Menu

Dierbare meubels laten repareren? Klusservice MrFix!

Een mankement aan je meubel hoeft niet meteen te betekenen dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe. Je bent er aan gehecht en het past nog prima bij het interieur. Vaak is het meubel repareren goedkoper. Het kan gaan om een scheur en/of breuk in stof, leer of houtwerk in een (auto)stoel, bank of tafel(blad). Een vervelende krakende stoel, een losse tafelpoot, een schuifdeur die niet lekker soepel schuift, doorgezakte lat of gesprongen veren in een bank, kapotte railing langs de trap of die sigaretten brandvlek na een feestje. Je kunt het zo gek niet bedenken. Via MrFix kun je dit snel en vakkundig laten repareren. Vul bovenstaand formulier in en binnen 1 uur word je gekoppeld aan een meubelreparateur.
 
MrFix hanteert een standaardtarief van 50/u incl. btw en voorrijkosten en heeft de vakmannen vooraf zorgvuldig geselecteerd. Indien je meer informatie wilt over garantie, Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen of tips, lees dan hieronder verder.
 
 

Waarom mijn meubel repareren via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die ervaren meubelreparateur?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - meubel repareren

Klusjesman - Muntendamstraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Replace broken tiles in bathroom - AM

Tegelzetter in Amsterdam gezocht een tegel van de tegelplank rond ons waterverwarmingssysteem in de badkamer te vervangen. We hebben eerst een offerte nodig voor onze verhuurder. (Tiler in Amsterdam wanted to replace a tile from the tile shelf arou...

Klusjesman - Wijttenbachstraat - Amsterdam

Ophangen - Replace long shelf by 2 short ones - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Zuid om: 1. Een lange plank te verwijderen 2. Alle gaten in de muur te vullen en af te werken 3. 2 kortere planken aan de muur te hangen.    (I need a handyman in Amsterdam-Zuid to: 1. Remove a long shelf 2. Fi...

Klusjesman - Adriaen van Ostadelaan - Amstelveen

Ophangen - Hang 2 IKEA shelves, 3 ceiling lamps, rail and shelf set - AM

Ik zoek een klusjesman in Amstelveen voor een paar hang- en andere klussen: 1. Hang twee IKEA Lack-planken op 2. Hang drie plafondlampen op 3. Hang een rail in een IKEA-kledingkast 4. Hang een kleine IKEA Eket plankenset op 5. Optioneel: zet een...

Klusjesman - Asstraat - Den Haag

Ophangen - Hang 37 inch TV - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om woensdagochtend een tv van 37 inch op te hangen, indien mogelijk.    (I need a handyman in The Hague to hang a 37 inch TV on Wednesday morning, if possible.)

Klusjesman - Amalia van Solmsstraat - Den Haag

Glaszetter - Replace hinges + cracked glass pane of window - DH

Glaszetter in Den Haag gezocht om het scharnier en de gebroken ruit van een groot draaikiepraam op de eerste verdieping te vervangen. De scharnieren zijn gebroken en er zit een grote barst in het glas. Het raam opent naar binnen, zowel aan de bovenkant al...

Klusjesman - Anthony Fokkerweg - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Tegels voegen - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om de tegels te voegen, het is een interieur klus.

 

 

Recente klussen - meubel repareren

Klusjesman - Borssenburgstraat - Amsterdam

Vloerspecialist - Fix wooden floor - AM

Ik zoek een vloer specialist of klusjesman nodig in Amsterdam om de houten vloer te repareren. Wij hebben wat bollende houten planken langs de rand van de slaapkamer waar het raam en de radiator zitten. Er is geen duidelijke watervlek, maar we vermoedde...

Klusjesman - Kijkduinstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang curtain + lamp - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om gordijn + lamp op te hangen. Ik wil graag hulp om een gordijn op te hangen (muur heeft na 2cm metaal dus mijn boormachine gaat niet verder) en ik wil ook graag een lamp ophangen maar deze is van keramiek dus ik denk dat...

Klusjesman - Burg Kolfscotenlaan - Den Haag

Plaatsen / Monteren - Replace glass of splash guard bathtub - DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om het glas van de spatscherm van de badkuip te vervangen. Het is uit zijn scharnieren gekomen. Het moet vervangen worden door nieuwe scharnieren en misschien nieuwe beugels. (I need a handyman in The Hague to replace...

Klusjesman - Eindhoven

Fixing of screen - EI

I need a Handyman in Eindhoven to Hello, we would like to fix this screen. We are living in Eindhoven. Could you please share the quote for this work

Klusjesman - Stadionweg - Amsterdam

Lay some tiles on suspended toilets back splash - AM

Handyman in Amsterdam wanted to Tile about 2sqm on our suspended toilets backsplash. We had to remove the tiles to replace the water cistern, now we need tiles back to finish the job.

Klusjesman - Elft - Hippolytushoef

Plaatsen / Monteren - Koof om afzuigkap maken, Plinten voor keuken maken + Schilderen, Deur op maat maken + monteren - NH

Klusjesman in Hippolytushoef gezocht voor verschillende klussen: 1. Koof om de afzuigkap te maken en wit te schilderen (1,5 meter om afvoer plus ombouw afzuigkap zelf). 2. Twee zijkanten (70-200cm ongeveer) en plinten (19 cm hoog en ongeveer 7m2) voor...

 

meubel repareren - tarief

Meubel repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Na meubelreparatie je eettafel weer als nieuw

 
Scheuren in je houten eettafel of een lelijke beschadiging van je lederen bankstel? Ontzettend vervelend en aanschaf van een nieuw meubel kost al gauw een paar duizend euro. Bovendien zijn veel beschadigingen aan meubels gewoon te repareren. De klusjesmannen van MrFix repareren de beschadigingen aan je meubels vakkundig, zodat je houten tafel of bank er weer uitziet als nieuw.
 
Heeft je meubel een vlek die je graag verwijderd wilt hebben, dan kun je onze meubelreiniger inschakelen. We stellen hem graag even aan je voor: Onze meubelreiniger Danny.
 

Plaats soepel je meubel reparatie klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort meubel, soort materiaal, wat is er mee aan de hand. Foto’s helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een deurklink of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

meubel repareren - garantie

Meubel repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Onderhouden en repareren antieke meubels

 
Antieke houten meubels zijn vaak prachtig. Toch kunnen er beschadigingen optreden op termijn. Elke houtsoort vraagt weer een ander soort aanpak en tevens een ander soort onderhoud. De vakmensen van MrFix helpen je graag jouw favoriete erfstukken in goede staat te houden.
 

Butsen, deuken, putjes, krassen en gaatjes

 
Het zijn van die irritatiepunten. Je tafel ziet er nog prachtig uit, alleen die lelijke deukjes, krassen, putjes en/of gaatjes. Onze vakman helpt je ook hier graag bij.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare meubelklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor meubelreparatie?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.