Menu

Sloopwerk / Bouwafval afvoeren? Klusservice MrFix!

Ben je bezig met een verbouwing en je zoekt een klusjesman die de sloopwerkzaamheden uitvoert en je meteen afhelpt van die berg afval. Ook tuinafval afvoeren kan MrFix voor je regelen. Onze vakmannen doen dit snel, soepel en zonder gedoe. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een aannemer.
 
Lees hieronder nog verder voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste sloopklussen, tips en informatie over garantie. Het standaardtarief voor sloopwerkzaamheden zijn €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 
 

Sloopwerkzaamheden? Waarom via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale aannemer
  • Kies zelf wanneer de sloper welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik het afvoeren van afval?

  • Bel/mail ons of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sloopwerk

Klusjesman - Gatwickstraat - Amsterdam

2 stellingkasten van ~50x170 monteren, Brandblusser + brievenbus ophangen - AM

Wij zoeken een klusjesman in Amsterdam voor enkele klusjes op ons kantoor: 1. 2 stellingkasten van elke ~50x170cm in elkaar zetten 2. Brandblusser ophangen 3. Brievenbus ophangen Er is hier geen gereedschap aanwezig. Als de vakman hier is kan hij...

Klusjesman - Fluitstraat - Rotterdam

Plaatsen / Monteren - Ladenkast monteren - RO

Ik zoek met spoed een klusjesman in Rotterdam om een ladenkast in elkaar te zetten.

Klusjesman - Raamplein - Amsterdam

IKEA-meubels monteren - Assemble IKEA furniture

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam Centrum om mijn nieuwe IKEA meubels in elkaar te zetten.  (I need a handyman in Central Amsterdam to assemble my new IKEA furniture. )

Klusjesman - Roermond

Ophangen - Supply + Install hanging bars in stockroom - LI

I need a handyman to create hanging bars in the stockroom of our shop in Roermond. We would like the expert to place 12 hanging bars on top of the currently existing shelves and to remove furniture that is not needed anymore. This work must be done befor...

Klusjesman - Walmolenerf - Gouda

Drill 1 hole from kitchen to outdoor - RO

Ik heb een klusjesman in Gouda nodig om 1 gat te boren van de keuken naar buiten. (I need a handyman in Gouda to drill 1 hole from the kitchen to the outdoor.)

Klusjesman - In de Wolken - Amstelveen

Reparatie / Onderhoud - Fix bed, Install toilet lid - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam die een bed kan repareren en een toiletdeksel kan installeren. Ik heb een paar schroeven en een schroefmachine nodig. Geen speciaal gereedschap nodig. ('I need a handyman in Amsterdam who can repair a bed and insta...

 

 

Recente beoordelingen (4.768)

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Rosalynn: "Voor het weghalen van tegels in de keuken - Prettige en duidelijke communicatie met MrFix, zeer snelle service, en goede prijsofferte (en gelukkig de rekening in overeenstemming met de prijsofferte). Erg tevreden Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

René: "Klus zelf is (nog) niet gericht, daarvoor was het nodig nieuw onderdeel of raam bij de producent te bestellen. Maar zeer goede communicatie en snel, dus toch heel positief gevoel over. Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Paulina: "alles liep gesmeerd. Tegelzetter Bas is een goeie vakman met aandacht en zorg voor de klus. hij dacht mee, gaf advies en het ziet er top uit. hele prettige samenwerking. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Kim: "Ik ben zeer te spreken over mr Fix, snelle reactie, snel aanbod aan professionele hulp en zeer tevreden met de hulp van de ingeschakelde vakman! Echte aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

sloopwerk - tarief

Sloopwerk - Tarief

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het sloopwerk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Sloopwerk en bouwafval afvoeren door MrFix

 
Een grote verbouwing leidt vaak tot een enorme berg bouwafval. Deze vaak zware berg afval staat al snel in de weg. Je hebt dit het liefste zo snel mogelijk afgevoerd. Ook tuinafval wil je zo snel mogelijk afgevoerd hebben. De vakmensen van klusservice MrFix helpen je hier graag bij. Dit doen zij snel, soepel en zonder gedoe. Zo kun jij genieten van je verbouwde woning, terwijl zij het vuile werk voor je opknappen. Ideaal toch? Zie voor het specifiek slopen van niet-dragende binnenmuren en plafonds de pagina wand / plafond verwijderen.
 
Voor de sloopexperts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het afvoeren van bouwafval als met het uitbouwen van je woonkamer.
 

Wanneer sloopmelding

 
In sommige gevallen is er een sloopmelding nodig. Voor meer informatie hierover kun je de volgende website raadplegen: Rijksoverheid: Hoe doe ik een sloopmelding?
 

Soepel je sloopklus plaatsen en snel afvoeren

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: wat moet er gesloopt worden? Soort afval (puin, tuin, hout), hoeveelheid afval in m3.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing van de keuken of het plaatsen van een nieuwe douche: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze aannemers laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

sloopwerk - garantie

Bouwafval afvoeren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een aannemer ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Een container huren

 
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van een container voor bouwafval. Hiernaast heb je ook de mogelijkheden een container te huren voor specifieke materialen. Bijvoorbeeld puin-, hout- of tuinafval. Kijk uit dat de container die je huurt groot genoeg is voor het verwachte afval. Een container is vaak eerder te klein dan te groot. Vraag bij twijfel de vakmensen van MrFix om advies, zij lossen al je problemen razendsnel voor je op en denken goed met je mee.
 

Soorten afval

 
Je hebt veel verschillende soorten afval waar je aan kunt denken. Bijvoorbeeld schoonpuin, daaronder valt beton- en metselpuin, dakpannen, vloertegels en stenen. Maar ook hout afval komt vaak vrij, bijvoorbeeld spaanplaten, mdf en planken. Bij het renoveren of onderhouden van je tuin kan er veel tuinafval ophopen. Ga je bijvoorbeeld je dakbedekking vervanging, ook dan komt er veel dakafval naar beneden. En dan hebben we nog asbest. Genoeg werkzaamheden waarbij je onze vakmannen kunt inschakelen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Aannemer gezocht voor sloopwerk in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.