Menu

Lokale witgoedmonteur gezocht? Witgoedservice MrFix!

Witgoedmonteur nodig? MrFix heeft voor elk merk witgoed een vakman beschikbaar. Vul het formuliertje hierboven in om snel een bekwame vakman te regelen voor het repareren (of installeren) van je:

Als het vooral gaat om water- of afvoerleidingen verleggen of verlengen dan kun je waarschijnlijk beter een loodgieter aanvragen. Hieronder vind je meer over witgoed: voorbeelden van recente witgoedklussen en beoordelingen door onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste witgoedspecialist regelen met tips & info over spoedklussen, garantie en het witgoedmonteur-tarief. Vragen? Bel MrFix op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).
 
 

Waarom naar MrFix voor witgoedmonteur?

 • MrFix heeft alleen ervaren lokale witgoedmonteurs
 • Bepaal zelf wanneer de witgoedmonteur kan komen: 24/7
 • Het tarief is €95/u incl. btw en voorrijden

Hoe regel ik een witgoedmonteur?

 • Vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke witgoedmonteur komt
 • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Korte Prinsengracht - Amsterdam

Fix droger die raar piept

Hoi MrFix, ik heb een witgoedmonteur in Amsterdam-Centrum nodig om mijn droger te repareren die een raar geluid maakt als hij opstart. Ik heb een video gemaakt maar kan hem hier niet delen. Weten jullie wat er mis mee is?

Witgoedmonteur - Eerste Jan vd Heijdenstraat - Amsterdam

Wasmachine krijgt geen water

"ATAG wasmachine type 911D93-OL doet het niet, volgens mij omdat hij geen water binnenkrijgt. Lijkt wel te draaien namelijk." * * * Fixer Question/remark: Hoe is de situatie, is toestel goed toegangkelijk?

Witgoedmonteur - Derkinderenstraat - Amsterdam

Wasmachine AEG foutmelding E20

"Wasmachine van het merk AEG, die sinds gisteren de foutmelding 'E20' aangeeft. Ik heb het probleem zelf proberen te verhelpen; door de filter schoon te maken en de afvoer op verstopping te checken.E20 - E21: Water wordt niet afgevoerd - volgens interne...

Witgoedmonteur - Schooldwarsweg - Austerlitz

2 branders van Whirlpool gasfornuis repareren - UT

Ik zoek een witgoedmonteur in Austerlitz om een Whirlpool gasfornuis te repareren. Onlangs doen twee van de vier branders van ons Whirlpool gasfornuis niet. Zou een vakman ernaar kunnen komen kijken en het repareren? Bij voorbaat dank.

Witgoedmonteur - Hoofdweg - Amsterdam

Pelgrim afzuigkap werkt niet

"Het bedieningspaneel van mijn Pelgrim afzuigkap werkt niet meer. Hebben jullie ook mensen die daar verstand van hebben? Zoja wat zijn de voorrijkosten en uurloon?"

Witgoedmonteur - Prinsengracht - Amsterdam

Wasmachine fixen - AM

Ik zoek met spoed een witgoedmonteur in Amsterdam-Centrum om mijn wasmachine te repareren. De rubber band aan de binnenkant is stuk, waardoor de wasmachine lekt.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Witgoedmonteur - Tarief / White goods expert (rate)

Witgoedmonteur - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde witgoedmonteurs een vast uurtarief van €95 bedongen inclusief btw (géén voorrijkosten). MrFix probeert altijd te zorgen dat de vakman je klus in één keer goed doet, maar bij het repareren van witgoed is dat helaas vaak niet haalbaar. Veel reparaties vereisen nu eenmaal vervanging van onderdelen die de monteur meestal pas kan bestellen na de diagnose tijdens zijn eerste bezoek.
 

Witgoedreparatie voor alle merken

 
MrFix kan voor elk merk witgoed een monteur regelen. De meeste witgoedmonteurs repareren & installeren vooral van één merk of enkele gerelateerde merken zoals Bosch & Siemens, Zanussi & Electrolux of Whirlpool & Indesit. Daarom is het wel zo handig om minimaal het merk te vermelden als je je klus via het formuliertje plaatst. Er zijn ook monteurs die met meerdere merken werken: dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld een koelkast, oven en vaatwasser van verschillende merken wilt laten installeren.
 

Witgoed installeren én repareren via MrFix

 
Voor het installeren of repareren van je wasmachine, koelkast, vaatwasser of oven kies je voor de professionele witgoedmonteurs van MrFix. Het repareren of inbouwen van je witgoed kan best ingewikkeld zijn. Het is in beide gevallen verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen. Het verkeerd repareren of inbouwen van je vaatwasser, wasdroger of koelkast kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je witgoed voor ongelukken zorgt. Mocht je bijvoorbeeld lekkage of kortsluiting ondervinden, dan vinden wij snel een loodgieter, schilder, stukadoor ofelektricien om jou verder te helpen.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Witgoedservice MrFix vindt binnen 1 uur (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) een beschikbare witgoedmonteur om je klus 24/7 uit te voeren. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo specifiek mogelijk: noem minimaal het merk en liefst ook model, bouwjaar én eventuele foutcode
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

Witgoedmonteur - Spoed / White goods expert - Emergency

Witgoedmonteur - Garantie

 
Witgoedservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste monteur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor dergelijke gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de vakman
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Alle merken witgoed installeren / repareren

 
Voor vakkundige koelkast reparatie en vaatwasser reparatie kun je bij MrFix terecht. Dit geldt niet alleen voor een Bosch vaatwasser reparatie maar ook voor andere merken vaatwassers en koelkasten. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedmonteur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende vakman voor jouw klus.
 

Ook voor spoedklussen Witgoedservice MrFix

 
De wasmachine krijgt een storing vlak voor je met vakantie gaat. Of de koelkast valt plotseling uit terwijl je er heerlijk voedsel in wilt doen: misschien was de koelkast reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je krijgt vanavond nog bezoek! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast-, wasmachine- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Witgoedmonteur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedmonteurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland, van Breda en Maastricht via Eindhoven en Enschede tot Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.