar vervang de kitranden. Opnieuw kitten is een stuk voordeliger dan het herstellen van lekkages achter de wanden van je woning.
 

Afdichten en lijmen

 
Het grote voordeel van kit is dat het elastisch blijft nadat het is uitgehard. Dat zorgt ervoor dat het heel geschikt is om naden en voegen tussen verschillende werkende materialen mee af te dichten. Maar, kit heeft daarnaast ook een hele hoge lijmkracht, waardoor je er prima spullen mee aan elkaar kunt lijmen. En doordat het zo elastisch blijft, kan het dus perfect gebruikt worden om materialen die werken of trillen aan elkaar te bevestigen. Bovendien heeft kit een veel groter vullend vermogen dan de meeste lijm, waardoor het niet erg is als de te verlijmen delen niet precies op elkaar passen.
 
Kit kan je dus voornamelijk gebruiken om mee af te dichten en om mee te lijmen. Daarom bestaan er inmiddels een boel verschillende soorten kit, waarvan sommige zich vooral richten op afdichten en andere voornamelijk op lijmen. Maar er zijn ook universele kitten, geschikt voor zowel afdichten als lijmen. In zijn algemeenheid is afdichtkit echter elastischer, maar ook minder sterk, dan lijmkit.
Onze vakmannen adviseren je graag!
 

Soepel je kit klus plaatsen, snel een vakman

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste kitspecialist? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een kitspecialist voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame kitspecialist. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je kitklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan wat en hoeveel er gekit moet worden, of er al kit in huis is. Foto’s van het te kitten werk helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kitwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over kitspecialist-tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

kitwerk - garantie

Kitwerk - Garantie

De erkende kitspecialisten via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke kitspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed kitwerk laten uitvoeren?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten: een douche of bad die zó erg lekken dat je ze niet meer kunt gebruiken, bijvoorbeeld. Het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de aannemers van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed kitspecialisten, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende kitspecialisten van MrFix!
 
Onze bekwame kitspecialisten staan klaar om elke denkbare kitklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste kitspecialist.
 

Kitspecialist – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze kitspecialisten gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Bespaar door tijdig onderhoud

 
Je doet er verstandig aan om klussen zoals cv-controle met regelmaat uit te laten voeren. Dat voorkomt ongemakken die ontstaan door achterstallig onderhoud en zorgt er bovendien voor dat je in een veilige woonomgeving verblijft. Dit geldt ook voor onderhoud aan badkamer en sanitair. Controleer met regelmaat of het naden en randen goed gekit zijn. Slijtage van kitwerk en zelfs de kleinste kieren kunnen al leiden tot behoorlijke waterschade.
 
Vermijd dit soort risico’s dus door onderhoud uit te besteden aan een professionele kitspecialist tegen een eerlijk tarief.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is voor veel mensen hun meest waardevolle bezit. Je onderhoudt je woning met zorg en liefde. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een kitspecialist of andere loodgieter regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman of Elektricien.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Kitspecialist gezocht in jouw regio voor kitwerk?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare kitspecialisten en andere loodgieters in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste kitspecialist of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: