Menu

Dierbare meubels laten repareren? Klusservice MrFix!

Een mankement aan je meubel hoeft niet meteen te betekenen dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe. Je bent er aan gehecht en het past nog prima bij het interieur. Vaak is het meubel repareren goedkoper. Het kan gaan om een scheur en/of breuk in stof, leer of houtwerk in een (auto)stoel, bank of tafel(blad). Een vervelende krakende stoel, een losse tafelpoot, een schuifdeur die niet lekker soepel schuift, doorgezakte lat of gesprongen veren in een bank, kapotte railing langs de trap of die sigaretten brandvlek na een feestje. Je kunt het zo gek niet bedenken. Via MrFix kun je dit snel en vakkundig laten repareren. Vul bovenstaand formulier in en binnen 1 uur word je gekoppeld aan een meubelreparateur.
 
MrFix hanteert een standaardtarief van 65/u incl. btw en voorrijkosten en heeft de vakmannen vooraf zorgvuldig geselecteerd. Indien je meer informatie wilt over garantie, Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen of tips, lees dan hieronder verder.
 
 

Waarom mijn meubel repareren via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de timmerman welkom is: 24/7
  • Tarief €65/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die ervaren meubelreparateur?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - meubel repareren

Klusjesman - Roerstraat - Enschede

Mount 5 items + curtain - TW

Ik zoek een klusjesman in Enschede om Ik heb 5 spullen die aan de muur gemonteerd moeten worden en een gordijn. (I need a handyman in Enschede to I have 5 items that need to be mounted on the wall and one curtain.)

Klusjesman - Beemsterstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix 3/4 loose skirting boards - AM

Klusjesman in Amsterdam-Noord gezocht om 3 tot 4 plinten te repareren die een beetje los zijn geraakt. (Handyman in Amsterdam-Noord wanted to repair 3 to 4 skirting boards which have become a bit loose).

Klusjesman - De Voorzoom - Buitenpost

Ophangen - Install wall mount- FR

Ik zoek een klusjesman in Buitenpost om een 50 inch LED tv aan de muur te monteren met een muurbeugel. Ik heb de muurbeugel, maar ik heb geen gereedschap om in de muur te graven, dus graag de spullen meenemen. (I need a handyman in Buitenpost to install...

Klusjesman - Gaasterland - Amstelveen

Ophangen - Hang 2 IKEA shelves + mirror - AM

I need a handyman in Amstelveen to hang 2 IKEA shelves and 1 mirror. The shelves have holes in them - I think it should be quite easy. The mirror is also not so heavy. Just s screw/nail will do. Please supply the screws/nails needed.

Klusjesman - Van Zuylen Van Nijeveltstraat - Wassenaar

Plaatsen / Monteren - Put up shelves, Fix light (switch problem) - DH

Klusjesman of de elektricien in Wassenaar gezocht voor twee klussen: 1 Planken in een kamer ophangen. Het grootste probleem is het boren in de muur waar ik met mijn boormachine niet doorheen kan komen 2. Een elektraprobleem oplossen. Een lamp werk niet...

Klusjesman - Hooftskade - Den Haag

Reparatie / Onderhoud - Fix handle of ceiling window (window does not close) - DH

Klusjesman of Slotenmaker in Den Haag gezocht om de hendel van ons raam te repareren. De rechterzijde van het raam sluit niet en het is onmogelijk om het raam volledig te openen of te sluiten. De balk die de handgrepen van het raam op zijn plaats houdt is...

 

 

Recente klussen - meubel repareren

Klusjesman - Rooseveltstraat - Leiden

Ophangen - Hang 2 55 inch TVS - LE

Ik zoek een klusjesman in Leiden om 2 55 inch TVs op te hangen waar de manager ze wil hebben. We hebben de hangers en de TVs moeten alleen opgehangen worden. (I need a handyman in Leiden to Hang 2 55 inchTVS where the manager wants them. We have the...

Klusjesman - Pijnackerstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble terrace furniture - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om wat terrasmeubels in elkaar te zetten. (I need a Handyman in Amsterdam to assemble some terrace furniture. )

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Ophangen - Hang 130x190 and ~130x100 whiteboards - AM

We zoeken een klusjesman om 2 whiteboards van 130x190cm en ~130x100cm op te hangen in ons kantoor in Amsterdam-Centrum. (We need a handyman to hang 2 whiteboards of 130x190cm and ~130x100cm in our Central Amsterdam office.)

Klusjesman - Frambozenstraat - Den Haag

Glaszetter - 4 kunststof kozijnen plaatsen - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht om Ik wil 3 ramen op zolder en een raam op de eerste verdieping vervangen voor kunststof kozijnen.

Klusjesman - Cornelis Anthoniszstraat - Amsterdam

Glaszetter - Replace glass panel (86.5x27.5cm) of front door - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor het vervangen van glazen paneel (86,5x27,5cm) van onze voordeur, die gebarsten is.   (I need a handyman in Amsterdam to replace glazed glass panel (86.5x27.5cm) of our front door, which is cracked.)

Klusjesman - Amsterdam

Vloerspecialist - Laminate 70m2 appartment - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor het leggen van een ondervloer (om geluidsoverlast te verminderen) en laminaat in een appartement van 70m2. In de bijlage zit de plattegrond. (I need a handyman in Amsterdam to lay an underfloor (to reduce noice)...

 

meubel repareren - tarief

Meubel repareren - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Maar vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €65 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Na meubelreparatie je eettafel weer als nieuw

 
Scheuren in je houten eettafel of een lelijke beschadiging van je lederen bankstel? Ontzettend vervelend en aanschaf van een nieuw meubel kost al gauw een paar duizend euro. Bovendien zijn veel beschadigingen aan meubels gewoon te repareren. De timmerlieden van MrFix repareren de beschadigingen aan je meubels vakkundig, zodat je houten tafel of bank er weer uitziet als nieuw.
 
Heeft je meubel een vlek die je graag verwijderd wilt hebben, dan kun je onze meubelreiniger inschakelen. We stellen hem graag even aan je voor: Onze meubelreiniger Danny.
 

Plaats soepel je meubel reparatie klus

 
Klusservice MrFix heeft altijd een timmerman of timmerbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort meubel, soort materiaal, wat is er mee aan de hand. Foto’s helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het repareren van een deurklink of onderhoud in en om het huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

meubel repareren - garantie

Meubel repareren - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een timmerman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Onderhouden en repareren antieke meubels

 
Antieke houten meubels zijn vaak prachtig. Toch kunnen er beschadigingen optreden op termijn. Elke houtsoort vraagt weer een ander soort aanpak en tevens een ander soort onderhoud. De vakmensen van MrFix helpen je graag jouw favoriete erfstukken in goede staat te houden.
 

Butsen, deuken, putjes, krassen en gaatjes

 
Het zijn van die irritatiepunten. Je tafel ziet er nog prachtig uit, alleen die lelijke deukjes, krassen, putjes en/of gaatjes. Onze vakman helpt je ook hier graag bij.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste timmerman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare meubelklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman regelt MrFix ook soepel een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Timmerman gezocht in jouw regio voor meubelreparatie?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste timmerman of andere vakman in jouw regio.