Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste klussers
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Zwanenburgwal - Amsterdam

afvoer ontstoppen

Afvoer CV loopt niet door. Zit een kleine verstopping in.

Klusjesman - Stadhouderskade - Amsterdam

Ophangen - Hang ~30kg beamer + ~30kg screen (3m long) on concrete ceiling - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam-Centrum om het volgende op te hangen aan een betonnen plafond: 1. Een 3 meter lang beamer scherm 2. De beamer zelf Ze wegen allebei ongeveer 30 kg en worden geleverd met bevestigingsmateriaal en instructies v...

Klusjesman - Kleiburg - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Monteer deur - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om mijn deur te herbevestigen. De deur is uit z'n scharnier gevallen (waarschijnlijk niet goed erin gezet) en ik heb geen idee hoe ik dit moet fixen. De scharnieren zijn al zoek!

Klusjesman - Goosse van der Windstraat - Rotterdam

Install wooden fence in backyard. 5x 1.8m fence sections with poles to be installed. - RO

Handyman in Rotterdam wanted to Install wooden fence in backyard. 5x 1.8m fence sections with poles to be installed.

Klusjesman - Frans Van Mierisstraat - Amsterdam

Install door handles + locks - AM

Hallo de MrFix, Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de volgende artikelen aan te schaffen en te installeren: 9 x paar deurkrukken: https://www.karwei.nl/assortiment/karwei-chelsea-deurkrukset-vierkant-rozet-rvs-zwart/p/B553326 3 x sleutelhangers: ht...

Klusjesman - Frederiksstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Seal hole in wall behind oven (preventing mice from getting in) - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een gat achter de oven te dichten. Wij geloven dat de muizen vanuit dit gebied ons appartement binnenkomen en we willen het graag veiliger afdichten. We kunnen op dit moment niet zien hoe groot het gat is, omdat de oven...

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Kattegat - Zaandam

Plaatsen / Monteren - Assemble + Install 2.5x2.36 IKEA Pax wardrobe system - NH

Ik zoek een Klusjesman in Zaandam om een IKEA Pax-kastensysteem van 2,5 x 2,36m met deuren, verlichting, planken en lades te monteren en plaatsen. Wij willen graag vooraf een schatting.    (Handyman in Zaandam wanted to assemble and install a 2.5 x...

Klusjesman - Tolstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Douchedeur, lampen en stopcontact installeren - AM

Ik zoek een klusjesman of elektricien in Amsterdam-De Pijp voor een aantal klussen: 1) Glazen douchedeur (100 cm, dubbele saloondeur) plaatsen. De deur is al aanwezig: model 2) In de b...

Klusjesman - Lobeliastraat - Arnhem

Fix weather strip on door - GE

Ik zoek een klusjesman in Arnhem om een tochtstrip op een deur te repareren. Deze werkt nu niet meer.    (I need a handyman in Arnhem to fix a weather strip on one door. It is not working now.)

Klusjesman - Alexander Boersstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Replace toilet seat (screws are stuck) - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht mijn toiletbril vervangen. Ik kan de oude wc-bril niet los schroeven, de schroeven zitten vast). (Handyman in Amsterdam wanted to replace my toilet seat cover. I cannot unscrew the old toilet seat, the screws are stu...

Klusjesman - Laan van Vollenhove - Zeist

Ophangen - Hang TV + curtain rail - UT

Ik zoek een klusjesman in Zeist om: 1. Een 50 inch TV 2. Een gordijnrail aan plafond van 4m lang. (I need a handyman in Zeist to hang: 1. A 50 inch TV 2. A curtain rail on ceiling with 4m long.)

Klusjesman - Keizersgracht - Amsterdam

Vloerspecialist - ~40m2 houten vloer restaureren: Kieren weg, Schuren, Lakken, Plinten vervangen - AM

We zoeken een vloerspecialist (liefst Richard, die ons meermalen uitstekend heeft geholpen via MrFix) in Amsterdam-Centrum om: 1. De kieren tussen de planken van ~40m2 houten vloer in onze woonkamer en keuken te verhelpen (mbv spanner) 2. De vloer te...

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een klusjesman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.