Menu

Vochtwering van hemelwater? Klusservice MrFix!

Vocht in de kelder of doorslaand vocht met schimmelende muren als gevolg? Het is een zeer vervelend en onveilig probleem. Daarnaast kan het ook voor gezondheidsproblemen zorgen. Meestal komt hemelwater via kleine openingen binnen. Wacht niet te lang en vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan de juiste vakman voor dit probleem. Of het nu een lekkage is of de gevel moet geïmpregneerd worden, voor elke klus heeft MrFix een vakman voor je klaar staan.
 
Indien bekend is waar het vocht vandaan komt, geef dit dan ook zo duidelijk mogelijk in het formulier in. Ook is een goede foto in dit soort situaties erg handig. Onze vochtweringsspecialist kan dan voortvarend te werk gaan. Als een spoedklus is, lees dan even verder. Je vindt daar ook informatie garantie, recent geplaatste klussen en onze Klantbeoordelingen.
 
 

Vochtwering hemelwater: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die specialist?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vochtwering hemelwater

Loodgieter - Jan van Eijckstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Doucheputje opnieuw kitten

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om doucheputje te kitten. ('I need a plumber in Amsterdam to fix the sealant of the bathroom drain')

Loodgieter - Van Boshuizenstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix water heater (suddenly stopped working) - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om onze oude boiler te vervangen of repareren: hij is plotseling gestopt met werken. Ik vermoed dat het probleem in de ontsteking zit. Kan de loodgieter mijn doucheslang en douchekop ook vervangen door een kleine die ma...

Loodgieter - Elementenweg - Spijkenisse

Afvoer vaatwasser ontstoppen - RO

Ik zoek een loodgieter in Spijkenisse om de verstopping van de afvoer bij de vaatwasser urinoir te verhelpen.

Loodgieter - Nieuwendijk - Amsterdam

Lekkage - Replace leaking water tap - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om een lekkende waterkraan te vervangen. De kraan (een goedkope van Gamma) blijft druppelen, dus ik heb de vakman nodig om hem te vervangen door een nieuwe. Ik kan het zelf kopen of het liefst kan de loodgieter het...

Loodgieter - Sonderholm - Hoofddorp

Lekkage - Fix water leakage underneath floor outside bathroom - HA

I need a plumber in Hoofddorp to stop a leak underneath the floor just outside the bathroom. The water now slowly sweeps into the washing machine room.

Loodgieter - Van Heenvlietlaan - Amsterdam

Unclog dishwasher, Install waterjet in toilet - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de vaatwasser te ontstoppen en de waterstraal in het toilet installeren. (Plumber in Amsterdam wanted to unclog dishwasher and install the water jet in the toilet.)

 

 

Recente beoordelingen (4.482)

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

 

vochtwering hemelwater - tarief

Vochtwering - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde vochtweringsspecialisten een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Vochtwering van hemelwater

 
Door hemelwater, regen en wind, kan doorslaand vocht optreden in muren en metselwerk. Ook kunnen lekkages aan hemelwaterafvoer zorgen voor schade aan je woning. Waterschade tast op lange termijn de constructie van je woning aan, en kan leiden tot schimmelvorming in de muren. Zorg daarom dat je altijd tijdig ingrijpt bij vochtschade. Zo voorkom je waardedaling van je woning en behoud je een gezonde leefomgeving in huis.
 

Waarom vochtwering?

 
Probeer vocht in je woning altijd te bestrijden. Allereerst omdat leven in een vochtig huis slecht is voor je gezondheid. Daarnaast zijn vochtige muren slecht voor je energierekening en brengt vocht in je huis op termijn ernstige schade aan in materialen als baksteen, beton en hout. Dit leidt tot het verlies van waarde van je woning.
 
De aannemers van MrFix zijn gespecialiseerd in het opsporen van vocht, het impregneren en injecteren van muren en gevels die kampen met optrekkend of doorslaand vocht, en het verhelpen van lekkages. Twijfel bij vochtproblemen niet en schakel een gespecialiseerde vochtbestrijder in.
 

Soepel je klus plaatsen, snel vochtwering

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste vochtweringsspecialist? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een vochtweringsspecialist voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vochtweringsspecialist. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je vochtweringsklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan waar het vocht zit. Plaats een duidelijke foto.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Vochtwering tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer ook in voor vochtweringsproblemen, maar ook voor het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

vochtwering hemelwater - garantie

Vochtwering - Spoed

De erkende vochtweringsspecialisten via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke vochtweringsspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed vocht weren?

 
Sommige vochtweringsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De winterkou staat voor de deur en de CV-ketel begeeft het. Je ruikt een gaslucht in huis of je woning kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg. In dergelijke situaties staan de vakmannen van MrFix voor je klaar.
 
MrFix zet 24 uur, ook met spoed vochtweringsspecialisten in. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende vochtweringsspecialist van MrFix!
 
Onze bekwame vochtbestrijder staan klaar om elke denkbare vochtweringsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vochtweringsspecialist.
 

Water in de kelder

 
Water in de kelder is een veel voorkomend probleem dat je best zo snel mogelijk laat behandelen. Echter, het probleem kan verschillende oorzaken kennen en een correcte diagnose van die oorzaak is belangrijk om het probleem op een gepaste wijze op te lossen. Een veel voorkomende oorzaak van water in de kelder is een lekkage aan een van de waterleidingen of afvoerbuizen. Bij zware en/of langdurige regenval bestaat het risico dat de riolering al het water niet meer aankan. Spijtig genoeg kan dan jouw kelder onder water lopen. Laat onze expert er naar kijken.
 

Vocht weren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze vochtweringsspecialisten gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een vochtweringsspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vochtweringsspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.