Menu

Onderhoud aan CV / thermostaat? Klusservice MrFix!

Door goed onderhoud van je CV-ketel gaat de ketel langer mee. Ook verkleint dit de kans op storingen en koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden ketel is fundamenteel voor een veilige leefomgeving. Dit kan snel en simpel geregeld worden door bovenstaand formulier in te vullen. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren en gecertificeerde CV-monteur voor een standaardtarief van €95/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder kun je nog meer lezen over o.a. onze Klantbeoordelingen, garantie, spoedklussen en tips.
 
 

Waarom je CV-onderhoud via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale CV-monteur
  • Kies zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn CV-onderhoud klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - cv thermostaat onderhoud

Loodgieter - Baan - Schiedam

Lekkage - Fix watertap leakage in bathroom - RO

Ik zoek een loodgieter in Schiedam om de lekkage van de waterkraan in de badkamer te verhelpen.  (I need a plumber in Schiedam fix the watertap leakage in the bathroom. )

Loodgieter - Stadionweg - Amsterdam

Replace watertap with new one and increase waterpressure - AM

I need a Plumber in Amsterdam to Need help with buying and replacing the watertap in the toilet and increasing the waterpressure. The current watertap is not performing well, the waterpressure is too low to wash hands and the screw top watertap is not ha...

Loodgieter - Ten Katestraat - Amsterdam

CV-monteur - Fix water heater - AM

Ik zoek een loodgieter of elektricien in Amsterdam om de boiler te repareren. We moeten hem constant resetten. (I need a plumber or electrician in Amsterdam to to repair the water heater. We have to reset it constantly.)

Loodgieter - Maria Austriastraat - Amsterdam

Lekkage - Find + fix source of humidity on wall next to bathroom

MrFix, please Find + fix the source of humidity on wall next to bathroom in Amsterdam ('graag Lekkage opsporen + oplossen'). We discovered some humidity on the wall next to the bathroom. It looks dry now, but we would like to find out where it comes from...

Loodgieter - Grassavanne - Eindhoven

Fix leaking Agpo Ferroli boiler - EI

Plumber in Eindhoven wanted to fix leaking boiler. There is water leaking from the pipes connected to the boiler. The brand of the boiler is Agpo Ferroli.

Loodgieter - Van Bleiswijkstraat - 's-Gravenhage

Sanitair repareren - Fix toilet flush - DH

We zoeken een loodgieter in Den Haag om het spoelmechanisme te repareren van ons toilet, dat ~30 jaar oud is. Als we het toilet doorspoelen komt het water uit het toilet en worden de toiletzitting en vloer nat. (We need a plumber in The Hague to repa...

 

 

Recente beoordelingen (3.106)

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Allard: "Uiterst snel, helder in communicatie, duidelijk, conform afspraak en netjes! Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Martijn: "Vakman was flexibel, zeer klant gericht en uiteindelijk uitstekend Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "Snel, betrouwbaar en altijd een goede vakman beschikbaar Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Harmen: "Prettig contact met vakman, snel, goed en aardige man Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

cv onderhoud - tarief

CV onderhoud - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde CV-monteurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Waarom onderhoud aan je CV-ketel?

 
Door goed onderhoud van je CV-ketel gaat de ketel langer mee. Ook verkleint dit de kans op storingen en koolmonoxidevergiftiging. Een goed onderhouden ketel is fundamenteel voor een veilige leefomgeving. Hoewel onderhoud aan je CV niet wettelijk verplicht is, stellen fabrikanten van CV-ketels jaarlijks onderhoud vaak als voorwaarde voor garantie. Doe je dit niet, vervalt je recht op garantie. Hiernaast is het zo ook verzekeringsmaatschappijen regelmatig niet uitkeren bij schade, bijvoorbeeld een gasexplosie, door nalatig onderhoud. Stel de veiligheid van jezelf en je gezin centraal, pleeg regelmatig onderhoud aan je CV-ketel.
 

Slimme thermostaat

 
Ben je op zoek naar een thermostaat die zelflerend is en/of die je op afstand met je smartphone of tablet kunt bedienen? En moet de thermostaat ook programmeerbaar zijn? Dan is de slimme thermostaat of een WiFi-thermostaat echt wat voor jou. Onze vakmannen kunnen je hier altijd over adviseren.
 

Soepel je CV-onderhoud klus plaatsen, snel een monteur

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste CV-monteur? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame CV-monteur. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je CV-klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. Het type of merk CV-ketel. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over CV-monteur tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

cv onderhoud - garantie

CV onderhoud - Garantie

Met spoed een CV-monteur?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten, zoals een kapotte CV-ketel midden in de winter. Je wilt natuurlijk niet een heel weekend zonder warm water en verwarming zitten. Daarom staan de aannemers van MrFix ook voor spoedklussen voor je klaar. Zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende CV-monteurs van MrFix!
 

Voorkom problemen én een hoge energierekening

 
Veel CV-monteurs bieden een onderhoudscontract aan voor jaarlijkse controle van je CV-ketel tegen een gunstig tarief. Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt nemen ze zelf contact met je op. Op deze manier raakt het onderhoud aan je ketel niet in de vergetelheid en heb je er zelf geen omkijken naar.
 
Wist je dat een goed onderhouden CV-ketel wel zo’n 10 procent kan schelen op de energierekening? Door goed onderhoud verbrandt het gas in de CV-ketel beter en stoot de ketel minder C02 uit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste CV-monteur.
 

CV-monteur – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze CV-monteurs gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een CV-monteur of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

CV-monteur gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare CV-monteurs en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.