Menu

Houtwerk herstellen in en om huis? Ga naar MrFix!

Laat je rotte of beschadigde houtwerk door een vakman repareren en/of behandelen? Wacht hier niet te lang mee en voorkom dat je daadwerkelijk het hele kozijn moet vervangen. De vakmannen via MrFix zijn vooraf geselecteerd en klaren dat de klus in 1 keer goed. Vul bovenstaand formulier om vakkundig schade aan houtwerk te laten repareren. Het standaardtarief van onze expert is €65/u incl. btw en voorrijden.
 
Als je de klus hebt geplaatst, kun je hieronder wat tips lezen om in de toekomst houtrot te voorkomen. Ook vind je meer informatie over garantie, spoedklussen, Klantbeoordelingen en recent geplaatste klussen.
 

Waarom MrFix voor herstel houtwerk?

  • MrFix werkt altijd met de beste vakmensen
  • Kies zelf wanneer de timmerman welkom is: 24/7
  • Tarief €65/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Korte Lijnbaanssteeg - Amsterdam

Timmerman - Fix dent in wooden door - AM

Ik zoek een timmerman of andere klusjesman in Amsterdam om de deuk in mijn deur te repareren (zie foto). (I need a carpenter or other handyman in Amsterdam to fix the dent in my door (see photo).)

Klusjesman - Sophialaan - Amsterdam

Ophangen - Haspel voor tuinslang ophangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een muurhaspel op te hangen aan de muur in de tuin. Hiervoor moet geboord worden in de muur.

Klusjesman - Wilhelmina Druckerstraat - Amsterdam

Vloerspecialist - Damaged laminaat to replace - AM

I need a Handyman in Amsterdam to Hi there, a flooding took place while I was away and approximately 7 laminate planks are damaged. I may need to also replace the lower layer of isolation. First, I'd also need to fix the water valve (parallel request) to...

Klusjesman - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Monteer 5 meubels - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om 2 dressoirs, 1 TV-kast, 1 nachtkastje, 1 boekenkast te monteren. Cliënt is zelf op leeftijd en niet in staat om het zelf te doen.

Klusjesman - Frans van Mierisstraat - Amsterdam

Meubels monteren + ophangen - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om twee keukenkastjes, een bureau, bureaustoel en 4 eettafel stoelen worden gemonteerd. De twee keukenkastjes moeten worden opgehangen op een plek waar nu twee plankjes staan (de planken moeten worden gedemonteerd)....

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fill hole in sheet rock - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Centrum om een gat in een plaat te maken. Gat is 6 cm x 10 cm groot, plaatwerk is ongeveer 1 cm dik (I need a Handyman in Central Amsterdam to fix a hole in a sheetrock. Hole is 6 cm x 10 cm big, sheetrock is around...

 

 

Recente klussen - houtwerk repareren

Klusjesman - Parelstraat - Amsterdam

Timmerman - Build closet doors + desk - AM

Ik zoek een timmerman in Amsterdam voor het maken van deuren van een kast volgens de opgegeven maten in een kamer die wordt veranderd in een kinderkamer. De opgegeven maten staan op de foto. 1. een deur van 85,5x200 veranderen in twee kleinere deuren me...

Klusjesman - Jodenbreestraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix dislocated sliding door of wardrobe - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam-Centrum om de schuifdeur van de kledingkast te repareren, deze is losgekomen van de leuning. Het onderste wiel lijkt vast te zitten en de railing lijkt ingestopt (zie foto). Moet over 3 dagen appartement verl...

Klusjesman - Derde Helmersstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Bed in elkaar zetten en een plank verplaatsen - AM

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam om een bed voor mijn zoon verder in elkaar te Etten. Het bed is voor de helft in elkaar gezet, de voorgeboorde gaten blijken niet te kloppen. Het bed moet nu nog verder in elkaar worden gezet worden/ afgemaakt. Daarbi...

Klusjesman - Nieuwe Keizersgracht - Amsterdam

Ophangen - Hang 2 painting and replace light bulbs - AM

Handyman in Amsterdam wanted to Hang 2 small paintings and replace 8 led wall lightbulbs. Need to bring a ladder. Need it for this Wednesday.

Klusjesman - Kinderhuisvest - Haarlem

Reparatie / Onderhoud - Replace broken blinds - HA

Ik zoek een klusjesman in Haarlem om enkele kapotte jaloezie�n te vervangen. Zie bijgaande fotos. (I need a handyman in Haarlem replace some broken blinds. See attached photos.)

Klusjesman - Frederikstraat - Den Haag

Ophangen - 2 jaloezieën ophangen, Wandpanelen bevestigen, Gordijnrails bevestigen en room divider installeren - DH

Ik zoek een Klusjesman in Den Haag voor 4 klussen: 1. Twee jaloezieën aan het plafond bevestigen. 2. Twee wandpanelen aan de muur bevestigen. 3. Gordijnrails aan het plafond bevestigen. 4. Room divider installeren. 

 

houtwerk repareren - tarief

Houtwerk repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €65 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Houtrot behandelen of scheuren dichten: MrFix

 
Rotte kozijnen of scheuren in je houten tuinschuurtje? Hoe sneller je houtwerk repareert, hoe beperkter de schade blijft. Met name houtwerk dat onderhevig is aan ons natte klimaat heeft soms behoorlijk te lijden. Aarzel daarom niet en schakel bij schade aan houtwerk een timmerman in van klusservice MrFix. Zij werken netjes, snel en zonder gedoe. Alle aannemers van MrFix zijn erkende zzp-ers en persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel en snel je houtwerk klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een timmerman of timmerbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele timmerman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen in centimeters, soort hout, plaats een foto van het beschadigde of rotte hout.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een houtwerk of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

houtwerk repareren - garantie

Houtwerk repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een timmerman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Kleine gaatjes en beschadigingen in hout kun je vrij eenvoudig zelf repareren. Hiervoor heb je een hout plamuurmes nodig, en een vulmiddel zoals houtkit of alabastine. Zorg voordat je begint dat het oppervlak goed schoon is en netjes geschuurd. Geef het vulmiddel na aanbrengen voldoende tijd om te drogen, voordat je het overschildert.
 

Tips om houtrot te voorkomen

 
Een beschermende verflaag kan houtrot te voorkomen. Voor de zonzijde voor je gevel kun je bijvoorbeeld het beste een lichte kleur gebruiken. Dit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor het verfwerk minder snel slijt. Zorg dat zowel de binnen- als buitenkant goed in de verf zit.
Daarnaast is het goed om de verbindingen en de glaslatten te controleren. Je kunt hiermee voorkomen dat er water in het hout komt. Ook kan beplanting als klimop of andere soorten planten die tegen het hout aangroeien houtrot veroorzaken.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste timmerman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare houtwerkklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

 

Houtwerk laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare timmerlieden in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste timmerman of andere vakman in jouw regio.