Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste klussers
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Bachmanstraat - Den Haag

Ophangen - Drill 4 holes in bedroom wall - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om a.s. vrijdagmiddag vier kleine gaatjes in de slaapkamermuur te boren. (Handyman in The Hague wanted to drill four small holes in bedroom wall on next Friday afternoon.)

Klusjesman - Van Baerlestraat - Amsterdam

Verbouwing - Maak woning klaar voor verkoop - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om: 1. Plaats inloop mat achter de voordeur (zie foto). Ik zou graag willen dat de vakman de mat meebrengt. 2. Plaats rookmelder plaatsen grote hal (zie foto) en de gang. Ik zou graag willen dat de vakman de rook...

Klusjesman - Busken Huetlaan - Voorburg

Ophangen - Move wood rack + mirror on hard wall - DH

Ik zoek een klusjesman in Voorburg om een IKEA rek (licht hout, 78cm hoog) en spiegel te verplaatsen op een harde muur (dus een klopboormachine is nodig). Ik denk dat de muur van beton is met een glasvezellaag.   (I need a handyman in Voorburg to m...

Klusjesman - Haspengouw - Geleen

27m laminaat leggen op zolder, Modena douchewand en -deur plaatsen - LI

Ik zoek een vloerspecialist om volgende week twee klussen te doen voordat we zaterdag de 24e verhuizen: 1. Modena douchewand en douchedeur plaatsen: alles is er klaar voor, dus alleen bevestigen en afkitten 2. 27m2 laminaat leggen op de zolderkamer me...

Klusjesman - Prins Hendriklaan - Amsterdam

Whiteboard ophangen & gaten dichten

"Ophangen glazen whiteboard 100x100 cm en dichtmaken van twee gaten in de muur op een zo net mogelijke manier."

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fill hole in sheet rock - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Centrum om een gat in een plaat te maken. Gat is 6 cm x 10 cm groot, plaatwerk is ongeveer 1 cm dik (I need a Handyman in Central Amsterdam to fix a hole in a sheetrock. Hole is 6 cm x 10 cm big, sheetrock is around...

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Da Costakade - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - WC-bril vervangen - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een nieuwe wc bril te installeren. De oude zit nog vastgeschroefd: deze willen we graag vervangen hebben met de nieuwe bril die we hebben gekocht.

Klusjesman - Budel

Metselwerk / Tegelwerk - 150 meter vloer - LI

Klusjesman in Budel gezocht om 150 meter vloer 15 ×15

Klusjesman - Tuinstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang mirror - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam-Jordaan om een spiegel op te hangen. We hebben een grote spiegel met een plank die aan de muur moet worden bevestigd. (Handyman wanted in Amsterdam-Jordaan to hang a mirror. We have a large mirror with shelf attached t...

Klusjesman - Bilderdijklaan - Uithoorn

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA wardrobe + 2 metal shelf units, Hang wall hangers - HI

I need a Handyman in Uithoorn to do three jobs: 1. Assemble the IKEA wardrobe shown in the attached picture 2. Assemble the two metal shelf units shown in the attached picture. 3. Hang hangers on the wall.

Klusjesman - Gerard Doustraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix ijzeren veren onder zitbank - AM

Klusjesman in Amsterdam-De Pijp gezocht om mijn bankstel te repareren omdat deze begint met slijtage te vertonen. De veren onder de zitbank beginnen los te laten. Ook is er een stuk van de bekleding dat (mocht de kleur hetzelfde worden) opnieuw gestoffeer...

Klusjesman - Nieuwe Leliestraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Doorvalbeveiligingstand van raam losschroeven- AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de doorvalbeveiligingstand van een raam los te schroeven

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een klusjesman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.