Menu

Elektrisch apparaat aansluiten? Boek elektricien bij MrFix!

Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio om bijvoorbeeld de volgende elektrische apparaten aan te sluiten:

 
Voor het aansluiten van de volgende elektra hebben we aparte pagina’s, maar maak je niet te veel zorgen over de categorieën:

Je kunt hieronder meer lezen over recente elektrisch apparaat-aansluitklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektrische apparaten aansluiten, garantie en spoedklussen.
 
 

Elektrisch apparaat aansluiten via MrFix?

  • MrFix heeft de beste lokale elektriciens geselecteerd
  • Je geeft zelf aan wanneer de klus gedaan kan worden: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe kan ik die solide elektricien boeken?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur van MrFix welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektrisch apparaat aansluiten

Elektricien - Defensie-Eiland - Woerden

Elektrisch apparaat aansluiten - 4m Zonnescherm installeren - UT

Ik zoek een Elektricien of andere Klusjesman in Woerden om een elektrisch knikarm zonnescherm van 4 meter te installeren. Aansluiting elektra links (bij contactdoos buiten, zie foto). Daktuin is op de eerste verdieping. Scherm is nog niet aangekocht, maa...

Elektricien - Laan van Archeologie - Heemskerk

Elektrisch apparaat aansluiten - Attach + Connect chandelier - NH

Ik zoek een Elektricien in Heemskerk om attach and connect the chandelier. need to attach a little further than the connection point, need to extend the wiring

Elektricien - Fleerde - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Kraan wasmachine repareren, wasmachine/droger aansluiten trekschakelaar, tafelposten monteren, jaloezie ophangen - AM

Ik zoek een elektricien, loodgieter of andere klusjesman in Amsterdam om: 1.  Wasmachine en droger aan te sluiten op trekschakelaars 2. Lekkende kraan van de wasmachine te repareren 3. 4 tafelpoten aan eikenhouten tafelblad te bevestigen 4. �...

Elektricien - Elisabeth Brugsmaweg - 's-Gravenhage

Elektrisch apparaat aansluiten - Elektrische badkamerkachel installeren (AuroraTouch) DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om het volgende te doen: 1. Aurora Touch elektrische kachel (reeds in mijn bezit) op betegelde badkamer muur hangen. 2. Oude IR straalkachel in hoek verwijderen, schroefgaatjes invullen. 3. Aurora kachel a...

Elektricien - Rotterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Slimme thermostaat installeren - RO

Ik zoek een elektricien in Rotterdam om een slimme thermostaat te installeren.

Elektricien - De Boelelaan - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Plaats 2 dimmers - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zuidas om dimmers te plaatsen voor de keukenlampen en de lampen boven de tafels. De lichtknoppen zitten beide op dezelfde plek.

 

 

Recente klussen - elektrisch apparaat aansluiten

Elektricien - Van Ostadestraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Deurbel intercom vervangen met een nieuwe. - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een deurbel intercom met 4 video schermen te installeren bij 4 appartementen. Bedrading zit er al van oude intercom zonder beeld schermen. op dit moment is er een oude intercom aangesloten zonder beeldschermen deze...

Elektricien - Tolstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Installeren 2 opbouwspots + bedrading aanleggen

2 spotjes aan plafond Installeren (opbouw) +: bedrading doortrekken (holle wanden en plafond) naar bestaand elektrapunt. .

Elektricien - Van Ostadestraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Hanglamp ophangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-De Pijp om een hanglamp op te hangen. Zie bijgaand fotos waar de oude lamp hing, en een stukje verplaatsen om het boven de tafel te hangen

Elektricien - Van Ostadestraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Elektrisch fornuis aansluiten - AM

Elektricien gezocht in Amsterdam-De Pijp om een elektrisch fornuis met 3 fasen-systeem aan te sluiten. Perilex stekker is aanwezig, kabel is niet aanwezig.

Elektricien - Swammerdamstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Lampen installeren en ophangen, Dimmer fixen en Elektra controleren

MrFix, we zoeken een elektricien in Amsterdam voor 4 klussen: 1) We hebben lampen om op te hangen, maar die moeten op een andere plek dan waar de elektra nu zit 2) Een dimmer is kapot: graag repareren (of vervangen) 3) We willen graag dat onze meterkas...

Elektricien - Jan Evertsenstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Install electric mirror + lights - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de spiegel te monteren en aan te sluiten op elektriciteit, en ook om deze lamp te verwijderen en een nieuwe te installeren (in het midden van de kamer). Liefst voor vrijdag. (I am looking for a electrician in Amst...

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektrisch apparaat aansluiten - Tarief

De tarieven van MrFix zijn eerlijk en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 
MrFix elektricien Andreas zit al veertig jaar in het vak. Het verbaast hem hoe licht mensen soms denken over elektriciteit. “Bij een verbouwing is elektriciteit vaak de sluitpost op de begroting, terwijl het zo enorm belangrijk is. En het wordt in de toekomst steeds belangrijker. Verkeerd aangesloten kabels, het ontbreken van een aardlekbeveiliging. Mensen hebben geen idee hoe gevaarlijk dit kan zijn. Ook hier geldt: goedkoop is vaak duurkoop.” Vraag bij twijfel altijd advies bij een professionele elektricien.
 

Soepel je aansluitklus plaatsen

 
Het is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen je klus direct met de juiste elektricien. MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je aansluitklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt eventueel 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat hoeft niet, maar het helpt vaak wel om de tekst beter te kunnen begrijpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen of afstanden. En benoem eventuele belemmeringen of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste is voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor het ontvangen van een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektrisch apparaat aansluiten - Spoed

 
De elektriciens van MrFix zijn ook beschikbaar voor het met spoed uitvoeren van een klus. Dat geldt ook voor het met spoed aansluiten van een elektrisch apparaat. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.