Menu

Kitwerk in badkamer of keuken? Klusservice MrFix!

Goed kitwerk lijkt makkelijk, maar valt in de praktijk best tegen. Daarnaast wil je de juiste kit en de juiste kleur opbrengen voor het beste eindresultaat. Laat onze loodgieter de kitwerkzaamheden uitvoeren en heb langdurig plezier van deze vakkundige afwerking. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur al aan die vakman.
 
Ze voeren het werk snel en vakkundig uit, voor een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten. Kan de klus niet wachten? Lees dan hieronder verder voor de voorwaarden van een spoedklus. Ook vind je daar onze Klantbeoordelingen, informatie over garantie en handige tips.
 
 

Loodgieter voor kitwerk: waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn kit klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - kitwerk

Loodgieter - Canopuslaan - Eindhoven

Sanitair repareren - Fix leaking connection of bathroom faucet - EI

Ik zoek een loodgieter in Eindhoven om de lekkage te fixen van de kraanaansluiting van de badkamer wastafel.   (I need a plumber in Eindhoven to fix the leaking connection of the faucet of the bathroom sink.)

Loodgieter - Den Haag

Lekkage van dak fixen - DH

I need a roofer or other plumber in The Hague to fix a leak in the roof. The roof flashing has broken away. water marks now showing on ceiling below. no dripping water during rain, the watermark has developed slowly.

Loodgieter - Socrateslaan - Den Haag

- Vlotter reparatie - LE

Ik zoek een Loodgieter in Den Haag om Hallo, Sinds vannacht blijft ons toilet doorlopen. We hebben een inbouwtoilet van Geberit van nog geen half jaar oud, met een Sigma 30 Duoflash bedieningsplaat. Ik vermoed dat de vlotter gerepareerd moet worden. Dat...

Loodgieter - Lutmastraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Install kitchen tap - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een nieuwe keukenkraan te installeren die ik heb gekocht. (I need a plumber in Amsterdam to install a new kitchen tap I bought.)

Loodgieter - Orteliusstraat - Amsterdam

Check 2 cm high groundwater level in crawling space, Advise on remedies - AM

Ik zoek een loodgieter, bij voorkeur een expert op het gebied van grondwaterstanden, in Amsterdam omdat de waterstand in de kruipruimte met een hoogte van 1.5 meter onder de vloer van de begane grond van ons gebouw hoger is dan normaal. De waterstand is 2...

Loodgieter - Dunne Bierkade - 's-Gravenhage

Lekkage - Lekkage bij gebruik wasmachine verhelpen DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag voor 2 klussen: 1) bij gebruik van de wasmachine lekt het in de kamer eronder. De grond rond en onder de machine was droog. Er is geen spoed, als de machine niet gebruikt wordt is niets aan de hand. het mag ook maandag...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

kitwerk - tarief

Kitwerk - tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Kitwerk als sluitstuk

 
Na een verbouwing van keuken of badkamer volgt als sluitwerk het kitten van naden en kieren. Onderschat nooit het belang van degelijk kitwerk. Water dringt door tot in de kleinste openingen. Slecht of slordig kitwerk leidt regelmatig tot ernstige waterschade tussen muren en wanden. Tegelwerk kan hierdoor zelfs loskomen van de muur.
 
Is je huidige kitwerk versleten? Wacht niet te lang, maar vervang de kitranden. Opnieuw kitten is een stuk voordeliger dan het herstellen van lekkages achter de wanden van je woning.
 

Afdichten en lijmen

 
Het grote voordeel van kit is dat het elastisch blijft nadat het is uitgehard. Dat zorgt ervoor dat het heel geschikt is om naden en voegen tussen verschillende werkende materialen mee af te dichten. Maar, kit heeft daarnaast ook een hele hoge lijmkracht, waardoor je er prima spullen mee aan elkaar kunt lijmen. En doordat het zo elastisch blijft, kan het dus perfect gebruikt worden om materialen die werken of trillen aan elkaar te bevestigen. Bovendien heeft kit een veel groter vullend vermogen dan de meeste lijm, waardoor het niet erg is als de te verlijmen delen niet precies op elkaar passen.
 
Kit kan je dus voornamelijk gebruiken om mee af te dichten en om mee te lijmen. Daarom bestaan er inmiddels een boel verschillende soorten kit, waarvan sommige zich vooral richten op afdichten en andere voornamelijk op lijmen. Maar er zijn ook universele kitten, geschikt voor zowel afdichten als lijmen. In zijn algemeenheid is afdichtkit echter elastischer, maar ook minder sterk, dan lijmkit.
Onze vakmannen adviseren je graag!
 

Soepel je kit klus plaatsen, snel een vakman

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan wat en hoeveel er gekit moet worden, of er al kit in huis is. Foto’s van het te kitten werk helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze aannemer in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

kitwerk - garantie

Kitwerk - Garantie

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed kitwerk laten uitvoeren?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, of een verstopt toilet. Het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de aannemers van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Bespaar door tijdig onderhoud

 
Je doet er verstandig aan om klussen zoals cv-controle met regelmaat uit te laten voeren. Dat voorkomt ongemakken die ontstaan door achterstallig onderhoud en zorgt er bovendien voor dat je in een veilige woonomgeving verblijft. Dit geldt ook voor onderhoud aan badkamer en sanitair. Controleer met regelmaat of het naden en randen goed gekit zijn. Slijtage van kitwerk en zelfs de kleinste kieren kunnen al leiden tot behoorlijke waterschade.
 
Vermijd dit soort risico’s dus door onderhoud uit te besteden aan een professionele loodgieter tegen een eerlijk tarief.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is voor veel mensen hun meest waardevolle bezit. Je onderhoudt je woning met zorg en liefde. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio voor kitwerk?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: