Menu

Lokale buitenschilder gezocht? MrFix!

Waarom buitenschilder via MrFix?

 • MrFix kiest voor jou de beste lokale buitenschilder
 • Bepaal zelf wanneer de buitenschilder kan komen: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe kan ik goede buitenschilder krijgen?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke buitenschilder komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

 

Recente klussen - buitenschilder

Schilder - Willame Naghelstraat - Voorhout

Buitenschilder - Voordeur, 6 vaste ramen en 6 openslaande ramen van buiten schilderen - DH

Schilder in Voorhout gezocht om aan de buitenkant van een hoekwoning van 123 m2 te schilderen: een voordeur, 6 vaste ramen en 6 openslaande ramen: 1. Zolder achter dakterras 2 open ramen HxB 119x87 2. Zolder voor open 119x65 3. 1e etage achter 2 open...

Schilder - Papengracht - Leiden

Buitenschilder - Kozijnen aan voor- en achtergevel van buiten schilderen - LE

Schilder in Leiden gezocht om volgend voorjaar de kozijnen aan de voor- en achtergevel van buiten crèmekleurig wit te schilderen. Het gaat om een hoekwoning van 148 m2 met ~20 vaste en openslaande/schuiframen: de ramen zijn niet erg groot. Het moet goed...

Schilder - Moessorgskystraat - Almere

Buitenschilder - 2 vaste + 4 openslaande ramen van binnen + buiten schilderen - HI

Schilder in Almere gezocht voor de volgende schilderklus. Woning type: tussenwoning van 108 m2. Buiten: 2 vaste ramen, 4 openslaande ramen, houtrot staat houtwerk Binnen: 2 vaste ramen, 4 openslaande ramen, houtrot staat houtwerk De handige rekentool...

Schilder - Duymaer van Twiststraat - Roermond

Buitenschilder - Schilder buitenkant huis, Vervang 3 deuren door vertikale lamellen - LI

Schilder in Roermond gezocht om hete hele buitenschilderwerk te doen en het vervangen van tuinpoort en deur schuur en garagepoort met vertikale lamellen.

Schilder - Groot Hertoginnelaan - Den Haag

Buitenschilder - Schilder voorgevel (4 verdiepingen) - DH

Schilder in Den Haag gezocht om de kozijnen aan de voorkant (4 verdiepingen) te schilderen en het houtwerk bijwerken waar nodig, het zal ook deels steen en dakgoot zijn. Er zal ook een steiger geplaatst moeten worden.

Schilder - Piccolostraat - Almere

Buitenschilder - Schilder 2 deuren + 19 ramen - HI

Schilder in Almere gezocht om buiten 2 deuren en 19 ramen te schilderen. De handige rekentool op de site gaf als eerste indicatie dat de klus ~1 week_5 zou kunnen duren en de kosten van de orde van grootte van ~€ 2.900 inclusief BTW, materiaal en voorr...


 

 

Recente beoordelingen (3.325)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Marijke: "Bemiddelaar en de vakman had gespekt voor hem. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Louis: "Goede communicatie, snelle en goede afhandeling klus. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Heerlijk om perfect ontzorgt te worden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Weer een pro, soepel en snel geregeld. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Susan: "Hard worker and pleasant to deal with. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Meta: "Super aardige vakman en snel geregeld Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"


 

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Buitenschilder - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en 9% btw.

Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je vooraf voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) dan kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld.

Buitenschilderwerk tegen een goed tarief

Om je huis in goede staat te houden moet ongeveer om de vijf jaar groot onderhoud aan het buitenschilderwerk worden uitgevoerd. Doe je dit niet dan gaat het houtwerk, zoals kozijnen en deurposten, verweren en rotten, zeker in ons natte Nederlandse klimaat. Dit kan nare gevolgen hebben zoals lekkages en schimmels. De buitenschilders van MrFix klaren deze flinke klus graag voor je. Reserveer in de winter alvast een buitenschilder voor voorjaar of zomer. Bij dat schilderwerk komt meer kijken dan verven alleen. Ze dichten naden en kieren, verwijderen houtrot en leveren een keurig, duurzaam eindresultaat.

Soepel je schilderklus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
Wanneer het je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-za 8:30-18u), of een email sturen naar [email protected] of een WhatsApp naar 06-1538 0087.

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen. Foto’s helpen daarbij. Vermeld, indien bekend, het huidige soort verf en eventuele andere gegevens.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of bedrijfspand. Van een muurtje schilderen tot een volledig pand opnieuw schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger uit de buurt.

Laag BTW-tarief op buitenschilderwerk!

De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om buitenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.

Zie voor verdere vragen over buitenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8.30-18u).

Buitenschilder

Buitenschilder - Garantie/urgent

Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Buitenschilder – driedubbele garantie

Zoals iedereen weet kan zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis gaan. Voor die gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: de garantie door de schilder zelf, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance als partner van MrFix.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem gewoon opgelost.
 • Verzekering: Maar MrFix verlangt ook van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken.
 • Coulance: Mocht desondanks er nog geen oplossing gevonden zijn, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Wanneer is het tijd voor een buitenschilder?

Gemiddeld genomen is groot onderhoud van het buitenschilderwerk om de vijf jaar nodig. Dit is echter een indicatie. Het is verstandig zelf de kwaliteit van het schilderwerk zo nu en dan te beoordelen. Laat de verf los of ‘poedert’ het? Vertoont het schilderwerk scheurtjes of bubbeltjes? Zie je sporen van houtrot? Dan is het tijd om in te grijpen. Regelmatig onderhoud verlengt de duurzaamheid van je woning. Dit scheelt je op lange termijn veel kosten.

Met spoed een schilder?

Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken zorgeloos geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je pand leeg is!

Onze professionele schilders staan klaar om in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken jouw klus te klaren.
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste schilder. Met name bij spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij wel een toeslag op de arbeid van 50%.

Ook klussen voor een andere vakman?

Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook eenvoudig een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter of andere vakman.

MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.

Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven
. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.