Menu

Waterschade? Loodgietersservice MrFix!

Waterschade is ontzettend vervelend! Het kan ook levensgevaarlijke situaties opleveren als er elektra in de buurt zit. Daarnaast is het ook ongezond wanneer er schimmelvorming ontstaat. Of het nu om waterschade aan hout, dak, plafonds, muren of vloeren gaat, onze experts gaan op zoek naar de oorzaak en lossen het probleem op. MrFix koppelt je al binnen 1 uur aan een loodgieter door bovenstaand formulier in te vullen.
 
De vakmannen voor het oplossen van waterschade worden vooraf geselecteerd en werken met een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten. Als het een spoedklus is, lees dan snel verder voor de voorwaarden. Je leest daar ook onze Klantbeoordelingen, handige tips voor het voorkomen van waterschade en informatie over garantie.
 
 

Waterschade verhelpen: Waarom via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
 • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
 • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn waterschade klus

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - waterschade

Loodgieter - Markt - Nieuwegein

Sanitair plaatsen - Move/Extend kitchen drain - UT

Ik zoek met spoed een loodgieter in Nieuwegein om de afvoer voor de gootsteen te verplaatsen of te verplaatsen naar een andere plek.  We installeren een nieuwe keuken, maar de gootsteen is toevallig een beetje ver weg van de afvoer. We hebben hier zsm...

Loodgieter - Rijklof van Goensstraat - Den Haag

Fix leaking bidet - DH

Ik zoek met SPOED een loodgieter om de lekkage van het bidet van het toilet te repareren. Het bidet is kapot en het water komt eruit en we kunnen de waterstroom niet stoppen. (I URGENTLY need a plumber in to repair the leakage of the bidet of the toile...

Loodgieter - Kringloop - Amstelveen

CV / Thermostaat - Replace Hajdu boiler by Modeco 50L smart boiler - AM

Loodgieter in Amstelveen gezocht om mijn oude Hajdu cv-ketel, die kapot is, te verwijderen en te vervangen door een nieuwe Modeco 50L smart ketel. Ik stuur de foto van de oude (aan de muur bevestigd) mee en een foto van de nieuwe die ik net besteld heb. I...

Loodgieter - Lontarpalmstraat - Amsterdam

Lekkage - Water leakage on kitchen, something broken - AM

I need a Plumber in Amsterdam to Water leakage on kitchen, something broken

Loodgieter - Groenhoven - Amsterdam

Ontstoppen - Fix blocked kitchen sink

Ik zoek een loodgieter in Abcoude om mijn gootsteen te ontstoppen. Ik heb al geprobeerd met plopper geprobeerd, gootsteenontstopper en pijpen losgedraaid.') ('I need a plumber in Amsterdam to unblock my kitchen sink. I have tried a plunger, chemica...

Loodgieter - Willemstraat - Den Haag

Vochtwering - Fix rising damp in walls - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om het optrekkend vocht in de muren te verhelpen.  Wij hebben ongeveer 4 meter muur in ons woongedeelte op de begane grond die is aangetast door optrekkend vocht uit onze kelder - de verf bladdert van de muren. Wij wo...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

waterschade - tarief

Reparatie waterschade - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Waterschade

 
Een lekkende kraan, een lekkage in de badkamer of een lekkend dak kunnen voor ernstige waterschade zorgen aan vloeren en muren. De meest voorkomende oorzaken van lekkage in de badkamer zijn: lekkende tegelvoegen, slecht kitwerk of een lekkende afvoer. Schakel voor de juiste probleemanalyse een loodgieter in van MrFix. Door correcte lekdetectie vooraf voorkom je onnodig hak- en breekwerk.
 

Voorkom waterschade

 • Controleer je afvoer en leidingen
 • Onderhoud de voegen in je keuken en badkamer
 • Spoor vochtplekken op
 • Investeer in een (af)wasmachine met anti-overloopsysteem of zet een lekbak onder je wasmachine
 • Sluit het water af bij lange afwezigheid
 • Draag zorg voor dak en dakgoten

Plaats soepel je klus, verhelp snel de waterschade

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Loodgietersservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan waar de lekkage zichtbaar is. Een foto helpt daarbij. Is het probleem al beken? Zo ja, geef aan wat de oorzaak is. Is het bijvoorbeeld een lekkende kraan, slecht kitwerk, lekkende afvoer. Zo niet, geen probleem, onze vakman gaat op zoek naar de oorzaak.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman niet alleen voor het verhelpen van waterschade, maar ook voor het ontstoppen van een gootsteen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

waterschade - garantie

Waterschade verhelpen - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
De winterkou dringt weer overal doorheen en tot overmaat van ramp kom je thuis in een koud huis. De CV-ketel maakt vreemde geluiden en je vreest het ergste: de ketel werkt niet en moet direct worden gerepareerd. Of nog erger: je huis kampt met ernstige lekkages met waterschade tot gevolg.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Onderhoud aan douche en bad

 
Om lekkages en waterschade te voorkomen is het belangrijk regelmatig de naden en randen in de badkamer te controleren. Een kleine kier in het kitwerk kan al voor forse schade zorgen. Het is daarom verstandig bij versleten kitwerk snel te handelen.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en in de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.