Menu

Onderhoud aan CV / thermostaat? Klusservice MrFix!

Door goed onderhoud van je CV-ketel gaat de ketel langer mee. Ook verkleint dit de kans op storingen en koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden ketel is fundamenteel voor een veilige leefomgeving. Dit kan snel en simpel geregeld worden door bovenstaand formulier in te vullen. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren en gecertificeerde CV-monteur voor een standaardtarief van €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder kun je nog meer lezen over o.a. onze Klantbeoordelingen, garantie, spoedklussen en tips.
 
 

Waarom je CV-onderhoud via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale CV-monteur
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn CV-onderhoud klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - cv thermostaat onderhoud

Loodgieter - Osdorpplein - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix leaking toilet flush knob

Ik ben op zoek naar een loodgieter om een lekkend toilet te repareren. Het lek bevindt zich bij de stortbak, bij de spoelknop. Het water druppelt langs de knop (die je moet trekken om te spoelen.) Soms wordt de stortbak niet bijgevuld of duurt het me...

Loodgieter - Marsstraat - Amsterdam

Install a garden hose - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om voor ons een tuinslang te installeren. Onze keukenkraan zit buiten, dus het zou vrij makkelijk moeten zijn! We hebben nog geen tuinslang, het zou fijn zijn als de expert er een mee kan nemen of ons kan adviseren over de...

Loodgieter - Heelsumstraat - Den Haag

Ontstoppen - Ontstop afvoer van badkamer - DH

Met spoed loodgieter in Den Haag gezocht om de afvoer van de badkamer te ontstoppen, deze is binnen een halve seconde al vol en het water loopt niet meer weg. Ik wil graag dat deze afvoer ontstopt wordt, anders loopt het water over. Er zijn meerdere verst...

Loodgieter - Joos Banckersplantsoen - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Bring water pipe up through cabinet, Remove water feed for dishwasher, Fix water supply hot and cold water

Verplaats de waterleiding omhoog door de kast en verwijder de watertoevoer voor de vaatwasser en repareer de watertoevoer voor het warme en koude water voor de kraan. De kast kan er niet uit, maar de lades van de kast wel. (Bring water pipe up throug...

Loodgieter - Toevluchtstraat - Badhoevedorp

Vervang 2 lekkende verwarmingsbuizen - AM

Ik zoek een loodgieter in Badhoevedorp om 2 verwarmingsbuizen te vervangen. Deze zijn gaan roesten en lekken nu.

Loodgieter - Hardenvoort - Antwerpen

Sanitair repareren - Fix losgekomen kraan - HA

Ik zoek een Loodgieter in Antwerpen om De keuken kraan zit helemaal los en kan niet meer vast draaien, de kraan van de wc is helemaal losgekomen

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

cv onderhoud - tarief

CV onderhoud - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde CV-monteurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Waarom onderhoud aan je CV-ketel?

 
Door goed onderhoud van je CV-ketel gaat de ketel langer mee. Ook verkleint dit de kans op storingen en koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden ketel is fundamenteel voor een veilige leefomgeving. Hoewel onderhoud aan je CV niet wettelijk verplicht is, stellen fabrikanten van CV-ketels jaarlijks onderhoud vaak als voorwaarde voor garantie. Doe je dit niet, vervalt je recht op garantie. Hiernaast is het zo ook verzekeringsmaatschappijen regelmatig niet uitkeren bij schade, bijvoorbeeld een gasexplosie, door nalatig onderhoud. Stel de veiligheid van jezelf en je gezin centraal, pleeg regelmatig onderhoud aan je CV-ketel.
 

Slimme thermostaat

 
Ben je op zoek naar een thermostaat die zelflerend is en/of die je op afstand met je smartphone of tablet kunt bedienen? En moet de thermostaat ook programmeerbaar zijn? Dan is de slimme thermostaat of een WiFi-thermostaat echt wat voor jou. Onze vakmannen kunnen je hier altijd over adviseren.
 

Soepel je CV-onderhoud klus plaatsen, snel een monteur

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste CV-monteur? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame CV-monteur. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je CV-klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. Het type of merk CV-ketel. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over CV-monteur tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

cv onderhoud - garantie

CV onderhoud - Garantie

Met spoed een CV-monteur?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten, zoals een kapotte CV-ketel midden in de winter. Je wilt natuurlijk niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de aannemers van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende CV-monteurs van MrFix!
 

Voorkom problemen én een hoge energierekening

 
Veel CV-monteurs bieden een onderhoudscontract aan voor jaarlijkse controle van je CV-ketel tegen een gunstig tarief. Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt nemen ze zelf contact met je op. Op deze manier raakt het onderhoud aan je ketel niet in de vergetelheid en heb je er zelf geen omkijken naar.
 
Wist je dat een goed onderhouden CV-ketel wel zo’n 10 procent kan schelen op de energierekening? Door goed onderhoud verbrandt het gas in de CV-ketel beter en stoot de ketel minder C02 uit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste CV-monteur.
 

CV-monteur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze CV-monteurs gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een CV-monteur of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

CV-monteur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare CV-monteurs en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.