Menu

TV, plank of lamp ophangen? Klusservice MrFix!

Zoek je een klusjesman om iets op te hangen? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 een lokale vakman om iets aan je muur of plafond te hangen. Je kunt hieronder meer lezen over recente ophangklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor ophangen alsmede garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor het ophangen van de meest voorkomende zaken:

 

Klusjesman voor ophangen: waarom MrFix?

  • MrFix heeft de beste lokale klussers gekozen
  • Geef zelf aan wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn ophangklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal na afloop via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - ophangen

Klusjesman - Hollandse Toren - Utrecht

Ophangen - Hang grote lamp aan plafond van ~2, 6m - UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht om een grote hanglamp aan het ~260cm hoge plafond op te hangen. De grote hanglamp heeft een plafondplaat met zes hanglampen en die moet boven de eettafel komen. HIervoor moeten acht gaten in het plafond geboord worde...

Klusjesman - Pieter Lastmankade - Amsterdam

Ophangen - 4 planken/schappen + sleutelkastje ophangen - AM

We zoeken een klusjesman in Amsterdam (liefst opnieuw uit het team van Burak, dat ons vorige keer uitstekend heeft geholpen) voor de volgende klusjes: 1. 4 planken/ schappen ophangen 2. Een sleutelkastje ophangen 3. Waarschijnlijk ook slotjes aanb...

Klusjesman - Burgemeester van Lennepweg - Heemstede

Ophangen - Lampen en schilderijen ophangen

Wij zoeken een klusjesman in Heemstede voor enkele klussen: 1. 1 Lamp boven eettafel, aan het plafond te bevestigen. Het plafond is ongeveer 2.50 meter hoog. Er is een stroompunt in het plafond maar de lamp moet daar wel op enige afstand vanaf worden ge...

Klusjesman - J.J. Viottastraat - Amsterdam

Ophangen - Fix verlichting + toiletbril - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam-Zuid voor de volgende klusjes: 1. Glas voor verlichting keuken valt er steeds uit => herbevestigen 2. Lampje boven badkamerspiegel vervangen / repareren 3. Verlichting gang boven doet het niet. Lijkt niet aan gloeila...

- Amsterdam

Ophangen - XL Whiteboard aan gipsplaten muur hangen

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een XL Whiteboard aan een gipsplaten muur te hangen, maar we weten niet zeker of de muur het aan kan.

- Admiralengracht - Amsterdam

Ophangen - 55 inch tv met beugel aan muur hangen - AM

Klusjesman Amsterdam in Amsterdam gezocht om De muur is zeer poreus en het is ons niet gelukt om een fatsoenlijk gat te boren. Muur bestaat uit zachte en harde delen, ook gedeeltelijk hol lijkt. Beugel is aanwezig.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Ophangen - Tarief

 

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Van schilderij tot flatscreen tv ophangen: MrFix regelt het

 
Ook zo’n hekel aan het ophangen van lampen? Of wil je een flatscreen ophangen? Dergelijke klussen kosten vaak veel tijd en zijn meestal ingewikkelder dan je denkt. Het zijn weliswaar kleine details, maar scheef opgehangen lampen of schilderijen blijven vaak een grote ergernis. Wil je de klussen in en om je huis graag vakkundig uitgevoerd hebben, snel, zorgvuldig en netjes afgewerkt? Regel dan een klusjesman van MrFix.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of te groot. Zij zorgen zowel voor het ophangen van een nieuwe lamp als het plaatsen van een volledige keuken.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Vaak nuttig om 1 of 2 foto’s toe te voegen. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen en aantallen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing of het ophangen van een flatscreen-tv: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met in het algemeen een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Ophangen - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman wel eens iets mis kan gaan. Voor die gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: de garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance als partner van MrFix. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een toeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Wil je zelf een schilderij of een spiegel ophangen in je woon- of slaapkamer? Bereid je goed voor en haal de juiste materialen in huis. Check bijvoorbeeld eerst van welk materiaal de wand gemaakt is. Gebruik je de verkeerde pluggen in een holle wand, dan is de kans groot dat jouw prachtige spiegel op de grond valt en daarbij ook nog een grote beschadiging achterlaat in de muur.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare klus in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken snel en accuraat te klaren. Voor het ophangen van schilderijen en foto’s in Amsterdam werken we zelfs samen met lijstenmakerij Sanders & Rozemeijer, die ophangsystemen van STAS levert die onze vakman vakkundig voor je installeert.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: