Menu

Vochtwering van hemelwater? Klusservice MrFix!

Vocht in de kelder of doorslaand vocht met schimmelende muren als gevolg? Het is een zeer vervelend en onveilig probleem. Daarnaast kan het ook voor gezondheidsproblemen zorgen. Meestal komt hemelwater via kleine openingen binnen. Wacht niet te lang en vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan de juiste vakman voor dit probleem. Of het nu een lekkage is of de gevel moet geïmpregneerd worden, voor elke klus heeft MrFix een vakman voor je klaar staan.
 
Indien bekend is waar het vocht vandaan komt, geef dit dan ook zo duidelijk mogelijk in het formulier in. Ook is een goede foto in dit soort situaties erg handig. Onze vochtweringspecialist kan dan voortvarend te werk gaan. Als een spoedklus is, lees dan even verder. Je vindt daar ook informatie garantie, recent geplaatste klussen en onze Klantbeoordelingen.
 
 

Vochtwering hemelwater: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die specialist?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vochtwering hemelwater

Loodgieter - Lex Althoffstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Replace toilet by one with integrated sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam voor het vervangen van een toilet door een nieuw met een wasbak in het deksel van het reservoir (zie foto). (I need a plumber in Amsterdam to replace a toilet by a new one with a sink built in the tank cover (see p...

Loodgieter - Humperdincklaan - Eindhoven

Sanitair plaatsen - Install bidet shower + shower, Replace wall + floor tiles, Tile 4.5x0.75 kitchen wall, Fix broken floor tile - EI

Loodgieter of Tegelzetter in Eindhoven gezocht voor vijf klussen: 1. Installeer bidetdouche voor toilet (watervoorziening bij voorkeur van onder de wastafel) 2. Installeer de douche voor het toilet (Ok� als de vakman tegels weg moeten breken)....

Loodgieter - Cliffordstraat - Amsterdam

Repareer lekkage aan wasmachine afvoerpijp - AM

Ik zoek een loodgieter of witgoed monteur in Amsterdam om de lekkage te repareren bij mijn wasmachine. Mijn wasmachine heeft een lekkage veroorzaakt en voorzover ik het kan zien lijkt er niets met de machine zelf aan de hand: aansluitingen lijken goed. D...

Loodgieter - Beemsterstraat - Amsterdam

CV-monteur - Unblock flue gas pipe - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de rookgaspijp te ontstoppen. Het lijkt veiligheidsproblemen te hebben, en het is al verstopt en al het gas gaat terug naar de binnenruimte! Het appartement is oud en op de eerste verdieping van een gebouw met drie...

Loodgieter - Carel Willinkgracht - Diemen

Sanitair repareren - Repair or replace Grohe shower tap with thermostat - AM

Ik zoek een Loodgieter in Diemen om een Grohe douchekraan met thermostaat te repareren of te vervangen. Lijkt erop dat de thermostaat van de kraan niet meer werkt. Ik krijg geen warm water.    (I need a Plumber in Diemen to repair or replace a Gro...

Loodgieter - Da Costastraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unclog kitchen sink, Check siphon - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de gootsteen te ontstoppen en de sifon te controleren. (I need a Plumber in Amsterdam to unclog the kitchen sink and check the siphon.)

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 5,0/5,0 sterren

: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

 

vochtwering hemelwater - tarief

Vochtwering - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde vochtweringspecialist en een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Vochtwering van hemelwater

 
Door hemelwater, regen en wind, kan doorslaand vocht optreden in muren en metselwerk. Ook kunnen lekkages aan hemelwaterafvoer zorgen voor schade aan je woning. Waterschade tast op lange termijn de constructie van je woning aan, en kan leiden tot schimmelvorming in de muren. Zorg daarom dat je altijd tijdig ingrijpt bij vochtschade. Zo voorkom je waardedaling van je woning en behoud je een gezonde leefomgeving in huis.
 

Waarom vochtwering?

 
Probeer vocht in je woning altijd te bestrijden. Allereerst omdat leven in een vochtig huis slecht is voor je gezondheid. Daarnaast zijn vochtige muren slecht voor je energierekening en brengt vocht in je huis op termijn ernstige schade aan in materialen als baksteen, beton en hout. Dit leidt tot het verlies van waarde van je woning.
 
De aannemers van MrFix zijn gespecialiseerd in het opsporen van vocht, het impregneren en injecteren van muren en gevels die kampen met optrekkend of doorslaand vocht, en het verhelpen van lekkages. Twijfel bij vochtproblemen niet en schakel een gespecialiseerde vochtbestrijder in.
 

Soepel je klus plaatsen, snel vochtwering

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste vochtweringspecialist ? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een vochtweringspecialist voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame vochtweringspecialist . Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je vochtweringsklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan waar het vocht zit. Plaats een duidelijke foto.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Vochtwering tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair tarief. Zet onze aannemer ook in voor vochtweringsproblemen, maar ook voor het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

vochtwering hemelwater - garantie

Vochtwering - Spoed

De erkende vochtweringspecialist en via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke vochtweringspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed vocht weren?

 
Sommige vochtweringsklussen kunnen simpelweg niet wachten. De winterkou staat voor de deur en de CV-ketel begeeft het. Je ruikt een gaslucht in huis of je woning kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg. In dergelijke situaties staan de vakmannen van MrFix voor je klaar.
 
MrFix zet 24 uur, ook met spoed vochtweringspecialist en in. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende vochtweringspecialist van MrFix!
 
Onze bekwame vochtbestrijder staan klaar om elke denkbare vochtweringsklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste vochtweringspecialist .
 

Water in de kelder

 
Water in de kelder is een veel voorkomend probleem dat je best zo snel mogelijk laat behandelen. Echter, het probleem kan verschillende oorzaken kennen en een correcte diagnose van die oorzaak is belangrijk om het probleem op een gepaste wijze op te lossen. Een veel voorkomende oorzaak van water in de kelder is een lekkage aan een van de waterleidingen of afvoerbuizen. Bij zware en/of langdurige regenval bestaat het risico dat de riolering al het water niet meer aankan. Spijtig genoeg kan dan jouw kelder onder water lopen. Laat onze expert er naar kijken.
 

Vocht weren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze vochtweringspecialist en gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een vochtweringspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman of Elektricien.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

vochtweringspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.