Menu

Elektrisch apparaat aansluiten? Boek elektricien bij MrFix!

Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio om bijvoorbeeld de volgende elektrische apparaten aan te sluiten:

 
Voor het aansluiten van de volgende elektra hebben we aparte pagina’s, maar maak je niet te veel zorgen over de categorieën:

Je kunt hieronder meer lezen over recente elektrisch apparaat-aansluitklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektrische apparaten aansluiten, garantie en spoedklussen.
 
 

Elektrisch apparaat aansluiten via MrFix?

  • MrFix heeft de beste lokale elektriciens geselecteerd
  • Je geeft zelf aan wanneer de klus gedaan kan worden: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe kan ik die solide elektricien boeken?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur van MrFix welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektrisch apparaat aansluiten

Elektricien - Roelof Hartstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Lampen ophangen + spotjes vervangen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zuid om 3 wandlampen en 2 lampen boven de bar op te hangen. Ook moeten 4 spotjes en 1 stopcontact worden vervangen,

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - 3 lampen + 1 brandmelder ophangen

"1) 3 lampen 2) 1 brandmelder ophangen 3) Tevens bekabeling tv netjes in hoesje wegwerken (ik heb geen hoesje- dus graag leveren) 4) Graag een loodgieter voor dezelfde dag om naar een lek uit pijp bij boiler te kijken.

Elektricien - Reijgershof - Ouderkerk aan de Amstel

Elektrisch apparaat aansluiten - Installeer Secto Small 4201 lamp - AM

Elektricien gezocht in Ouderkerk aan de Amstel om een Secto Small 4201 designlamp (zie bijgaande foto) op te hangen, exact midden boven onze eettafel. Het aansluitpunt zit niet in het midden, dus er moet ook een kabelgootje gemaakt worden vanaf het aanslu...

Elektricien - Bellamystraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Plafondlampen fixen, Sonos-systeem aan platenspeler aansluiten - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de twee klussen op te lossen: 1. De ingebouwde plafondlampen op 2 etages haperen: op de begane grond knipperen 2 lampen wanneer ingeschakeld, op de bovenverdieping knippert 1 lamp wanneer uitgeschakeld. Graag dit...

Elektricien - Lunterenstraat - Den Haag

Elektrisch apparaat aansluiten - WC ventilatie systeem installeren. - DH

Ik zoek een Elektricien in Den Haag om een wc ventilator te installeren. Er is nu helemaal geen ventilatie, wel stroom (licht werkt). We hebben geen voorkeur voor systeem/ventilator en laten ons graag adviseren daarin.

Elektricien - Nieuwehaven - Rotterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Luxaflex ophangen, hanglamp ophangen, plafondventilator ophangen - RO

Ik zoek een Klusjesmanin Rotterdam om: 1. Luxaflex keuken ophangen 2. nieuwe hanglamp woonkamer (zie de foto. En lamp moet op iets andere plek dan het lichtpunt) 3.  plafondventilator slaapkamer (nog niet besteld; 2 opties; zie de foto's. 1 optie is...

 

 

Recente klussen - elektrisch apparaat aansluiten

Elektricien - Lampenistenstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Buitenlamp ophangen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam voor een eenvoudige klus (maar ik kan het niet): een buitenlamp ophangen.

Elektricien - Schinkelkade - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Elektragroepen in foodtruck installeren

Ik heb een elektricien in Amsterdam nodig voor de volgende klus: Elektra groepen monteren in foodtruck. De kabels zijn al gelegd. We hebben iemand nodig die de verschillende groepen kan maken met een zekeringselement ertussen. Gaat om 2 groepen waarvan...

Elektricien - Beukenhaag - Voorhout

Elektrisch apparaat aansluiten - Plaatsen verlichting boven spiegel badkamer- Voorhout

"Verlichting is al aangeschaft en ontvangen. Het betreft plaatsen ervan boven spiegel badkamer en aansluiten met schakelaar."

Elektricien - Jan Tooropstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - 9 plafondlampen aanlsuiten

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 9 plafondlampen aan te sluiten (4 vierkante, 4 ronde en 1 badkamerlamp: zie foto's).

Elektricien - Columbusplein - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Plafondventilator ophangen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam voor het vervangen van een plafondlamp te vervangen door een plafondventilator. Plafondhoogte 2.5m.

Elektricien - Lutonhof - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Perilex-stekker op elektrisch fornuis monteren, Fornuis aansluiten op bestaande 2-fase Perilex aansluiting - AM

Ik zoek een elektricien om in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam een (2-fase) perilex-aansluiting voor elektrisch koken aan te sluiten op een nieuw elektrisch fornuis. Zoals jullie vast wel al weten worden deze fornuizen niet standaard met een perilex ste...

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektrisch apparaat aansluiten - Tarief

De tarieven van MrFix zijn eerlijk en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 
MrFix elektricien Andreas zit al veertig jaar in het vak. Het verbaast hem hoe licht mensen soms denken over elektriciteit. “Bij een verbouwing is elektriciteit vaak de sluitpost op de begroting, terwijl het zo enorm belangrijk is. En het wordt in de toekomst steeds belangrijker. Verkeerd aangesloten kabels, het ontbreken van een aardlekbeveiliging. Mensen hebben geen idee hoe gevaarlijk dit kan zijn. Ook hier geldt: goedkoop is vaak duurkoop.” Vraag bij twijfel altijd advies bij een professionele elektricien.
 

Soepel je aansluitklus plaatsen

 
Het is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen je klus direct met de juiste elektricien. MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je aansluitklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt eventueel 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat hoeft niet, maar het helpt vaak wel om de tekst beter te kunnen begrijpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen of afstanden. En benoem eventuele belemmeringen of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”. Dat laatste is voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor het ontvangen van een prijsindicatie (inschatting).

Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektrisch apparaat aansluiten - Spoed

 
De elektriciens van MrFix zijn ook beschikbaar voor het met spoed uitvoeren van een klus. Dat geldt ook voor het met spoed aansluiten van een elektrisch apparaat. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw aansluitklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je aansluitklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.