Menu

Waterschade? Loodgietersservice MrFix!

Waterschade is ontzettend vervelend! Het kan ook levensgevaarlijke situaties opleveren als er elektra in de buurt zit. Daarnaast is het ook ongezond wanneer er schimmelvorming ontstaat. Of het nu om waterschade aan hout, dak, plafonds, muren of vloeren gaat, onze experts gaan op zoek naar de oorzaak en lossen het probleem op. MrFix koppelt je al binnen 1 uur aan een loodgieter door bovenstaand formulier in te vullen.
 
De vakmannen voor het oplossen van waterschade worden vooraf geselecteerd en werken met een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten. Als het een spoedklus is, lees dan snel verder voor de voorwaarden. Je leest daar ook onze Klantbeoordelingen, handige tips voor het voorkomen van waterschade en informatie over garantie.
 
 

Waterschade verhelpen: Waarom via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
 • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
 • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn waterschade klus

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - waterschade

Loodgieter - Jacob van Lennepkade - Amsterdam

CV / Thermostaat - Fix 3 verwarmingen: ze lekken en tikken/ratelen als ze aan staan - AM

Met spoed loodgieter in Amsterdam gezocht om 3 verwarmingen te repareren: Verwarming 1: Lekt bij de aandraai knop bij het ijzeren ringetje (extra als verwarminguitstaat), en bij de aansluiting naar de grond. Hier lekt het nu flink en is de houten vloer u...

Loodgieter - Stadhouderskade - Amsterdam

Verstopping van keukenafvoer oplossen

MrFix, kan dezelfde loodgieter als 2 weken geleden terug komen om de verstopping van mijn keukenafvoer op te lossen?

Loodgieter - Danil Catterwijckstraat - Rijswijk

Ontstoppen - Solve clogging issue (water goes down sink very slowly) - DH

Loodgieter in Rijswijk gezocht om een groot verstoppings probleem op te lossen. Als ik mijn handen was, de afwas doe of een douche neem, gaat het water langzaam weg. Het kan tot 15 minuten duren voordat het water door de gootsteen gaat. Ik heb geprobeerd...

Loodgieter - Reina Prinsen Geerligspad - Leiden

CV / Thermostaat - Fix radiator (not warming up) - LE

Loodgieter in Leiden gezocht om een van de radiatoren te repareren. Het lijk niet een groot probleem: als Ik de verwarming aanraak blijkt hij boven wel warm te zijn maar niet aan de onderkant. Ik vermoed dat hij verstopt zit waardoor get water aan de onde...

Loodgieter - Bloemstraat - Amsterdam

Ontstoppen - Unblock kitchen-bathroom pipes + install kitchen tap - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de leidingen van de keuken en badkamer te ontstoppen - de keukenwasbak, de badkamer wasbak en de douche delen de pijp die verstopt is. Het water loopt heel langzaam weg. Als er stromend water in de gootsteen of douche ko...

Loodgieter - Poeziestraat - Almere

Lekkage - Unclog drain, Install new drain pipe in crawl space to replace broken drain pipe - HI

Ik zoek een loodgieter in Almere om de gootsteen in mijn keuken te ontstoppen. ('I need a plumber in Almere to unclogg the kitchen sink.')

 

 

Recente beoordelingen (2.464)

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Danny: "Erg goed, binnen een dag werkte mijn afvoer weer Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sergio: "Flitsend reactiesnelheid + gedegen vakmanschap Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Morgan: "World Class Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Carel: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

waterschade - tarief

Reparatie waterschade - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Waterschade

 
Een lekkende kraan, een lekkage in de badkamer of een lekkend dak kunnen voor ernstige waterschade zorgen aan vloeren en muren. De meest voorkomende oorzaken van lekkage in de badkamer zijn: lekkende tegelvoegen, slecht kitwerk of een lekkende afvoer. Schakel voor de juiste probleemanalyse een loodgieter in van MrFix. Door correcte lekdetectie vooraf voorkom je onnodig hak- en breekwerk.
 

Voorkom waterschade

 • Controleer je afvoer en leidingen
 • Onderhoud de voegen in je keuken en badkamer
 • Spoor vochtplekken op
 • Investeer in een (af)wasmachine met anti-overloopsysteem of zet een lekbak onder je wasmachine
 • Sluit het water af bij lange afwezigheid
 • Draag zorg voor dak en dakgoten

Plaats soepel je klus, verhelp snel de waterschade

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Loodgietersservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan waar de lekkage zichtbaar is. Een foto helpt daarbij. Is het probleem al beken? Zo ja, geef aan wat de oorzaak is. Is het bijvoorbeeld een lekkende kraan, slecht kitwerk, lekkende afvoer. Zo niet, geen probleem, onze vakman gaat op zoek naar de oorzaak.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman niet alleen voor het verhelpen van waterschade, maar ook voor het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

waterschade - garantie

Waterschade verhelpen - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
De winterkou dringt weer overal doorheen en tot overmaat van ramp kom je thuis in een koud huis. De CV-ketel maakt vreemde geluiden en je vreest het ergste: de ketel werkt niet en moet direct worden gerepareerd. Of nog erger: je huis kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Onderhoud aan douche en bad

 
Om lekkages en waterschade te voorkomen is het belangrijk regelmatig de naden en randen in de badkamer te controleren. Een kleine kier in het kitwerk kan al voor forse schade zorgen. Het is daarom verstandig bij versleten kitwerk snel te handelen.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en in de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.