Menu

Onderhoud aan CV / thermostaat? Klusservice MrFix!

Door goed onderhoud van je CV-ketel gaat de ketel langer mee. Ook verkleint dit de kans op storingen en koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden ketel is fundamenteel voor een veilige leefomgeving. Dit kan snel en simpel geregeld worden door bovenstaand formulier in te vullen. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren en gecertificeerde CV-monteur voor een standaardtarief van €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder kun je nog meer lezen over o.a. onze Klantbeoordelingen, garantie, spoedklussen en tips.
 
 

Waarom je CV-onderhoud via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale CV-monteur
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn CV-onderhoud klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - cv thermostaat onderhoud

Loodgieter - Wilhelminastraat - Amsterdam

Replace kitchen tap

We had one of your Amsterdam plumbers out last week to fix a leaking tap. He couldn't fix it. So we have bought a replacement tap. And would like someone to come out to fit it, please.

Loodgieter - Grasperk - Eindhoven

Fix roof leakage - EI

Dakwerker in Eindhoven gezocht het dak repareren, omdat er water mijn huis in lekt. Het dak is ongeveer 6 meter hoog, een ladder is vereist om het te bereiken. (Roofer in Eindhoven wanted to repair the roof, as water leaks into my house. The roof is...

Loodgieter - Messchertstraat - Rotterdam

Fix boiler (no hot water) - RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om onze ketel te repareren. Het geeft geen warm water meer. (I need a plumber in Rotterdam to repair our boiler. It does not give hot water anymore.)

Loodgieter - Lisdoddestraat - Kudelstaart

Gootsteen ontstoppen HI

Ik zoek een loodgieter in Kudelstaart om onze gootsteen in de keuken te ontstoppen.

Loodgieter - Norgstraat - The Hague

Lekkage - Fix leakage in ceiling - DH

Loodgieter in Den Haag gezocht om een lekkage in mijn appartement op te lossen. Het plafond in mijn woonkamer wordt nat en daarboven is de badkamer. We voelen druppels uit het plafond naar beneden komen en de houten vloer krijgt waterschade. (Plumber...

Loodgieter - Van Nijenrodeweg - Amsterdam

Fix leaky kitchen sink

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn sinds enkele dagen lekkende keukengootsteen te repareren. Ik heb de kraan uitgezet, maar het lekt nog steeds, dus ik weet niet zeker waar het lekkende water vandaan komt. ('I need a plumber in Amsterdam to...

 

 

Recente beoordelingen (4.038)

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

 

cv onderhoud - tarief

CV onderhoud - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde CV-monteurs een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Waarom onderhoud aan je CV-ketel?

 
Door goed onderhoud van je CV-ketel gaat de ketel langer mee. Ook verkleint dit de kans op storingen en koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden ketel is fundamenteel voor een veilige leefomgeving. Hoewel onderhoud aan je CV niet wettelijk verplicht is, stellen fabrikanten van CV-ketels jaarlijks onderhoud vaak als voorwaarde voor garantie. Doe je dit niet, vervalt je recht op garantie. Hiernaast is het zo ook verzekeringsmaatschappijen regelmatig niet uitkeren bij schade, bijvoorbeeld een gasexplosie, door nalatig onderhoud. Stel de veiligheid van jezelf en je gezin centraal, pleeg regelmatig onderhoud aan je CV-ketel.
 

Slimme thermostaat

 
Ben je op zoek naar een thermostaat die zelflerend is en/of die je op afstand met je smartphone of tablet kunt bedienen? En moet de thermostaat ook programmeerbaar zijn? Dan is de slimme thermostaat of een WiFi-thermostaat echt wat voor jou. Onze vakmannen kunnen je hier altijd over adviseren.
 

Soepel je CV-onderhoud klus plaatsen, snel een monteur

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste CV-monteur? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame CV-monteur. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je CV-klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. Het type of merk CV-ketel. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over CV-monteur tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

cv onderhoud - garantie

CV onderhoud - Garantie

Met spoed een CV-monteur?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten, zoals een kapotte CV-ketel midden in de winter. Je wilt natuurlijk niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de aannemers van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende CV-monteurs van MrFix!
 

Voorkom problemen én een hoge energierekening

 
Veel CV-monteurs bieden een onderhoudscontract aan voor jaarlijkse controle van je CV-ketel tegen een gunstig tarief. Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt nemen ze zelf contact met je op. Op deze manier raakt het onderhoud aan je ketel niet in de vergetelheid en heb je er zelf geen omkijken naar.
 
Wist je dat een goed onderhouden CV-ketel wel zo’n 10 procent kan schelen op de energierekening? Door goed onderhoud verbrandt het gas in de CV-ketel beter en stoot de ketel minder C02 uit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste CV-monteur.
 

CV-monteur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze CV-monteurs gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een CV-monteur of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

CV-monteur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare CV-monteurs en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.