Menu

Sloopwerk / Bouwafval afvoeren? Klusservice MrFix!

Ben je bezig met een verbouwing en je zoekt een klusjesman die de sloopwerkzaamheden uitvoert en je meteen afhelpt van die berg afval. Ook tuinafval afvoeren kan MrFix voor je regelen. Onze vakmannen doen dit snel, soepel en zonder gedoe. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een aannemer.
 
Lees hieronder nog verder voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste sloopklussen, tips en informatie over garantie. Het standaardtarief voor sloopwerkzaamheden zijn €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 
 

Sloopwerkzaamheden? Waarom via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale aannemer
  • Kies zelf wanneer de sloper welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik het afvoeren van afval?

  • Bel/mail ons of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - sloopwerk

Klusjesman - Kerkstraat - Amsterdam

Replace panel in front of dishwasher - AM

Klusjesman of witgoedmonteur in Amsterdam-Centrum gezocht om het paneel (dat er uit ziet als een keukendeurtje) voor de vaatwasser terug te plaatsen. Het is eraf gevallen. (Handyman or White goods expert in Central Amsterdam wanted to put the panel (...

Klusjesman - Jacob van Campenplein - Rotterdam

Ophangen - Hang shelves + mirror + curtain rails - RO

Ik zoek een Klusjesman in Rotterdam voor vier klusjes - 7 IKEA planken ophangen (ik weet het materiaal van de muur niet). Eentje is iets zwaarder 4kg, de rest is heel licht - 1 IKEA nissedal spiegel ophangen - 2 schilderijen (met spijkers) - 3 gordijn...

Klusjesman - Henri Berssenbruggestraat - Deventer

Afgebroken draaidop van badstop van Villeroy & Boch bad fixen/vervangen - GE

Ik zoek een klusjesman of loodgieter in Deventer om de draaidop van de badstop van ons Villeroy & Boch bad te repareren of vervangen. Hij is afgebroken waardoor de stop niet meer functioneert

Klusjesman - Marathonlaan - Amstelveen

Reparatie / Onderhoud - Replace caulking/sealing in bathroom - AM

Ik zoek een klusjesman in Amstelveen om de oude siliconen afdichting in het douchegedeelte en langs de omtrek van de badkamer te verwijderen en de nieuwe moet gemaakt worden     (I need a handyman in Amstelveen to remove the old silicone seal in t...

Klusjesman - Haarlemmerweg - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble 3-door wardrobe, 6-drawer dresser and bed - AM

I need a handyman in Amsterdam to assemble a 3-door wardrobe, a 6-drawer dresser and a bed.

Klusjesman - Koningin Wilhelminaplein - Amsterdam

Ophangen - Uninstall bracket for sports equipment from ~3m high concrete ceiling - AM

I need a Handyman in Amsterdam to uninstall a ceiling bracket for sports equipment that was installed in 2020. The ceiling is rather high (~3m) so we need a ladder. The sports equipment is fitted with 4 bolts to the ceiling. It needs to get removed due...

 

 

Recente beoordelingen (5.831)

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ricardo: "Snel, duidelijk en kwalitatief goed werk. Konden direct die dag komen en 40 minuten later stonden de vakmannen weer buiten de deur met de klus geklaard. Enige minpuntje was dat de kosten voor het verwijderen van de houten planken niet van te voren genoemd..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Josine: "Wij wonen in Australie en dan is het vaak lastig om klusjes in ons huis in Nederland te regelen. Mr Fix is de ideale oplossing. Ze kunnen alles regelen, zijn snel, flexibel en goed in communicatie. We gaan ze zeker vaker inzetten. Heldere communicatie, Sn..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

 

sloopwerk - tarief

Sloopwerk - Tarief

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het sloopwerk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Sloopwerk en bouwafval afvoeren door MrFix

 
Een grote verbouwing leidt vaak tot een enorme berg bouwafval. Deze vaak zware berg afval staat al snel in de weg. Je hebt dit het liefste zo snel mogelijk afgevoerd. Ook tuinafval wil je zo snel mogelijk afgevoerd hebben. De vakmensen van klusservice MrFix helpen je hier graag bij. Dit doen zij snel, soepel en zonder gedoe. Zo kun jij genieten van je verbouwde woning, terwijl zij het vuile werk voor je opknappen. Ideaal toch? Zie voor het specifiek slopen van niet-dragende binnenmuren en plafonds de pagina wand / plafond verwijderen.
 
Voor de sloopexperts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het afvoeren van bouwafval als met het uitbouwen van je woonkamer.
 

Wanneer sloopmelding

 
In sommige gevallen is er een sloopmelding nodig. Voor meer informatie hierover kun je de volgende website raadplegen: Rijksoverheid: Hoe doe ik een sloopmelding?
 

Soepel je sloopklus plaatsen en snel afvoeren

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: wat moet er gesloopt worden? Soort afval (puin, tuin, hout), hoeveelheid afval in m3.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing van de keuken of het plaatsen van een nieuwe douche: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze aannemers laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

sloopwerk - garantie

Bouwafval afvoeren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een aannemer ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Een container huren

 
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van een container voor bouwafval. Hiernaast heb je ook de mogelijkheden een container te huren voor specifieke materialen. Bijvoorbeeld puin-, hout- of tuinafval. Kijk uit dat de container die je huurt groot genoeg is voor het verwachte afval. Een container is vaak eerder te klein dan te groot. Vraag bij twijfel de vakmensen van MrFix om advies, zij lossen al je problemen razendsnel voor je op en denken goed met je mee.
 

Soorten afval

 
Je hebt veel verschillende soorten afval waar je aan kunt denken. Bijvoorbeeld schoonpuin, daaronder valt beton- en metselpuin, dakpannen, vloertegels en stenen. Maar ook hout afval komt vaak vrij, bijvoorbeeld spaanplaten, mdf en planken. Bij het renoveren of onderhouden van je tuin kan er veel tuinafval ophopen. Ga je bijvoorbeeld je dakbedekking vervanging, ook dan komt er veel dakafval naar beneden. En dan hebben we nog asbest. Genoeg werkzaamheden waarbij je onze vakmannen kunt inschakelen.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Maastricht en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter, Hovenier of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Aannemer gezocht voor sloopwerk in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.