Menu

Uitbouw of aanbouw van je woning? Aannemerservice MrFix!

Droom jij ook al jaren van een uitbouw aan je keuken? Met van die prachtige openslaande tuindeuren? Of van een mooie garage aanbouw? of meer ruimte door het plaatsen van een dakkapel? Vul bovenstaand formulier en MrFix koppelt je aan de beste vakmannen die je droom kunnen waarmaken en dit graag in 1 keer goed doen.
 
Geen klus is te klein of juist te groot. Indien je nog meer Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie en tips, lees dan nog verder. Het standaardtarief voor een uitbouw en/of aanbouw is €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor je aan- en/of uitbouw?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn verbouwingsklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - uitbouw aanbouw

Klusjesman - Tweede Sweelinckstraat - Amsterdam

Verbouwing - Wand van 4, 75x3 zolderkamer voorzien van gipsplaten, Deurbeslag plaatsen, Trap voorzien van brandwerende wand - AM

Ik zoek een aannemer, stukadoor of klusjesman in Amsterdam-Oost voor 3 klussen: 1. De wand van 4,75x3m van mijn zolderkamer op 3-hoog te voorzien van gipsplaten. Er zit nu triplex op de wand dus de gipsplaten kunnen er overheen en dat moet aangesmeerd o...

Klusjesman - Theophilusstraat - Amsterdam

Install spotlight - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een spotje te installeren (zie foto). De spot zal het vorige gat bedekken. (I need an electrician in Amsterdam to install a spotlight (see photo). The spotlight will cover the previous hole.)

Klusjesman - Einthovenpad - Haarlem

Plaatsen / Monteren - Disassemble, Move and Reassemble ~250x200 corner sofa - HA

Hallo, ik zoek een klusjesman in Haarlem om mijn hoekbank van ~250x200cm demonteren, twee verdiepingen omhoog te verplaatsen (geen lift, alleen trap) en dan weer in elkaar te zetten. Neem alsjeblieft contact met mij op als jullie mij kunnen helpen. Harte...

Klusjesman - Talmalaan - Utrecht

Place two shelves on kitchen wall - UT

Ik zoek een klusjesman in Utrecht om deze twee planken aan de keukenmuur boven het aanrechtblad te plaatsen. De planken hebben onzichtbare bevestigingselementen. Ze moeten met de juiste schroeven worden bevestigd, zodat de planken niet naar binnen leun...

Klusjesman - Hebatstraat - Almere

Ophangen - Install 66-110 x 250 PVC blinds - HI

Hallo Team, ik zoek een Klusjesman in Almere om onze PVC rolgordijnen (breedte 66cm/110 cm) (Lengte 250cm) op de ramen te monteren. We hebben gemerkt dat er aan een kant van de muur metaal in zit. Wij hebben een ladder en een boor beschikbaar. Met vrie...

Klusjesman - Meander - Amstelveen

Ophangen - Hang 75-inch Samsung TV - AM

Handyman in Amstelveen wanted to hang a 75-inch Samsung TV. We have the mount, we just need help installing it. The wall is brick/beton.

 

 

Recente beoordelingen (5.569)

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosa: "Onze ervaring met MrFix was helemaal Top! Er was een duidelijke communicatie vooraf en de klus zelf is ook prima gedaan door een goede klusser die onze rolgordijnen mooi heeft opgehangen. Wij zijn tevreden Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Josine: "Wij wonen in Australie en dan is het vaak lastig om klusjes in ons huis in Nederland te regelen. Mr Fix is de ideale oplossing. Ze kunnen alles regelen, zijn snel, flexibel en goed in communicatie. We gaan ze zeker vaker inzetten. Heldere communicatie, Sn..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

 

aanbouw - tarief

Uitbouw/ aanbouw - Tarief

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Uitbreiding van je woonruimte door MrFix

 
Droom jij ook al jaren van een uitbouw aan je keuken? Met van die prachtige openslaande tuindeuren? Of van een mooie garage aan huis? De klusjesmannen van Klusservice MrFix helpen je graag bij het realiseren van jouw woondromen. Onze vakmensen denken van begin tot eind met je mee, voor een prachtig eindresultaat. Bovendien werken ze snel, soepel en professioneel. En laten ze je woning netjes en schoon achter. Geen uitdaging te groot voor de aannemers van MrFix.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het monteren van een nieuwe wastafel als met het uitbouwen van je woonkamer.
 

Tips financiën en planning

 
Ben je een verbouwing aan het overwegen? Lees dan verder in de blog Plannen voor een verbouwing? en het artikel van het Nibud. Vol met do’s en don’ts, met name voor het regelen van de financiën.
 

Vakantiegeld ontvangen

 
Vakantiegeld ontvangen? Je hebt de dure Zomervakantie naar Coronaland geannuleerd en na onze zonnigste lente ooit klinkt thuis blijven helemaal niet gek. Maar wat te doen met al die poen? De afgelopen weken hebben meerdere verstandige Klanten ons verteld dat ze, zoals ook het AD aanraadt, hun vakantiegeld gebruiken om hun “woning op te knappen, verbouwen of verduurzamen”…Lees hier verder.
 

Plaats soepel je aan- en/of uitbouwklus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, is het een aan- of uitbouw, waar komt de aan- of uitbouw, welke materialen gaan er gebruikt worden, geef eventuele bijzonderheden aan.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing van de keuken of het plaatsen van een nieuwe douche: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

aanbouw - garantie

Uitbouw/ aanbouw - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Verschil tussen uitbouw en aanbouw

 
Veel mensen gebruiken de term uitbouw en aanbouw door elkaar heen. Er zit echter wel degelijk verschil tussen deze twee begrippen. Bij aanbouw gaat het om een constructie aan de gevel van een bestaand gebouw. Bijvoorbeeld een garage of werkschuurtje. Er wordt geen uitbreiding van een bestaande ruimte gecreëerd. Bij een uitbouw wordt een bestaande ruimte, zoals een keuken of woonkamer, vergroot.
 
Let op: bij een uitbouw is een vergunning vaak niet verplicht als je je houdt aan de gemeentelijke voorschriften. Bij een aanbouw is hier eerder sprake van. Check daarom of een vergunning nodig is via de bouwregelgeving van de overheid.
 

Ramen en lichtinval

 
Belangrijk bij een aanbouw is het binnentrekken van zoveel mogelijk daglicht. De beste optie is een zuidelijk georiënteerde aanbouw. Als dit eventueel niet mogelijk is, kan je eveneens kiezen voor het gebruik van dakramen zodat de zon kan binnenvallen. Als de ramen van je aanbouw naar het zuiden gericht zijn, is het belangrijk om na te denken over zonwering.
 

Soorten constructies

 
Het kiezen van het materiaal en de opbouw is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste de locatie van de aanbouw. Wil je graag een mooi uitzicht op je tuin kies je beter niet voor massief bouw want met skeletbouw kan je grotere raampartijen voorzien. Ten tweede: hoeveel ramen en welke soorten wil je graag gebruiken? Metaalskelet kan bijvoorbeeld gemakkelijker zorgen voor overkragingen dus grotere glaspartijen. Of kies je voor een gemetselde aanbouw. Onze vakmannen helpen je graag verder.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Breda, Enschede en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix Huis-APK

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor aan- en/of uitbouw?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: