Menu

Vochtwering problemen goed oplossen via MrFix

Met spoed loodgieter?

Kosten loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - vochtwering

Loodgieter - Torenmolen - Amsterdam

Foutcode 4 CV

"POSTCODE 1035AXGeen warm water&verwarming.;CV ketel model Intergas kombi kompakt HR 22.Geeft foutcode 4 aan. Ketel is bijgevuld (bar 1,8).De ketel maakt borrelend / bubbel geluid wanneer ik dit opnieuw start dmv reset.Radiotoren zijn a

Loodgieter - Koperslagerij - Amsterdam

Installeren / Plaatsen - Gootsteenafvoer repareren

MrFix, ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de afvoer van mijn gootsteen te repareren.

Loodgieter - Van Woustraat - Amsterdam

Fix Nefit heater

Nefit Cv ketel proline HRC 24/3cw gebruiksaanwijzing aanwezig

Loodgieter - Kamperfoelieweg - Amsterdam

Ontstoppen - Ontstoppen keukengootsteen

Loodgieter - Sint Willibrordusstraat - Amsterdam

- Badkamer vernieuwen na lekkage

MrFix, ik zoek een Vakman die een offerte kan maken voor de volgende klus:- Vaststellen van de oorzaak van lekkage in de douche: achter de kraan (muur) lekt een leiding. De muur zal hiervoor gedeeltelijk opengebroken moeten worden.- Repareren van de

Loodgieter - Den Haag

Lekkage dak

"work to fix leak in roof.roof flashing has broken away. water marks now showing on ceiling below. no dripping water during rain, the water mark has developed slowly."

Blijf op de hoogte: