Menu

Loodgieter in Amsterdam gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de loodgieter in Amsterdam
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - Overtoom - Amsterdam

CV / Thermostaat - Inventum-boiler fixen (geen warm water) - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam die een boiler (merk Inventum) kan repareren. De boiler geeft geen warm water meer.

Loodgieter - Wilhelminastraat - Amsterdam

CV / Thermostaat - Vaillant directPower MAG-boiler fixen / vervangen - AM

Ik zoek met spoed een loodgieter in Amsterdam om de boiler te fixen of vervangen. De boiler is een Vaillant directPower MAG en lekt als hij warm water vraagt.

Loodgieter - Keizersgracht - Amsterdam

Lekkage vanuit douche naar woonkamer verhelpen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam-Centrum om en lekkage te verhelpen. We merken het aan waterschade aan het plafond van de woonkamer en vocht in de plafondbalken op de 2e verdieping recht onder douche op 3e verdieping. Er komt nu af en toe een donkerb...

Loodgieter - Zonneplein - Amsterdam

Koudwaterknop van keukenkraan fixen / vervangen - AM

Ik zoek met spoed een loodgieter in Amsterdam-Noord om vanavond de doorgedraaide koudwaterknop van de keukenkraan te repareren of vervangen.

Loodgieter - Herengracht - Amsterdam

Waterkoeler aansluiten - AM

Wij zoeken een loodgieter in Amsterdam die een waterkoeler kan aansluiten. Er is een waterkraan aanwezig, alleen is deze nu aangesloten op een afwasmachine. Wij vroegen ons af of er een tweede aansluiting kan komen, zodat wij de waterkoeler kunnen gebrui...

Loodgieter - Alberdingk Thijmstraat - Amsterdam

Expansievat opnieuw plaatsen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een gas-expansievat opnieuw te plaatsen. Een schroef is losgekomen en om het niet erger te maken zou ik graag willen dat het weer opnieuw bevestigd wordt. Zie bijgaande fotos.

Recente beoordelingen (2.652)

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Loodgieter - tarief

Loodgieter in Amsterdam- Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Ruim 200 vakmannen van MrFix in Amsterdam

Klusservice MrFix is sinds 2010 actief in Amsterdam en omgeving. Wij hebben ruim 200 vakmensen voor je klaar staan om je klussen in en om het huis te klaren. Dus zoek je een loodgieter in Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid, De Jordaan, De Pijp, Buitenveldert of Amsterdam-Noord? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix. Wij koppelen je binnen drie uur aan een ervaren loodgieter die je al het werk uit handen neemt.
 

Expertise van Amsterdamse huizen met karakter

Amsterdam is een prachtige, karakteristieke stad met haar oude stadscentrum en statige grachtengordel. Helaas kan het zijn dat je als bewoner van zo’n prachtig oud huis gebreken of ‘ouderdomskwaaltjes’ tegenkomt. Denk aan verouderd leidingwerk, verstopte afvoerbuizen of verouderd sanitair. De loodgieters van MrFix kennen de stad Amsterdam en de soms verborgen gebreken als geen ander. Zoek je een loodgieter die weet wat hij doet en razendsnel beschikbaar is? Kies dan een vakman van MrFix.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter in Amsterdam? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En geef bijv. type en merk sanitair. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over loodgieter tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter in Amsterdam - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter in Amsterdam?

Je komt thuis in de winterkou en je CV-ketel blijkt niet te werken? Of blijkt tot overmaat van ramp dat je badkamer blank staat door een lekkage? Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Daarom zet MrFix ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter in Amsterdam – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Elektricien, Klusjesman of andere Vakman in Amsterdam.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.