Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste klussers
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Spadinalaan - Amsterdam

Ophangen - 2 wandplanken, spiegel, schilderij ophangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om: 1) 2 wandplanken ophangen in de keuken - betonnen muur 2) Spiegel in de hal ophangen - betonnen muur 3) Schilderij in de woonkamer ophangen - gips muur (Betonnen schroeven / pluggen heb ik al)

Klusjesman - Roelof Hartstraat - Amsterdam

Hang picture & blind, Install door handle, Attach wardrobe handle - AM

Hallo daar, wij zoeken een klusjesman voor wat klusjes rondom ons huis in Amsterdam-Zuid: 1. Een op maat besteld vouwgordijn in een slaapkamerraamkozijn installeren/hangen. Het gaat om het boren in het kozijn om het rolgordijn vast te houden en het ophan...

Klusjesman - Lijnbaansgracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix wood frame of 3-seater couch - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Centrum om het houten frame van een 3-zits bank te repareren. Een van de houten planken die de bekleding van de bank vasthouden heeft een scheur over de lengte van de bank - zie fotos. Deze moet of met lijm worden vast...

Klusjesman - Geer - Dongen

Metselwerk / Tegelwerk - Tegels van 60x60 op vloer van badkamer + toilet leggen - BR

Ik zoek een tegelzetter in Dongen om van tegels van 60x60cm op de vloer van badkamer en toilet te plaatsen.

Klusjesman - Solebaystraat - Amsterdam

Ophangen - Assembly & Fixing onto the Wall - AM

Handyman in Amsterdam wanted to Hi! I need help putting these up. I don’t have the proper equipment and would love some help with it. I am running a business from home and need a functional and safe space.

Klusjesman - Anna Paulownastraat - Den Haag

Install rollo on door, Clean filter, Replace 2 ceiling light bulbs- DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag voor drie klussen: 1. Een rollo op een raamdeur installeren 2. Een filter schoonmaken 3. Twee plafondlampen demonteren om de lampen te vervangen We hebben geen ladder en het plafond is hoog (3m).    (I need a hand...

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Schalk Burgerstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix squeaky laminate floor - AM

Flooring specialist in Amsterdam wanted to repair a squeaky floor. I do not know whether it is the laminate or the floor underneath. I can replace the laminate if it is causing the squeakiness. Can the expert tell what is causing the squeakiness and how...

Klusjesman - Starkenburg - Hoofddorp

Plaatsen / Monteren - Move + Assemble wardrobe - HA

Ik zoek een klusjesman in Hoofddorp om de nieuwe ongemonteerde kledingkast naar de eerste verdieping te verplaatsen en in elkaar te zetten.   (I need a handyman in Hoofddorp to move the new unassembled wardrobe to first floor and assemble it.)

Klusjesman - Molenbeekstraat - Amsterdam

Deurbel, 9 lampjes en deurklink repareren

MrFix, we zoeken een klusjesman in Amsterdam want verschillende dingen zijn in ons huis kapot: 1) De deurbel doet het niet meer 2) Er zijn 8 spotjes (in twee badkamers) kapot (spotjes verschillen van elkaar in de verschillende badkamers) stuk 3) Het li...

Klusjesman - Buitenhof - Uithoorn

Ophangen - Install 11 ceiling lights + 5 rolling blinds - AM

Ik zoek een elektricien in Uithoorn om 11 plafondlampen te vervangen en 5 rolgordijnen te installeren. Het plafond is ~3m hoog en ik kan een ladder regelen. (I need an electrician in Uithoorn to replace 11 ceiling lights and install 5 rolling blinds....

Klusjesman - Barbusselaan - Amsterdam

Vloerspecialist - Leg 26m2 laminaat - AM

Vloerspecialist in Amsterdam gezocht om 26m2 laminaat te leggen en plakplinten te bevestigen. Ik ben al in het bezit van het laminaat.

Klusjesman - Okeghemstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA Kallax shelf + Friheten sofa - AM

Handyman in Amsterdam wanted to build the Kallax shelf (3x4) and the Friheten sofa, and mount a mirror onto a door.

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een klusjesman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.