Menu

Sloopwerk / Bouwafval afvoeren? Klusservice MrFix!

Ben je bezig met een verbouwing en je zoekt een klusjesman die de sloopwerkzaamheden uitvoert en je meteen afhelpt van die berg afval. Ook tuinafval afvoeren kan MrFix voor je regelen. Onze vakmannen doen dit snel, soepel en zonder gedoe. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een aannemer.
 
Lees hieronder nog verder voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste sloopklussen, tips en informatie over garantie. Het standaardtarief voor sloopwerkzaamheden zijn €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 
 

Sloopwerkzaamheden? Waarom via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale aannemer
  • Kies zelf wanneer de sloper welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik het afvoeren van afval?

  • Bel/mail ons of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sloopwerk

Klusjesman - Duifjessteeg - Amsterdam

Verhuizer - Disassemble + move + rea-ssemble elvarli closet IKEA within Amsterdam - AM

Ik zoek een verhuizer of andere klusjesman in Amsterdam voor het demonteren, verplaatsen en weer monteren van een "4 Panel elvarli Closet" binnen Amsterdam. (I need a mover or other handyman in Amsterdam to dissemble, move and re-assembled a...

Klusjesman - Dusartstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix silicon shower seal, Install electrical switch - AM

I need a handyman or plumber in Amsterdam-De Pijp to repair a silicon shower seal and install an electrical switch. 1. The silicon seal in our shower is falling apart. When showering the water is probably leaking into the floor, this is why it looks urg...

Klusjesman - Cornelis Trooststraat - Amsterdam

Timmerman - Fix Window Frame (Wood) - AM

Ik zoek een Timmerman in Amsterdam nodig om de vensterbank van mijn voorraam op de eerste verdieping te vervangen. Het bedrijf dat het houten kozijn heeft geplaatst  heeft een houten vensterbank met de verkeerde maat geplaatst waardoor er een goot ontst...

Klusjesman - Johannes Verhulststraat - Amsterdam

Make custom oak table top - AM

Klusjesman in Amsterdam-Zuid gezocht om een eiken tafelblad met laden en een kast maken zodat het als bureau gebruikt kan worden, ik heb de stalen poten al. (Handyman in Amsterdam-Zuid wanted to make an oak top with drawers and a cupboard so it can b...

Klusjesman - Wagenaarstraat - Amsterdam

Verbouwing - Badkamer verbouwen - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om onze badkamer te verbouwen. De badkamer is ~3m2 (zie foto). De volgende dingen moeten gedaan worden: - Nieuwe tegels er in (evt. over oude tegels heen). Tegels kan ik zelf aanleveren. - montage van nieuwe toilet &...

Klusjesman - Van Slingelandtplein - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Fix 5 door handles, faucet and light, Install toilet seat - AM

Ik ben op zoek naar een klusjesman in Amsterdam om: 5 deurklinken te repareren (1 met slot) 1 lamp repareren (bedrading is open) 1 kraan reparereren (zit los, kan niet vastgedraaid worden) 1 x toiletbril monteren         (I am looking...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

sloopwerk - tarief

Sloopwerk - Tarief

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het sloopwerk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Sloopwerk en bouwafval afvoeren door MrFix

 
Een grote verbouwing leidt vaak tot een enorme berg bouwafval. Deze vaak zware berg afval staat al snel in de weg. Je hebt dit het liefste zo snel mogelijk afgevoerd. Ook tuinafval wil je zo snel mogelijk afgevoerd hebben. De vakmensen van klusservice MrFix helpen je hier graag bij. Dit doen zij snel, soepel en zonder gedoe. Zo kun jij genieten van je verbouwde woning, terwijl zij het vuile werk voor je opknappen. Ideaal toch? Zie voor het specifiek slopen van niet-dragende binnenmuren en plafonds de pagina wand / plafond verwijderen.
 
Voor de sloopexperts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het afvoeren van bouwafval als met het uitbouwen van je woonkamer.
 

Wanneer sloopmelding

 
In sommige gevallen is er een sloopmelding nodig. Voor meer informatie hierover kun je de volgende website raadplegen: Rijksoverheid: Hoe doe ik een sloopmelding?
 

Soepel je sloopklus plaatsen en snel afvoeren

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: wat moet er gesloopt worden? Soort afval (puin, tuin, hout), hoeveelheid afval in m3.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing van de keuken of het plaatsen van een nieuwe douche: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze aannemers laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

sloopwerk - garantie

Bouwafval afvoeren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een aannemer ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Een container huren

 
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van een container voor bouwafval. Hiernaast heb je ook de mogelijkheden een container te huren voor specifieke materialen. Bijvoorbeeld puin-, hout- of tuinafval. Kijk uit dat de container die je huurt groot genoeg is voor het verwachte afval. Een container is vaak eerder te klein dan te groot. Vraag bij twijfel de vakmensen van MrFix om advies, zij lossen al je problemen razendsnel voor je op en denken goed met je mee.
 

Soorten afval

 
Je hebt veel verschillende soorten afval waar je aan kunt denken. Bijvoorbeeld schoonpuin, daaronder valt beton- en metselpuin, dakpannen, vloertegels en stenen. Maar ook hout afval komt vaak vrij, bijvoorbeeld spaanplaten, mdf en planken. Bij het renoveren of onderhouden van je tuin kan er veel tuinafval ophopen. Ga je bijvoorbeeld je dakbedekking vervanging, ook dan komt er veel dakafval naar beneden. En dan hebben we nog asbest. Genoeg werkzaamheden waarbij je onze vakmannen kunt inschakelen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Aannemer gezocht voor sloopwerk in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.