Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste klussers
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Van der Heijdenlaan - Zeist

Fix 2 holes in wall - UT

Ik zoek een klusjesman in Zeist om twee kleinere gaten te repareren onder aan de muur, recht boven de vloer. (I need a handyman in Zeist to fix two smaller holes at the bottom of the wall, right above the floor.)

Klusjesman - Hermitage - Zaandam

Plaatsen / Monteren - Install curtain - NH

Ik zoek een klusjesman in Zaandam voor het plaatsen van gordijnen in het plafond, voor de klus moet er in het plafond geboord worden. De breedte van het gordijn is ~5m (IKEAbasic one) Ik heb de schroeven en een ladder. Graag een betonboor meenemen. (I n...

Klusjesman - Zeezigt - Diemen

Plaatsen / Monteren - Assemble 2 bedside table drawers + under-bed drawer - AM

Ik zoek een klusjesman in Diemen om 2 lades voor een nachtkastje en 1 lade voor onder een bed in elkaar te zetten.    (I need a handyman in Diemen to assemble 2 bedside table drawers and one under-bed drawer.)

Klusjesman - Zuidelijke Wandelweg - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble Ikea bed - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een gloednieuw Hemens dagbed van ikea in elkaar te zetten. (I need a handyman in Amsterdam to assemble brand new Hemens day bed from ikea.)

Klusjesman - Bestev�erstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA furniture - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een IKEA ladekast, dubbel bed en kleerkast in elkaar te zetten.) (I need a handyman in Amsterdam to assemble a IKEA chest of drawers, double bed and wardrobe.)

Klusjesman - Pythagorasstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang curtain rail - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een gordijnrail op te hangen: Ik heb het weggehaald en kan het niet opnieuw ophangen. Het heeft een vreemd systeem dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ik heb niet het gereedschap of de ervaring om het te laten werke...

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - President Allendelaan - Amsterdam

Losse bril van verhoogde Sphinx-WC vastzetten - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam om de losse bril van mijn verhoogde Sphinx-WC vast te zetten.

Klusjesman - Kwintsheulstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang 4 lamps + mirror - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om 4 lampen en een spiegel op te hangen in mijn badkamer. (Handyman wanted in Amsterdam to hang 4 lamps and a mirror in my bathroom.)

Klusjesman - Michelangelostraat - Amsterdam

WC-bril en keukenkastdeurtje vastzetten

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een WC-bril en een keukenkastdeurtje vast te zetten.

Klusjesman - Keizersgracht - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble 2 Ikea Besta storage systems, 2 Lauters lamps, 1 Lersta lamp - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om: 1. 2 Besta opbergsystemen te monteren https://www.ikea.com/nl/nl/p/besta-opberger-met-lades-wit-lappviken-stubbarp-wit-s79195636/#content 2. 2 LAUTERS - Vloerlamp, essen/wit te monteren 3. 1 LERSTA - Vloer-/le...

Klusjesman - KNSM Laan - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - IKEA Furniture Assembly & Light Install - AM

Handyman in Amsterdam wanted to Hello, We are looking for someone to assemble a 5 cabinet tv stand from IKEA that is 3m long. We also need someone to install two Philips spotlight fixtures. Preferred date is 8 October. Thanks, Lorraine

Klusjesman - Derde Oosterparkstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble new 90x52x160 cabinet - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam-Oost om een nieuwe kast in elkaar te zetten die ik net heb gekocht. De afmetingen zijn: 90x52x160cm (Handyman urgently wanted in Amsterdam-Oost wanted to assemble a new cabinet I just bought. The dimensio...

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een klusjesman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.