Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste klussers
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Rentmeesterslaan - Amstelveen

10 lampen ophangen, zowel hang- als plafondlampen.

10 hang- en plafondlampen Twee stuks boven de eettafel., waarbij lichtpunt wat verder van middelpunt tafel. Dus via goot snoer wegwerken. Ook 1 hanglamp in trapgat. Deze laatste ook wat ingewikkelder. Overige 7 tamelijk recht toe recht aan. Liefst no...

Klusjesman - Singel - Amsterdam

Install wall shelf unit, Hang light

Ik ben op zoek naar een professionele aannemer in Amsterdam-Centrum voor het installeren van een Deense kast / wandrek en een plafondverlichting. De wandkast hangt aan vier lopers die aan de wand verankerd zijn en de plafondverlichting is een kleine elekt...

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Install plexiglass on balcony - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de afmetingen van het balkon op te meten en plexiglas te plaatsen. Graag het plexiglas ook leveren. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren. (I need a handyman in Amsterdam to measure balcony dimensions and install plex...

Klusjesman - Orinoco - Amstelveen

Ophangen - Hang 55-inch TV on concrete wall (bracket available) - AM

Ik zoek een klusjesman in Amstelveen om een 55 inch televisie van bijna 19kg aan de betonnen muur te monteren. Ik heb de ophangbeugel. (I need a handyman in Amstelveen to mount a 55-inch television on a concrete wall. I have the hanging bracket. Wei...

Klusjesman - Van alkemadelaan - Den Haag

Plaatsen / Monteren - Fix furniture around the house (squeaking bed, kitchen cabinets not closing, replace window blinds) - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om wat meubels in mijn huis te repareren. Ik heb een bed dat piept / kraakt. De keukenkastjes sluiten niet goed, de rolgordijnketting van het raam is gebroken (moet vervangen worden). Ik wil graag dat een vakman langskomt o...

Klusjesman - Oosterhesselenstraat - 's-Gravenhage

Plaatsen / Monteren - Assemble medium sized wardrobe - DH

Klusjesman gezocht in Den Haag om 1 uur te helpen bij het in elkaar zetten van een middelgrote kledingkast. (Handyman wanted in The Hague to help me assemble a medium sized wardrobe for 1 hour.)

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Haarlemmermeerstraat - Amsterdam

Assemble closet and bed

Ik ben op zoek naar een klusjesman in Amsterdam om een IKEA kast in elkaar te zetten(250x60x263cm) en een boxspring (180x200cm)') ('I am looking for handyman in Amsterdam to assemble IKEA closet (250x60x263cm) and a boxspring (180x200cm)')

Klusjesman - Banstraat - Amsterdam

Exchange double glass for better double glass (of roughly same thickness), in a dozen of windows. - AM

Handyman in Amsterdam wanted to I have got some double glazing and would like to exchange it for an older double glazing available in my windows. It's quite a few windows, but one can start from a small number. First step would be to make sure that the t...

Klusjesman - Laan van Eik en Duinen - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - Kromme tafelpoten recht maken - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om vervormde tafelpoten recht te zetten. Zie graag bijgaande fotos.

Klusjesman - Linker Rottekade - Rotterdam

Pick up ~57m of laminate floor from IKEA, Lay it - RO

I need a handyman in Rotterdam to pick up laminate at IKEA and install approximately 57m2 ASAP.

Klusjesman - Bijvoetstraat - Hilversum

Reparatie / Onderhoud - Fix loose plank on roof - HI

Klusjesman of dakdekker in Hilversum gezocht om een losse plank op het dak te repareren (zie bijgevoegde foto). Ik kan zien waar de schroeven horen te zitten maar ben bang om zelf het dak op te gaan en het te repareren. (Handyman or roofer in Hilvers...

Klusjesman - Theo van Doesburghof - Diemen

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA TV rack + 2 blinds, Shorten + Hang 3 lamps, Fit 2 shelves to wall - AM

I need a handyman in Diemen for four jobs: 1. Reassemble an IKEA TV rack 2. Shorten and hang 3 hanging lamps 3. Fit 2 wall shelves to the wall 4. Assemble 2 blinds

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een klusjesman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.