Menu

Uitbouw of aanbouw van je woning? Aannemerservice MrFix!

Droom jij ook al jaren van een uitbouw aan je keuken? Met van die prachtige openslaande tuindeuren? Of van een mooie garage aanbouw? of meer ruimte door het plaatsen van een dakkapel? Vul bovenstaand formulier en MrFix koppelt je aan de beste vakmannen die je droom kunnen waarmaken en dit graag in 1 keer goed doen.
 
Geen klus is te klein of juist te groot. Indien je nog meer Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, informatie over garantie en tips, lees dan nog verder. Het standaardtarief voor een uitbouw en/of aanbouw is €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix voor je aan- en/of uitbouw?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn verbouwingsklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - uitbouw aanbouw

Klusjesman - Brouwersstraat - Rotterdam

Ophangen - Hang 5-6 wood shelves on stud wall - RO

Ik zpek een klusjesman in Rotterdam om mij te helpen met het ophangen van 5-6 houten planken aan een gipswand. Het zijn eenvoudige wandplanken maar ik kan de stalen latten achter de wand niet vinden.    (I need a handyman in Rotterdam to help me ha...

Klusjesman - Oude Ebbingestraat - Groningen

Verwijder dichtgekitte deur, daarna weer dichtkitten. - GR

Ik zoek een klusjesman in Groningen om een dichtgekitte deur (zonder schanieren of slot) te heropenen. kit moet worden weggesneden en dan zou de de zo te verweideren moeten zijn. Daarna moet deze deur weer terug geplaats worden en dichtgekit.

Klusjesman - De Lierhof - Amsterdam

Glaszetter - Replace double pane window - AM

Ik zoek een glaszetter in Amsterdam om dubbel glas raam te vervangen. Een van de twee lagen van het raam is gebarsten. De maat van het glas is 87x71cm, de maat van het raam is 104x88cm. (I need a glazier in Amsterdam to replace a double pane window...

Klusjesman - Jan Pieter Heijestraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Replace toilet bowl - AM

Ik een klusjesman in Amsterdam om de toiletpot te vervangen. Ik weet niet zeker waarmee deze vervangen moet worden, graag advies. (I need a handyman in Amsterdam to replace the toilet bowl. I am not sure with what it should be replaced, please advise. )...

Klusjesman - Koningsvaren - Purmerend

Remove + Dispose of kitchen - NH

Ik zoek een klusjesman in Purmerend om een keuken te verwijderen en af te voeren. Ik heb onlangs een woning gekocht en ik wil de keuken laten verwijderen en afvoeren. Het moet in de tweede helft van juni verwijderd worden. De foto in de bijlage is wat e...

Klusjesman - Wichersstraat - Amsterdam

Ophangen - Lampen + plank ophangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een aantal lampen en een plank op te hangen. Zie bijlage.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

aanbouw - tarief

Uitbouw/ aanbouw - Tarief

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Uitbreiding van je woonruimte door MrFix

 
Droom jij ook al jaren van een uitbouw aan je keuken? Met van die prachtige openslaande tuindeuren? Of van een mooie garage aan huis? De klusjesmannen van Klusservice MrFix helpen je graag bij het realiseren van jouw woondromen. Onze vakmensen denken van begin tot eind met je mee, voor een prachtig eindresultaat. Bovendien werken ze snel, soepel en professioneel. En laten ze je woning netjes en schoon achter. Geen uitdaging te groot voor de aannemers van MrFix.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het monteren van een nieuwe wastafel als met het uitbouwen van je woonkamer.
 

Tips financiën en planning

 
Ben je een verbouwing aan het overwegen? Lees dan verder in de blog Plannen voor een verbouwing? en het artikel van het Nibud. Vol met do’s en don’ts, met name voor het regelen van de financiën.
 

Vakantiegeld ontvangen

 
Vakantiegeld ontvangen? Je hebt de dure Zomervakantie naar Coronaland geannuleerd en na onze zonnigste lente ooit klinkt thuis blijven helemaal niet gek. Maar wat te doen met al die poen? De afgelopen weken hebben meerdere verstandige Klanten ons verteld dat ze, zoals ook het AD aanraadt, hun vakantiegeld gebruiken om hun “woning op te knappen, verbouwen of verduurzamen”…Lees hier verder.
 

Plaats soepel je aan- en/of uitbouwklus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, is het een aan- of uitbouw, waar komt de aan- of uitbouw, welke materialen gaan er gebruikt worden, geef eventuele bijzonderheden aan.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing van de keuken of het plaatsen van een nieuwe douche: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

aanbouw - garantie

Uitbouw/ aanbouw - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Verschil tussen uitbouw en aanbouw

 
Veel mensen gebruiken de term uitbouw en aanbouw door elkaar heen. Er zit echter wel degelijk verschil tussen deze twee begrippen. Bij aanbouw gaat het om een constructie aan de gevel van een bestaand gebouw. Bijvoorbeeld een garage of werkschuurtje. Er wordt geen uitbreiding van een bestaande ruimte gecreëerd. Bij een uitbouw wordt een bestaande ruimte, zoals een keuken of woonkamer, vergroot.
 
Let op: bij een uitbouw is een vergunning vaak niet verplicht als je je houdt aan de gemeentelijke voorschriften. Bij een aanbouw is hier eerder sprake van. Check daarom of een vergunning nodig is via de bouwregelgeving van de overheid.
 

Ramen en lichtinval

 
Belangrijk bij een aanbouw is het binnentrekken van zoveel mogelijk daglicht. De beste optie is een zuidelijk georiënteerde aanbouw. Als dit eventueel niet mogelijk is, kan je eveneens kiezen voor het gebruik van dakramen zodat de zon kan binnenvallen. Als de ramen van je aanbouw naar het zuiden gericht zijn, is het belangrijk om na te denken over zonwering.
 

Soorten constructies

 
Het kiezen van het materiaal en de opbouw is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste de locatie van de aanbouw. Wil je graag een mooi uitzicht op je tuin kies je beter niet voor massief bouw want met skeletbouw kan je grotere raampartijen voorzien. Ten tweede: hoeveel ramen en welke soorten wil je graag gebruiken? Metaalskelet kan bijvoorbeeld gemakkelijker zorgen voor overkragingen dus grotere glaspartijen. Of kies je voor een gemetselde aanbouw. Onze vakmannen helpen je graag verder.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Breda, Enschede en Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix Huis-APK

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor aan- en/of uitbouw?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: