Menu

Vochtwering van hemelwater? Klusservice MrFix!

Vocht in de kelder of doorslaand vocht met schimmelende muren als gevolg? Het is een zeer vervelend en onveilig probleem. Daarnaast kan het ook voor gezondheidsproblemen zorgen. Meestal komt hemelwater via kleine openingen binnen. Wacht niet te lang en vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan de juiste vakman voor dit probleem. Of het nu een lekkage is of de gevel moet geïmpregneerd worden, voor elke klus heeft MrFix een vakman voor je klaar staan.
 
Indien bekend is waar het vocht vandaan komt, geef dit dan ook zo duidelijk mogelijk in het formulier in. Ook is een goede foto in dit soort situaties erg handig. Onze vochtweringsspecialist kan dan voortvarend te werk gaan. Als een spoedklus is, lees dan even verder. Je vindt daar ook informatie garantie, recent geplaatste klussen en onze Klantbeoordelingen.
 
 

Vochtwering hemelwater: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die specialist?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vochtwering hemelwater

Loodgieter - Jan de Jonghkade - Amsterdam

Ontstoppen - Fix the kitchen dishwasher - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de vaatwasser te repareren, het water wordt op een of andere manier geblokkeerd. Waarschijnlijke verstopt (Plumber in Amsterdam wanted to fix the dishwasher, water is being blocked somehow. Most likely clogged.)...

Loodgieter - IJburglaan - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Fix shower hose, radiator and clogged drain - AM

Ik heb een loodgieter in Amsterdam nodig voor de volgende klussen: - Installeer een doucheslang in de wc, d.m.v. T-stuk op spoelwater aanvoer. Tevens afvoer aanleggen. - een radiator (1 meter) van de ene naar de andere kamer te verplaatsen. Er staat...

Loodgieter - Adres ontbreekt nog

CV foutmelding

"CV foutmelding"

Loodgieter - Mr. F.A. van Hallweg - Amstelveen

Use camera to investigate if water piping can be used again - AM

Ik zoek een loodgieter in Amstelveen om met een camera de waterleidingen te onderzoeken. De oude leidingen (aanvoer en afvoer) waren afgesloten van een kamer die voorheen de badkamer was. We moeten uitzoeken of we de leidingen opnieuw kunnnen openen en ge...

Loodgieter - Jacob de Graeflaan - Amstelveen

Sanitair plaatsen - Install 2 radiators - AM

Loodgieter in Amstelveen gezocht om 2 nieuwe radiatoren te installeren. (Plumber in Amstelveen wanted to instal 2 new radiators.)

Loodgieter - Snelfilterweg - Rotterdam

Ontstoppen - Unclog sink - RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om mijn gootsteen te ontstoppen. (I need a plumber in Rotterdan to unclog my sink.)

 

 

Recente beoordelingen (3.106)

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Allard: "Uiterst snel, helder in communicatie, duidelijk, conform afspraak en netjes! Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Martijn: "Vakman was flexibel, zeer klant gericht en uiteindelijk uitstekend Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "Snel, betrouwbaar en altijd een goede vakman beschikbaar Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Harmen: "Prettig contact met vakman, snel, goed en aardige man Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

vochtwering hemelwater - tarief

Vochtwering - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde vochtweringsspecialisten een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Vochtwering van hemelwater

 
Door hemelwater, regen en wind, kan doorslaand vocht optreden in muren en metselwerk. Ook kunnen lekkages aan hemelwaterafvoer zorgen voor schade aan je woning. Waterschade tast op lange termijn de constructie van je woning aan, en kan leiden tot schimmelvorming in de muren. Zorg daarom dat je altijd tijdig ingrijpt bij vochtschade. Zo voorkom je waardedaling van je woning en behoud je een gezonde leefomgeving in huis.
 

Waarom vochtwering?

 
Probeer vocht in je woning altijd te bestrijden. Allereerst omdat leven in een vochtig huis slecht is voor je gezondheid. Daarnaast zijn vochtige muren slecht voor je energierekening en brengt vocht in je huis op termijn ernstige schade aan in materialen als baksteen, beton en hout. Dit leidt tot het verlies van waarde van je woning.
 
De aannemers van MrFix zijn gespecialiseerd in het opsporen van vocht, het impregneren en injecteren van muren en gevels die kampen met optrekkend of doorslaand vocht, en het verhelpen van lekkages. Twijfel bij vochtproblemen niet en schakel een gespecialiseerde vochtbestrijder in.
 

Soepel je klus plaatsen, snel vochtwering

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste vochtweringsspecialist? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een vochtweringsspecialist voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vochtweringsspecialist. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je vochtweringsklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan waar het vocht zit. Plaats een duidelijke foto.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Vochtwering tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer ook in voor vochtweringsproblemen, maar ook voor het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

vochtwering hemelwater - garantie

Vochtwering - Spoed

De erkende vochtweringsspecialisten via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke vochtweringsspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed vocht weren?

 
Sommige vochtweringsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De winterkou staat voor de deur en de CV-ketel begeeft het. Je ruikt een gaslucht in huis of je woning kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg. In dergelijke situaties staan de vakmannen van MrFix voor je klaar.
 
MrFix zet 24 uur, ook met spoed vochtweringsspecialisten in. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende vochtweringsspecialist van MrFix!
 
Onze bekwame vochtbestrijder staan klaar om elke denkbare vochtweringsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vochtweringsspecialist.
 

Water in de kelder

 
Water in de kelder is een veel voorkomend probleem dat je best zo snel mogelijk laat behandelen. Echter, het probleem kan verschillende oorzaken kennen en een correcte diagnose van die oorzaak is belangrijk om het probleem op een gepaste wijze op te lossen. Een veel voorkomende oorzaak van water in de kelder is een lekkage aan een van de waterleidingen of afvoerbuizen. Bij zware en/of langdurige regenval bestaat het risico dat de riolering al het water niet meer aankan. Spijtig genoeg kan dan jouw kelder onder water lopen. Laat onze expert er naar kijken.
 

Vocht weren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze vochtweringsspecialisten gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een vochtweringsspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vochtweringsspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.