Menu

Elektrisch apparaat aansluiten? Boek elektricien bij MrFix!

Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio om bijvoorbeeld de volgende elektrische apparaten aan te sluiten:

 
Voor het aansluiten van de volgende elektra hebben we aparte pagina’s, maar maak je niet te veel zorgen over de categorieën:

Je kunt hieronder meer lezen over recente elektrisch apparaat-aansluitklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektrische apparaten aansluiten, garantie en spoedklussen.
 
 

Elektrisch apparaat aansluiten via MrFix?

  • MrFix heeft de beste lokale elektriciens geselecteerd
  • Je geeft zelf aan wanneer de klus gedaan kan worden: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe kan ik die solide elektricien boeken?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur van MrFix welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektrisch apparaat aansluiten

Elektricien - Wilhelminastraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Stopcontacten op zolder aansluiten

Wij hebben een zolderkamer waar stopcontacten aan de muur zitten, maar we hebben er geen stroom. Dus we willen graag dat iemand komt kijken waar die stroom vandaan zou moeten komen, en de aansluiting werkend te maken.

- Sint Pieterspoortsteeg - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - 9 lampen aan betonnen plafond hangen

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om 9 lampen aan het betonnen plafond van mijn nieuwe kantoor te hangen.

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - ventilator aansluiten op lichtnet

1. ) ventilator aansluiten (combi op lichtschakelaar) 2. ) beveiligingscamera plaatsen 3.) overige elektra-klussen die zich voordoen

Elektricien - Ijburglaan - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Need to drill & fix light holders for 4 lights. All the light holders are from Philips. - AM

Ik zoek een Elektricien in Amsterdam om Need to drill & fix light holders for 4 lights. All the light holders are from Philips. All of them are ceiling lights & we need to drill in concrete.

Elektricien - Amazonenstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Ventilator, TV en box installeren en aansluiten

1) Plafondventilator installeren (zie foto) 2) TV-voet installeren 3) Bose-box op tv aansluiten 4) TV aansluiten

Elektricien - De Boelelaan - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Plaats 2 dimmers - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zuidas om dimmers te plaatsen voor de keukenlampen en de lampen boven de tafels. De lichtknoppen zitten beide op dezelfde plek.

 

 

Recente klussen - elektrisch apparaat aansluiten

Elektricien - Generaal Spoorlaan - Rijswijk

Elektrisch apparaat aansluiten - Stroomvoorziening voorbereiden en gasfornuis aansluiten DH

Ik zoek een elektricien in Rijswijk om de stroomaansluiting voor mijn gasfornuis gereed te maken en het aan te sluiten op het gas. * * * Expert Question/remark: Is er al een stroompunt in de buurt van het apparaat? Is er al een gaspunt in de buurt van h...

Elektricien - Beresteinseweg - Hilversum

Elektrisch apparaat aansluiten - Defecte deurbel repareren + buitenlamp vervangen - HI

Ik zoek een Elektricien in Hilversum om: 1. een defecte deurbel te repareren. Het is een klassieke deurbel met bedrading 2. een buitenlamp te vervangen. Ik heb een nieuwe buitenlamp aangekocht.

Elektricien - SugarCity Ring - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Installeer 16 rails - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 16 rails te installeren in de winkel. Dit zijn 30 cm lange geleiderails met aan elk uiteinde een voeding. Een geschikte adapter is reeds voorgeïnstalleerd op de 30cm rail. Dit bevat een zogenaamd baken. Dit is ee...

Elektricien - Dorpsweg Ransdorp - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Lampen monteren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Ransdorp die 4 plafondlampen kan installeren.

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - 3 lampen + 1 brandmelder ophangen

"1) 3 lampen 2) 1 brandmelder ophangen 3) Tevens bekabeling tv netjes in hoesje wegwerken (ik heb geen hoesje- dus graag leveren) 4) Graag een loodgieter voor dezelfde dag om naar een lek uit pijp bij boiler te kijken.

Elektricien - Bellamystraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Plafondlampen fixen, Sonos-systeem aan platenspeler aansluiten - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de twee klussen op te lossen: 1. De ingebouwde plafondlampen op 2 etages haperen: op de begane grond knipperen 2 lampen wanneer ingeschakeld, op de bovenverdieping knippert 1 lamp wanneer uitgeschakeld. Graag dit...

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektrisch apparaat aansluiten - Tarief

 
De tarieven van MrFix zijn goed en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 
MrFix elektricien Andreas zit al veertig jaar in het vak. Het verbaast hem hoe licht mensen soms denken over elektriciteit. “Bij een verbouwing is elektriciteit vaak de sluitpost op de begroting, terwijl het zo enorm belangrijk is. En het wordt in de toekomst steeds belangrijker. Verkeerd aangesloten kabels, het ontbreken van een aardlekbeveiliging. Mensen hebben geen idee hoe gevaarlijk dit kan zijn. Ook hier geldt: goedkoop is vaak duurkoop.” Vraag bij twijfel altijd advies bij een professionele elektricien.
 

Soepel je aansluitklus plaatsen

 
Het is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen je klus direct met de juiste elektricien. MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je aansluitklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt eventueel 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat hoeft niet, maar het helpt vaak wel om de tekst beter te kunnen begrijpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen of afstanden. En benoem eventuele belemmeringen of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste is voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor het ontvangen van een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektrisch apparaat aansluiten - Spoed

 
De elektriciens van MrFix zijn ook beschikbaar voor het met spoed uitvoeren van een klus. Dat geldt ook voor het met spoed aansluiten van een elektrisch apparaat. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.