Menu

Lokale witgoedmonteur gezocht? Witgoedservice MrFix!

Witgoedmonteur nodig? MrFix heeft voor elk merk witgoed een vakman beschikbaar. Vul het formuliertje hierboven in om snel een bekwame vakman te regelen voor het repareren (of installeren) van je:

Als het vooral gaat om water- of afvoerleidingen verleggen of verlengen dan kun je waarschijnlijk beter een loodgieter aanvragen. Hieronder vind je meer over witgoed: voorbeelden van recente witgoedklussen en beoordelingen door onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste witgoedspecialist regelen met tips & info over spoedklussen, garantie en het witgoedmonteur-tarief. Vragen? Bel MrFix op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 
 

Waarom naar MrFix voor witgoedmonteur?

 • MrFix heeft alleen ervaren lokale witgoedmonteurs
 • Bepaal zelf wanneer de witgoedmonteur kan komen: 24/7
 • Het tarief is €95/u incl. btw en voorrijden

Hoe regel ik een witgoedmonteur?

 • Vul bovenstaand formulier in
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke witgoedmonteur komt
 • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Schimmelstraat - Amsterdam

Manchet vervangen die al aanwezig is

09 Nov 2016, 15:14: Nieuwe manchet aeg lavamat L60460FL type sli554ld1

Witgoedmonteur - Derkinderenstraat - Amsterdam

Wasmachine AEG foutmelding E20

"Wasmachine van het merk AEG, die sinds gisteren de foutmelding 'E20' aangeeft. Ik heb het probleem zelf proberen te verhelpen; door de filter schoon te maken en de afvoer op verstopping te checken.E20 - E21: Water wordt niet afgevoerd - volgens interne...

Witgoedmonteur - Germanicusweg - Utrecht

Repareren inbouw koelkast deur - UT

Ik zoek een Klusjesman in Utrecht om koelkast te repareren die niet meer sluit. We hebben een inbouw koelkast en sinds een paar dagen sluit deze deur niet meer goed. Gaat iedere keer vanzelf weer open. We hebben er nu iets tegenaangezet om hem dicht te h...

Witgoedmonteur - Woestduinstraat - Amsterdam

Fix voorlader vaatwasser - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om de vaatwasser te repareren, blijft vast lopen bij het leegpompen.

Witgoedmonteur - Madurastraat - Amsterdam

Repair door of Miele washing machine

Wasmachine Miele W3521, deur opent niet meer. Warschijnlijk probllem met de schakelaar waar hij aan zit, er lijkt helemaal geen stroom op te staan (geen lampjes, of enig ander teken van aanwezige spanning.)

Witgoedmonteur - Potterstraat - Utrecht

Frituur repareren - UT

Ik zoek een witgoedmonteur in Utrecht om mijn frituur te repareren.

 

 

Recente beoordelingen (5.703)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Annebet: "Het probleem met onze wasmachine is heel snel en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Stefan: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Witgoedmonteur - Tarief / White goods expert (rate)

Witgoedmonteur - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde witgoedmonteurs een vast uurtarief van €95 bedongen inclusief btw (géén voorrijkosten). MrFix probeert altijd te zorgen dat de vakman je klus in één keer goed doet, maar bij het repareren van witgoed is dat helaas vaak niet haalbaar. Veel reparaties vereisen nu eenmaal vervanging van onderdelen die de monteur meestal pas kan bestellen na de diagnose tijdens zijn eerste bezoek.
 

Witgoedreparatie voor alle merken

 
MrFix kan voor elk merk witgoed een monteur regelen. De meeste witgoedmonteurs repareren & installeren vooral van één merk of enkele gerelateerde merken zoals Bosch & Siemens, Zanussi & Electrolux of Whirlpool & Indesit. Daarom is het wel zo handig om minimaal het merk te vermelden als je je klus via het formuliertje plaatst. Er zijn ook monteurs die met meerdere merken werken: dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld een koelkast, oven en vaatwasser van verschillende merken wilt laten installeren.
 

Witgoed installeren én repareren via MrFix

 
Voor het installeren of repareren van je wasmachine, koelkast, vaatwasser of oven kies je voor de professionele witgoedmonteurs van MrFix. Het repareren of inbouwen van je witgoed kan best ingewikkeld zijn. Het is in beide gevallen verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen. Het verkeerd repareren of inbouwen van je vaatwasser, wasdroger of koelkast kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je witgoed voor ongelukken zorgt. Mocht je bijvoorbeeld lekkage of kortsluiting ondervinden, dan vinden wij snel een loodgieter, schilder, stukadoor ofelektricien om jou verder te helpen.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Witgoedservice MrFix vindt binnen 1 uur (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u) een beschikbare witgoedmonteur om je klus 24/7 uit te voeren. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo specifiek mogelijk: noem minimaal het merk en liefst ook model, bouwjaar én eventuele foutcode
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u) voor verdere informatie.

Witgoedmonteur - Spoed / White goods expert - Emergency

Witgoedmonteur - Garantie

 
Witgoedservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste monteur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor dergelijke gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de vakman
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Alle merken witgoed installeren / repareren

 
Voor vakkundige koelkast reparatie en vaatwasser reparatie kun je bij MrFix terecht. Dit geldt niet alleen voor een Bosch vaatwasser reparatie maar ook voor andere merken vaatwassers en koelkasten. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedmonteur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende vakman voor jouw klus.
 

Ook voor spoedklussen Witgoedservice MrFix

 
De wasmachine krijgt een storing vlak voor je met vakantie gaat. Of de koelkast valt plotseling uit terwijl je er heerlijk voedsel in wilt doen: misschien was de koelkast reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je krijgt vanavond nog bezoek! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste koelkast-, wasmachine- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

 

Witgoedmonteur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedmonteurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland, van Breda en Maastricht via Eindhoven en Enschede tot Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.