Menu

Dierbare meubels laten repareren? Klusservice MrFix!

Een mankement aan je meubel hoeft niet meteen te betekenen dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe. Je bent er aan gehecht en het past nog prima bij het interieur. Vaak is het meubel repareren goedkoper. Het kan gaan om een scheur en/of breuk in stof, leer of houtwerk in een (auto)stoel, bank of tafel(blad). Een vervelende krakende stoel, een losse tafelpoot, een schuifdeur die niet lekker soepel schuift, doorgezakte lat of gesprongen veren in een bank, kapotte railing langs de trap of die sigaretten brandvlek na een feestje. Je kunt het zo gek niet bedenken. Via MrFix kun je dit snel en vakkundig laten repareren. Vul bovenstaand formulier in en binnen 1 uur word je gekoppeld aan een meubelreparateur.
 
MrFix hanteert een standaardtarief van 50/u incl. btw en voorrijkosten en heeft de vakmannen vooraf zorgvuldig geselecteerd. Indien je meer informatie wilt over garantie, Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen of tips, lees dan hieronder verder.
 
 

Waarom mijn meubel repareren via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die ervaren meubelreparateur?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - meubel repareren

Klusjesman - Wilhelminastraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA bed - AM

Handyman in Amsterdam wanted to assemble an IKEA bed.

Klusjesman - Piri Reisplein - Amsterdam

Ophangen - 2 lampen ophangen

"2 lampen moeten opgehangen worden"

Klusjesman - Rustenburgerstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Demonteer Livengo bed - AM

Ik zoek met spoed een klusjesman in Amsterdam-De Pijp om een Livengo bed uit elkaar te halen.

Klusjesman - Academiesingel - Breda

Vloerspecialist - Replace laminate in living room - BR

Ik zoek een klusjesman in Breda om laminaat in mijn woonkamer te verwijderen of te vervangen. (I need a Handyman in Breda to remove any replace laminate in my living room.)

Klusjesman - Amsterdam

Vloerspecialist - Replace staircase carpet- AM

Ik zoek een vloerenspecialist of andere klusjesman in Amsterdam om het traptapijt te vervangen (I need a flooring specialist or other handyman in Amsterdam to replace the staircase carpet)

Klusjesman - Postjesweg - Amsterdam

Fit cooking plate in kitchen top + add hinges - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de nieuw gekochte kookplaat in het keukenblad te monteren. Het keukenblad is al gezaagd maar het gat moet groter gemaakt worden. Scharnieren toevoegen aan kastje om open en dicht te kunnen doen. (I need a handyman...

 

 

Recente klussen - meubel repareren

Klusjesman - Raamplein - Amsterdam

IKEA-meubels monteren - Assemble IKEA furniture

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam Centrum om mijn nieuwe IKEA meubels in elkaar te zetten.  (I need a handyman in Central Amsterdam to assemble my new IKEA furniture. )

Klusjesman - Van der Lubbehof - Leiden

Ophangen 2 plafond lampen - LE

Handyman in Leiden wanted to Het gaat om het ophangen van 1 lange lamp in de keuken en drie serie geschakelde lampen in de woonkamer. Het probleem is dat wij de gaten in het betonnen plafond niet geboord krijgen. Ladder aanwezig. Striptang wel nodig....

Klusjesman - Bolestein - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix bump in laminate floor - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om de bult in de laminaatvloer te repareren. Het laminaat is in de zomer omhoog gekomen en heeft een grote bult in het midden van de woonkamer. (I need a handyman in Amsterdam to fix the bump in the laminated flo...

Klusjesman - Tweede Boerhaavestraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Replace lights in extractor hood, Replace floorboard, Reattach dishwasher to cabinet, Install 10 drawer handles + IKEA shelf- AM

Ik zoek een klusjesman of slotenmaker in Amsterdam om: 1. De lampen in de keukenafzuigkap te vervangen (de nieuwe lampen heb ik al) 2. Een IKEA-plank aan een stevige muur te installeren 3. Keukenvloerplank vervangen. De huidige vloerplank is defect m...

Klusjesman - Willem de Zwijgerlaan - Amsterdam

Ophangen - Hang up 7 blinds and 10 pictures - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om 7 rolgordijnen en 10 foto's in ons kantoor op te hangen. (Handyman in Amsterdam wanted to hang up 7 roller blinds and hang up 10 pictures in our office.)

Klusjesman - Amalia van Solmslaan - Hoogezand

Verhuizer - 2 Jysk tafelbladen (90x180, 25kg) verdieping omhoog verhuizen - GR

Verhuizer of klusjesman in Hoogezand gezocht om 2 Jysk tafelbladen (90x180, 25kg) een verdieping omhoog te verhuizen. Het is een echte trap. Het blad is breder dan de doorgang. Er loopt een glaswand langs één kant.

 

meubel repareren - tarief

Meubel repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Na meubelreparatie je eettafel weer als nieuw

 
Scheuren in je houten eettafel of een lelijke beschadiging van je lederen bankstel? Ontzettend vervelend en aanschaf van een nieuw meubel kost al gauw een paar duizend euro. Bovendien zijn veel beschadigingen aan meubels gewoon te repareren. De klusjesmannen van MrFix repareren de beschadigingen aan je meubels vakkundig, zodat je houten tafel of bank er weer uitziet als nieuw.
 
Heeft je meubel een vlek die je graag verwijderd wilt hebben, dan kun je onze meubelreiniger inschakelen. We stellen hem graag even aan je voor: Onze meubelreiniger Danny.
 

Plaats soepel je meubel reparatie klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort meubel, soort materiaal, wat is er mee aan de hand. Foto’s helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een deurklink of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

meubel repareren - garantie

Meubel repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Onderhouden en repareren antieke meubels

 
Antieke houten meubels zijn vaak prachtig. Toch kunnen er beschadigingen optreden op termijn. Elke houtsoort vraagt weer een ander soort aanpak en tevens een ander soort onderhoud. De vakmensen van MrFix helpen je graag jouw favoriete erfstukken in goede staat te houden.
 

Butsen, deuken, putjes, krassen en gaatjes

 
Het zijn van die irritatiepunten. Je tafel ziet er nog prachtig uit, alleen die lelijke deukjes, krassen, putjes en/of gaatjes. Onze vakman helpt je ook hier graag bij.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare meubelklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor meubelreparatie?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.