Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €65/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste vakmensen
  • Kies zelf wanneer de timmerman welkom is: 24/7
  • Tarief €65/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Bentinckstraat - Amsterdam

Vloerspecialist - Sand ~27m2 wooden floor on roof terrace - AM

Ik zoek een vloerspecialist of andere klusjesman in Amsterdam om de houten vloer op het dakterras te schuren. Het gaat om ongeveer 27m². (I need a flooring specialist or other handyman in Amsterdam to sand the wooden floor on the roof terrace. It is...

Klusjesman - Waddendijk - Amsterdam

Assemble IKEA bedframe, 3 cabinets, bookcase, bedside table, desk chair - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om wat IKEA meubels te monteren: 1. Bedframe- MALM , 140x200 cm 2. Drie ladenkasten - MALM, 80x78 cm 3. Boekenkast-BILLY, 40x28x106 cm 4. Nachtkastje - 45x40 cm 5. Bureaustoel- �RFJ�LLL / SPORREN , wit, Vissle...

Klusjesman - Moerasvaren - Utrecht

Vloerspecialist - Install 38m2 of laminate on concrete floor - UT

Ik zoek een vloerenspecialist in Utrecht voor het leggen van 38m2 laminaat. Ik heb geen vloerverwarming maar als de centrale verwarming actief is voel ik dat de betonnen vloer warm wordt. Moet ik daar rekening mee houden bij de installatie van het lami...

Klusjesman - Harz - Assendelft

Plaatsen / Monteren - Schuttingdeel weer vastzetten + 1 buitenlamp monteren

Schuttingdeel is omgewaaid, paal niet afgebroken, svp opnieuw vastzetten. Buitenlamp moet vervangen door een ander armatuur, is al aanwezig.

Klusjesman - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Rain water leaking through the window pane - AM

I need a Handyman in Amsterdam to Rain water from the storm is leaking through the window of my storage room, seems the window needs to be caulked. The neighbors below me - also have some ceiling damage from the water soaking through.. Would love to...

Klusjesman - Anthony Fokkerweg - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Tegels voegen - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de tegels te voegen, het is een interieur klus.

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Lindenlaan - Amstelveen

Timmerman - Reattach glued wood to wall - AM

Ik zoek een timmerman of andere klusjesman die gelijmd hout weer aan de muur bevestigt (zie fotos)  I need a carpenter or other handyman reattach glued wood back to the wall (see photos)

Klusjesman - Frederiklaan - Eindhoven

Cut metal poles by 20 cm - EI

Ik zoek een klusjesman in Eindhoven om metalen palen op maat te zagen zodat de planken onder een balk passen om 7 AM op 7/02     (I need a handyman in Eindhoven to cut metal poles to the right size so the shelves can fit under a beam at 7 AM on 7/...

Klusjesman - Pietersbergweg - Amsterdam

Ophangen - Install 4 blinds of 165x235 + 2 of 200x235 - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 6 jaloezieën voor 5 ramen van 235 cm hoog te hangen. Bijgaand 3 fotos: een van de fotos is van het type jaloezieën en de andere 2 van twee ramen. Vier van de jaloezieën (165 cm breed) moeten gehangen worden voor...

Klusjesman - Amsterdam

Fix hole in wooden door - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om het gat in de houten deur te repareren.  (I need a handyman in Amsterdam to fix the hole in the wooden door. )

Klusjesman - Adriaan Roland Holstlaan - Oegstgeest

Plaatsen / Monteren - Remove awning from wall - LE

Klusjesman met spoed gezocht in Oegstgeest om ons zonnescherm in onze achtertuin te verwijderen. Door de wind ben ik bang dat het wegwaait. Daarom wil ik het liever voorlopig er af laten halen zodat het veilig is. Het zonnescherm is ongeveer 1,5 x 3m. (...

Klusjesman - Columbusstraat, - 's-Gravenhage

Reparatie / Onderhoud - Repair wall, re-secure babygate - DH

Klusjesman gezocht in Den Haag om een gat in onze muur te dichten en een babyhekje weer vast te zetten dat door verhuizers uit de muur was getrokken. (Handyman wanted in The Hague to fill a hole in our wall and re-secure the gate baby gate pulled out...

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €65 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een timmerman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een timmerman of timmerbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele timmerman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een timmerman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste timmerman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare timmerlieden in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste timmerman of andere vakman in jouw regio.