Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste klussers
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Hartelstein - Eindhoven

Verbouwing - Install 800x600mm open floor hatch, Dispose of concrete - EI

Aannemer in Eindhoven gezocht om een open vloerluik (810 mm x 600 mm) te plaatsen. De diepte van de vloer is ongeveer 20 cm. Ik heb ook een metalen frame gekocht waarin het luik past. Het heeft 4 schroeven die we op de vloer moeten schroeven om stabiel te...

Klusjesman - Deurloostraat - Amsterdam

Ophangen - Hang 3 ceiling lamps, Tighten door handle, Install 5 drawers in wardrobe - AM

Klusjesman in Amsterdam-Rivierenbuurt gezocht voor 3 klussen: 1. Hang 3 plafondlampen op 2. Draai de deurklink van de badkamer vast 3. Installeer 5 lades in een IKEA-kledingkast (we hebben de lades al) (Handyman in Amsterdam-Rivierenbuu...

Klusjesman - Leiduinstraat - Amsterdam

Install dishwasher in kitchen cupboard - AM

Ik zoek een klusjesman of witgoedmonteur in Amsterdam om een vaatwasser (45cm inbouw) in een kast van de IKEA keuken te bouwen. Hij komt naast de waterleiding, maar er is geen stopcontact. Ik heb nog niets besteld: ik wacht op het advies van de vakman. B...

Klusjesman - Silodam - Amsterdam

Verbouwing - Lay 25m2 laminate, Paint walls white - AM

Aannemer in Amsterdam-West gezocht voor de volgende twee klussen: 1. Schilder de muren van 4 kamers wit en we willen graag dat de vakman de verf levert. 2. Leg 25m2 laminaat in 2 kamers en wij willen graag dat de vakman het laminaat levert. (Buil...

Klusjesman - Orteliuskade - Amsterdam

Ophangen - 4 schilderijen ophangen - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam om morgen tussen 13 en 14u gaten in de muur te boren en 4 schilderijen op te hangen.

Klusjesman - Buikslotermeerdijk - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Schuur + tuindeur bouwen, Oude waaltjes leggen in voor-en achtertuin - AM

Ik zoek een klusjesman of hovenier in Amsterdam-Noord voor twee klussen: 1. Een houten schuur met ernaast een houten tuindeur over de gehele breedte van de achtertuin te bouwen. De achtertuin is achterom bereikbaar. Graag opname met advies over de juist...

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Jan Hanzenstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Kledingkast van ~4m breed demonteren en weer monteren - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een kledingkast te demonteren en weer op te bouwen. De kast is in de ene slaapkamer en is ~4 meter breed en 2.36 meter hoog. Graag in de andere kamer opnieuw opbouwen voor 3 meter breed. De rest van de kast graag afv...

Klusjesman - Madurastraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix sliding panel under wall bed - AM

Klusjesman of Meubelmaker in Amsterdam-Oost gezocht om een van de panelen aan de onderkant van mijn wandbed te repareren. Het paneel zou moeten schuiven als het bed op en neer gaat. (Handyman or Furniture expert in Amsterdam-Oost wanted to fix one of...

Klusjesman - Kerkstraat - Amsterdam

Stabilize kitchen appliances

Hallo, mijn hele keuken staat op kleine stukjes hout en de apparaten staan niet goed of op te kleine, instabiele stukjes. Ik wil graag poten van alle keukendelen, voor en achter, stevig hebben staan. Het gaat in totaal om 6 keukenkasten, waaronder 1 vaatw...

Klusjesman - Adriaan Roland Holstlaan - Oegstgeest

Plaatsen / Monteren - Remove awning from wall - LE

Klusjesman met spoed gezocht in Oegstgeest om ons zonnescherm in onze achtertuin te verwijderen. Door de wind ben ik bang dat het wegwaait. Daarom wil ik het liever voorlopig er af laten halen zodat het veilig is. Het zonnescherm is ongeveer 1,5 x 3m. (...

Klusjesman - Delistraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Replace 2 wooden balcony beams - AM

Klusjesman in Amsterdam-Oost gezocht om 2 houten balkonbalken te vervangen. (Handyman in Amsterdam-Oost wanted to replace 2 wooden balcony beams.)

Klusjesman - Rooseveltlaan - Amsterdam

Ophangen - Arrange and hang 7 pictures on wall - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om 7 foto's mooi op te hangen aan de muur (zie foto). (Handyman in Amsterdam wanted to arrange and hang 7 pictures on a wall (see picture).)

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een klusjesman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.